Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Auric
Sokan a Mod34-et Istenítik; személy szerint a Kaiserreich a kedvencem.

GRUNGE IS DEAD

ok 😄

Akkor meg se tudd, hogy én mit vétettem😄
hupsz, az elõzõ 2 véletlenül ment. amúgy télleg nagy gáz 😄

bizony, az még nagyobb gáz. Volt olyan h töri oktv elõtt, 12.ben egy csaj nem tudta mikor volt a Nándorfehérvári csata ^^

bizony, az még nagyobb gáz

az még nagyobb gáz

És van aki hatosztályos gimnáziumba jár és még nem is tanulta😄
Hát szerintem az emberek 90 százaléka nem tudja mikor bomlott fel 😛 ÉS ez nézõpont kérdése, mert pl. szerintem az a gáz hogy van aki a Világosi fegyverletétel idõpontját se tudja.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Armageddon

Sziasztok!

Melyik a legjobb MOD a játékhoz?
Az még régi infó...6.33-ra cseréld le gondolatban! :-)
I.C.ram
6.0?
hello!6.0 alapcsomagot és a javitócsomagot honnét tudom letölteni?
I.C.ram
Nem. Illetve egyet kifelejtettem. Szamit a regio atlagos infrastrukturaja is. Tehat egy 5 provincias regioban van 2db 20%os meg 2db 40% es 1db 30%os vasut, akkor 30%nyi vasutas bonuszt kap meg a termelesre.
Olyan például hogy terültei adottság nem befolyásoló tényezõ
(Gondolok itt arra hogy egy pamutban gazdag régióban bonuszt ad a fabric termelésére)?

Valakik megcsinálták. Vmi Napoleonos HoI modot akarnak csinálni, ezért kellett nekik a Vicky térkép.
BariHUN
a victoriából nem lehet átkonvertálni a térképet hoi-ba?

I.C.ram
Munkasok, nyersanyag koltsegek, kesztermek arak es a kapitalistak szama.
Hali,

Victoriában mi befolyásolja a gyárak profitját?

Hát ha nem tudod hogy mikor szûnt meg a Német-Római Birodalom az elég nagy gáz 😛

Tudom hogy Németország létrejöhet, de kezdéskor még nem létezik. Az meg hogy mikor szûnt meg a Német-Római Birodalom nem tudom, ezért joggal hittem azt hogy még mindig létezik. 😛 Mondjuk én a Dél- és Észak-Német szövetséget nem nevezném Németországnak. Én meg éppen az utolsó mondatodat nem értem. ÉN csak közöltem, hogy azért van több ország a Viciben mert korábban játszódik. 😛

BariHUN
nem tudtok vmi térkép pontosítást?

I.C.ram
Jo nagy hulyesegeket beszelsz 😊

Valoban 100 evvel korabban jatszodik egesz pontosan.
Nemetorszag van benne... Sot 3 fajta nemetorszag van benne: Eszak-Nemet Szovetseg es Del-Nemet Szovetseg, valamint Nemetorszag. Szoval igenis van benne. 1872-ben egyesult Nemetorszag, es ezt a jatek is lehetove teszi a Francia-Porosz haboru utan tobbek kozt.

Nemet-Romai birodalom meg MAR reg nincs. 1806-ban megszunt hivatalosan is, mikor Napoleon ledaralta.

Jatek amugy 1836-1920-ig terjed, de a Revolutions kieggel mar 1936ig.

De igazabol nem ertem ,hogy ezeket most miert irod.. Az volt a kerdes, hogy milyen orszagok vannak a Vickyben, meg hogy mennyi. Nem az, hogy miert...
Mondjuk a Victoriában azért van több ország mert vagy 100 évvel korábban játszódik mint a HoI. Németország meg nincs is, csak a Német-Római Birodalom, ami sok kis fejedelemség szövetséges volt. De pl Indiában is egy rakat olyan egyterületes ország van ami a XX. század elejére megszûnt.

ok értem,köszi
Ha mindent letöltöttél és telepítetted, ahogy az útmutatóban leírja, akkor magyar lesz. Nincs külön magyarosítás, egyben van a moddal.
köszi.az 1.2 verziot sikerült letöltenem de a magyarositást még nem,ebben nem tudsz segiteni???
Le van írva az elõbbi honlapon a telepítési útmutatóban, hogy mit hogyan, és a letöltés menüpont alatt megtalálod a letöltenivalókat...remélem innen már sikerül.
hello honnan szereszted a magyarositást?
köszi a cimet de itt hogy kel letölteni???
http://pogessor.freeweb.hu/
Hello!volna egy kérdésem nekem doomsday armageddon 1.0 van fent.Kérdés erre van valami pach vagy magyarositás?elõre is köszi! a
Auric
Lépj be a szövetségesekhez és hagyd hogy õk végezzék el a piszkos munkát 😊

GRUNGE IS DEAD

TRP mi jót csinál? Milyen mértékben változtatja meg a játékot? Új technológiák kerültek be, vagy csak eventek, tábornokok, kutató egységek stb.?
Japánhoz van valami tippetek? Azt hiszem holnap kezdek egy újat. Vagy 5 országgal játszok éppen😄
BariHUN
értem
köszi

I.C.ram
teljesen mas jatek.
BariHUN
vagy ez egyátalán mi? mod vagy külön játék?

I.C.ram
nem victory, hanem victoria.
BariHUN
ezt a victoryt honnét lehet leszedni?

Muki100
Ha vickybõl konvertálsz HoI2-be akkor az államok néha kiesnek és üres területek maradnak.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

I.C.ram
Hat kapasbol nemetorszag fel van osztva kb 20 torpeallamra. Olaszorszagon belul is van kb 8 allam.
Pl? Google képkeresõje nem hozott sok eredményt. Viszont ritka ronda a provinciák határa...
I.C.ram
hat a Victoria nevu jatekban levo allamok. Lenyegesen tobb allam van a Victoriaban.
4. Mániám ugyan, de szerintem sokat javítana a modon a miniállamok (Andorra, Liechtenstein, San Marino, Monaco, Vatikán, Sikkim, Danzig, Új-Fundland) megléte. Tudomásom szerint csak egy Hearts of Iron II mod tartalmazza ezeket. (http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=357563) Szerintem ezeknek az országoknak szerepelniük kellene a játékban mert léteztek, ott voltak, igaz nem tettek hozzá sokat a történelemhez.
4) Látom, olvasgatod bõszen az angol fórumot. Nos, alig titkolt vágyam, hogy amennyiben az új térkép elkészül (E3 MAP&MOD néven fut, ha jól emlékszem), lelkiismeretfurdalás nélkül ellopom. Ezen a térképen lényegesen pontosabbak lesznek a határok (a Memel-felosztás is kultúráltabban megvalósítható), és esetleg - hangsúlyozom: esetleg - újabb kis államok is lesznek. Egy bökkenõ azonban adódik: jelenleg összesen 70 szabad hely van saját államokra, míg ilyen államból 100-nál is több készült eddig (óvatos becslés, de ehhez akár hozzáadhatjuk a Victoria-s államokat is, ami még rádob ugyanennyit). A kérdés egyértelmû: melyikek legyenek ezek az államok?
Quetzalcoatl
I.C.ram
?
Mik azok a Victoria-s államok?
Hesler89
Úgy, hogy beírtam a freedomot aztán egy kicsit állítottam a csúszkákon, egyébként, asszem van olyan event, hogy Hitlert meggyilkolják, ezelõtt azt használtam (event 2025).
Ahaaa. Köszi.