Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de az csak úgy ér valamit ha egységek árát emeli nem pedig limitet szab a számuknak mert úgy igazságtalan.

van speciális multis mod ahol kevesebb egységet lehet gyártani, az jobb egyébként mint pogessor
dehogy nem kell, Malarki játszott velünk egy multiban (itt: http://twonline.jatekok.hu/hoi/index.php ) és ott is már 42 körül laggolt mint az állat a sok egység miatt, a host gépnek erös net kell hogy birja és ne legyenek csúszások, tech vesztések stb

én pl azóta se tudtam ujat multizni mert a netem kevés hozzá

ide beszállnék amcsikhoz ha Malarki a japó <#nyes> emlékszel még a 42es partraszállásomra? <#vigyor3>
Ha benne vagyok pl: A Tengelyhatalmaknál, és most 1944 van már Budapestet is elvesztettem(Magyaokkal vagyok), és nem lehet hogy gyorsan kilépjek a szövetségbõl, mert a gép nem engedi. És Szlovákia átállt már pár hónappal ezelõtt.
ehhez nem kell nagy gép, csak 1db 2magos proci és kész

van hozzá elég erõs szerveretek?
Kockáspiton
Szerintem az elsõ játék lehetne ma olyan 8-tól, mit szóltok hozzá?

A kockás piton akár 8m-re is megnőhet, de nekem csak 200 betű helyem van!

Ok. Sikerült minden magyar meg Armageddon 1.2 es. nagyon jó játék!
Kockáspiton
Ok, én most csinálom a jogsit úgyhogy vagy délelõtt tudok játszani vagy esténként. 36-os scenario, Doomsday Armageddon 1.2 + Pogessor. A játék célja mi legyen, közös világuralom, egymás leigázása, stb?

Itt az új ilyen nincs. Felraktam elõször:
1. Doomsday
2. Armageddon
3. Armageddon 1.2 patch
El akarom indítani és azt írja ki hogy "error in DB"
Pedig jól telepítettem?
Probélma megoldva
Van 1 probléma. Amikor akartam uninstallálni és újra felrakni akkor véletlen hülyeséget csináltam. Elõször amappát töröltem le és most nem tom letörölni és újra felrakni. Ha le akarom törölni akkor nem találja a fájlokat (mer ugye nincs mappa) .
Nekem a sima hoi2 van meg
Ahogy látom akad néhány nehézség a multi elõtt. Szóval az tegye fel a kezét aki Hearts of Iron 2 Doomsday Armageddon 1.2 + Pogessor moddal játszik. Am ha segítség kell én tudok segíteni, mert már van tapasztalatom a multiban

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Milyen nehézségen nyomjátok?
Én szívesen multiznék veled de hogy kell?
sziasztok. én is mennék szívesen egy multi-partira mert még soha nem multiztam a játékkal így azt se nagyon tudom, hogy hogy kell.
ja és csak sima HoI 2-nél tudok beszállni, mert nincs meg ilyen Armageddon, vagy Doomsday

In gém ném: MaxWell125

Nekem gyakorlatilag bármikor jó. És ki kivel lenne?

DD Arma , Pogessor Mod , bármelyik nap , kivéve vasárnaptól keddig.

Kockáspiton
Ok, ki mikor érne rá? Én most hétvégén nem nagyon (Kecskeméti Repülõnap ftw) De utána esténként bármikor. Doomsday Armageddon vagy sima HoI2?

Mot akár én is mennék egy multiba.

Nekem van😊)

Kockáspiton
Nincs kedve valakinek egy hosszabb multiplayerhez? Minél többen annál jobb.

Ok! Megpróbálom újratelepíteni és az Armageddont letölteni, aztán majd megírom hogy sikerült e. (remélem igen)!
Kell, mert abban vannak a javítások és sok más cuccos ami az elõzõ verzióból kimaradt.
A mod a Hearts of Iron 2 Dommsday Armageddon 1.2-es verziójához készült, tehát ha nem az van fent, nem fog mûködni.

Hali! A magyarosítást a http://pogessor.freeweb.hu/-ról szedtem le.
Amikor a magyar mappából másolom az angolra a fájlokat asszem tech, de nem biztos hibás és az indításnál kilép? Amúgy néztem az oldalt az a kiegszítõ 6.26 kiegcsomagban az miért jó?
Valamelyik szövetségnek a tagja kell legyél. Csatlakozz vhova. Különben cseszheted.
Szia mindenki
Nem tud valaki véletlenül olyan patch-ot, modot, eventet, alap HoI2-höz, amibe nem kötelezõ valamelyik szövetségnek(Allies, Axis, Comintern) gyõznie, hanem én is gyõzhetek Kínával. Csak azért, mer annektáltam a Cominternt és az Axis, mire kiírta, hogy elcsesztem, mert a szövetségesek(Allies) gyõztek.
Bárki tud valamit lécci írjon

Elõre is kösz Szép nyarat mindenkinek
Hali itt megtalalsz mindent
http://pogessor.freeweb.hu/
Honnan szedted le a magyarorsítást?

Hali! Tudtok segíteni? Letöltöttem a Doomsday és magyarosítom akkor nem indul el, már sokadszorra. Miért? És ilyen mod okat hoy kell berakni a játékba, és honnan lehet letölteni õket, És valami normális nem bugos magyarítás! Köszönöm a segítséget!
Hát igen, alég kevés baloldali diktatúra van, és ha van is azzal is rossz kapcsolatban vagyok. Mosat meg ráadásul betámadtak az angolok is, és a világért se akarnak békét kötni 😛

Baloldali országokat próbálj. Sajnos nem sok országot lehet. Komcsi Kína, esetleg Brazília...
Azt hiszem a játék különbséget tesz, hogy a terület amit elfoglaltál owned vagy controlled.

Paradoxon azt írják, hogy:
Base for annexed territory is 50%.
Base for occupied territory is 40%.

De nekem valamiért úgy rémlik, hogy játékban mintha kevesebbet adna.
Lehet verziótól is függ, ezt még régen írták sima HOI2-re.
Viszont azt hiszem ezt nem lehet moddolni, nincs benne a misc.txt-ben.
Na még egy. 😛 Szovjetekkel kit tudok behívni szövetségesemnek?

Köszi szépen
Még egy kérdés. Ha egy területet megszálok, akkor a termelés hán yszázalékát kapom meg?

Muki100
Összes szomszédos provinciában van hq bonus

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

A HQ az csak 1 területre hat, vagy a hatása érezhetõ a környezõ területeken is?

Nem hinném h bug, szerintem ez is csak a játék valósághûségét bizonyítja.
Furcsa dologra lettem figyelmes. Oroszokkal játszom még mindíg. Japán Kínát csépelte, én pedig kihalyóztam egy rombolóval szemrevételezni a partmenti hadmnûveletek. Ekkor odakevereddet kb. 20 japán és 10 kínai hajó és egymnásnak estek. Közben ott volt az én hajóm is, és a csata végén nekem is voltak veszteségeim! Az erõmbõl levettek 10-et, a szervezettségbõl meg kb.20-at. <#wow1><#boxer>

Hívd a szövetségeseid közé Amerikát és vegyél tõle szieteket
Nos, úgy megszívtam mint a torkosborz. A németek gyorsan lenyomták a franciákat, és hirtelen itt termett 200 némemt divi. Mondom WTF? Visszanyomtak egész a Dnyeperig, de itt megakadtak a kiépített védelmi vonalon. Most nagyából egyenlõ erõk állnak itt. Csak sajna beléptek a finnek is, és ott is vissza kelett vonulnom. Most attól rettegek hogy belépnek a Japánok is, mert akkor végem van <#buck>

Abban benne van a magyaritás is

Töltsd le azzal együtt a Pogessor Modot innen

Valaki tudja, hogy hol lehet letölteni a Doomsday magyarítását?
Vagyis még csak 40-ben vagyok, az elõbb elírtam.

Aha értem.
41-ben vagyok és egy meglepetésszerû támadással elsöpörtem a gyenge lengyelországi helyõrséget és villámgyorsan törtem elõre, gyakorlatilag akadálytalanul Berlin felé. A német sereg a franciákkal volt elfoglalva, így én ygakorlatilag díszmenetben vonultam egész Berlinig, itt viszont már kevés volt az elõre tört gyorscsapatok ereje, be kelett várni a hadsereg zömét. Románia már átállt, a magyarokból sincs túl sok, a Jugók meg belépetk hozzám, és Tito lett az elnök 😛

GDE = Ground Defence Efficiency. Védekezési hatékonyság. Ez alapból minden országnak 80%, kivéve SZU-t akinek kisebb, talán 30%-ról indul, majd eventekkel szépen növekszik 10%-al. Talán 39-ben lesz 40%.

Ez nagyban befolyásolja a harci teljesítményt, és nagyobb sérüléseket is szenvednek a csapatok.
öö, aha, és mi az a GDE?<#fejvakaras>