Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

morreau
Valaki meg tudná mondani h milyen módon lehet a játékkal multizni?
THX

már értem a dörgést... másik meghajtóra telepítette a DD-t bazee
Doomsdaynek nincs is szüksége alap HOI-ra, szal önálló game? 😄
HOI2 fõkönyvtárba tallóztam pedig
és mégse észleli a magyar modot :S
nos így pakoltam fel a kiegeket:
HOI2 alap 1.3b -> Doomsday 1.0 alap -> DD 1.1 -> DD 1.2 -> DD-Arma alap -> DD-Arma 1.1 -> DD-Arma 1.2 -> pogessor mod
A beépített editorral próbáltad már? Azzal nem nehéz, régen én is csináltam. A hoi2 könyvtárban editor.exe-t indítsd el.
na jó én leteszek errõl a maszekos szoftverfejlesztgetésrõl és ráállok a dúmszdéj armához kiépített hun modra (vagyis ráállnék mivel nincs meg a DD-arma - valaki tudna ezügyben segíteni hogy honnan tudom leszedni?)
ilyet még nem pipáltam
nos csináltam neki rgb kódot is de ugyse rakja be se alapba se hsr modba
vagy h szines legyen a kép?
mi az az RGB? ha kiterjesztésre gondolsz mindegyik bmp
T1615-ig voltak a magyar fejlesztõcsapatok és én folytattam T1616-al... ugy próbáltam elõször és irfanview-ben 96x96-ra konvertáltam de mégsem megy
Kösz a sok segítséget és tippet.
Muki100
Valószínû elõbb-utóbb jön az EU3 motorral egy hoi folytatás.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Egyébként lesz a hoi-nak folytatása?
Talán adj neki normális nevet, mint a többinek van.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

http://pogessor.freeweb.hu/

Tudtuk egy magyar honlapot a hoi2-rõl.
I.C.ram
RGB-nek kell lennie, és 96x96os méretûnek.
😄
na nem jött össze a tech team pic. képnek vaze1.bmp lett a neve és .csv fájlban is 'pic name' oszlopban az új techteamommal megegyezõ sorba beirtam a vaze1-et és mégsem mûxik. szal megállt a tudomány
Ja Németekkel elején jó Blitzelni, addig nagy elõnyük van, utána a többi ország is behozza a lemaradást, végjátékra meg szerintem az orosz land doctrina ág jobb. Nem is beszélve a manpowerrõl...
Ha szöviben vagy Némettel amikor annexálja Yugót, akkor te mint szövetségese megkapod a core területeket függetlenül attól ki foglalta el. (ha több országnak is core ugyanaz a terület, akkor nem tudom mi van. De ha kivetted ITA-tól akkor OK)

Ha nem vagy szöviben velük, azé lesz aki elfoglalja, ilyenkor max demandolni tudod de ezt általában AI nem fogadja el. Vagy meg is tudod venni a területet open neg. menü alatt, de AI így sem szokta oda adni...
És a terület visszaadások? És ezt a techteam-et egy kicsit pontosabban elmagyaráznád? Egyáltalán nem értek hozzá.
na ez a baj.csöpet sem jó ötlet a nem történelem hû játék németországgal.mert a németek ellen az idõ dolgozik.39tõl ha nem támadsz ellenfeleid egyre erõsebbek lesznek,te meg egyre gyengébb...a német manpower véges tehát kifogysz az emberekbõl ráadásul nyersanyag hiányod is van,plusz a sperhead doctrina elõnye az évek során csökken...

lol itt mindenki cheatel?<#levele>

Techteamet nem nagy szám csinálni. Csak a team_hun,csv fájlban beállítod a tulajdosnágait(név, skill, mihez ért), aztán kersel hozzá egy képet, berakod a pics mapába és már kész is van egy új magyar techteam.
Lenn egy kértdésem: megcsináltam, hogy a dalmát tengerpart is magyar nemzeti terület legyen, ezt kivettem az olaszoktól. Ha most elfoglaják l. a németek, akkor is az olaszok kapják meg vagy hozzám kerül?

Segítenétek az ilyen profi dolgokba, mert még csak rendesen játszottam a játékot. Nem is tudtam, hogy ilyeneket lehet.
köszi!
Azt. Techteam-et. Ilyen jegyzettömbös átírásokat, hogy kell csinálni? Hogy kell mondjuk azt elintézni, hogy Magyarországnak visszaadjanak minden területet amit kér?
Muki100
Át tudnád, de egyszerûbb ha beírod acceptall és békét kötsz.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Ha van egy mentésem és már háborúban állok a szovjetekkel, valahol nem tudnám átírni azt a mentést, hogy mégse legyen velük háborúban?
Úgy érted új techteam-et?

Átírtam, de mégis megtámadtak. Mondjuk lehet h rosszat írtam át. Azt nem lehetne, h te átírod és elküldöd nekem itt személyes üzenethez mellékelve a jegyzettömbfájlt?
Hogy lehet olyat csinálni?
Nézd meg hogy a kép neve és a techteam fájlban lévõ képszám azonos-e. Figylej, hogy csak olyan számot adj neki, ami még nem szerepel. Én is csináltam már techteam-et, és nekem mûködött.

Úgy, hogy nem történelemhûen játszom. 43 szeptemberben kezdõdött a világháború. 😊
Mondjuk ha megnéznéd mikor írtam... kicsit álmos voltam, na! 😊
viszont nekem egy olyan help kéne hogy Kármán Tódort megcsináltam magyar fejlesztõteamnak mivel kell magyarországnak is rakétatudós 😊
minden oké: skill + amiket adtam neki adottságokat pl rocketry stb...
csak egyedül a képet nem rakja be hozzá, pedig csináltam Kármánról egy 96x96-os bmp képet és beraktam GFX\Interface\pics-be. mit fejeltettem ki?
van olyan orosz ai eventnél hogy õk is hadat üzenhetnek. keresd meg ezt az eventet és találsz benne olyant hogy "ai = yes" - na ezt írd át 'no'-ra és nem fognak támadni. megjegyzem még hogy mikor magyarokkal vagyok német szövibe én németeknél így írom át az eventet hogy ne támadjanak és biztosan emlékszem h szovjeteknél is láttam egy ilyen hadüzenetes eventet
Muki100
de mit harcolsz te még '44 elején a télben a franciák ellen? Mindegy, ahogy Malarki írta stratégiai áthelyezéssel simán átérsz az oroszok ellen.

Stratégiai áthelyezéssel talán átérnek. De febr.7 és márc. 10 között nem 1 hét van<#buck>

Segítség kéne. Van egy 1944 február 7-es mentésem. A baj az h minden egységem nyugaton harcol a franciák ellen, és egy héten belûl (március 10 körül) hadat üzennek az oroszok. Egyszerûen nem jut most eszembe semmi hogy mégis mit tudnék csinálni. Akinek 1.3a-s doomsday-e van fent és tud segíteni, az légyszi segítsen.

Ide feltöltöttem a mentésem: 1944 február 7
Muki100
Nem különbözik látványosan, vannak bizonyos értékek amik változnak ha feltételek teljesülnek, pl. a szovjetek gyengébben védekeznek a blitzkrieg elején, ilyesmik.

Olaszokat ki ne próbáld. Elég gyávák. Még ha fényévekkel jobb haditechnika volt akkor is megfutottak a törökök elõl. ('41es vs. 39-es hadosztály)
A legjobb partizánok, a dánok. 49%-os partizán tevékenységet generáltak nekem...
A magyarok jobbak az átlagnál? Minden nép egysége különbözik a többitõl?
Geo: Ebben a blogban ott délrõl az olaszok felõl is indíts támadást. És ha van elektromos tengeralattjáród😄 Bulgárokat és a románokat vedd fel szövetségesnek.
I.C.ram
Lehet. Nem emlékszem pontosan. De mindegyiknél oda van írvan, hogy can command x divisions.
Muki100
general 9 szerintem

Errõl az ötvõzésrõl a Sony Ericsson jutott eszembe 😊 A svéd formatervezés ötvözve a japán precizitással. 😊 Azért jó h ajnározom a Sony Ericsson-t miközben Nokiám van. 😄 De elõtte volt 2 Sony Ericcsonom is. 😊
köszi
I.C.ram
Úgy jó, ha akkorára bontod õket, amennyi egységet a parancsnokok irányítani tudnak...

Ez lehet : Mj General: 1, Lt General: 3, General: 6 és Field Marshal: 12.