Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello

Az lenne a kérdésem hogy mivel tudok befolyással lenni a TC-re ?(transport capacity) Mert a tajgán masírozok a német tankjaimmal és eléggé vörösben úszik a kijelzõm...

Rég olvasom a topikot, de csak most reggeltem :-)
😄😄😄 Hogyhogy?
haha mostmár új routerem van😊
Aha.
Én paradox fórumról állítottam be, ott ezeket írták.
Azt hiszem ez minden paradox gaméhez jó, külön nem tudom melyik game melyiket használja.
Nekem ezzel ment a HOI1, HOI2, Doomsday és Victoria is multiban.

http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=187623&page=1&pp=25
http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=59980
SMC. hoi2nél elég volt 1et megnyitni
Dlink Di-624+ routerem van.

Az viszont baj, ha nem tudsz tartományt megnyitni.
Nálam lehet.
De szerintem nálad is meg lehet valahogy csinálni.
Neked milyen van?
BF109
Köszi!
A land doctrines-ben a kampfgruppe irányában indultam.

asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23

meg én ezt nem értem mik ezek a számok??
tartományokat nem tudok megnyitni csak konkrét számokat
milyen routered van?
a secret weponsokat csak akkor lehet fejleszteni ha 1 tech fa végéhez érsz és bejön 1 event h "áttörést értek el" abban az irányban....a land doctrináknál meg csak 1 irány vonalat lehet követni...ha másikba indultál el akkor csak abban tudsz haladni....a firepower focus amúgy is kaka^^
BF109
Sziasztok!
Újra elakadtam a játékban, kéne egy kis segítség.
A Technology ablakban van a Land doctrines fül, abban nem tudom elinditani a Firepower focus fejlesztést (pirossal van áthúzva, nem lehet kijelölni), így aztokat sem ami rá épülnek. Hogyan tovább?
A másik a secret weapons ablakban van azokat se lehet fejleszteni, kérdõjel van a helyükön.
Elõre is köszi!

asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23

Nekem ezek a portok vannak nyitva HOI2-höz, de már próbáltam Vicet és az is ment multiban:

2300-2400 UDP/TCP
28800-29000 UDP/TCP
47400-47700 UDP/TCP
Ja, éljen a router
hm...ez eredményes volt😄...vagy froton fagyott ki vagy én😄
nem tudja véletlen valaki hogy mit csináljak ha SMC routerem van és nemtok neten jáccani?😄
tudnám meik portokat kell kinyitni vickyhez
aki akar 6-kor jönni, az vegyen fel MSN-en! [email protected]
háát, szoros mert még elugrok 3 karácsonyi vásárba, szal inkább legyen 6
nekem inkább 5 körül....de 18:00 is jó de akkor annyival kevesebb idõ m lesz mert kb 8-ig 9-ig érek rá...
Na, ma tényleg kikéne próbálni, beszéljünk meg egy idõpontot! Az MSN címem: [email protected] Most ugyan elmegyek vásárolni, aztán lesz néhány dolgom, de kb. 3 körül fennt leszek, úgyhoggy akkor keressetek. Nekem egyébként a 18:00 lenne jó.
nekem is asszem
nekem meg ez van

ADSL 1M
1024/128 kb/s

úgyértem, hogy 3mbit le és 384 feltöltés
nekem elég jó a gépem, most vettem nemrég, de sajna adsl-em van nevetséges feltöltési sebességgel 😞

nekem elvielg 512 van
nekem csak 384-es van
Szerintem egy 512-es upload kell neki.
Nálam pl. 384-en laggol a HOI is...
nekem is jó itt az msn címem ha indit valaki szivesen megyek:[email protected]
kinek, mikkor lenne jó? felõlem akár 8-tól tolhatjuk
de sztem kaki lesz...de majd meglássuk😊
max kilépünk ha akadozik

Muki100
én is benne lennék.
De a vicky az összes közül a legdurvább, tényleg az hostoljon már akinek erõmûve van (ha van olyan)

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

ki kéne tûzni egy idõpontot
én is benne vagyok....a hostnak minimum paksról kell így akkor játszania ha ennyien vunk^^
Én ismerek valakit aki tolta multiban a Vicet + szerintem jelenleg is játszik.
Megadom neki a fórum cimét és majd megosztja a tapasztalatait😊)
Felõlem is mehet egy játék. Victoriát még nem nyomtam multiban csak EU1-et meg 2-t, vmennyire csak hasonlít a dolog 😛

Valaki nyomta már valaha multiban a Victoriát? Ide olyan ember kéne, aki némi tapasztalattal rendelkezik, de ha nincs akkor kitaláljuk😊
én bentlennék egy multipartiban

én benne vagyok
Fincsi😄 De én inkább a németekkel vagyok mint a buzikkal..

Egyébként hogy állunk multi ügyben? Ki lenne benne? Még nem próbáltam, szóval ez csak teszt jellegû lenne, ha uncsi, vagy nem megy akkor nem erõltetem, de legalább kikéne próbálni
ja ilyen nekem is van: franciák tönkre verik a németeket maradt 30 egxségük(vmiért nem egyesült teljesen németország...), kezdek örülni hogy akkor nekem sem fog ugatni, erre hadat üzen és 2 hónap múklav 120 egysége van....

HUNForrest-Gump

hehe, Mo-val elsõ vagyok Military Powerbõl😄 Egyébként Anglia csak azért szokott elsõ lenni, mert rengeteg gagyi hadihajója van, amit én rendre tönkreverek, mivel kicsit belepiszkáltam a hun-os tech fájlba, így van 10db dreadnoughtom, amivel szarrá verek egy 4000 monitort is. De érdekes hogy miután tönkrevertem szinte az egész angol flottát, 190-rõl 65-re csökkent UK military powerje, de néhány hónap alatt visszatornázta magát 120-ra!! Tudtommal minimum másfél év akár egy monitor fejlesztése is, szal vagy bug vagy csal a játék. Jó, mondjuk énis csalok szal így egálban vagyunk😄
jó már meg van
tudom h már sokszor elmondtátok de hol lehet átírni a primary kúltúrát?
Köszi
I.C.ram
Ha egy országnak alapjáraton több mint 3 vagy 4 provinciája van, és nem uncivilized akkor, csak akkor annektálhatod, ha már békeidõben is max 4 területe van. Tehát darabonként kell mindig kiharapni belõle egy-egy darabot, és utána lehet csak annektálni.
Elfoglaltam egész Auztriát, minden egyes tartományát, akkor miért nem tudom annektálni? Mert nagyhatalom?
Majdnem megint megtörtént a dolog, de gyorsan kimenekítettem a flottát. Ha Pearl Harbour kikötõje elé elküldöm a flottát akkor begerjed a gép és rámküldi a nyugati parton állomásozó flottáját. Volt vagy egy tucat anyahajója, de nekem is volt 9, modernebb CAG-okkal, ami viszont meglepõ volt h a szervezettsége nagyon jó volt annak ellenére h még csak most fejleszti a "massive strike"-hoz szükséges 3 doktrínát, amik nekem már megvannak 😛 A másik dolog meg h ágyutöltelék (screen unit) alig volt a flottájában, szal nem lehetett vmi hatékony.

Összefogod a seregeket és, egy két nyíl közé ékelõdött emberkét ábrázoló ikonra kell rákattintani (merge), vagy pedig megnyomni a "g" gombot.

BF109
Sziasztok!
Friss HOI játékos vagyok, csak 2 napja játszom. Egy dologra nem bírtam rájönni. Hadosztályokat hogy lehet összevonni egy tábornok irányítása alá? Tehát pl. 5 külön parancsnokkal rendelkezõ hadosztály hogy lehet egy tábornok alá vonni, hopgy mind az ötöt az az egy irányítsa? Nem találtam erre semmilyen kapcsolót sem:-(