Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs."Ha" nelkul
Szia.Ha itt keresd meg vagy meg is kerdezheted tole
Sziasztok! A napokban megvették nekem külföldön a HoI Anthologyt. A kérdésem a következõ lenne: Fölrakok mindent egymás mellé. Föl szeretném rakni rá a PogessorMod-ot de amikor betölteném a scenariot mindig kilép a desktopra hibaüzenettel. A most letölthetõ PogessorMod-nak mi a helyes installálási procedúrája, mert nem tartalmaz semmi info filet és sajnos sehogyan sem akar mûködni...
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
hello a mod 33 -rol tud valaki valamit irni mondani elõre is köszi
Arsenal of Democracy: Dev Diary #3 - Trade - 24.September 2009
Kicsit HOI3-ra hasonlít, convoy hajó kell a trade-hez, pénzzel kell fizetni, autotrade opció stb.
Kicsit HOI3-ra hasonlít, convoy hajó kell a trade-hez, pénzzel kell fizetni, autotrade opció stb.
Van valakinek régebbi pogessor-a ?
Azt hiszem külön játék lesz és fizetõs. Valahol 15-20$-rt írtak, de ez nem biztos.
Egy csapat állt össze, õk csinálják. Paradoxon keresztül jelenik meg (bevétel egy része is az övék gondolom, hiszen az õ kódjukra, enginere épül)
Amúgy több ilyen project fut, valószínûleg jelennek majd még meg hasonló gamék a közeljövõben. 😊
Anno én is igényeltem a kódot amikor lehetett, de nem válaszoltak vissza 😞(
Egy csapat állt össze, õk csinálják. Paradoxon keresztül jelenik meg (bevétel egy része is az övék gondolom, hiszen az õ kódjukra, enginere épül)
Amúgy több ilyen project fut, valószínûleg jelennek majd még meg hasonló gamék a közeljövõben. 😊
Anno én is igényeltem a kódot amikor lehetett, de nem válaszoltak vissza 😞(
Híííj, az jó. Fizetõs, ingyenes, kifejleszti?
Egy HOI2 forrásra épülõ játék lesz, decemberben jelenik meg.
Végülis kb. HOI2 kicsit továbbfejlesztve, újabb funkciókkal stb.
Pl. techteamek fejlõdhetnek, jobb logisztika, misszióknál lehet terület, area és régió alapon kiadni, a reptér bombázásnál sérülnek az ott állomásozó repülõk, a lesérült létesítmények nem javulnak fel maguktól, hanem IC-t kell rá költeni (lesz egy új csúszka erre), lesz nehéztüzérségi bombázás misszió stb.
Hetente csütörtökönként lesz dev diary:
1) Introduction
2) Missions
3) Trade Screen & Auto Trade
4) Espionage & Sabotage
5) Logistics, ESE and Carried Supplies
6) Production & Buildings
7) Land Combat & Infrastructure Slider
8) Naval Combat & Heavy Subs
9) Air Combat, Radar and AA
10) AI
11) Moddability / National Ideas
12) Gameplay example / AAR
13) New Stuff we included while this Diary runned
Egy HOI2 forrásra épülõ játék lesz, decemberben jelenik meg.
Végülis kb. HOI2 kicsit továbbfejlesztve, újabb funkciókkal stb.
Pl. techteamek fejlõdhetnek, jobb logisztika, misszióknál lehet terület, area és régió alapon kiadni, a reptér bombázásnál sérülnek az ott állomásozó repülõk, a lesérült létesítmények nem javulnak fel maguktól, hanem IC-t kell rá költeni (lesz egy új csúszka erre), lesz nehéztüzérségi bombázás misszió stb.
Hetente csütörtökönként lesz dev diary:
1) Introduction
2) Missions
3) Trade Screen & Auto Trade
4) Espionage & Sabotage
5) Logistics, ESE and Carried Supplies
6) Production & Buildings
7) Land Combat & Infrastructure Slider
8) Naval Combat & Heavy Subs
9) Air Combat, Radar and AA
10) AI
11) Moddability / National Ideas
12) Gameplay example / AAR
13) New Stuff we included while this Diary runned
Ezz, mi?
Segitsetek hogy tudom a no time patchot aktiválni. elõre is köszi
😊)))
Nagy hülye voltam, de azért köszi. Egyszerûen csak kevés konvojom volt. Legyártottam egy párat és minden oké. Köszi a segítséget.
A konvojaidat a gép rakja össze? Mert ha igen , akkor lehet , hogy ott a bibi , nekem is szokott ilyeneket csinálni...Én akkor átveszem az irányítást , aztán beállítom mit hova mennyit , ugy hagyom egy pár hétre , aztán utána visszaadom a gépnek az irányítást , ugy általában jó😊
De sajnos nem megye😞 Akármit csinálok, akárhol szállok partra. Egy darabig van utánpótlásom, aztán megszûnik.
Köszi, próbálkozom.
Szerintem azon a parton církáljál velük , amelyiken partraszálltál a csapatokkal😊 tehát vagy a keletin , vagy a nyugatin.
Köszi. Megpróbálom így. Amúgy 22 csatahajóm van 2 flottába. Mindkettõbe 11-11. Szerinted jobban el kéne aprózni, hogy több területet tudjak velük bejárni?
ha az amcsik flottáját nem kötöd le , igen gyorsan elsüllyesztik a konvojaid , és akk fuccs az utánpótlásnak😊 Szóval kösd le õket , vagy vigyél oda tengeri bombázót , vagy ha van flottád , akkor csapd szét õket..😊 Amikor én az amcsikat támadom már , általában 30szupernehéz csatahajóm van , amivel próbálom megsemmisíteni a flottáját , meg persze tengeri bombázokkal is az óceán fenekére küldöm õket😊
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Az lenne a problémám, hogy igazából már elfoglaltam a németekkel szinte egész Európát, Nagy Britanniát utána meg mennék neki USA-nak. Szépen partra is szállok egy darabig van is utánpótlásom, aztán egyszer csak elfogy minden és ott állok, se elõre se hátra. Szinte csak páncélosokkal vagyok a parton, úgyhogy nem sokra megyek üzemanyag utánpótlás nélkül.
Hogy tudnám ezt megoldani? Elõre is köszönöm!
A segítségeteket szeretném kérni.
Az lenne a problémám, hogy igazából már elfoglaltam a németekkel szinte egész Európát, Nagy Britanniát utána meg mennék neki USA-nak. Szépen partra is szállok egy darabig van is utánpótlásom, aztán egyszer csak elfogy minden és ott állok, se elõre se hátra. Szinte csak páncélosokkal vagyok a parton, úgyhogy nem sokra megyek üzemanyag utánpótlás nélkül.
Hogy tudnám ezt megoldani? Elõre is köszönöm!
Üdv!
Valaki játszik itt a Mod34 nevû HoI moddal?
Az lenne a problémám , hogy hiába telepítem fel , mindent rendesen , mikor a mellékelt No Time Limit patch-ben akarom az .exe-met patch-elni vele , akkor vlmilyen runtime error-t ír ki :S Így aztán hiába indítom el , 34rõl rögtön átugrik 35januárjára , bár , hogy mért 35 , és mértnem 36 , azt nemtudom....
Szóval valaki tudna abban segíteni , hogy sikerüljön a patch-elés?
Valaki játszik itt a Mod34 nevû HoI moddal?
Az lenne a problémám , hogy hiába telepítem fel , mindent rendesen , mikor a mellékelt No Time Limit patch-ben akarom az .exe-met patch-elni vele , akkor vlmilyen runtime error-t ír ki :S Így aztán hiába indítom el , 34rõl rögtön átugrik 35januárjára , bár , hogy mért 35 , és mértnem 36 , azt nemtudom....
Szóval valaki tudna abban segíteni , hogy sikerüljön a patch-elés?
Arsenal of Democracy ez külön játék lesz?
Igen, majd decemberben jön ki.
böveb info:
http://www.gamestar.hu/hearts-of-iron-arsenal-of-democracy-bejelentve.html
http://www.gamestar.hu/hearts-of-iron-arsenal-of-democracy-bejelentve.html
Ez még csak most készül ? Mármint ez Arsenal of Democracy...Mert nem igazán láttok letöltési lehetõséget, persze lehet, hogy csak én vagyok ennyire vak.
mégjó h érdekel. 😊 a mai napig játszom a hoi2-vel.
Ha valakit még érdekel a HOI3 megjelenése után is:
Arsenal of Democracy
2007 végén a Paradox lehetõvé tette a régebbi játékainak a forrását, amit igényelni lehetett... Jópáran meg is kapták, és elkezdték fejlesztgetni stb.
(Kb. titokban, zárt fórumon ez a Paradox kikötése volt, szóval gondolom sokan nem is tudtak ezekrõl...)
Ez is egy ilyen project. 😊
Dev Diary #1 - Introduction - 09.September 2009
Hátha érdekel valakit még 😊
Arsenal of Democracy
2007 végén a Paradox lehetõvé tette a régebbi játékainak a forrását, amit igényelni lehetett... Jópáran meg is kapták, és elkezdték fejlesztgetni stb.
(Kb. titokban, zárt fórumon ez a Paradox kikötése volt, szóval gondolom sokan nem is tudtak ezekrõl...)
Ez is egy ilyen project. 😊
Dev Diary #1 - Introduction - 09.September 2009
Hátha érdekel valakit még 😊
Na a barátom irta ezt és õ csak 24 óra mulva lesz aktiv. Szóval addig én tolmácsolók neki.
Hello!
Azt szeretném meg kérdezni hogy lehet az egységeket skinelni?? Ez alatt azt értem hogy ha legyártok egy lovashadosztályt akkor annak legyen lova a térképen meg stb. a nagyhatalmaknak ez már megvan csinálva h a motoros divnek kocsija van a térképen én ezt kis nemzeteknek is megcsinálnám nagy kedvenceimnek Lenygelországnak fõképp.. Elõre is kösz a segítséget és remélem érthetõen fogalmaztam meg aki segítene az vegyen fel msn-re : [email protected]
Hello!
Azt szeretném meg kérdezni hogy lehet az egységeket skinelni?? Ez alatt azt értem hogy ha legyártok egy lovashadosztályt akkor annak legyen lova a térképen meg stb. a nagyhatalmaknak ez már megvan csinálva h a motoros divnek kocsija van a térképen én ezt kis nemzeteknek is megcsinálnám nagy kedvenceimnek Lenygelországnak fõképp.. Elõre is kösz a segítséget és remélem érthetõen fogalmaztam meg aki segítene az vegyen fel msn-re : [email protected]
A nácik és a szovjetek szövetsége
Az mi az?
Fordítva is igaz😄
Van, de alapból asszem 1% az esély hogy a németek elfogadják. Át kell írni az eventfájlt, ha azt akarod hogy sikerüljön.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Jah jah talán már akkor játszható lesz😄
á, az akadozik + megvárom még kijön az 1.2
Nézd meg a paradox fórumon.<#vigyor>#vigyor>
Tudtommal van,de nem a HOI 3-at nyomod?😄
hoi2-ben van alap event a szentségtelen szövetségre? létre lehet hozni?
Jaja , muszály...😊 Csak nemtalálom mostmeg ezt a francos no time limit patchet googleba sehol se letölteni😞
Jól értem gyengéket annaktálni aztán támadás?😄
Csak még leakarom zavarni a III. vh-t..😊 52-ben elkezdtem/britekkel vagyok , tehát szövetségesek oldalán/ és 58ig semmi eredmény nemvolt..😄ruszkik nagyon keményen szinte kivertek európából....😊 ja , és én persze nemjáccottam , csak néztem...meg max repcsivel bombáztam , mert ha beálltam volna , akk tuti nyerünk , én meg a gépre voltam kiváncsi..😄 aztán 58-ban sikerült békét kicsikarni a ruszkiktól , mert az amcsik nagyon sok helyen partraszálltak náluk , és tudtam , hogy most jött el az idõ a békére , mert ruszkik ugyis visszavernék õket..tehát béke , és utána elkezdtem kirugdosni a szöviktõl a gyengébb országokat , akiknek szövin belül vlki mindig hadatüzent , mivel sok volt az ellenséges magatartása , így pl USA-é lett egész Amerika , közép-amerikát kivéve , mert azt japók foglalták el , afrikában olaszoknak , franciáknak , usának és nekem maradtak gyarmataim , ázsiában indonézia került amcsi kézre , most még épp ausztráliával és ujzélanddal hadakozunk ott , skandinávia egész része svédeké lett , ezért kirugtam õket , és hadatüzent neki asszem Japán , európa pedig a mi részünkrõl Franciáké , olaszoké és amcsiké , még a III. vh. alatt jugók kiannektálták a németeket , osztrákokat , meg svájciakat ruszki segitséggel , szal még rendet akarok tenni a szöviben , és utána ruszkiknak menni...😄
Keresd meg a no time limit patchot.(bár én nem ajánlanám hogy tovább játsz mert általában már nincs sok értelme)
Hello!
Azt meg lehet valahogy oldani a mentés fájlban , hogy ne 63-ig menjen a játék? Mert már lassan 63 decemberében járok , és még szeretnék jáccani..😊
Azt meg lehet valahogy oldani a mentés fájlban , hogy ne 63-ig menjen a játék? Mert már lassan 63 decemberében járok , és még szeretnék jáccani..😊
értem, köszi (:
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
1,Free market politika az gyorsítja
2,a hawk lobby politika is
3,illetve ha sorozott hadsereget preferálod elõre beállítasz egy szériát a gyártásból akkor idõvel gyorsabb lesz a termelés
hali
hogy lehet gyorsítani a termelést?
hogy lehet gyorsítani a termelést?
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
ja, a 3-ban az idõt.
3-nál az nem mûködik.