Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szeritnem a No time limit hülyeség. az '50-es évegik úgyis eldöl minden, addigra kipipálsz minden ellent. Utánna meg már nincs mit fejleszteni, nincsennek eventek, meg úgy belassul a játék mint a fene.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Honnan töltöted le a not time limit-et?
TH0R
errõl a HSR módról tudnál kicsit mesélni, hogy milyen? 😊

Igazi győzelem, ha veszteségek nélkül nyered meg a csatát. Háborút vívni veszteségek nélkül... lehetetlen. - Én :) Én normális vagyok... Ezt a hangok is meg mondták.

TH0R
Not time limit? azt honnan szedted? régóta keresek olyan módot de nem találtam. Ha segítenél nagyon meg köszönném!

Armageddon móddal tolom de így is csak 64-ig megy a gém.

Igazi győzelem, ha veszteségek nélkül nyered meg a csatát. Háborút vívni veszteségek nélkül... lehetetlen. - Én :) Én normális vagyok... Ezt a hangok is meg mondták.

egyébként ahogy néztem az összes event meg ilyesmik 1949-ig érvényesek.
mivel nekem fennvan a no time limit bármeddig tolhatom. szal 1949 után már mivel lejárnak ezek a háborúsdis eventek is hajlani fognak a szövik egy tûzszünetre?
Pluskast
HSR mod. Le kell szedni szerintem a legjobb mod a hoi-hoz.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Szerkeszd át a lend-lease eventet úgy hogy ne kapjon IC-t. (kiveszed ezeket a sorokat vagy beraksz elé egy # jelet, így kommentnek veszi a program és nem törõdik vele)

Magyarokra van egy átállási event amúgy. Ha szöviben van GER-el és hadban SZU-val, és elveszti területének x %-át, akkor jön fel. Itt egyik lehetõség hogy marad minden a régiben, másik hogy kilép Axisból, és SZovjet puppet lesz... (hasonló event van ROM-ra és Bulgáriára is)
TH0R
http://www.users.cwi.hu/skyboard/uk.zip

Kiszedtem az angoloktól az ic-ket és át írtam bunkerekre 😊

én elmondtam már:törölnöd kell a lend lease eventet amikor is usa segíti ukt és kínát meg a szovjeteket..tehát letiltva az utánpótlás küldés eventel mert azzal együtt jár az ic.

TH0R
üdv! Meg próbálom kikutatni, hogy mi miatt kapnak segítséget az angolok és ha meg találom akkor elveszem tölük az ic-ket.

U.i.: A másik event halad, egyszerübb mint gondoltam.

már rég meg kellett volna tenni.

Jobb ötletem nekem sincs, mint a partraszállás.
nem ireális elhúzódott a háború és mivel egyre nagyobb a veszély még nagyobb segítséget kapnak valósággal felépítették angliát.látod,azt kellene tenned hogy partra szálsz angliában

Ez így elég irreális mert már annyi IC-t kaptak angolok hogy amcsi ipart is rendesen lehagyták szval ez így nagyon LOL lett
Üdv! Thor te látom vágod az event szerkesztéseket. Nekem csak egy szerény segítségre lenne szükségem. Annyit kéne átírni hogy a britek ne kapjanak amcsiktól IC-t. supply meg egyéb nyersi nem érdekel ha lend lease-be kapnak csak IC-t ne. Derékba töri a karrierem, mer magyarokkal vagyok és elég sok gondot okoz az afrikai és ázsiai hódításaimba a temérdek angol haderõ, a németek meg nem akarnak inváziót csak a tengerparton verik az ázott farkukat. szal megoldható lenne?
Velem a kinaiak úgy leverték a japánokat.
Hát nállam most van egy érdekes meccs a németek és SZU között. '41 telére a németek elérték Moskvát, de ott egy elsöprõ oroszt ellentámadás visszavetette õket. Megjegyzem, a gép kb. 20 német hadosztályt kerített be és morzolt fel, ami szerintem szép teljesítmény. Válaszul a németek délen indítottak offenzívát, most a Volga mentén állnak. Északon, Riga térségében az oroszok most elértek egy nagy áttörést, és az egész Észak hadseregcsoportot bekerítéssel fenyegetik. Elég jól játszik a gép, most '42 õsze van és a harc nagyon kiegyenlített.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Nálam németo éppenhogy nemszokott bírni szovjetekkel. Magyarokkal szoktam lenni, szövetségben megtámadjuk(+ románia, finnország). Próbáltam úgy is, hogy átveszem a kisebb országok seregeinek az irányítását, úgy is hogy nem, de a legkésõbb a kulcsvárosoknál megállnak. Most is érdekes módon szovjetek 43 végén a leningrád-moszkva- sztálingrád vonalról megindulva kb fél év alatt berlinig jutottak. Érdekes, hogy most 44 ben még Nacionalista Kína bír a japókkal.
TH0R
Elég összetett event... de megpróbálom megírni lehet eltart egy darabig 😊
A kérdésekre válasz.. új országot csak akkor tudsz kikényszeríteni ha a háború után azok a területek amik egy újország létrehozásához szükségesek nálad vannak.
Náalm eddig 1x estek egymásnak a szovjetek és a szövetségesek a németek kapitulálása után.
Nálam németo általában leszokta gyõzni a szovjeteket. de volt már olyan hogy egy területet se birt elfoglalni tõle és a szov. bevonúlt európába 😊

Vmi olyasmire, hogy amikor Németországgal eggyütt megtámadod a Szu-t és esetleg nem sikerülne, akkor mondjuk amikor a szovjetek elérik a határod v ilyesmi, akkor az eventtel kiugorhatnál a szövetségbõl, azonnali hadüzenet Németországnak, szövetség Szovjetunióval vagy esetleg az Egyesült királysággal. Ehhez még jönne az ennek megfelelõ kapcsolat romlás, javulás, esetleg a nemzeti lázongás(dissent?) növekedése, és talán még néhány provincián is növekvõ lázongás. Vmi ilyesmire gondoltam.😊
Lenne egy újabb kérdésem: a békerendszerre nincs vmi mod? Mármint, ha nem is annektálsz egy nemzetet de legyózöd, akkor a békében kikényszerítheted vmely állam létrehozását, jóvátételt, stb.
Szovjetek és szövetségesek ha legyúrik németeket egymásnak esnek alapból?
Nálatok gép Németo. le szokta gyõzni Szut? Különösebb külsõ segítség nélkül?
😄
Az eventek néha jól jönnek.
TH0R
Milyen kiugrás event-re gondolsz?
Ha pontosan elmagyarázod mire gondolsz talán tudok irni egyet 😊

TH0R
Irtam egy kis eventet a magyaroknak 😊 Ha ezt használod a játék kezdetekor felajánlja hogy Jugo, románia és cheszlovákiai területeidet vissza kapod és a 3 ország bábországod lesz. Persze õk ennek ennyire nem örülnek 😊 Folyamatosan el akarnak szakadni és minden megpróbálnak elérni. Általában folyamatosan kémlelnek 😊

Van erre vmi event?
Szevasztok!

Elõször is: nem tudtok vmilyen mod-ot amivel stratégiailag kicsit jobb AI lesz? Mármint hogy erõösszpontosít, megpróbál katlanokat létrehozni, stb?
Másodszor nincs Magyarországhoz vmilyen kiugrás event? Én sajnos nem találtam😞
lehetséges az unholy alliencét választod te is meg a szu is.de uncsivá teszi a játékot(szerintem).

egy olyan szitu lenne nyerõ hogy military alliance lenne SZU és Németország között 😉
eszembe jutott szövetség nélkül is küldhet úgyhogy nem számít.nem igaz,pont hogy reális a játék.a tengely hatalmas hátrányba volt,amerika valóban sokat pumpált a valóságban is anglián.anglia usa sewgítségew nélkül aligha nyerhetek volna.

Hát mos ahogy nézem amcsik és angolok nincsenek szöviben... mindenesetre én ezt az IC segítséges eventet megkeresem és azon nyomban delete. Magyarországgal vagyok és ennyi erõvel a németek engem is tolhatnának felfelé ingyen IC-kel... ez szemétség volt a készítõk részérõl. Megint csak a buzeráns szövetségesek járnak jól így.
ugye tudod mire gondolok?szóval nem csal a gép.csak usa küld segíytséget,és az növeli az Ic-ét ahányszor csak segít

rájöttem😊.elmagyarázom.ugye Usa szöviben van vele?nos amikor USA TÁMOGATÁST KÜLD ANGLIÁNAK TÖBB TARTOMÁNYBAN AKÁR 10 ICT IS KAP ANGLIA,KÍNÁVAL JÁTSZVA USA KB 2 tartományom ic jét felnyomta egészen 50re😊..mondjuk hiába van sok ic-je anglia manpowerje úgysem sok..max hajó építésre meg repülõgépekre tudja használni..melyik országgal vagy?

meg még jópár másik provinciába is feltolta 10-15-rõl 50-re
verzió: 1.3a mod nics felpakolva
nem irtam át semmit, egyedül hogy németek ne támadják meg SZU-t.
1944-ben járok és háború kezdetekor angliának kb 142 base IC-je volt
Nos most gyakorlatilag 8 év telt el azóta és 366 base IC-je van.
Ez akkor is lehetetlen, mert kell IC az ellátmányra, upgrade-re, reinforcement-re, meg arra, hogy a dissent százalék ne menjen fel.
szval mos tegyük fel ha össz IC-t vesszük bonusokkal együtt úgyis csak max 200. Ami marad hadiipari termelésre azt fordítja légierõre szárazföldi haderõre és haditengerészetre. IC növeléshez édeskevés marad hogy 142-rõl feltolja 8 év alatt 366-ra (már ha csak azt vesszük hogy 1 provra szûkítjük a kört - 1 IC 1 év kb - 8 év alatt 15-rõl hogy lehet 52-re feltolni) - London IC-jét tekintve pl.
kérem a verziószámot,modot,hoi2 vagy doomsday vagy arma és hogy te magad csalsz e + nem írtad át építési idõt?

te most mirõl beszélsz?mert nagyon értem...most azt mondod egy-egy tartományába 50 50 50 ic van????vagy azt hogy az összes icje feljebb megy 50 nel,az meg simán lehetséges ha nem tudtad volna ahogy egyre jobban közeledik a háború úgy egyre több ic je lesz angliának mert kezdéskor -75% ic-t kap....

tartományonként... mert szinte egész brit szigeten 50 IC-i vannak majnem minden tartományban. Rohadéknak már mindjárt 500-as össz IC-je lesz vaze 😄😄
és lenne még egy olyan kérdésem hogy hogyan lehetne kitörölni az IC-it?
legalább 50-rõl 25-re szeretném a rohadt cheaternek levinni 😄
Üdv!
van egy érdekes kérdésem. Szal az hogy lehetséges, hogy anglia 3-4 éven belül a tartományaiba felviszi az IC-t 10-15-rõl 50-re... Ez egy KIBASZOTT lehetetlenség... valami event okozza? sokszor átnézek a kampányban angolokhoz hogy meglessem miket építenek és gyárépítés egyetlen egyszer sem volt folyamatban... azonban irracionális iramban tolja fel a gyárakat, kb olyan tempóban mintha havonta készülnének el neki. Ez most mi a rákos úristen? shit :S
Kedvenc ország?
Kösz.Csak azért mert a magyarokkal már van három területem Romániából és bábországként meg van kötve a kezem
Sippie
persze, ha elfoglalják, és liberate nationnál russiát támasztják fel 😛 😄
Sippie
én anno valami olyat is olvastam, hogy ha úgy napi tradezel valakinek hogy nem kérsz érte semmit, akkor bizonyos mértékben nõ az influence ahhoz képest, de ezt nagyon nem tudom hogy müxik, mert kipróbáltam németeknek nyomtam supply-t ingyér, és egyáltalán nem ment fel az influence. Errõl nem tudtok valamit?
valóban ha sztálint nem öli meg elõtte szinte lehetlen a coup.már amúgy is az majdnem de sztálin minimum felezi az esélyeket talán -80%ék?

Muki100
Szét lehet, asszem Ellátmányi vagy Hadügyminiszter szokott lenni Sztálin. Azon a poszton kinyírod és akkor értelemszerûen kormányfõ se lesz többé.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

TH0R
Hehe 😊 a világ 3/4-e a báb országom 😄 Fel is ment a Belligrenc (ellenséges magatartás) 456-ra 😄 MO. a legnagyobb állam 😄

meglehet ölni ha elfoglal egy poziciót lentébb elõszokott fordulni.

nem tudtam de nekem egyszer valakit így sikerült megölnöm

IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII

TH0R
Stálint nem lehet meg õlni. Államfõt és Miniszter elnõkõt nem lehet megölni sajnos 😞

Én épp most nyirbáltam szét szovjeteket 😊 Lett pár bábország belõlle 😄 Kb 8 db 😊 USA is csatlakozott végree hozzám. Lengyeleket kezdtem fûzni.. erre németek betámadták õket.. '42 van eddig senkit nem támadtak... msot hogy fûztem õket ezonnal meg indúltak 😊 Svájcnak is hadat üzentek 😄