Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Auric
Victoria:Revolutions

GRUNGE IS DEAD

Auric
Victoria:Revolutions

GRUNGE IS DEAD

Auric
Akármelyiket... attól függõen, hogy mit is szeretnél... Rám eddig a legnagyobb hatást a Kaiserreich tette (alter. történelem - németek nyerték a VH-t); de - megintcsak - nagyon sok ember a ModernDay-re, a Mod34-re vagy éppen a WiF-re esküszik (mondjuk az útóbbi elég hárdkór').

GRUNGE IS DEAD

Melyik modot érdemes letölteni?
Ricky?
De erre van event? Vagy hogy lesznek szabadok?
Auric
Jah, ománi kalózok. 😊
A Rickyben elég sokszor okoztak fejtörést (a falba);
... a Vickyben mégtöbbször (a monitorba is).

Ománnak és Yemennek egyébként elég jó eséje van arra, hogy a britek szabadon engedik õket... ha éppen jó lapjárást fog ki az ember.

GRUNGE IS DEAD

Auric
Lehet velük, csak nehéz. Még a német hadüzenet elõtt ki kell lépni a komminternbõl, aztán irány vagy a tengely, vagy a szövetség és meglehet indulni Mongólia felé. A wiki-n fent is van a menete - egyébként kipróbáltam és mûködik! (csak rettentõ unalmas...)

GRUNGE IS DEAD

Auric
Néha elõfordul, hogy a Unified Front alatt déli területeket kapnak a komcsik Kínában; néha pedig be sem lépnek a háborúba... Egyébként már arra is láttam példát, hogy az AI Kína legyõzte az AI Japánt.

A "Doomsday" kampány direkt erre lett kitalálva egyébként; ott lehetetlen, hogy a kommunisták ne nyerjenek: a köztársaságiak huszon-harminc akárhányas dissentel kezdenek, plusz még jön a - nem tudom, hogy jól emlékszek-e - 90%-os IC korlátozás; amitõl kemény 10-15 effektív IC-vel dolgoznak (vagy még annyival sem...)

Ha komcsi gyõzelmet akarsz, akkor kezdj el egy 45-ös kampányt. 😊

GRUNGE IS DEAD

Ománnal tengeralattjáróra lehet gyúrni ahhoz értenek a helyiek. Albánia mínusz manpowerrel kezd és az olaszok ellen 2% vagy mennyi a túlélési esély. Tannu Tuvával az a gond, hogy nem lehet terjeszkedni amúgy szerintem jó ország.
A paradox fórumon az Awesome Screenshots topicban valahol volt egyszer egy amiben fél kínát elfoglalta az AI komcsi kína.
Hesler89
Egyébként Ománnal, Albániával, Tannu Tuvával sem lehet rossz játszani. 😄
Hesler89
Tibet kapcsán Kínáról jutott eszembe: valaki látott már olyat Hoi2-ben, hogy Kommunista Kína nyer, vagy Kína nem annektálja? Mert én még nem... XD
Nem erre gondoltam, de ez is jó😄
Itt: Tibet AAR
Ha valakit érdekelne.
Na meg is van. [url=ez]Tibet AAR Ha valakit érdekelne.
Libériával élvezet mert 2 IC-vel játszani már tudás. És ha Vichy belép a tengelybe lehet bõvíteni a határt.
Bhután nem tud semerre se menni csak Tibet fele, de amúgy kedvencem😄
Jemennek van területi követelése és ott van Szaúd-Arábia.
Luxemburg halálra van ítélve, németek megölik. Tibettel olvastam egy jó AAR-t Japánnal szövetségre lép, szépen lehet darálni. Costa Ricával meg csak túl kell fegyverkezni a többi közép amerikai pisist.
Luxemburg, Tibet, Costa Rica? <#idiota>

<#vigyor2>
Libéria, Bhután, Jemen?<#idiota>
Hesler89
Japán reménytelen. Akárhányszor kezdtem ázsiai országgal játszani, nem tudtam befejezni, mert állandóan kilépett a játék.
Hát nekem anno csalás nélkül csatlakozott USA. Akkor támadt rám SZU és csodálkozva láttam, hogy 3 új lobogó található az Axis felirat alatt.
Japánokkal viszont még mindig nem tudok menni, de nem érdekelnek. Most SZU-val dózerolom a jó népet.
Hesler89
Egyébként a freedomot szoktam használni, fõleg akkor, ha Hitlert le akarom cserélni, vagy éppen át akarok vmit állítani. Sztem ez a cheat még nem nagy bûn, legalábbis nekem.
Hesler89
A megnemtámadási egyezmény simán ment. Nem csaltam.
Szövetséget már egy kis csalással tudtam elérni: F12/freedom átállítottam Social Conservative-ra és néhányszor nekifutottam. Egyébként általában paternal autocratra szoktam állítani.
I.C.ram
Csaltal?

Mert USA tuti nem lep be az axisba normalis esetben, sot semelyik szovetsegbe nem tud belepni az elejen az alacsony interventionalism miatt. Talan meg non agression pactet sem lehet kotni.
Hesler89
Nemrég kezdtem egy játékot Németországgal. 1940 elején járok.
1936-1939-ig szinte semmi komoly nem történt. Gyakorlatilag ez a 3 év diplomáciával, kereskedelemmel és fejlesztéssel telt el, nah meg persze a hadseregemet növeltem. Az egyik, ha nem a legfontosabb kereskedelmi partner Hollandia, ezért vele igyekeztem jóban maradni. Kb. 2,5 év alatt a kémelhárítás kemény munkájának köszönhetõen az idegen kémek száma 0-ra redukálódott, míg a német kémek száma jelentõsen megnõtt külföldön, fõleg Franciaországban és Nagy Britanniában. 1938 körül sikerült elõször megnemtámadási egyezményt kötni az USA-val, majd késõbb szövetséget kötöttem az USÁ-val. 1939-ben elfoglaltam Jugoszláviát. Ekkor már a szövetségben volt kis hazánk. A jugoszláv háború során hadat üzent Románia is. A háború vége Jugoszlávia annektálása és a román báb állam létrehozása volt. Erdély teljes területét átadtam Magyarországnak. További 3 tartományt adtam volna még át délen, amikor Horthy kilépett a szövetségembõl. Magyarországgal egyébként azért kötöttem szövetséget, mert nem lett volna szívem elfoglalni. Szóval újra szövetséget kötöttem velük és újra kiléptek. Ez viszont már egyenlõ volt az árulással, tehát Magyarországnak sajnos nem volt helye Európában. 1939.nov.1. 01:00-kor érkezett a hadüzenet Magyarországra és a háború dec.23-án ért véget Magyarország annektálásával. A háború után nem sokkal, talán még '39-ben sikeresen végrehajtottam egy puccsot az Egyesült Királyságban, így a tengelyhatalmak között van az USA és az Egyesült Királyság is.
Jelenleg itt tartok, a lengyel- és francia háborút tervezem 1940-re, esetleg 1941-re. A SZU-val egyelõre még nincs konkrét tervem.
Auric
hát.. ha nem lennének új eventek mi értelme lenne korábban kezdeni a játékot? 2 év semmittevés csak azt eredményezné, hogy 40re már játszhatatlan lenne a játék a sok egység miatt.

GRUNGE IS DEAD

Auric
mivel a hoi2-n semmiféle másolás védelem nincs, így mûködik...

GRUNGE IS DEAD

Másolt játékal mûködik a mod?
Én Olaszország az én kedvencem mindig elfoglalom az egész Balkánt a brit afrikai gyarmatokat meg a franciákét és még a Vichy-t is elfoglalom meg még kis Ázsiát is.
A 34-es módban vannak új eventek?
BariHUN
sikerült megoldani, bemásoltam doomsday mappába az egészet és müködik 😄

BariHUN
ugyanúgy nincs exe pedig teljesen újraraktam

http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=329903
Így próbáld!
Nincs mit.
BariHUN
felraktam az 1.3a patchet a DD-hez utána a preinstallert futtattam feltettem a modern day scenariot de nincs exe

BariHUN
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM 😊

PreInstaller: DL
BariHUN
valaki fel tudná nekem tölteni modern day csenariohoz a pre installert, és a aircraft spritest rapidshare-ra? mert ami a fórumban van kirakva link nekem nem müködik. köszönöm

Jaja. Japánok a 2. kedvenc nálam Németo. után. Már 37-ben is van mit csinálni..42-tõl meg neki lehet ugrani az óceáni hadakozásnak. Jó, változatos stratégiát lehet vele játszani.
Nekem is õk a kedvenceim. Sosem unatkoztam még a japókkal. 😊
Én Nacionalista Kínát szeretem,meg SZu-t.
Németországot nem mert eléggé behatárolt a játék,ugye ott meg túl sok event,plusz a fél világ ellenem😄.
Olaszország jah eléggé behatárolt.
Japán tengeri hatalom fõként ezért nem szeretem.
Usa halál unalom...
Anglia szörnyû több front kevés manpower stb

I.C.ram
Olaszokat nem szeretem, mert kicsi a mozgasteruk, vagy csak egyensulyt felboritva tudnak terjeszkedni normalis iranyokba, szarok a techteamjeik, keves az ic, keves a nyersanyag.

Szu meg szerintem csak az elejen jo, utana baromi unalmas. USA meg a legnagyobb unalomgyar 😄
németország után,olaszország,japán ha jól tudom ez a 3 legnépszerûbb ország a játékban.4,ént a SZU.

I.C.ram
Japokkal szeretek talan a legjobban lenni. Sok IC, jo techteamek, turheto MP, nyersanyag is van, ha bedaralom del-kelet azsiat, indiat. Talan csak a leaderjeibol van keves.
jah deh semmi event és úgy elég uncsi,meg a németet legyõzöm akkor az egész minden felborul:/

Lengyelekkel azért szép kihívás. :-)
még belgium vagy lengyel de mindkettõ rohadt unalmas

Esetleg még Finno., Svédo.
kb ja