Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Észteket egyszer easy-n próbáltam. Az oroszok nem léptek semmit arra, hogy elutasítottam a területi követeléseiket😄
In gém ném: MaxWell125
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Nekem Yemennél le van tiltva a negotiations mert bábállam vagyok. De Irak is az. Akkor, hogy jön tõle Grear War Destroyer tervrajz?
Miért van az, hogy pl.: Tanna Tuvánál az oroszoktól a Nehéz cirkkáló tervrajzait tudom ellopni? Miért ilyen értelmetlen tervlopások vannak az esetek 70%-ban?
2, Editorral. Azzal könnyû. Eventekhez nem értek annyira.
3, Passz.
4, Gondolom még nincs olyan technikád ami még nincs kifejlesztve nekik.
5, Vannak bennük plusz scenario-k + tovább játszhatod a játékot.
Eventeket, techteam-et , hogy kell szerkeszteni/csinálni?
Ha a minisztereknél azt látom, hogy construction bonus -5% akkor az jó vagy rossz nekem?
Az, hogy van, hogy ja Yemennel vagyok akkor Irak ad nekem terveket én meg visszafele nem adhatok?
A Doomsday és az Armageddon miben jobb int az alap?
Új vagyok a játékban.Abban kérnék segítséget, hogy hogyan lehet két egységet egy "csapatba" olvasztani. Tehát az megy, hogy 1 2 egységgel rendelkezõ csapatot 2 egy egységgel rendelkezõ csapattá alakítsak, de hogy megy fordítva?
Köszi a segítséget!
azonban a magyar-jugó örökbarátsági event dátumozása meglepett mer már 1939 jan 4-én kijött holott 1940. dec 12-én kötötték meg valóságba, szal korrigáltam a hibát. Összegezve nagyon fasza a mod.
Megnézegettem a hátralevõ feladatokat is pogessor honlapon, rem hamar kiegészül azokkal a mod.
mellesleg nagyon pihent volt aki a tankos közmondásokat kitalálta 😄
Mert azokkal nem tudsz támadni, csak védekezni.
Mi értesz azon hogy átalakítani? GAR-ból nem lesz INF, szóval sehogy.
Max ha megeditálod a savét...
Esetleg Hamachival megy anélkül is, de nem biztos.
elõre is kösz
Tûzfal nincs.. de routerem van. Ha másnak megy routerrel portforwardolás nélkül az szóljon légyszi.
Amugy bárkivel szívesen kipróbálnám a gamet, mivel ez még soha nem jött össze sajnos, pedig már játszok egy ideje vele. Szóval aki csatlakozna, az a hamachin jöjjön fel a lentebb írt szobába.
Egyszer még beköszön újra a Kristallnacht
De azért jót mosolyogtam.
Egyébként ha a host nem router mögül próbálkozik és kilövi a tûzfalát lehet megoldódik a dolog.
\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh