Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hezbollah Nuclear research facility
Allah's Industrial Company vagy Al-Kaida Special Weapons Corporation XXD
Örömmel jelentem hogy egy darab eventje sincs Jemennek. Ez felháborító. Viszont most gyorsan összedobok egy jó kis techteamet az iparra, csak azt nem tudom mi legyen a neve. Ötletek?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Ha nem is a legjobb, de nekem eddig ez tetszik a legjobban. Nem tudom hogy vannak-e egyáltalán itt eventek, de nem számít, mert hatalmas fun egy ilyen kis országot gyõzelemre vezetni <#eljen><#nyes><#violent>

'nyád!XD Most rögtön lekell töltenem a DD-t és az Armát. Ez már nem állapot.
a legjobb?😄.khm.

Anyám, JEMEN A LEGJOBB ORSZÁG! Igaz hogy kevés az IC(6), és rohadt szarok a techteamek, de ott van Szaúd-Arábia, akiket azonnal lerohantam, és mivel akkor már volt 4 divim, és õt az én szövetségeseim vették krül, hamar meglett. Kaptam plusz 6 IC, plusz még jönek az IC növelõ fejlesztések és lesz kb. 20. Aztán remélem lesz forradalom Irakban, és akkor oda is be tudok vonulni. Az itt lévõ angol területeket már mind elkunyeráltam, így nagyjából az Arab-fsz-en csak én és Omán vagyunk.

5, de elég rossz, mert ha kitör a háború akkor Anglia beszünteti a nyersanyag szállítást és akkor nyersanyaghiány miatt leáll minden. Perzsia még sose volt nekem felosztva.
Itt vagyok újra, csak egy darabig nem volt netem.
Nepállal elméletileg a szárazföldön is el lehet jutni Afrikába. India, Perzsia(a felosztása után, Irak, és már ott is vagy. Onnan könnyebb átvinni Európába az egységeket. Most nagyon kedvet kaptam Jemenhez, úgyhogy mindjárt nyomok is egy menetet velem. Az IC-je mennyi lehet, 3? <#buck>

I.C.ram
Prestige-ednek magasabbnak kell lennie.
Victoriában már csomoszor létrehoztam a skandináv egységet, de most nem megy. Valmi miatt nekem irja ki hogy elfogadom a dán ajánlatot hogy unioban legyunk.( Elolvastam az eventet és azt irta, hogy a dánok nyerték meg az egység létrehozásának jogát. Pedig nem is volt velük háboru, amikor a poroszokkal háboruztak akkor meg támogattam öket a védelemben.Egyszóval nemtudom hol ronthattam el.)
Ja és végig a "Scandinavist Surge" re kattintottam.
Elöre is köszi

Na csigaevõ barátaim rám szántak 1 hajót. Hova vigyem 5 hadosztályos seregemet? Norvégia? Afrika?(olaszok úgyis belépnek) Franciaország? Anglia?
Na akkor. Nepállal nem tudom irányítani rókavadász barátainkat.
Azt tudom, hogy belehet rakodni egységeket szövetséges hajókba, csak a hatósugaruk nem ér el Európáig, mindenféleképpen angol kikötõbe kellene amibe nem lehet rebase-zni.
Elküldtem a teljes nepáli hadsereget expedíciósnak. Ok ez rendben van. Elmentek Calcuttába aztán leléptek. Hol találtam meg õket?? Rejkjavikba mint megszálló csapatok... Most már legalább a francia/norvég hajók hatáskörébe kerültem.
Be tudsz szállni szövetséges hajóba is, csak nem úgy kell hogy belegyalogolsz a tengeren álló TP-be move-al, hanem be kell állni a hajóval a kikötõbe (mármint nem kell kikötõ hozzá, csak be kell mozogni a hajóval a szárazföldre) és akkor lesz egy gomb az egységen, ezzel lehet beszállni.

Másik lehetõség, amit Rommel88 írt, az exp force.
Ezt énis próbáltam mikor magyarokkal voltam hogy afrikába átvigyem a seregem puhítani az angolokat és átvettem dzsigolók fölött az irányítást de mégse tehettem hajóba.
Nos én azt javaslom próbáld meg úgy, hogy diplomáciába kijelölöd hogy 'send expeditionary force' és kijelölöd azokat az egységeket amiket át akarsz vinni. Szal így úgy fogja kezelni a gép h ideiglenesen angoloknak adtad a katonáidat és igy valsz be is pakolhatod a szállítóikba (attól még te is irányíthatod az egységeid csak ha esetleg lazsálnak akkor angolok veszik át az irányítást fölöttük, de vissza is vonhatod). Dúmszdéj armába az a jó hogy nemcsak küldhetsz hanem kérhetsz is expedíciósokat nomeg lehet open negotiationsba vásárolni egységeket
Muki100
Szerintem át lehet azokat, de ha nem akkor miért nem veszed át az angolok fölött is?

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Na kérdésem. Nepállal vagyok(jobbnál jobb országok, tudom) és, hogy lehet átvinni a katonáimat Európába, hogy ledarálják a németeket?😄
Mert ha a franciák, vagy ausztrálok fölött átveszem a parancsnokságot akkor a teherhajóikat nem tudom áttelepíteni angol kikötõkbe. Azok nélkül pedig nem megvalósítható az átszállítás.
Milett ezzel a fórummal?😛 nagyon kevés az irka-firka😊)

Darthmushroom
ok

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

passz!
de a lényegesebb részei le vanak már forditva tehát aki tök hülye az angolhoz az már tud velle játszani simmán
Darthmushroom
kb hány % a magyarositas a doomsdaynek???

Do you get it? 😉
Ha már mindenképp alap HOI-t nyomod akkor tedd meg azt halálozások ellen, hogy megnyitod C:\Program Files\Paradox Interactive\Hearts of Iron 2\db\leaders
ott megkeresed azt az országot amelyiknek át akarod állítani a halálozási dátumát excelbe Q mezõbe van olyan hogy end year és dátumot átállítod elsõnél pl 1988-ra és mezõ jobb alsó sarkába van egy kis kocka amit lehúzol és minden alatta lévõt átállít az adott dátumodra.
már ezerszer leírtam a hoi 2 ben ha egyszer is háborúztál akkor onnantól kezdve a tábornokaid meghalnak a semmitõl is.ezért kell a doomsday vagy armegedoon.

Darthmushroom
thx ez nekem is jol jön!!😄

De ezek csata nélkül úgy meghalnak, hogy semmit se csináltak...
1, Letöltöd.
HoI 2 DD (teljes játék) torrent letöltés
Armageddon (kiegészítés a DD-hez) torrrent letöltés
2, Nem küldöd õket csatába 😄
3, Nem lehet megoldani.
Nekem is csak a sima van meg. A DD-t és az Armát, hogy kell megszerezni?
Az alap HOI2be hogy kell megállítani tábornokaim halálozását?
És azt megoldani, hogy a repülõk csak 1 megyét támadjanak, ne egész régiót?
Darthmushroom
az szar ügy meg még csak a sima heart of iron 2 van meg... de beszerzés alatt van a doomsday az armageddon vagy nem tom h van ez😄D

Hearts of Iron 2 Doomsday játékhoz plusz Armageddon kiegészitöjéhez és annak a 1.2 javításához egy mod és részleges honosítás van az oldalon.

tehet neked meg kell hogy legyen a Hearts of Iron 2 Doomsday játék és annak a kiegészitöje ami az Armageddon nevet viseli
Darthmushroom
ezen a linken a doomsday kiegje vagy a játék van fent???

Igen , még mikor a többit írtottam😊)

de igaz vmi fasza engine kéne a játéknak h késõbbiekben se lassuljon annyira, mer szinte játszhatatlan lesz egy idõ után 😞
Vardar maj nézd meg üzijeid oda csatoltam no time limitet, még annyit hozzá, hogy mikor telepíted célfájlnak a HOI2.exe ikonját add meg
Darthmushroom
hát azért néztem!!😄

http://pogessor.freeweb.hu/

😄 link az le maradt
Muki100
Usa belépett az Alliesba?

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Pedig nincs😊
52ben nálam már csak USA és a szovjetek vannak ellenem , s a magyarokkal vagyok😊

Muki100
Ha leversz 2 nagy szövetséget a 3-ból tudtommal akkor is vége van.

Ha van egy mentésem v egy scenario-m, akkor ugyebár meg tudom változtatni a scenario lejártát. Én hamarabb be akarom fejezni, mert 54-re egyszerûen unalmassá válna... belassulna stb... Szal hogy lehet megváltoztatni a scenario lejárati idõpontját? Editorral próbáltam már, de egyszerûen hiába írom át, leszarja és 54-et ír ki mint lejárati idõpontot...
Vagy nincs elég benzined vagy a hajó életereje nem elegendõ.
Írj nekik mailt a [email protected] ra😊

Darthmushroom
melyket ami a bannerbe van????

Ha elmegy és visszajön, akkor a legvalószínûbb gond, hogy a csapatszállító morálja, vagy ereje nem elegendõ. Alapból 50% szükséges, de ezt le tudod csökkenteni, ott ahool a küldetés idejét is kiválasztod.
Hogy lehet partra szálni egy elenséges területen hiába megyek arra Kétéltû támadás és választom ki a célt
elmegy a célig a csapatszálito majd vissza jön a kikötöbe és kész.
Játékal kapcsolatba ezt az oldalt ajálom mindenkép itt van mod is hozzá amit érdemes ki probálni és részben magyar is elsz töle a játék!
nem találtam fórumot vagy vendégkönyvet az oldalon
nem tudja valaki lehet-e valahogy ötleteket adni pogessor fejlesztéshez?
mer van pár alternatív gondolatom, pl tengely gyõzelem esetén észak-írország kerüljön vissza írországhoz, vagy akár elõbb is valósulhatna meg vmi eventtel
maj kiváncsi leszek a tízezredikre <#circling>
remélem hsz-ekbe hamarosan elsõk leszünk <#hehe>