Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

+ jeles gomb a Numerikusnál?
En is laptopon jatszok,nekem a szelen levo csuszkaval lehet.
Kösz a tippeket, de sajnos nálam nem mûküdik majd szerzek egy mini egeret ami a lapptophoz is jó.
Auric
nálam a pinch-action mûködik - ellentétes irányban húzod szét a két ujjad a touchpadon

GRUNGE IS DEAD

ja hogy laptop...
akkor passz...
Lenne egy béna kérdésem, hogyan lehet zoomolni hoi3-ban (laptoppom van szóval nincs egerem)?
na kezdtem egy 38-as kampányt az usával. érdekes, de még sosem játszottam velük...
Szerintem az armagedon valamaint pogessor mod-bar szerintem az utolso gyari frissitest nagyon elrontottak,mert a kemkedes isszonyu durva lett hiszen egyetlen kem kitud nyirni egy kormanyfot.
hoi2 hogy érdemes telepíteni, hogy élvezhetõ legyen? Milyen modokat ill. kiegészítõt?
BF109
ja próbáltam vmi kieg progival de nem vált be.

asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23

I.C.ram
Volt egyket probalkozas, de egyik se mukodik tokeletesen. Szetesik a kep, vagy kifagy. Szoval jobb, ha hozzaszoksz 😛
BF109
sziasztok!
meguntam a hoi 3 gyerekbetegségeit a javításig nosztalgiából feltenném a 2-t. csakhogy menetközben kicseréltem 22 collos wide-ra a monitort... át lehet állítani széles képernyõhöz vagy szokjam meg a torz képet?

asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23

Hát ez az új patch... A hírszerzési rendszere nagyon nem tetszik.
Auric
"No, ha jól értelmezem akkor ha a németekkel vagyok, enyém London és Párizs, nem állok hadban a franciákkal, a szovjetekkel és az amcsikkal akkor jön elõ az event"

Pontosan.

"Mi van a mod34-el?"

99%, hogy nem lesz új verziója... marad a régi, ARMA 1.2-re....

GRUNGE IS DEAD

Egy tartományba vezeted az egységeidet. Kijelölöd õket és bal oldal az állapot sávon(?) alul lesznek kis ikonok. Talán az attach kezdetû a jó, most épp nincs feltelepítve. Csak 2 kis ikon van szóval nem nehéz😊 Az egyik a feloszlatás, itt feljön egy másik, ablak ami rákérdez a dolog. A másik az egyesítés.
Sziasztok,
egy nagyon zavaró, de mások számára biztos rendkívül evidens kérdésem lenne: hogyan lehet összevonni egységeket, hogy ne két egy fõs gyalogságot kelljen irányítanom. már a manuált is nézegettem, de ezért nincs lelkierõm végigolvasni mind aszáz oldalát, miközben lehet benne sincs.

köszi!
event = {
id = 13
random = no
country = GER

name = EVT_13_NAME
desc = EVT_13_DESC
picture = "partition_of_england"
style = 0

trigger = {
OR = {
control = { province = 56 data = GER } #Paris
NOT = {
war = { country = FRA country = GER }
}
}
control = { province = 19 data = GER } #London
lost_VP = { country = ENG value = 75 }
lost_IC = { country = ENG value = 75 }
NOT = {
war = { country = USA country = GER }
}
NOT = {
war = { country = SOV country = GER }
}
random = 50
}

date = { day = 0 month = january year = 1936 }
offset = 10
deathdate = { day = 29 month = december year = 1963 }

action_a = {
ai_chance = 50
name = EVT_13_ACTA
command = { type = dissent value = -5 }
command = { type = end_mastery which = SCO }
command = { type = money value = 5000 }
command = { type = trigger which = 66 }
}
action_b = {
ai_chance = 50
name = EVT_13_ACTB
command = { type = dissent value = -2 }
command = { type = money value = 2500 }
command = { type = sleepevent which = 66 }
}
No, ha jól értelmezem akkor ha a németekkel vagyok, enyém London és Párizs, nem állok hadban a franciákkal, a szovjetekkel és az amcsikkal akkor jön elõ az event?
Mi van a mod34-el?
köszi
Auric
hoi2.txt

... ajjfszom coreyek közben megmondták, hogy semmi exe módosítás, úgyhogy nem lesz új Mod34 sem...<#boxer> pedig az 1.3 patch annyi lehetõséget rejt magában grrrrrrrr....

GRUNGE IS DEAD

Elõvettem a HOI 2 -t én is mert nem tetszik a 3.

Lenne egy hülye kérdésem...felbontást hogyan lehet állítani?

idõközben monitort cseréltem és így elmosódott az egész...

Köszönöm elõre is.
Hol van azaz event ami Anglia különbékéjét tartalmazza, ha elfoglaltam a fõszigeteket? 1.3 Arma no mod
Sziasztok!

Valaki probalta mar a harmas verzioju jatekot?
En beleneztem. A HOI2-hoz kepest rengeteg modositas van. Nemcsak a terkep van feldarabolva, hanem a diplomacia, a termeles, fejlesztes,...
Annyi minden van, hogy 30 perc mig atneztem mindent. Meg nem tudtam jatszani, de a fejlesztest meg nem nagyon ertem hogy mukodik. Ha jol lattam a fegyvert is ki kell fejleszteni a gyalogsagnak, es nem az agyurol beszelek.
Ha valaki neki fogott az ossza meg a velemenyet.

Amugy van HOI3 forum. Lehet hogy vak vagyok. 😊

Nem süllyedek le a hülyék szintjére, mert a rutinjukkal úgyis legyőznek.

Arma 1.3 béta 2-t honnan szedhetem le?
Ez a kitörõ lelkesedés!
Ja. Azt hittem, hogy valami kitalált forradalom. De akkor megnézem, kösz az ötletet.
Auric
Nemm... teljesen történelemhû. A '34-es spanyol zavargásokkal indítanak, de van egy '33-as scenario is hozzá. (ja egyelõre sajna csak 1.2-re van)

GRUNGE IS DEAD

Na, mivel úgy olvasom, hogy elég szar az alap Hoi 3 ezért mégis csak megcsinálom a 2-re a modomat. Akar valaki csatlakozni?
Az alternatív történelem nem? Nem sokat tudtam meg a kezdõlapján..
Auric
Mod34

GRUNGE IS DEAD

No, megint elõvettem a játékot és modot keresek hozzá. A történelmi realizmus/kis országok megléte lenne az elsõdleges szempont. Most a pogessor(1.3-as Arma patch miatt ódzkodok tõle), TRP és a New Nations között vacilálok. Tapasztalat?
Hogy kell egy mentésben átalakitani a teületet ?
Akkor meg van oldva mert paternal vagyok.Én mindig a diktatúrára hajtok
Auric
jajaja tudom, csak gnodoltam, hogí hátha valki tud valamit

(bocsez egy drunkpost)

amúgy spanyol polgárháborút úgytudod elkerülni hogy nemcsionálsz slidermoveot cask mikor van az event h popular v nacional front es akkor national forntot választasz és nyomsz egyc jobbgombot az authoritan slideren és akkor asszen paternal autocrat leszel na akkor nemlesz polgárháború

GRUNGE IS DEAD

Ja.Nme hittem volna hogy a spanyoloknak ennyire gyenge az iparuk.De majd egy fejlett fasiszta ország lesz
Muki100
Amint kitör, egybõl legyõzöd a nacionalistákat, nem nagy kunszt 😄

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Mor3llo
Szerintem nem. Az egy event...max kitörlöd😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Na kezdtem egy kampányt a spanyol köztársasággal.Nem tudjátok ellehet e kerülni a polgárháborút
Biztos tudod, hogy az 1.3 patch nem teljesen hivatalos, hanem egy moddercsapat csinálgatja, nem paradoxék, így aztán semmi sem lehet biztos. Gondolom, ahogy idejük, kedvük engedi/van, elkészül
hogy kell fel rakni a MDS ?
Auric
bennfentes info valaki? nem tudjátok mikorra készül el már végre a végleges 1.3 patch?... lassan már nem is fog számítani... mennyi 3 nap és van HoI3?...

GRUNGE IS DEAD

köszi ! jajj még meg kell értenem 😊
Hogy kell event-t készíteni ?
*bejelentés
én nyitottam egy éve. 😄DD
a hivatalos megjelenés napján.
I.C.ram
Nem is tudtam, hogy van mar neki topikja 😊
tudjuk, a hoi3 topikban mindig frissen be szoktuk linkelni. 😊
I.C.ram
Youtubeon van fent csomo hivatalos video a Hoi3rol. Nezzetek meg! Eszmeletlen beszaras lesz ez a jatek 😊
Igen , a hajókon levõ többi bõvitmény is feljelszthetõ!😊