Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Igazi győzelem, ha veszteségek nélkül nyered meg a csatát. Háborút vívni veszteségek nélkül... lehetetlen. - Én :) Én normális vagyok... Ezt a hangok is meg mondták.
Armageddon móddal tolom de így is csak 64-ig megy a gém.
Igazi győzelem, ha veszteségek nélkül nyered meg a csatát. Háborút vívni veszteségek nélkül... lehetetlen. - Én :) Én normális vagyok... Ezt a hangok is meg mondták.
mivel nekem fennvan a no time limit bármeddig tolhatom. szal 1949 után már mivel lejárnak ezek a háborúsdis eventek is hajlani fognak a szövik egy tûzszünetre?
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Magyarokra van egy átállási event amúgy. Ha szöviben van GER-el és hadban SZU-val, és elveszti területének x %-át, akkor jön fel. Itt egyik lehetõség hogy marad minden a régiben, másik hogy kilép Axisból, és SZovjet puppet lesz... (hasonló event van ROM-ra és Bulgáriára is)
Kiszedtem az angoloktól az ic-ket és át írtam bunkerekre 😊
U.i.: A másik event halad, egyszerübb mint gondoltam.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
A kérdésekre válasz.. új országot csak akkor tudsz kikényszeríteni ha a háború után azok a területek amik egy újország létrehozásához szükségesek nálad vannak.
Náalm eddig 1x estek egymásnak a szovjetek és a szövetségesek a németek kapitulálása után.
Nálam németo általában leszokta gyõzni a szovjeteket. de volt már olyan hogy egy területet se birt elfoglalni tõle és a szov. bevonúlt európába 😊
Lenne egy újabb kérdésem: a békerendszerre nincs vmi mod? Mármint, ha nem is annektálsz egy nemzetet de legyózöd, akkor a békében kikényszerítheted vmely állam létrehozását, jóvátételt, stb.
Szovjetek és szövetségesek ha legyúrik németeket egymásnak esnek alapból?
Nálatok gép Németo. le szokta gyõzni Szut? Különösebb külsõ segítség nélkül?
😄
Ha pontosan elmagyarázod mire gondolsz talán tudok irni egyet 😊
Elõször is: nem tudtok vmilyen mod-ot amivel stratégiailag kicsit jobb AI lesz? Mármint hogy erõösszpontosít, megpróbál katlanokat létrehozni, stb?
Másodszor nincs Magyarországhoz vmilyen kiugrás event? Én sajnos nem találtam😞
1944-ben járok és háború kezdetekor angliának kb 142 base IC-je volt
Nos most gyakorlatilag 8 év telt el azóta és 366 base IC-je van.
Ez akkor is lehetetlen, mert kell IC az ellátmányra, upgrade-re, reinforcement-re, meg arra, hogy a dissent százalék ne menjen fel.
szval mos tegyük fel ha össz IC-t vesszük bonusokkal együtt úgyis csak max 200. Ami marad hadiipari termelésre azt fordítja légierõre szárazföldi haderõre és haditengerészetre. IC növeléshez édeskevés marad hogy 142-rõl feltolja 8 év alatt 366-ra (már ha csak azt vesszük hogy 1 provra szûkítjük a kört - 1 IC 1 év kb - 8 év alatt 15-rõl hogy lehet 52-re feltolni) - London IC-jét tekintve pl.
legalább 50-rõl 25-re szeretném a rohadt cheaternek levinni 😄
van egy érdekes kérdésem. Szal az hogy lehetséges, hogy anglia 3-4 éven belül a tartományaiba felviszi az IC-t 10-15-rõl 50-re... Ez egy KIBASZOTT lehetetlenség... valami event okozza? sokszor átnézek a kampányban angolokhoz hogy meglessem miket építenek és gyárépítés egyetlen egyszer sem volt folyamatban... azonban irracionális iramban tolja fel a gyárakat, kb olyan tempóban mintha havonta készülnének el neki. Ez most mi a rákos úristen? shit :S
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
Én épp most nyirbáltam szét szovjeteket 😊 Lett pár bábország belõlle 😄 Kb 8 db 😊 USA is csatlakozott végree hozzám. Lengyeleket kezdtem fûzni.. erre németek betámadták õket.. '42 van eddig senkit nem támadtak... msot hogy fûztem õket ezonnal meg indúltak 😊 Svájcnak is hadat üzentek 😄