Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

támadd meg a spanyolokat😊
hja másrészt tök szép dobozt adnak hozzá😊
asszem maradok a postánál az a tuti... nem szeretek neten bankkártyával vásárolni

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

Köszi szépen meg is rendeltem.

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

Brilliáns stratéga vagyok szal nem lesz itt gond, elpicsázom a világot ahogy azt kell! <#hehe>

thx hogy írtad az 1.2 patchet mert a hivatalos oldalán csak az 1.1 van fennt <#idiota>

I.C.ram
Na mégis találtam egy helyet, ahonnét lehet rendelni:

576 kbyte webshop
I.C.ram
Cd galaxisnál sajna csak a sima HOI van...

Ha nem gond, hogy virtuálisan lesz meg, akkor a gamersgate.com-on megtudod venni, és letöltheted legálisan, így nem kell postára költeni, és lesz egy teljesen eredeti DD-d.

Amúgy mintha Tescoban vagy ilyen hipermarketekben lehetne kapni hébe-hóban.
Nem tudod véletlenül hogy a Doomsdayt milyen magyar oldalról lehetne megrendelni

I.C.ram
Na eljutottam 38 aprilisáig. Egyelõre csak flottát, légierõt, meg hadsereget fejlesztettem olaszokkal. Nem tudom, hogy mi legyen az elsõ célpont 😊 Yugokra gondoltam, de félek, hogy DOWol valamelyik nagyhatalom.
jah, vagy mint én imádod de nem tudsz vele egyhuzamban többet jáccnai 1 óránál 😄DDD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

I.C.ram
Nagyon réteg játék! Szóval vagy imádni fogod, vagy letörölöd fel óra után 😄 Eléggé HC strat.
okés thx <#wave>

Sok jót hallottam errõl a játékról de valahogy kimaradt eddig az életembõl szal ideje bepótolni! <#hehe>

ott a pont, szerintem is 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

I.C.ram
ja és a DD 1.2-es patchet is érdemes leszedni, abban is van pár újítás.
I.C.ram
Benne van az alap rááadásul már az alap kampányban is benne van minden ami a DDben, tehát kémkedés, szabotálás, új techek stb 😊 Csak a DDvel érdemes már játszani, mert szerintem sokkal jobb, mint az alap.
thx thx!

(és csak 500 mega, na lecsekkelem 😊

benne van az alap is 😊

<#lama> kérdés alert!

"Hearts of Iron II: Doomsday"
Ebben benne van a Hearts of Iron II is vagy csak a ww2 utáni rész játszható? <#help>

I.C.ram
Kedvet kaptam egy kis HOI2 Doomsdayhez 😊

Gondoltam, hogy csinálok egy olyat, hogy nemzeti területekké teszem a mediterrán térséget olasznak, és így mehet majd Mussolini álma, hogy viszsaállítja a római birdoalmat 😄 Nehéz menet lesz, de remélem sikerül 😊
egyébként nem akarlak megsérteni de a görcsöt nem érdekli h csíttel mit hoztál össze...kezdhetnéd azzal is h "átírtam a progit h 5 perc után kapituláljon mindenki"
Jó akkor most próbáld meg csít nélkül is. Hidd el, úgy jobb élményt ad 😄

matthias92
tyûû, most látom hogy jól lezúztam szegény sztálinékat... 2 battleshipjük, 2 light cruiserjük, 10 destroyer groupjuk, 20 submarinejük, 5 transportjuk, 10 infrarantyjuk, 7 cavalaryuk, 6 motorizedjük, 7 light armoredjük, 2 armoredjük, 8 armoredjük, 8 militiájuk maradt...

matthias92
military alliance-nek nem, és amugy is csak tervrajzot

Találmányt lehet átadni katonai szövetségeseknek?
matthias92
a szu keleti területeihez már ejtõernyõsöket fogok használni, mer amugy kicsit sok idõbe tellne végiggaloppolni egész ázsián<#szomoru1>

aztán még megvárom a battleshipek és cirkik gyártásának végét és nekimegyek a szövetségeseknek 😊 amugy a stratégiai bombázással nem sérül a land fortifications meg az aa és a coastal fort?

matthias92
ok😊

ha rájössz h lehet fõvárost váltogatni anélkül h elfoglalná az ellenfél vagy átírnád a file-jét akkor szólj
...az az a pont ahonnan az utánpótlás származik....onnan megy az összes frontra...ha mondjuk a fõváros körül van zárva akkor 1 idõ után elfogy a többi hadszíntéren a supply....szal ha el van 1 hadszíntér zárva a fõvárostól akkor nem kap supplyt
matthias92
amugy resource depotsot hogyan tok csinálni?

matthias92
23 IC, 31.05 metal, 82.80 energy, 17.25 rare materials, 52 hadosztály kárja lett a ruszkiknak<#buck>

hiába, annak a 40-50 stratégiai bombázónak van azér rombolási ereje 😄

Inkább bombázd le az infrát aztán támadd õket sokszor egymás után

Hát mondjuk eleve az hogy tél van elég nagy penaltyt ad. Aztán Moszkvában van egy 5ös erõd. Valszeg a ruszkiknak pedig winter spec. leaderük van, meg a magyar egységeknek a firepower focus miatt elég szar az org-juk. Egyébként meg sztem nem éheznek mert Moszkvában van resource depot (ez viszont nem tuti).

CAG-t. Carrier Air Group, a brigádoknál tudod építeni

Ja meg még van egy másik miniszter is ami+25%-ot ad

Használd a man of people minisztert, ha van (a minister of security-nél), ekkor megkapod a megszállt területek manpowerének 10%-át

matthias92
F12 és beírod párszor hogy manpower 😄 téll... ezt én is kérdezem

Sziasztok! Két kérdésem lenne a profi Hearts of Iron 2-n játszoknak.
Az elsõ, hogy a manpower hogyan növelhetõ a fejlesztésen kivül? Pl.:
hogyan lehet a magyaroknak Belgrádot bevonni a Manpower növelésbe?
Ja csalás nélkül értem . . .
A másik ki lehet-e "robbantani" egy államot a katonai szövetséggel diplomáciával?

Pifu
matthias92
ha 3 hónapig éheztetem a ruszkikat az jó? 😄

matthias92
mázolom a helyzetet:

1939 november vége, moszkva. Már egy hónapja éhezik a moszkvai 45 hadosztály, és nem bírom leütni a 383 hadosztállyal. Mi a baja ezeknek a pöcs katonáknak, mikor fullig felvoltak töltõdve? mind1, most tél van, csak kisebb csatákba fogok belemenni, mer az oroszok biztos jobban bírják a hideget mint a magyarok, ja és éhezni is tudnak.

matthias92
CV-kre mit lehet rakni?

nem vagyok egy nagy generalisszimosz tengeren😊
hm....én 1x próbáltam japánnal elég is volt😄....érdekesen játszott az usa😊
hm ez egy kicsit húzós😊

ja😄

Vagy pl. Japán-német-olasz szov ellen, belekalkulálva hogy nekem nincs gyakorlatom japánnal, meg az olasz fél sem egy játékzseni😄

megpróbáljuk vhogy aztán meglátjuk mi lesz😄

akkor nekem végülis mindegy

I.C.ram
épp ezért mondom, hogy kezdõknek a kis országok a jók szerintem. Olasz vagy Magyar. Japán nem ajánlom, mert ott sokat kell tengericsatázni, az meg nehéz a kezdõknek.
én is ezt javasoltam neki,de nem hallgat rám

Az uncsim is az!