Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gondolj a valós életre,sosem fogadna el a nyerésre álló nagy hatalom egy másik nagy hatalomtól békét,a totális gyõzelemig megy

a gépnek könnyítés.amúgy shanxi is lehetetlen ország,nem azért mert a nacionalista kína anektál,hanem mert a japánok mindenképp legyõznek.

igen mongóliát kifelejtettem,a szu minden területet magának lop el.

Törökország ha szövetséget kötne a németekkel elég erõs lenne.
Miiiiit?
Yemennel elfoglaltam Dódekanésszoszt! Ez a legtutibb ország😄
Muki100
Nincs békekötés félúton, csak ha valamelyik fél totális gyõzelmet ér el.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

mer jó lenne h mittomén németország pl szarul áll de lehet békét kötni és nem veszti el a nagyhatalmi státusát
DD-Armába lesz vmikor 2. vh-t lezáró békekötés? (hogyha esetleg döntetlen szagú a kimenetel szal mondjuk 1945-re még moszkva nincs német kézen és berlin sincs se szövi se ruszki kézen)
Shanxi is😄 Azt, hogy annektálja a Nacionalista Kína? Mire fel?
😞 Akkor Yemennel se tudok szerezni területet? ***************
Észteket egyszer easy-n próbáltam. Az oroszok nem léptek semmit arra, hogy elutasítottam a területi követeléseiket😄
Mongólia ugyan úgy egy nagy semmi,bár igaz az oroszok a szövetségeseink.
redeployment poolba.ott van valahol a felsõ sarokban,barna ikon tank repülögép hajóval rajta

másik azért mert véletlenszerûen szereznek technológiát.másrészt aznem minden esetben értelmetlen ha major hatalmat írányítasz számíthat

tannu tuva az egy lehetetlen ország.miért játszol vele?😄.nem tudsz területet szerezni nincs ellenséges határ,tannu tuvánál már csak egy rosszabb ország van albánia -20 manpowerrel kezded a növekedés meg napi 0,03 vagy túlzok?,habár etiópia is lehetetlen olaszország anektál nem tehetsz semmit😄.ha már mindenáron nagy kihivást szeretnél akkor luxemburg vagy libéria vagy írország😄

Azt az ikont szerintem a doomsday-ben található de én a sima hoi2-rõl beszélek.Ott eddig oda jutottam,hogy talán az IC-nél kell az utánpótlást felhúzni ami nekem igen magas.❤️65>
majd nekem is jöhetne segítség. ja és a legyártott hadseregeket, amik készen lesznek, azok hova kerülnek? mert pl. soha nem találom meg a hadseregeimet, se a tankokat, se semmit? jó, tudom, hülye vagyok, de a használati utasításból annyit tudtam meg, hogy milyen fontos az IC (amit még ennyire sem vágok). igaz találtam pár fórumot, többek közt ezt, de itt csak ilyen profik beszélgetnek, és a felét sem értem amit mondanak <#vigyor2><#nemtudom><#pias>

In gém ném: MaxWell125

Muki100
Vagy Doomsdayyel vagy Armageddonnal van csak, alap HoI2-nél biztos nincs.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Editort hol találom meg? Mert a keresés nekem nem jelezte ki a meghajtón. Vagy az a telepítõ CD-n van?
Nekem Yemennél le van tiltva a negotiations mert bábállam vagyok. De Irak is az. Akkor, hogy jön tõle Grear War Destroyer tervrajz?
Miért van az, hogy pl.: Tanna Tuvánál az oroszoktól a Nehéz cirkkáló tervrajzait tudom ellopni? Miért ilyen értelmetlen tervlopások vannak az esetek 70%-ban?
Ja és progessoron belül hol van a magyarítás? Vagy a letöltések közt valamelyik az? Mert ott csak a Doomsday, valami Diff (amirõl nem tom mi az) és egy 1.2-es patch van. Az a patch a mód patch-e, vagy az alapjátéknak?

Segítsetek már, 2 napja vettem meg a játékot és szeretnék játszani a Doomsday-jel. Progessor-ról le is töltöttem, de hova telepítsem a módot, hogy mûködjön is?

Muki100
Beviszed õket egy kikötõbe és a reinforcementset maxra teszed.

A hoi2 alapjátékában hogy lehet megjavítani a hajókat meg feltölteni az egységeket.
1, Az egy kb. 50%-os magyarítás, ha mindenképp magyarítást akarsz akkor a progressor-t tudom ajánlani.
2, Editorral. Azzal könnyû. Eventekhez nem értek annyira.
3, Passz.
4, Gondolom még nincs olyan technikád ami még nincs kifejlesztve nekik.
5, Vannak bennük plusz scenario-k + tovább játszhatod a játékot.
A magyaritasok.hu-n van egy béta magyarítás. Az mennyire jó?
Eventeket, techteam-et , hogy kell szerkeszteni/csinálni?
Ha a minisztereknél azt látom, hogy construction bonus -5% akkor az jó vagy rossz nekem?
Az, hogy van, hogy ja Yemennel vagyok akkor Irak ad nekem terveket én meg visszafele nem adhatok?
A Doomsday és az Armageddon miben jobb int az alap?
Muki100
Kijelölöd a kettõt és a lista alatt lesz egy olyan gomb hogy merge units.

Üdv!

Új vagyok a játékban.Abban kérnék segítséget, hogy hogyan lehet két egységet egy "csapatba" olvasztani. Tehát az megy, hogy 1 2 egységgel rendelkezõ csapatot 2 egy egységgel rendelkezõ csapattá alakítsak, de hogy megy fordítva?

Köszi a segítséget!
Jugókkal nem igen kell szövetség..😄/szerintem senkinek sem/

Én a németekkel a háborút 1939-ben kezdem.Sokkal egyszerûbb.
Muki100
Tibettel is.

A magyarokkal lehet szövetséget kötni jugoszláviával.
nos már egy ideje megy faszán a mod miután felfedtem a rejtélyeket 😄
azonban a magyar-jugó örökbarátsági event dátumozása meglepett mer már 1939 jan 4-én kijött holott 1940. dec 12-én kötötték meg valóságba, szal korrigáltam a hibát. Összegezve nagyon fasza a mod.
Megnézegettem a hátralevõ feladatokat is pogessor honlapon, rem hamar kiegészül azokkal a mod.
mellesleg nagyon pihent volt aki a tankos közmondásokat kitalálta 😄
Van vmi Windowed patch Hoi2DD-hez? Mert nekem nem sikerült sehogy sem ablakban futtatni...
Ha még nem oldódott meg a dolog a moddal , akkor segítenék , ha tudok , tehát , az összes rar fájlt tömörítsd ki , utána pedig a mappákban található cuccokat rakd be , s persze 1,2es patch , nálam csak így szokott mûködni.

Ezek Garrisonok, ugye?
Mert azokkal nem tudsz támadni, csak védekezni.

Mi értesz azon hogy átalakítani? GAR-ból nem lesz INF, szóval sehogy.
Max ha megeditálod a savét...
Routerrel csak akkor megy, ha be van konfigolva megfelelõen a port.
Esetleg Hamachival megy anélkül is, de nem biztos.
heló nem tudja valaki hogyan lehet átalakítani a sicherungs és reserve hadosztályokat hogy támadhassak velük plusz probléma hogy olaszokkal vagyok és a német hadosztályokat akarom átalakítani
elõre is kösz
Nálam is lemered a joinnál.Nem tudom miért.
morreau
Nekmem direct ip-nél befagy ha joinra nyomok.
Tûzfal nincs.. de routerem van. Ha másnak megy routerrel portforwardolás nélkül az szóljon légyszi.
Amugy bárkivel szívesen kipróbálnám a gamet, mivel ez még soha nem jött össze sajnos, pedig már játszok egy ideje vele. Szóval aki csatlakozna, az a hamachin jöjjön fel a lentebb írt szobába.

hát nem arra gondoltam hirtelen 😊
észrevettem aki már veterán HOI-s az valamilyen szinten mindenképp bennevan Az Eszmébe. Na ezért is lett a fav gémem 😉
Egyszer még beköszön újra a Kristallnacht
Én meg egyáltalán nem értem a hoi internetét
matthias92
nekünk lanon nem szokta kijelezni egymást, de ha internet részbe beírjuk a hamachis ip-t akkor megy...

Muki100
Ja Braunau am Innben születtél, monogramod AH ^^
De azért jót mosolyogtam.

Egyébként ha a host nem router mögül próbálkozik és kilövi a tûzfalát lehet megoldódik a dolog.

Nem lehet beszálni a multiba véletlenül?

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

morreau
A születésem dátuma. Komolyan.
csatlakozz légyszi! Biztos tudnál segíteni.

Muki100
lol aki tudja mit jelentenek azok a számok szerintem nem lesz nagy sikeretek...

morreau
aki tudna segíteni és vagy játszana az jöjjön ide hamachin 14*88, jelszó ugyanaz

morreau
Próbáltuk mind. De nem mennek.
Esetleg mást nem tudnál még segíteni?

Muki100
Lehet hamachival, direct ip-vel, és Valkyrieneten is.