Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ÁÁÁÁÁ. Szovjetek szépen betámadtak amikor egy darab egységem sincs. Higy kell sima hadosztályokat redeployozni?
A másik. Az USA szövetségre lépett velem. Azt hittem ott bõgöm el magam örömömben. Most Libériával elfoglalom fél Afrikát, USA-val Kanadát, a többiekkel meg örülök, hogy élek. Szovjetek nagyon elvernek. Túl gyorsak.
A másik. Az USA szövetségre lépett velem. Azt hittem ott bõgöm el magam örömömben. Most Libériával elfoglalom fél Afrikát, USA-val Kanadát, a többiekkel meg örülök, hogy élek. Szovjetek nagyon elvernek. Túl gyorsak.
Hát nekem az tünt fel, hogy Armageddonban ha tul korán kezdesz el háborúzgatni, akkor mindenki megörül és összevissza mennek a hadüzenetek. A másik, hogy a függetlenség garantálását halálkomolyan veszik. Eddig 1 játékom se volt, ahol németország normálisan tolta volna.
Aza baja a játéknak hogy nagyon kevésszer történik az ami a történelembe van
Nem dob ki .
Nem fog. Azokat "battle scenario"-nak nevezik, a térkép is le van kicsinyítve az adott hadszíntérre, az eventek is mások.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Azt szeretném kérdezni hogy azoknak a scenarioknak amik a Singel pléjerben választhatók mint pl.:barbarossa terv, fall gelb:Fro. inváziója. az eventjei hogy benne vannak a 36-os vagy a 39-es scenariokban?? úgy értem hogy kezdek egy 39-es scenariot a Németekkel és 1940 májusában kidob -e egy olyan eventet hogy fallgelb...???
Én nem gyúrok flottára,csak arra gondoltam 1940 ben hogy milyen lehet ha fottára gyúrok hát elég szar.Stem a páncélosk a leg királyabbak csak az olaj a gyengélyük!
U-boat Doomsday-ben nem olyan erõs mint sima HOI2-ben.
Sea Attackja kisebb lett, inkább konvolyt írtani jó. Megha normálisan össze van állítva egy flotta, akkor nem valami hatékony.
Pl. ha ugyanannyi screen van egy flottában mint Capital (ez amúgyis javasolt a positioning miatt) akkor ha nem tud közeljutni Capital hajókhoz, akkor a sub lényegében nem is tud lõni, ha meg közel jut, akkor a DD-k szétszedik õket. Ha szerencséd van talán 1-2 Capital hajót kilõnek, mert subok azokra céloznak inkább.
Persze AI nagyon béna, fõleg tengeren. Hiába tudja hol mennyi hajód van, merre mozogsz stb, még ígyse tud hatékony lenni...
Sea Attackja kisebb lett, inkább konvolyt írtani jó. Megha normálisan össze van állítva egy flotta, akkor nem valami hatékony.
Pl. ha ugyanannyi screen van egy flottában mint Capital (ez amúgyis javasolt a positioning miatt) akkor ha nem tud közeljutni Capital hajókhoz, akkor a sub lényegében nem is tud lõni, ha meg közel jut, akkor a DD-k szétszedik õket. Ha szerencséd van talán 1-2 Capital hajót kilõnek, mert subok azokra céloznak inkább.
Persze AI nagyon béna, fõleg tengeren. Hiába tudja hol mennyi hajód van, merre mozogsz stb, még ígyse tud hatékony lenni...
Mert miért ne? Na jól van leteszek a grandiózus flotta tervemrõl. Törlöm az anyahajókat. Helyette electro submarines forever!
Persze CV-ket és BB-ket nem szoktam mixelni.
Én általában menteni szoktam havonta (autosave) és ha valami nagyon gáz (pl. AI kavar, nemet mond eventekre, nem támad stb) akkor visszatöltöm.
Én általában menteni szoktam havonta (autosave) és ha valami nagyon gáz (pl. AI kavar, nemet mond eventekre, nem támad stb) akkor visszatöltöm.
Mára valahogy megoldodott a probléma miután ujrakezdtem. Érdekes. Ugyan a kinaiak megin 2xannyian voltak, de sokkal reálisabb lett. Azt mondjuk nem értem, hogy ha japánnal vagyok miért hülyül meg a német AI. Nincs Anschluss, se háború. A 2. látékomban az axisban voltak a lengyelek, csehek, magyarok, románok, olaszok. Erre jöttek az oroszok és az atlanti oceánig beannektálták egész európát. Mellesleg ne nagyon mixxeld a carriereket bármilyen nagyobb csatahajóval. Én mindig csak light cruisereket rakok melléjük.
Én az angol flottát szimplán 32 uboot-tal tönkre vertem. Akkor 4-es szintû anyahajó a jó? Fenébe. Most kezdtem volna bele egy nagyonn flotta összeállításába.
2 CV, 3 Bismarck, 2 Hipper, meg még mindenbõl 2. DD-kre kell majd gyúrnom. Abból szarul állnak a németek.
2 CV, 3 Bismarck, 2 Hipper, meg még mindenbõl 2. DD-kre kell majd gyúrnom. Abból szarul állnak a németek.
Nem tudom nekem nem tûnik nehezebbnek a Doomsday.
Milyen nehézségen játszol?
Ja meg nem lehet hogy télen támadsz hegyben? Meg 50 egység hogy támad? Mindenki egy területrõl? Milyen leaderek vezetik, van-e HQ stb?
Csata közben nézd meg milyen százalékon támadsz és AI mennyin védekezik. Akkor kiderül mi lehet az oka.
Milyen nehézségen játszol?
Ja meg nem lehet hogy télen támadsz hegyben? Meg 50 egység hogy támad? Mindenki egy területrõl? Milyen leaderek vezetik, van-e HQ stb?
Csata közben nézd meg milyen százalékon támadsz és AI mennyin védekezik. Akkor kiderül mi lehet az oka.
Szerintem Angol invázióhoz nem olyan fontos flotta. Elég drága dolog. Inkább légifölény ezerrel, majd bombázókkal szétszeded a flottáját.
Utána már gyerekjáték a partraszállás, csak TP kell hozzá.
Persze mindezt AI ellen értem, humán ellen nagyon nehéz dolog.
Amúgy AI ellen valóban nem kell hatalmas flotta, mert õ ûgyis szétszórja a hajóit, és könnyû elbánni velük, fõleg ha megvan a légifölény is.
Egyébként sajnos a leghatékonyabb hajó a DD, ha megnézitek az ár/teljesítményt arányát. Egy puszta DD flotta szétver mindent.
Csak sok kell belõle. De mivel olcsó, meg lehet csinálni. És ha jó leader van hozzá pl. 5-ös skillû (és ez minden tengeri hatalomnak van, sõt még GER-nek is) 99%-ban közel úszik bármihez (BB-hez, CV-hez) és akkor ott olyan pusztítást végez hogy csak na...
Persze rengeteg DD kell, több 100. De mivel 1 CV4 árából kb 10-15 DD4 jön ki, és ugye 15 DD tuti megver 1 CV-t ha közel megy, ezért ez egy gyõztes taktika tud lenni.
Persze hülyeség az egész, ha a realitásokat nézzük, de a game engine lehetõvé teszi sajnos...
Utána már gyerekjáték a partraszállás, csak TP kell hozzá.
Persze mindezt AI ellen értem, humán ellen nagyon nehéz dolog.
Amúgy AI ellen valóban nem kell hatalmas flotta, mert õ ûgyis szétszórja a hajóit, és könnyû elbánni velük, fõleg ha megvan a légifölény is.
Egyébként sajnos a leghatékonyabb hajó a DD, ha megnézitek az ár/teljesítményt arányát. Egy puszta DD flotta szétver mindent.
Csak sok kell belõle. De mivel olcsó, meg lehet csinálni. És ha jó leader van hozzá pl. 5-ös skillû (és ez minden tengeri hatalomnak van, sõt még GER-nek is) 99%-ban közel úszik bármihez (BB-hez, CV-hez) és akkor ott olyan pusztítást végez hogy csak na...
Persze rengeteg DD kell, több 100. De mivel 1 CV4 árából kb 10-15 DD4 jön ki, és ugye 15 DD tuti megver 1 CV-t ha közel megy, ezért ez egy gyõztes taktika tud lenni.
Persze hülyeség az egész, ha a realitásokat nézzük, de a game engine lehetõvé teszi sajnos...
persze az anyahajok legalább 4. szintûek legyenek a nagy hatotáv miat!
felesleges hajokra ilyen nagy erövel gyurni. 5-6 anyahajo mellé 10-15 kiegészitõ hajót és kész is. játék folyamán nem fogsz találkozni sehol oylan flotával ami iylen össze álitást le verne. Így már csak csapat szálitok kellenek a szárazföld egységeknek utána partra szálás és kész is lerohanok bárkit hiába avn nagy hadi tegerészete ha kikötöi az enyémek lesznek. 😄
Biztos nem télen támadsz hegyet vagy valami ilyesmi?
Amúgy az 50 anyahajó hatékony tud lenni, de kell mellé jó sok DD különben tengeralattjáróval szét lehet õket szedni.
Amúgy az 50 anyahajó hatékony tud lenni, de kell mellé jó sok DD különben tengeralattjáróval szét lehet õket szedni.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
én kurva sokat vártam, arra az 50 anyahajóra legalább 3-3,5 évet
Hogy lehet futószalagot gyartani?
Vagy azt a gyárral együtt adja?
Vagy azt a gyárral együtt adja?
50 anyahajó nem sok? Nem olyan egyszerû azt legyártani. Kell hozzá a hajó gyártó szalag.
Én is csak néztem mikor elvertem az Izlandot bombázó anyahajókat. De nagyon ász😄
Én is csak néztem mikor elvertem az Izlandot bombázó anyahajókat. De nagyon ász😄
egy pár napja felraktam Deoomsdayt + Armageddont, eddig éveken keresztül csak sima hoi2t nyomtam. Valaki eltudná nekem magyarázni miért lett ez ilyen kurva nehéz? Toltam 2 gamet, egyet olasszal, másikat japánnal, és bárkivel harcolok, fasszá vernek. Pl. Kína szimplán 10-15 hadosztállyal tartja az összesen kb. 50 hadosztályni erõmet. Az egységeim kb 2-3 sec utan futnak, pedig elég elõl vagyok fejlõdésben. Elég jókat derülök, amikor 50 ho-val támadom egyik tartományát+8 CAS+3 TAC+2 navyval is bombardment megy és ö 6 ho.-val kivédi, SÕT aztán visszatámad és természtesen gyõz. A legidegesítõbb az egészben, hogy ugyan furious agresszivitáson van, semmit nem csinál, csak mass producolja az egységeket és védekezik.
Hát lehet de sztem a repülõgép hordozó az jobb.Kb 50
Legyenek long range u-boot-jaid(kb. 30-40) és tied a világ.
43 szeptembere van és -74-es a viszonyom az amcsikkal. Japán-USA háborúról szó sincs.
Nem úgy értem. Ha nem, hogy a teljes játékban az összes bábállam. Mert most foglaltam el a Brit szigeteket és csak Skóciát ajánlja fel bábállamként. Wales? Anglia?
43 szeptembere van és -74-es a viszonyom az amcsikkal. Japán-USA háborúról szó sincs.
Nem úgy értem. Ha nem, hogy a teljes játékban az összes bábállam. Mert most foglaltam el a Brit szigeteket és csak Skóciát ajánlja fel bábállamként. Wales? Anglia?
Tudna valaki segíteni.
A brit szigetet akarom elfoglalni.A britteknek rengeteg bombázójuk van és õk uralják a tengert.Az egyetlen elõnyöm hogy van repülõgép anyahajóm
A brit szigetet akarom elfoglalni.A britteknek rengeteg bombázójuk van és õk uralják a tengert.Az egyetlen elõnyöm hogy van repülõgép anyahajóm
Hogyha anektáltál 1 országot a saját diplomáciádnál világít 1 szöveg arra rámész és az ország zászlóit látod majd.
USA-vall nem lehet elkerülni a háborút mert a Japcsik 1941 decenberében úgy is hadat üzennek
Az USA nem a legjobb fél a háborúban. Bár ha a tengeralattjáróim az angol flottát ledarálták az amcsik se jelenthetnek komoly gondot. Az a fõ, hogy ne érjék el az angol partokat.
victory point
minek elkerülni a háborút egy háborús stratégiajátékban?
minek elkerülni a háborút egy háborús stratégiajátékban?
Az annektált területekre azonnal lehet tenni. Nekem is meg volt Vichy franciaország és rögtön tehetttem oda a V2-eseket.
Nem tudom en mar egy parszor eljutottam 41ig de nem engedte csak az eredeti nemet teruletekre letenni az egysegeket, valahol olvastam hogy az annektalt teruletekre egy ido utan lehet egyseget letenni, de nekem nem jott ossze.A masik meg probalom huen jatszani ezert nem akartam annektalni az olaszokat,spanyolokat- ugyan ez a helyzet gibraltarral is, masreszt viszont mivel ez angol terulet igen nehez lenne elfoglalni.Koszonom a gyors valaszotokat+ a segitseget, meg megprobalom az egyseg letetelt athenba hatha ossze jon!!!!!???
VP micsoda? USA-val, hogy lehet a háborút elkerülni?
Francoékat, bulgárokat, hogy lehet háborúba vinni?
Van valami lista arról, hogy milyen bábállamok hozhatók létre?
Francoékat, bulgárokat, hogy lehet háborúba vinni?
Van valami lista arról, hogy milyen bábállamok hozhatók létre?
El kell foglalnia Gibraltári szorost és a Francia partokról kell egységeket szállítani vagy a németekkel vagy a Spanyolokat be kell allítani a szövetségesei közt egyépként ha a Yugókat anektálod akkor a temgerparti területek az Olaszoké lesz és addig semilyen egységet nem tudsz a megszált ország területére vinni amíg nem anektálod.
Ja Olasz AI sokszor bekavar, fõleg flotta mozgatásnál...
Görögöt, Yugót annexáltad is? Van szárazföldi összeköttetés Németországgal? Mert ha igen, akkor le kell tudni rakni a hajót pl. Athénba.
Görögöt, Yugót annexáltad is? Van szárazföldi összeköttetés Németországgal? Mert ha igen, akkor le kell tudni rakni a hajót pl. Athénba.
Azért az UK surrender eventet nehéz triggerelni, mert nem csak London kell hozzá, hanem 75% VP, 75% IC, USA és SZU ne legyen hadban GER-el.
Szóval India is kell hozzá szerintem.
Szóval India is kell hozzá szerintem.
Olaszokkal vigyázz. Nagy frászok. Felülbírálják a parancsaidat.
ÁÁ. Hülye angolok. szarrá bombázták a szállítóflottámat. Jelek szerint több kell nekik mint 3 páncélos és 2 gyaloghadosztály.
23 tengeralattjárót csináltam, legyilkoltam a fél angol flottát veszteség nélkül. I love u-boot<#szeret>#szeret>.
Kiküldtem a tengeralattjáróimat és a tengerészeti bombázóimat az északi Vizcayai-öbölbe. Erre mit látok? Hullanak a konvojok mint a legyek. Bezzeg Izlandról semmit se kaptam😞
23 tengeralattjárót csináltam, legyilkoltam a fél angol flottát veszteség nélkül. I love u-boot<#szeret>#szeret>.
Kiküldtem a tengeralattjáróimat és a tengerészeti bombázóimat az északi Vizcayai-öbölbe. Erre mit látok? Hullanak a konvojok mint a legyek. Bezzeg Izlandról semmit se kaptam😞
Sziasztok
Tudna nekem valaki segiteni abban hogy a nemeteket hogy lehet atvinni Afrikaba.En hiaba probaltam nem jott ossze sehogy, elfoglaltam gorogoket, jugokat-de hiaba oda nem engedi letenni a szallitohajokat-viszont az olaszokat nem akarom iranyitani,hogy esetleg az o szallitohajojukkat hasznaljam?????
Tudna nekem valaki segiteni abban hogy a nemeteket hogy lehet atvinni Afrikaba.En hiaba probaltam nem jott ossze sehogy, elfoglaltam gorogoket, jugokat-de hiaba oda nem engedi letenni a szallitohajokat-viszont az olaszokat nem akarom iranyitani,hogy esetleg az o szallitohajojukkat hasznaljam?????
Hát nekem nem nem adták meg magukat és a gyarmatai sem szabadultak fel...
pedig itt van
#########################################################################
# Surrender events - Partition of United Kingdom
event = {
id = 13
random = no
country = GER
name = EVT_13_NAME
desc = EVT_13_DESC
picture = "partition_of_england"
style = 0
trigger = {
OR = {
control = { province = 56 data = GER } #Paris
NOT = {
war = { country = FRA country = GER }
}
}
control = { province = 19 data = GER } #London
lost_VP = { country = ENG value = 75 }
lost_IC = { country = ENG value = 75 }
NOT = {
war = { country = USA country = GER }
}
NOT = {
war = { country = SOV country = GER }
}
random = 50
}
date = { day = 0 month = january year = 1936 }
offset = 10
deathdate = { day = 29 month = december year = 1963 }
action_a = {
ai_chance = 50
name = EVT_13_ACTA
command = { type = dissent value = -5 }
command = { type = end_mastery which = SCO }
command = { type = money value = 5000 }
command = { type = trigger which = 66 }
}
action_b = {
ai_chance = 50
name = EVT_13_ACTB
command = { type = dissent value = -2 }
command = { type = money value = 2500 }
command = { type = sleepevent which = 66 }
}
}
event = {
id = 66
random = no
country = ENG
name = EVT_66_NAME
desc = EVT_66_DESC
style = 0
# Triggered by German event 13
action_a = {
ai_chance = 50
name = EVT_66_ACTA
command = { type = set_domestic which = democratic value = 3 }
command = { type = set_domestic which = political_left value = 3 }
command = { type = peace which = GER value = 0 }
command = { type = leave_alliance }
command = { type = dissent value = 15 }
command = { type = relation which = USA value = -50 }
command = { type = set_relation which = ITA value = 50 }
command = { type = set_relation which = GER value = 50 }
command = { type = secedeprovince which = GER value = 5 } # Scapa Flow
command = { type = secedeprovince which = GER value = 23 } # Plymouth
command = { type = secedeprovince which = GER value = 1822 } # Kuwait City
command = { type = secedeprovince which = ITA value = 444 } # Cyprus
command = { type = secedeprovince which = ITA value = 348 } # Gibraltar
command = { type = secedeprovince which = ITA value = 901 } # Port Said
command = { type = secedeprovince which = ITA value = 900 } # Suez
command = { type = secedeprovince which = ITA value = 1036 } # Zeila
command = { type = secedeprovince which = ITA value = 1035 } # Berbera
command = { type = secedeprovince which = CAN value = 576 } # Newfoundland
command = { type = secedeprovince which = CAN value = 575 } # Labrador
command = { type = secedeprovince which = USA value = 538 } # Bermuda
command = { type = secedeprovince which = USA value = 758 } # Belize
command = { type = secedeprovince which = USA value = 891 } # Jamaica
command = { type = secedeprovince which = USA value = 652 } # Andros
command = { type = secedeprovince which = USA value = 664 } # Grand Bahama
command = { type = secedeprovince which = USA value = 665 } # Abacos
command = { type = secedeprovince which = USA value = 660 } # Eleuthera
command = { type = secedeprovince which = USA value = 668 } # Long Island
command = { type = independence which = LEB value = 1 }
command = { type = independence which = EGY value = 1 }
command = { type = independence which = JOR value = 1 }
command = { type = independence which = IND value = 1 }
command = { type = domestic which = defense_lobby value = -2 }
command = { type = domestic which = freedom value = -2 }
command = { type = headofstate which = 1032 }
command = { type = headofgovernment which = 1042 }
command = { type = foreignminister which = 1049 }
command = { type = armamentminister which = 1068 }
command = { type = ministerofsecurity which = 1090 }
command = { type = ministerofintelligence which = 1107 }
command = { type = chiefofstaff which = 1124 }
command = { type = chiefofarmy which = 1134 }
command = { type = chiefofnavy which = 1142 }
command = { type = chiefofair which = 1151 }
command = { type = trigger which = 12309 }
}
action_b = {
ai_chance = 50
name = EVT_66_ACTB
command = { type = dissent value = 5 }
command = { type = domestic which = defense_lobby value = 1 }
command = { type = trigger which = 12310 }
}
}
# Surrender events - Partition of United Kingdom
event = {
id = 13
random = no
country = GER
name = EVT_13_NAME
desc = EVT_13_DESC
picture = "partition_of_england"
style = 0
trigger = {
OR = {
control = { province = 56 data = GER } #Paris
NOT = {
war = { country = FRA country = GER }
}
}
control = { province = 19 data = GER } #London
lost_VP = { country = ENG value = 75 }
lost_IC = { country = ENG value = 75 }
NOT = {
war = { country = USA country = GER }
}
NOT = {
war = { country = SOV country = GER }
}
random = 50
}
date = { day = 0 month = january year = 1936 }
offset = 10
deathdate = { day = 29 month = december year = 1963 }
action_a = {
ai_chance = 50
name = EVT_13_ACTA
command = { type = dissent value = -5 }
command = { type = end_mastery which = SCO }
command = { type = money value = 5000 }
command = { type = trigger which = 66 }
}
action_b = {
ai_chance = 50
name = EVT_13_ACTB
command = { type = dissent value = -2 }
command = { type = money value = 2500 }
command = { type = sleepevent which = 66 }
}
}
event = {
id = 66
random = no
country = ENG
name = EVT_66_NAME
desc = EVT_66_DESC
style = 0
# Triggered by German event 13
action_a = {
ai_chance = 50
name = EVT_66_ACTA
command = { type = set_domestic which = democratic value = 3 }
command = { type = set_domestic which = political_left value = 3 }
command = { type = peace which = GER value = 0 }
command = { type = leave_alliance }
command = { type = dissent value = 15 }
command = { type = relation which = USA value = -50 }
command = { type = set_relation which = ITA value = 50 }
command = { type = set_relation which = GER value = 50 }
command = { type = secedeprovince which = GER value = 5 } # Scapa Flow
command = { type = secedeprovince which = GER value = 23 } # Plymouth
command = { type = secedeprovince which = GER value = 1822 } # Kuwait City
command = { type = secedeprovince which = ITA value = 444 } # Cyprus
command = { type = secedeprovince which = ITA value = 348 } # Gibraltar
command = { type = secedeprovince which = ITA value = 901 } # Port Said
command = { type = secedeprovince which = ITA value = 900 } # Suez
command = { type = secedeprovince which = ITA value = 1036 } # Zeila
command = { type = secedeprovince which = ITA value = 1035 } # Berbera
command = { type = secedeprovince which = CAN value = 576 } # Newfoundland
command = { type = secedeprovince which = CAN value = 575 } # Labrador
command = { type = secedeprovince which = USA value = 538 } # Bermuda
command = { type = secedeprovince which = USA value = 758 } # Belize
command = { type = secedeprovince which = USA value = 891 } # Jamaica
command = { type = secedeprovince which = USA value = 652 } # Andros
command = { type = secedeprovince which = USA value = 664 } # Grand Bahama
command = { type = secedeprovince which = USA value = 665 } # Abacos
command = { type = secedeprovince which = USA value = 660 } # Eleuthera
command = { type = secedeprovince which = USA value = 668 } # Long Island
command = { type = independence which = LEB value = 1 }
command = { type = independence which = EGY value = 1 }
command = { type = independence which = JOR value = 1 }
command = { type = independence which = IND value = 1 }
command = { type = domestic which = defense_lobby value = -2 }
command = { type = domestic which = freedom value = -2 }
command = { type = headofstate which = 1032 }
command = { type = headofgovernment which = 1042 }
command = { type = foreignminister which = 1049 }
command = { type = armamentminister which = 1068 }
command = { type = ministerofsecurity which = 1090 }
command = { type = ministerofintelligence which = 1107 }
command = { type = chiefofstaff which = 1124 }
command = { type = chiefofarmy which = 1134 }
command = { type = chiefofnavy which = 1142 }
command = { type = chiefofair which = 1151 }
command = { type = trigger which = 12309 }
}
action_b = {
ai_chance = 50
name = EVT_66_ACTB
command = { type = dissent value = 5 }
command = { type = domestic which = defense_lobby value = 1 }
command = { type = trigger which = 12310 }
}
}
Azért kell elöbb kiûzni Észak Afrikából.
A görögöket fölösleges lerohanni.Csak egy ugródeszka az angoloknak európába.
És megkérdezném hogy ki tud 1 jó orvosságot a partizánok ellen?
Én többször foglaltam el Londont és valahogy kiment a fejükbõl megadni magukat.
Ha a Londont elfoglalod a németekkel akkor megadják magukat a gyarmatok pedig felszabadulnak.
Az lehet, de a gáz az, h a Briteknek nagyon sok IC-jük van a gyarmataikon. Egyszer elfoglaltam a fõszigetet és még maradt kb. 120 IC-jük... Szóval még közel sincsenek letudva, így a flottájuk még mindig veszélyt jelent. Ellentétben a Franciákkal, akiknél ha elfoglalod az anyaországot, akkor már csak 5 IC-jük marad. Ami ugye semmire sem elég.
Sztem tegyél partra csapatokat angliába legaláb 10 gyalogságot és 10 páncélos egységet és rohand le,nincs olyan sok egységük csak a repülõik erõsek de ha elfoglalod a kifutópályákat akkor már nyertél is de vigyáz mert nem lehet akkor anaktálni ha Nagy-Britaniát elfoglalod mertvan Indiába és Afrikába is van területe de legaláb nem leszenk Európában az is fél siker.És Vardar ha van elegendõ egységed és ellátmányod+olajod akkor érdemes nekikmenni.
Nekem csak V' van de abból sok.Meg tengeralattjáró.Kiéheztetem angliát.
ÁÁÁ. Azzal elvagyok maradva. Még csak most jön az atomerõmû. De a V2-esim már izzítják a hajtómûveiket. A páncélosokra gyúrtam rá. Már most jön a Párduc.
Görögöket érdemes lerohanni?
Görögöket érdemes lerohanni?
Egyébként fejleszted?
Az még nincsXD