Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. kérdés: Amikor létrejön Vichy Franciaország, akkor a szövetséges csapatok hová kerülnek?
2. Mi van Horvátországgal? Mert nekem olyan van, hogy "Croatia controls Croatia as a puppet"
3. Vajon mi fog történni?XD
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Az össze-vissza hadüzengetéses dolgoknak hála a SZU hadban állt a szövetségesekkel és a németekkel is. Mikor németo. megtámadta Lengyelországot, az UK egyszerûen hadüzent. A lengyelek beléptek a szövikhez, így elérve azt, hogy háborúba keveredjenek keleten is.
Rohadt sokat segítettek a magyarok, akiket a kezdettõl fogva szövetségbe akartam hívni (😄), és a +200-as viszony és a hasonló nézetek miatt be is vettem õket szövbe. 7 légiraja és 36 (!) gyalogos hadosztálya van. Hála a magyar segítségnek a csehszlovákokat visszakergettük bohémia területére. Maguk ajánlották a békét, így megkaptuk Brnot is.
Érdekesség, hogy Varsóban 36 lengyel hadosztály gyûlt össze, amit a németek rendre nem bírnak legyõzni. Szóval ott lassan egy édes-hármas alakul ki (lengyel-német-szovjet).
Azon gondolkozok hogy bekéne vállalni egy anti-szovjet és egy anti-szövetséges hadmûveletet, de nemtudom hogy mennyire bírnám. 19 hadosztályom van Törökország déli részén a közel-kelet felé, abból 1 tank, 3 militia és 3 lovasság, de mindegyikhez van dandárom csatolva.
Szerintetek mit lenne érdemes meglépnem, támadjam esetleg hátba a németeket? vagy segítsek a bajtársaknak a bolsevik kutyák ellen? vagy csak a szövetségesekre szálljak rá?
Na meg volt az az EU2 AAR ahol Xhosa (Afrika délkeleti partján egy kis néger törzs), world conquestet csinált csalás nélkül.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
A németekkel volt olyan, hogy Dönitz bá' alatt 5 tengeralattjáró elvesztése árán elsüllyesztettem 1 repülõgép-hordozót, 2 csatahajót és 5 könnyû cirkálót. I love U-boot.<#szeret>#szeret><#worship>#worship><#finom>#finom>
Nepált, Bhutánt, Ománt, Irakot kihagytad. És Etiópia?😄 Ja és Shanxi.
Techteam készítés: a \db\tech\teams vannak azok a fájlok amikben a teamek adatai vannak eltárolva. Ha megnyitott már megy minden mint a pinty. Csak beírod az adatokat, és kész is. HA nincs megfelelõ kép, használhatsz már olyat ami máshol is be van állítva, nem lesz belõle baj.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Max annex után liberate nation-el újra kiengeded.
Vagy acceptall cheat.😊)
2. Ha valamelyik nagyhatalmat (axis, allies, comintern) próbálod akkor semmit nem tudsz tenni, max azt hogy acceptall, vagy egy másik megoldás hogy annektálod és úgy szabadjára ereszted, ez a legegyszerûbb módja.
Nekem is lenne egy kérdésem ha mondjuk usanka államokkal elfoglalod 44 es hadjáratban németországot(minden nemzeti provincia a tied) miért nem lehet puppetként létrehozni? V nagyhatalmat nem lehet puppetolni? Amíg háborúztam vele, de már csak balkánon voltak provinciái, létre lehetett volna hozni ndk-t ill nszk-t. Miután annektáltam, egyiket sem.
nem tudja valaki, hogy lehet 1947 után is továbbjátszani az alap HOI2-t
elõre is köszi
Alap HOI 2-be van pár random event: Államosítás, Sztrájk stb.
Angoloktól, hogy tudtad elkunyerálni a területeket?