Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ipari kapacitásod ahol állítod, ott a legalsó csúszka a fejlesztések😊.
Az egységeid azonban csak egyenes ágon fejlõdhetnek(na jó ez kicsit így hülyén hangzik😊), szal mondjuk egy 41-es gyalogságból nem fejleszthetsz 44-es motorizált, vagy gépesített gyalogságot. A hajók kivételével minden egység fejleszthetõ(ha van belõle jobb). A hajóknál hiába fejleszted ki az újabbat, azok nem cserélõdnek le(ez valahol reális is). Az anyahajókon lévõ repülõk azonban fejleszthetõek. Szerintem a hajókon lévõ többi bõvítmény is, bár ebben nem vagyok biztos). Mennyi hajó😄
Amúgy lassan kezdem megérteni a játékot.:-)
http://www.freeweb.hu/azxaktak/
email cím: totaljackal kukac hotmail.com
Elso lepeskent,hogy sorba menjunk maga a terkep:Az egysegekre katintva alul vannak kulonbozo ikonok ikszeld ki az upgradet mert ez altal kerulnek fejlesztesre,a tobbit pedig ha akarod ha magyaritod erteni fogod melyikkel mit kezdhetsz.Kemkedes szerintem ezzel el lett rontva a jatek hiszen kotve hiszem hogy egyetlen kem kitudna nyirni,oszinten ezert is hagytam abba a hoi2.A kovetkezo fontos oldalt a diplomacia alatt beallithatod a minisztereket nemeteknel erdemes egybol a gyartashoz sHACT-ot berakni hisz megnoveli a termelekenyseget,valamint alul a csuszkakat allithatod 1 even belul csak egyet,ezert erdemes azt amely a gyartasio idot noveli azt hiszem felulrola 2-3.Gyartas ez orszagonkent egyedi,illetve ez mar rad van bizva.Remelem segitettem egy kicsit,ha tobb kellene ad meg email cimed mert igy segiteni eleg nehez annelkul,hogy ne irnek egy kisebb regnyt.Ne feled meg a tortenelmet hiszen a jatek ezt dolgozza fel vannak benne automatikus eventek,nemeteknel Anschluss-lenyel tamadas....ES meg egy fontos ezzel a jatekkal ha belejosz csak a szellemiseget szeretheted meg,hiszen az uj jatekban teljesen mas minden
Alapból asszem 1948 és 1953 a játék vége, Armageddonban még tovább de addigra úgyis csak egy ország van talpon.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Mostanában második világháborús játékra vágytam, de olyasmire ami nem csicsás, hanem igazi vérbeli stratégia. Hát megtaláltam a jelöltem, a Herts of Iron személyében. Hát igazak amiket írtak, köpni-nyelni nem tudok, nem tudom hogy kezdjek hozzá a játékhoz. Lehet idióta vagyok, de ötletem sincs mit hogyan. Leszedtem a magyarítást, de hát elég kezdetleges. Hamarosan itt a 3dik rész, addigra szeretnék valamennyire jártas lenni a 2-be.
Lehet sokat kérek, de lenni valaki olyan kedves, és leírná pontosan mit és hogyan kell csinálni, hogy menjen a game?
Nagyon megköszönném.
Ja és egy utólagos kérdés? Pontosan meddig lehet a játékkal játszani? Kb. hány kör? És mennyi a játékidõ? Illetve év szerint meddig lehet?
Mégegyszer köszike!
Szívesen csatlakoznék, bár nem igazán értek ilyesmihez😊 talán maximum eventszerkesztés(bár azt se nagyon próbáltam még😊)
Elsõsorban más nemzetiségû területeknek lehettek ilyen írányú próbálkozásai, így a területek adottak😊. Skócia,Baszkföld,Katalónia,Elzász-Lotaringia,esetleg Flandria-Vallónia,elcsatolt Német és Magyar területek,dél tirol, Jugoszláviában majdnem minden😊, ez csak pár példa😊 Konrét lázadásról ezekrõl a helyekrõl nem nagyon hallottam, de biztos lehet találni egy egy embert, költõt😊.
@koj:
Van egy no time limit patch nevû vmi, ami pontosan erre jó. Paradox fórumán biztos van fenn. Gugli😊
GRUNGE IS DEAD
+Ha minél több a radar akkor annál nagyobb lesz a bonusz. 😄
pontosan mire jo a radar?
air battlet miben befolyasol?
ha egy teruletnel tobb van a kornyeken mire jo? vagy pl ha tobb van belole egy helyen? stb. 😄
Szükségem lenne pár stratégii tanácsra. Németországgal vagyok elfoglaltam Franciaországot,Lengyelországot és pár kisebb államot,azon gondolkozom megkellene támadnom Oroszországot,tudtok javasolni valamit?(Szövetségeseim: Amerika,Japán)
A másik az lenne hogy elég nagy a lázongás az országba,volt már 30% fölött is, mit tudtok erre javasolni mit érdemes tenni,hogy csökkenyen és hogy ne nõjön hadüzeneteknél?
Ja és még egy utolsó😊 Diplomáciai résznél irja az ország agreszivitását,az mi mire jó?
Elõre is kösz!
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
Csak az a baj, hogy nálam hibás az 1917-es kampány. Amikor elindítom valami hibát ír ki, de ha a kihagyásra nyomok, akkor betöltõdik, de egyik országnak sincsenek egységeik. <#buck>#buck>
1914 telepítés
----------------------------------------------------------------------
1, Armageddont felrakni
2, Átnevezni az Armageddon mappát 1914-re
3, Törölni a következõ mappákat, az almappáival együtt:
\ai
\db
\music
\scenarios
\GFX\Interface\models
\GFX\Interface\pics
\GFX\Interface\tech
4, Bemásolni a 1914 mappa tartalmát
5, Végül a no_time_limit_11.exe-t futtatni
----------------------------------------------------------------------
GRUNGE IS DEAD
Szégyellhetik magukat - az hivatalos neve ugyanis Osztrák-MAGYAR Monarchia volt... Valahogy hiányzik a piros-fehér-ZÖLD az egészbõl. 😊
GRUNGE IS DEAD