Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Doomsdaynek nincs is szüksége alap HOI-ra, szal önálló game? 😄
HOI2 alap 1.3b -> Doomsday 1.0 alap -> DD 1.1 -> DD 1.2 -> DD-Arma alap -> DD-Arma 1.1 -> DD-Arma 1.2 -> pogessor mod
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Ha nem vagy szöviben velük, azé lesz aki elfoglalja, ilyenkor max demandolni tudod de ezt általában AI nem fogadja el. Vagy meg is tudod venni a területet open neg. menü alatt, de AI így sem szokta oda adni...
Lenn egy kértdésem: megcsináltam, hogy a dalmát tengerpart is magyar nemzeti terület legyen, ezt kivettem az olaszoktól. Ha most elfoglaják l. a németek, akkor is az olaszok kapják meg vagy hozzám kerül?
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
minden oké: skill + amiket adtam neki adottságokat pl rocketry stb...
csak egyedül a képet nem rakja be hozzá, pedig csináltam Kármánról egy 96x96-os bmp képet és beraktam GFX\Interface\pics-be. mit fejeltettem ki?
Ide feltöltöttem a mentésem: 1944 február 7
A legjobb partizánok, a dánok. 49%-os partizán tevékenységet generáltak nekem...
A magyarok jobbak az átlagnál? Minden nép egysége különbözik a többitõl?
Geo: Ebben a blogban ott délrõl az olaszok felõl is indíts támadást. És ha van elektromos tengeralattjáród😄 Bulgárokat és a románokat vedd fel szövetségesnek.