Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze, hogy lehet azokat is fejleszteni😊
Az ipari kapacitásod ahol állítod, ott a legalsó csúszka a fejlesztések😊.
Az egységeid azonban csak egyenes ágon fejlõdhetnek(na jó ez kicsit így hülyén hangzik😊), szal mondjuk egy 41-es gyalogságból nem fejleszthetsz 44-es motorizált, vagy gépesített gyalogságot. A hajók kivételével minden egység fejleszthetõ(ha van belõle jobb). A hajóknál hiába fejleszted ki az újabbat, azok nem cserélõdnek le(ez valahol reális is). Az anyahajókon lévõ repülõk azonban fejleszthetõek. Szerintem a hajókon lévõ többi bõvítmény is, bár ebben nem vagyok biztos). Mennyi hajó😄
Értem, tehát az ipar automatikusan fejlõdik. Tovább lett fejlesztve a gyalogság is. Na de akiket eddig "legyártottam", azokat fellehet fejleszteni az új szintre?

Amúgy lassan kezdem megérteni a játékot.:-)

http://www.freeweb.hu/azxaktak/

TÉK
Valamint ami lenyeges a fejlesztesnel az az ido nezd mindig az evet hiszen 36ban hiaba kezdesz el 42 fejlesztest,hiszen kifejleszti de elhuzza odaig vagy legalabb 40ig igy pedig lemaradsz a fejlesztesben
Igen.De altalaban le van irva mit ersz vele,ha feltelepitetted a pogessor modot akkor magyarul is ott van.Ezek altalaban veve a termelesben jelennek meg.Az ipar fejlesztese fontos,de en igazabol csak akkor vettem eszre amikor mar a veget fejlesztettem azaz amikor mar kulon repulogepekre,tankokra,kezifegyverekre,hajokra vonatkozott,hiszen ekkor mar kevesebb ic-illetve ido kell a gyartashoz emiatt.
Ha az ipart fejleszted, akkor a hatásuk(+ x% kapacitás) a következõ nap elején jelenik meg. Persze ennél is figyelni kell, hiába lenne nagy ipari kapacitásod, ha nincs elég nyersanyagod. Amikor ipart építesz(egy adott területre), akkor azoknak kell pár nap amíg "felépülnek".
Nagyon köszönöm a segítséget. Most így per pillanat egy kérdésem lenne: ha az ipart fejlesztem, és elkészül a fejlesztés, akkor az ipari részlegek, - tehát területek - egybõl felfejlõdnek?

email cím: totaljackal kukac hotmail.com

Szia eloszor is fontos hogy telepitsd ezeket amiket mar a tobbiek irtak,nagy segitseg.Aztan fontos hogy valaszd ki melyik orszaggal akarsz lenni,hiszen a tovabbiakban aszerint kell jatszani,pl ha magyarokkal vagy nem torhetsz egybol vilag uralomra hanem fokozatosan eppen ezert inkabb valasz a nagyok kozul(nemet,angol,szu,usa)-valamint AZ ORSZAG NAGYBAN befolyasolj mit is fejlesz,illetve gyarts.
Elso lepeskent,hogy sorba menjunk maga a terkep:Az egysegekre katintva alul vannak kulonbozo ikonok ikszeld ki az upgradet mert ez altal kerulnek fejlesztesre,a tobbit pedig ha akarod ha magyaritod erteni fogod melyikkel mit kezdhetsz.Kemkedes szerintem ezzel el lett rontva a jatek hiszen kotve hiszem hogy egyetlen kem kitudna nyirni,oszinten ezert is hagytam abba a hoi2.A kovetkezo fontos oldalt a diplomacia alatt beallithatod a minisztereket nemeteknel erdemes egybol a gyartashoz sHACT-ot berakni hisz megnoveli a termelekenyseget,valamint alul a csuszkakat allithatod 1 even belul csak egyet,ezert erdemes azt amely a gyartasio idot noveli azt hiszem felulrola 2-3.Gyartas ez orszagonkent egyedi,illetve ez mar rad van bizva.Remelem segitettem egy kicsit,ha tobb kellene ad meg email cimed mert igy segiteni eleg nehez annelkul,hogy ne irnek egy kisebb regnyt.Ne feled meg a tortenelmet hiszen a jatek ezt dolgozza fel vannak benne automatikus eventek,nemeteknel Anschluss-lenyel tamadas....ES meg egy fontos ezzel a jatekkal ha belejosz csak a szellemiseget szeretheted meg,hiszen az uj jatekban teljesen mas minden
Épp azért mondtam , h szedd le az Armageddont , s arra rakd fel a Pogessor modot , mert abban sokkal jobb magyarítás van , s tudtommal az oktatórész is magyar , meg az egész játékból több lett magyarítva , viszont ezt a sima HoI2re nemlehet felrakni.

Mindenképpen leszedem. De a gondom még mindig ugyanaz. Nem értem, pontosan hogyan épül fel a játék. Mivel az oktató rész nem magyar, így azt nem nagyon értem.

Igen , amit Boldeee ír , az mind igaz , de persze ebben is megvannak a régi küldetések ugyanugy...😊

Az armageddonban van egy képzelt világra épített háborús scenairo is. A helyszín persze abban is a föld😊, de csupán néhány elég nagy ország van, amelyek háromféle ideológia szerint csoportosulnak(szélsõbal,szélsõjobb, demokratikus). Nah az armageddon-ban a játék kezdetekor minden csoportosulás hadban ál a másik kettõvel, szal szépen írtják egymást. Van egy scenairo, amiben ugyanezek az országok vannak, csak a háború késõbb kezdõdik el. Emellett más javítások, változtatások is vannak.
Egy kérdésem lenne: Mit takar ez az Armageddon rész? Ez is 2 világháborús közegre van építve?

Én azt ajánlom neked , hogy szedd le az Armageddont is , és arra rakd fel a Pogessor modot , ez lényegesen javítja szerintem a játékot , és a magyarítás is sokkal jobb...😊 S hogy megtanulj jáccani , jáccál egyet az oktatórésszel..😊 Ha vlmi kérdésed lenne , én is szivesen válaszolok rá.

Muki100
Egy "kör" itt egy órának illik be, de nem igazán jó rá ez a megnevezés. Attól függ melyik verziót szedted, de mindegyikhez van no time limit patch amivel a végtelenségig tart.
Alapból asszem 1948 és 1953 a játék vége, Armageddonban még tovább de addigra úgyis csak egy ország van talpon.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Hellosztok!

Mostanában második világháborús játékra vágytam, de olyasmire ami nem csicsás, hanem igazi vérbeli stratégia. Hát megtaláltam a jelöltem, a Herts of Iron személyében. Hát igazak amiket írtak, köpni-nyelni nem tudok, nem tudom hogy kezdjek hozzá a játékhoz. Lehet idióta vagyok, de ötletem sincs mit hogyan. Leszedtem a magyarítást, de hát elég kezdetleges. Hamarosan itt a 3dik rész, addigra szeretnék valamennyire jártas lenni a 2-be.
Lehet sokat kérek, de lenni valaki olyan kedves, és leírná pontosan mit és hogyan kell csinálni, hogy menjen a game?

Nagyon megköszönném.
Ja és egy utólagos kérdés? Pontosan meddig lehet a játékkal játszani? Kb. hány kör? És mennyi a játékidõ? Illetve év szerint meddig lehet?

Mégegyszer köszike!

fityusz megtudnád mondani annak a modnak a nevét amelyrõl a képet linkelted???
BariHUN
Kicsomagolod a RAR filet, bemásolod a HOI2 fõmappájába, majd ott elindítod, és felülírod az eredeti exe-t. Asszem 😄 De van a RAR fájlban egy ReadMe fájl, abba biztos benne van.

Találtam No time limitet de foggalmam sincs mit kell vele csinálni:S:S:S:S
Pont ez a lényeg, hogy ez fikció😄 Csak a területeket akarom megtalálni, mert ha szabad akaratukból lehetett volna, biztos, hogy nem ilyen határaik lennének az afrikai országoknak, mint amik vannak. Tehát valami realizmust akarok becsempészni. Én se tudok még moddolniXD Szóval az nem gond. Majd megoldjuk.
Ez azért érdekes egy kicsit, mert a népszövetségnek katonai ereje nem volt, így nem tudta volna kikényszeríteni a területek felszabadítását. A legfontosabb tagok(pl UK,FRA) érdekeit egy ilyen döntés sértette volna. Esetleg egy forradalmi hullám... talán. Ez esetben vszínû a Szent Szövetséghez hasonló vmi alakult volna ki: a nagyhatalmak összefognak a "békéért"(ill saját hatalmuk megtartásáért).
Szívesen csatlakoznék, bár nem igazán értek ilyesmihez😊 talán maximum eventszerkesztés(bár azt se nagyon próbáltam még😊)
Elsõsorban más nemzetiségû területeknek lehettek ilyen írányú próbálkozásai, így a területek adottak😊. Skócia,Baszkföld,Katalónia,Elzász-Lotaringia,esetleg Flandria-Vallónia,elcsatolt Német és Magyar területek,dél tirol, Jugoszláviában majdnem minden😊, ez csak pár példa😊 Konrét lázadásról ezekrõl a helyekrõl nem nagyon hallottam, de biztos lehet találni egy egy embert, költõt😊.

@koj:
Van egy no time limit patch nevû vmi, ami pontosan erre jó. Paradox fórumán biztos van fenn. Gugli😊
Hello!Az volna a kérdésem ,hogy tudtok-e valalamit irni a total realism modrol.Hogy miben külömbözik az alap játéktól és hogy kell felrakni elõre is köszi!
Sziasztok! Az a kérdésem hogy hol lehet a játékidõt átírni? Pl ha 1936 ban kezdek hogy lehet megcsinálni hogy ne legyen vége 47 ben, hanem pl 80 ban vagy mind1 csak ne olyan korán. Köszi
Majd, majd. Nekem elég öröm lesz ha erre sikerül megcsinálni.
20 nap és kijön a 3, szólva szerintem majd arra csináld. 😄
Eldöntöttem, hogy csinálok egy modot. Arról szólna, hogy 36-ban a Népszövetség határozata alapján minden függetlenedni vágyó területet fel kell szabadítani. Dióhéjban😄 2 dolgot szeretnék kérdezni. 1: Ki akar csatlakozni? 2: 36-ban, mik voltak azok a területek amik függetlenedni akartak? Afrikában, Ázsiában, üzbég, kameruni lázadók, bárki. ha csak volt egy író, költõ nekem az is elég. Ennyi segítséget szeretnék tõletek kérni, nem veletek akarom elvégezni a kutatást csak több szem többet lát alapon, pontosabb adatokkal szeretnék dolgozni. Hétfõtõl sajnos másfél hétig nem leszek gép közelében, így nem tudom csinálni. Elõre is köszönök, minden együttmûködõ segítséget.
Az 1.3 már hivatalos patche az Armának?
jaaaaa...én azt hittem pedig régebben, hogy bonuszt add a vadászaimnak. 😞

nagyon szepen koszonom

Auric
Bónuszt nem ad, az ellenséges légi egységek hatékonyságát csökkenti 2.5%-kal állomásonként - 10 radarállomás: 10*2.5 = 25% levonás az ellenségnek + megmondja a vadászaidnak, hogy az ellenséges gépek melyik területeken támadnak és oda koncentrálják a támadásaikat, ahelyett, hogy össze-vissza röpködnének egy körzet felett.

GRUNGE IS DEAD

Hogy lehet eveteket betenni? szóval sokkal több esemény kéne mert nemsok van, véletlen szinte nincs is minden a töri szerint megy
a radarból asszem 10db-ot lehet épiteni tartományon ként...tehát egyértelmû, hogy minél több a radarod annál jobb 😛

esetleg szamszerint? 😊

A radar bonuszt add a légiharcban a vadászoknak. 😛
+Ha minél több a radar akkor annál nagyobb lesz a bonusz. 😄

Nekem már az is jó ha mondtok vaami cheat-t amivel csökkenthetem a lázongást,bár jobban örülnék valami cheat nélkülinek..
kerdes:
pontosan mire jo a radar?
air battlet miben befolyasol?
ha egy teruletnel tobb van a kornyeken mire jo? vagy pl ha tobb van belole egy helyen? stb. 😄

Hello
Szükségem lenne pár stratégii tanácsra. Németországgal vagyok elfoglaltam Franciaországot,Lengyelországot és pár kisebb államot,azon gondolkozom megkellene támadnom Oroszországot,tudtok javasolni valamit?(Szövetségeseim: Amerika,Japán)

A másik az lenne hogy elég nagy a lázongás az országba,volt már 30% fölött is, mit tudtok erre javasolni mit érdemes tenni,hogy csökkenyen és hogy ne nõjön hadüzeneteknél?

Ja és még egy utolsó😊 Diplomáciai résznél irja az ország agreszivitását,az mi mire jó?

Elõre is kösz!
Azt azért nem mondanám.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Ez jobb elsõ vh-s mód szerintem.

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

http://efrud.com/?v=nvtelenen.jpg

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

a 11-es és a 14-es is jó.
Igen , az 1897-es kampány csak a jó asszem 😄

Kösz szépen, sikerült feltenni.
Csak az a baj, hogy nálam hibás az 1917-es kampány. Amikor elindítom valami hibát ír ki, de ha a kihagyásra nyomok, akkor betöltõdik, de egyik országnak sincsenek egységeik. <#buck>

----------------------------------------------------------------------

1914 telepítés

1, Armageddont felrakni
2, Átnevezni az Armageddon mappát 1914-re
3, Törölni a következõ mappákat, az almappáival együtt:

\ai

\db

\music

\scenarios

\GFX\Interface\models

\GFX\Interface\pics

\GFX\Interface\tech

4, Bemásolni a 1914 mappa tartalmát
5, Végül a no_time_limit_11.exe-t futtatni
Tévedtem , az Kaiserreichben van😊

Én ugy emlékszem , hogy van benne Magyarország , csak akkor kiannektálta...nem szép dolog😛

Te ezt hogyan telepítetted és mire? Mer az a leírás amit ott adtak eléggé kusza <#buck>

Auric
Jó, látom megbújt azért ott a zöld sáv, de akkor is kicsit túlzottan is osztrák centrikus az egész. 😛

GRUNGE IS DEAD

Auric
Amúgy meg nagyon csúnya az az osztrák skin... 😛
Szégyellhetik magukat - az hivatalos neve ugyanis Osztrák-MAGYAR Monarchia volt... Valahogy hiányzik a piros-fehér-ZÖLD az egészbõl. 😊

GRUNGE IS DEAD

Auric
Arra felfigyeltem.. 😊
Azt hittem hogy csak Bourbon trónt egyesítették újra.. 😛

GRUNGE IS DEAD