Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kanada, USA, Brazilia, Argentina, Spanyolorszag, Franciaorszag, UK, Nemetorszag, Olaszorszag, Magyarorszag, Jugoszlavia, Romania, Torokorszag, SZU, Kina, Japan, Ausztralia.
Nagyjbol ennyi, nem? 17, ha jol szamolom. Kb ezekkel erdemes jatszani.
Nagyjbol ennyi, nem? 17, ha jol szamolom. Kb ezekkel erdemes jatszani.
nagy jó indulattal meg van a 20😄....manpower és ic az kell
az más kérdés hogy vagy 25 országgal van értelme😄
Sziasztok!
Ez a játék olyan, mint ez Europa Universalis? Itt is bármelyik országgal lehet menni, vagy csak a "szokásos" USA UK FRA meg ilyesmik (HUN JP SWE meg ilyenekkel nem)?
Elõre is köszi a választ!
Ez a játék olyan, mint ez Europa Universalis? Itt is bármelyik országgal lehet menni, vagy csak a "szokásos" USA UK FRA meg ilyesmik (HUN JP SWE meg ilyenekkel nem)?
Elõre is köszi a választ!
天使たちは私を見守る
Aha. Ijesztõ...
Szerintem az csak "felületjavítás". A Paradox fórum tele van Ikon + Sprite cserélõ 'módok' linkjeivel.
GRUNGE IS DEAD
Az valszeg azért van, mert vagy lassú a géped, vagy mert már egy jó ideje játszol egy kampányt és túl sok az egység a térképen.
Egy jó másfél éve feltelepítettem a HOI-t a régi "netgépemre", ahol elég siralmasan futott a játék, már a kezdtetektõl is... egyszer leültem a gép elé egy Paradoxos teszt kedvéért és '42 felé járva már több mint 1 órába telt, mire letelt egy hónap... (megjegyzem a "munkapadon" ugyan ez '42-ben még mindig 'csak' jó 10 percbe telik...)
Egy jó másfél éve feltelepítettem a HOI-t a régi "netgépemre", ahol elég siralmasan futott a játék, már a kezdtetektõl is... egyszer leültem a gép elé egy Paradoxos teszt kedvéért és '42 felé járva már több mint 1 órába telt, mire letelt egy hónap... (megjegyzem a "munkapadon" ugyan ez '42-ben még mindig 'csak' jó 10 percbe telik...)
GRUNGE IS DEAD
Sziasztok!
A játék sebességét hogy lehet gyorsítani?
És most nem a ctrl++--ra gondolok..
mert hiába van extrém gyorson úgy is elég lassan telik az idõ.. :S:S
PLZ HELP valaki
A játék sebességét hogy lehet gyorsítani?
És most nem a ctrl++--ra gondolok..
mert hiába van extrém gyorson úgy is elég lassan telik az idõ.. :S:S
PLZ HELP valaki
Most mirõl beszélsz?
Neem. Mod. Az egységek színesek.
Olaszal.
Nekem sehogy se megy. Túl sokan vannak. Sanghajnál 12 vs. 2nél lenyomtak a kínaiak.
Nem tudom, mit mûvelsz te japánnal, de én összesen 10 gyalogos hadosztályt gyártok még pluszba a kezdetiekhez és szinte minden meglevõhöz tüzérdandárt rakok. Persze fel vannak fejlesztve 36'os gyalogsággá.
36-ban még nem is gyártok, nem is fejlesztek, csak az ipart nyomom. Ahogy 1937.jan.1.-én állíthatom újra a csúszkát (36-ban az iparosítót nyomom arrébb: lobbi vagy hasonló?) nyomok 1-et az állandó hadsereg felé, és rögtön kezdem a fejlesztéseket.
Mandzsúriában átveszem az irányítást a hadsereg felett, és azokat is bevonom a támadásba. Már kitört rég a háború és kezdem elérni a hegyeket, mire elkészûl 3*3 hegyivadász hadosztály, ezekkel partraszállok a déli-hegyes területeken. Simán lenyomom Kínát fél év alatt.
Mentést küldhetek, de progressor modos és én nem anektálom Kínát, hanem bábálammá teszem.
36-ban még nem is gyártok, nem is fejlesztek, csak az ipart nyomom. Ahogy 1937.jan.1.-én állíthatom újra a csúszkát (36-ban az iparosítót nyomom arrébb: lobbi vagy hasonló?) nyomok 1-et az állandó hadsereg felé, és rögtön kezdem a fejlesztéseket.
Mandzsúriában átveszem az irányítást a hadsereg felett, és azokat is bevonom a támadásba. Már kitört rég a háború és kezdem elérni a hegyeket, mire elkészûl 3*3 hegyivadász hadosztály, ezekkel partraszállok a déli-hegyes területeken. Simán lenyomom Kínát fél év alatt.
Mentést küldhetek, de progressor modos és én nem anektálom Kínát, hanem bábálammá teszem.
Ez mivel játszik??
Ezt nézzétek meg csak be kell másolni.És a videóban ne azt nézzétek hogy foglalja el Afganisztánt henem mekkora az országa ami a végén van.
Na most játszok egyet a finnekkel megmondom mire jutottam. Demokráciákat azért utálom, mert bejön valami "támadják az alkotmányt" event és okoz 5%os lázadást. De jó!
http://www.youtube.com/watch?v=zWwaEE3eEfw
Finn rokonunkkal játszott már valaki?
Én egyszer próbálkoztam vele, de nem volt vmi nagyon jó...
Én egyszer próbálkoztam vele, de nem volt vmi nagyon jó...
Van egy Japán mentésem, azt feltöltöm valahova, ha gondolod. 1938 decembere körül járhatok; Kína annektálva, Japán felváltotta Ausztráliát a Szövetségben, Németország pedig sajnos fogta magát és kisétált a Müncheni konferencia közepén, szóval Európában nem lesz háború... A Világháborút majd Khalkin-Goltól várom, mert a szovjetek már így is pofátlanul kémkednek utánam...
GRUNGE IS DEAD
Nem tudom nektek, hogy megy Japánnal nekem sehogy sem. Valaki küldjön már valami félkész mentést vagy mit tudjam én mit, mert a hajamat tépkedem, hogy nem tudom megcsinálni.
Szerintem attól, hogy az AI elkezd agyalni: mit, hogyan, merre háborúzzon.
Sokat számolgat magában.
...szerintem.
Sokat számolgat magában.
...szerintem.
mikor elkezdem a játékot, akkor extra gyors sebességgel tolom, de mikor elérek 39 végére lelassul nagyon. ez mitõl van?
Töltsd fel valami tárhelyre pl. youtubra és rakd be a linkjét.
Mert mutatni akkarok egy HOI-is videót.
Hogy lehet ide videókat berakni?
Én franciákkal mostanában vittem ki. Nem alkalmaztam semmilyen trükköt, csak fejlõdgettem, hadsereget építettem meg ilyenek, és Belgiumban állóháború alakult ki. Aztán a SZU hadat üzent a németeknek és game over.
Maginot-ból akkor érdemes betörni GER-be, amíg GER le van kötve Lengyellel.(39 szept-okt körül)
Viszonylag könnyen megy. Odaviszel 100 divet, GER AI nem tudja kivédekezni.😄D
Viszonylag könnyen megy. Odaviszel 100 divet, GER AI nem tudja kivédekezni.😄D
Oh, okáj. Igazán nincsmit; az a legjobb az egészben, hogy még az abszolút lehetetlen dolgokat is - sokszor - könnyû kivitelezni. 😉
Egyébként nem tudja valaki hogy a francba maradjak bejelentkezve? Próbálgattam már mindegyik bejelentkezve marad gombot, meg jelszómentegetést, de valahányszor betölti az oldalt, mindig be kell jelentkeznem... Agyamramegymár..
Egyébként nem tudja valaki hogy a francba maradjak bejelentkezve? Próbálgattam már mindegyik bejelentkezve marad gombot, meg jelszómentegetést, de valahányszor betölti az oldalt, mindig be kell jelentkeznem... Agyamramegymár..
GRUNGE IS DEAD
A Maginot-vonalon keresztül nem... ha beszáll a háborúba a Benelux, akkor könnyebb dolgod van - fõleg ha kihúzod az erõdrendszered. Láttam már arra is példát, hogy valaki ejtõernyõsökkel vágta el az utánpótlást a németek mögött és beszorította õket a Saar-vidékre, ahol meg felmorzsolta õket az a pár ejtõernyõs + negyven akárhány hadosztály. Ha sikeresen partra szállsz Dániában, akkor megint pillanatok alatt Berlinben kötsz ki; ami elég jól kivitelezhetõ is.
GRUNGE IS DEAD
Ezt arra írtam, hogy ha FRA-val van az ember. Akkor már késõ erõdöt építeni.
Egyébként kösz az ötletet. Nem is tudtam, hogy ilyeneket is lehet.
Egyébként kösz az ötletet. Nem is tudtam, hogy ilyeneket is lehet.
36-tól nem! Ha nagyon 'történelem hû' akarsz maradni - akkor nem használod fel a Wehrmachtot Csehszlovákia lerohanására - építhetnél egy erõdrendszert a német-lengyel határon; így elég lenne a szovjetekre koncentrálni, ha kopogtatnak az ajtón... HA kopogtatnak. Egyébként olvastam pár AAR-t amiben meg egész egyszerûen lerohanták a németeket a lengyel gyalogsággal... Nem olyan nehéz pár nap alatt odaérni Berlinbe.
GRUNGE IS DEAD
Lengyelekkel az egyetlen esély az, hogy minden egységet még augusztusban beparancsolsz Varsóba. Aztán reménykedj.
Japánnal nekem nem megy... beragad a front. Csak gyalogot gyártok végig mégse megy...
Japánnal nekem nem megy... beragad a front. Csak gyalogot gyártok végig mégse megy...
Kivédekezni sikerült már többször, sõt betörni is.
Annektálni nem, általában be szokott ragadni a front.
Bár ha az összes Allied erõt odaviszed (UK, CAN, AUS stb) akkor nem lehetetlen azért.
Fõleg ha még POL is életben van Keleten. Neki is lehet 70-80 dive.
FRA-nak meg normalon kijön 150-170 infantry, attól függõen hogy brigádozik-e vagy sem.
Annektálni nem, általában be szokott ragadni a front.
Bár ha az összes Allied erõt odaviszed (UK, CAN, AUS stb) akkor nem lehetetlen azért.
Fõleg ha még POL is életben van Keleten. Neki is lehet 70-80 dive.
FRA-nak meg normalon kijön 150-170 infantry, attól függõen hogy brigádozik-e vagy sem.
Vlkinek sikerült már franciákkal 36os kampányban kivédekezni a németeket , és annektálni õket?😛
szerintem sehogy. nekem is 1680*1050-os felbontású monítorom van, és nem állítottam sehol felbontást a játékban, mert nincs. 1024*768 van és kész
Így is simán játszható az egész és abszolút nem zavar, engem legalábbis
Így is simán játszható az egész és abszolút nem zavar, engem legalábbis
sziasztok!
a felbontásos témára tud vki vmi okosat mondani? angol honlapokon azt olvastam hogy csak 1024*768 felbontásban fut, ez igaz? ha igen hogy tudom beállítani hogy a játék 1024*768as ablakaban fusson és ne kelljen a monitort átállítani mindig?
a felbontásos témára tud vki vmi okosat mondani? angol honlapokon azt olvastam hogy csak 1024*768 felbontásban fut, ez igaz? ha igen hogy tudom beállítani hogy a játék 1024*768as ablakaban fusson és ne kelljen a monitort átállítani mindig?
asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23
TRPel jatszottam vele multiban, ugy emlekszem tokjo volt minden, csak keves volt a manpower igy hatalmas argentin repulogep es tengeralattjaro flottat csinaltam
de unalmas volt...
de unalmas volt...
Igen.
Valaki játszót már Argentinával?
Milyen nehézségen játszol?
Normalon nálam könnyû legyõzni. 37 nyarán elkezdem eventbõl és fél év alatt annex.
Nem sok divvel szoktam nyomulni mert általában iparosítok + flotta.
Szállj partra délen is, esetleg próbálj keríteni.
Én néha csinálok CAS-t is és ground attackal bombázom õket.😄D
Normalon nálam könnyû legyõzni. 37 nyarán elkezdem eventbõl és fél év alatt annex.
Nem sok divvel szoktam nyomulni mert általában iparosítok + flotta.
Szállj partra délen is, esetleg próbálj keríteni.
Én néha csinálok CAS-t is és ground attackal bombázom õket.😄D
Fõleg egységgyártásra, kutatásra lennék kíváncsi. Katlanokat csináljak vagy csak nyomuljak elõre mint az állat?
Kínából rohadtul elegem van... Van valami taktikátok Kína ellen Japánnal? Mitõl függ az, hogy Sianking és Yunnan belép-e vagy sem?
sziasztok!
hogy kell beállítani hogy 1680x1050 vagy bármilyen wide felbontásban ne legyen elnyújtva a kép?
hogy kell beállítani hogy 1680x1050 vagy bármilyen wide felbontásban ne legyen elnyújtva a kép?
asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23
1934-tõl kezdesz, gondolom.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Milyen az a Mod34?
Fel sorolná valaki a modokat?