Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Nepállal elméletileg a szárazföldön is el lehet jutni Afrikába. India, Perzsia(a felosztása után, Irak, és már ott is vagy. Onnan könnyebb átvinni Európába az egységeket. Most nagyon kedvet kaptam Jemenhez, úgyhogy mindjárt nyomok is egy menetet velem. Az IC-je mennyi lehet, 3? <#buck>#buck>
Ja és végig a "Scandinavist Surge" re kattintottam.
Elöre is köszi
Azt tudom, hogy belehet rakodni egységeket szövetséges hajókba, csak a hatósugaruk nem ér el Európáig, mindenféleképpen angol kikötõbe kellene amibe nem lehet rebase-zni.
Elküldtem a teljes nepáli hadsereget expedíciósnak. Ok ez rendben van. Elmentek Calcuttába aztán leléptek. Hol találtam meg õket?? Rejkjavikba mint megszálló csapatok... Most már legalább a francia/norvég hajók hatáskörébe kerültem.
Másik lehetõség, amit Rommel88 írt, az exp force.
Nos én azt javaslom próbáld meg úgy, hogy diplomáciába kijelölöd hogy 'send expeditionary force' és kijelölöd azokat az egységeket amiket át akarsz vinni. Szal így úgy fogja kezelni a gép h ideiglenesen angoloknak adtad a katonáidat és igy valsz be is pakolhatod a szállítóikba (attól még te is irányíthatod az egységeid csak ha esetleg lazsálnak akkor angolok veszik át az irányítást fölöttük, de vissza is vonhatod). Dúmszdéj armába az a jó hogy nemcsak küldhetsz hanem kérhetsz is expedíciósokat nomeg lehet open negotiationsba vásárolni egységeket
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Mert ha a franciák, vagy ausztrálok fölött átveszem a parancsnokságot akkor a teherhajóikat nem tudom áttelepíteni angol kikötõkbe. Azok nélkül pedig nem megvalósítható az átszállítás.
de a lényegesebb részei le vanak már forditva tehát aki tök hülye az angolhoz az már tud velle játszani simmán
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
ott megkeresed azt az országot amelyiknek át akarod állítani a halálozási dátumát excelbe Q mezõbe van olyan hogy end year és dátumot átállítod elsõnél pl 1988-ra és mezõ jobb alsó sarkába van egy kis kocka amit lehúzol és minden alatta lévõt átállít az adott dátumodra.
HoI 2 DD (teljes játék) torrent letöltés
Armageddon (kiegészítés a DD-hez) torrrent letöltés
2, Nem küldöd õket csatába 😄
3, Nem lehet megoldani.
Az alap HOI2be hogy kell megállítani tábornokaim halálozását?
És azt megoldani, hogy a repülõk csak 1 megyét támadjanak, ne egész régiót?
tehet neked meg kell hogy legyen a Hearts of Iron 2 Doomsday játék és annak a kiegészitöje ami az Armageddon nevet viseli
😄 link az le maradt
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
52ben nálam már csak USA és a szovjetek vannak ellenem , s a magyarokkal vagyok😊
elmegy a célig a csapatszálito majd vissza jön a kikötöbe és kész.
mer van pár alternatív gondolatom, pl tengely gyõzelem esetén észak-írország kerüljön vissza írországhoz, vagy akár elõbb is valósulhatna meg vmi eventtel