Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"No retreat! No surrender! That's a Spartan law. And by Spartan law we will stand and fight... and Die."
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Ez a leállás spontán történik. Csak úgy. nem gyakori de idegesítõ. Még alapverziós a játék, majd most rakom fel az 1.02-es patchet. Kösz a segítséget.
Mindenki nagy örömére 1943 szeptember 1-én elkezdõdött a második világháború. <#vigyor2>#vigyor2> <#vigyor2>#vigyor2> <#vigyor2>#vigyor2> <#vigyor2>#vigyor2> <#vigyor2>#vigyor2> <#vigyor2>#vigyor2> <#vigyor2>#vigyor2> <#vigyor2>#vigyor2> <#vigyor2>#vigyor2> <#vigyor2>#vigyor2>
1. Nálam a játék néha kiírja azt, hogy hibát észlelet ezért leáll. Ezen mi tud javítani? Az 1.02-es patch? Az változtat valamit a játék meneten?
2. Meglehet azt oldani, hogy a 1936-tól induló hadjáratba lehessen választani Magyarországot? Vagy bármelyik másik országot az alapokon kívül?
Válaszaitokat elõre is köszönöm(eredeti, alap Hearts of Iron II-rõl van szó)
ha id numberjét kiiktatom az event meghal ugye?
www. pogessor.freeweb.hu
Nem csak a magyarokat tápolja fel, hanem rengeteg dolgot rak be pluszba, pl. új miniszterek, vezetõk, techteamek, eventek, FEJLESZTÉSEK, ráadásul sok dolog javítva van a gyári állapothoz képest, arról nem is beszélve hogy szinte 100%-os magyarosítás.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
törtét egy peacetime efekt ami kompenzálja a 3. minuszost +7-el de a az elsõ kettõ semlegesítését kurván kifelejtették a készítõk
ha fullra felhúzom a fogyasztási cikk csúszkát akkor is csak +8-9 a haszon és ez csak max -16-ra csökkenti a fogyást
Átírtam az Erdélyi eventet, ELMÉLETILEG most egész Erdélyt át kell adnia. Kicsit növeltam annak az esélyét is hogy megtagadja. NINCS TESZTELVE, ajánlott az eredeti fájlról másolatot készíteni.
Ez csak az Erdélyi event törzsét tartalmazza, kivágás/bemásolással alkalmazható.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Igazi győzelem, ha veszteségek nélkül nyered meg a csatát. Háborút vívni veszteségek nélkül... lehetetlen. - Én :) Én normális vagyok... Ezt a hangok is meg mondták.
Már újra rakta de nem hajlandó elindúlni <#falbav>#falbav>
<#help>#help>
Igazi győzelem, ha veszteségek nélkül nyered meg a csatát. Háborút vívni veszteségek nélkül... lehetetlen. - Én :) Én normális vagyok... Ezt a hangok is meg mondták.
Most telepíhetem újra az egészet <#boxer>#boxer><#falbav>#falbav>
#########################################################################
# The Vienna Diktat
#########################################################################
event = {
id = 2019
random = no
country = GER
# Triggered by HUN 2503
name = "EVT_2019_NAME"
desc = "EVT_2019_DESC"
picture = "vienna_diktat"
style = 0
action_a = {
name = "ACTIONNAME2019A" # Force Romanian acceptance
ai_chance = 95
command = { type = relation which = ROM value = -10 }
command = { type = relation which = HUN value = 10 }
command = { type = domestic which = interventionism value = 1 }
command = { type = trigger which = 2701 } # ROM
}
action_b = {
name = "ACTIONNAME2019B" # Deny the Hungarian request
ai_chance = 5
command = { type = relation which = ROM value = 10 }
command = { type = relation which = HUN value = -10 }
command = { type = trigger which = 2504 } # HUN
command = { type = trigger which = 2702 } # ROM
command = { type = sleepevent which = 2710 }
}
}
Ezt hogyan tudom úgy átszerkeszteni, h pl. visszaadja egész Erdélyt? Vagy ha nem ezt, akkor mit és hogyan szerkesszem át?