Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de az a gond hogy multiban én is kezdõ vagyok és ha vmi nagyhatalommal lennék akkor ha szarul csinálom elcseszem az erõegyensúlyt

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

I.C.ram
csontkezdõknek én inkább valami kisebb országot javasolnék. Olaszokkal jól belelehet tanulni a játékba szerintem, és ha gáz van, akkor német tud neki segíteni.
miért nem 3 csoportba osztjátok?
Német+Olasz vagy Japán - USA+GBR - SZU (az elég 1edül is mert sok IC kezdésnél és még több nyersanyag)
Akkor pl. akezdõ srác lehetne britekkel

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

egyetértek

ja de ha csontkezdõ a srác akkor nagyjából okés sztem

Vagy jobb lenne Japán-német vs. usa-szov de még soha nem játszottam
japánokkal

I.C.ram
Játékos USA-Szovjet duó legyõzhetetlen.... Összesenk b 700 ICjük van, ha nem is fejlõdnek orrba szájba. OlaszNémetnek meg lehet kb olyan 450 + baromi kevés nyersanyag.
Ja az uncsim csontkezdõ.

szerintem is így van:angliát meg franciaországot utálom!Viszont A SZU A LEGJOBB!

Kínával lehet elég jókat tolni. Ha pl. Kína belép axisbe a szovjetetúnió lerohanása után akkor érdekes dolgok lehetnek, egyszer már megcsináltam.

Akkor lehetne pl. Olasz-német vs. USA-Szovjet, ha az aki az usa-val van nagyon kezdõ, mert amúgy eléggé túlerõ lenne.

USAval jo jatszani, van biztos és erõs bázis, és minden front messze, csak akkor kell harcolnom amikor akarok <#violent>
defenziv beallitottsagu egyénnek mint én ez ideális <#eljen>
I.C.ram
pedig anglia is izgalmas. franciáról nem is beszélve 😄
a szövetségesek sztem nem oylan élvezetesek...max a szu lehet az....még nem próbáltam õket de nem is akarom
jaja.

Olaszokkal is faja
I.C.ram
azt is tedd hozzá, hogy szétcsíteled az agyad.
matthias92
én magyarokkal 😄

I.C.ram
én olaszokkal szeretek nyomulni 😊
sztem mind a 3 fasza...Németországgal a legjobb a játék!
matthias92
Az köztudott hogy személyiségem oly tündõklõ, s kitûnõ hogy kétség hozzá nem férhet, és az is tény, hogy én, mint Magyarország legdicsõbb állampolgára nem vagyok beképzelt, sõt még kevesebbet is hiszek magamról mint amit igazában tudok. Megoldottuk a problémát 😊

matthias92
felraktam az 1.3-as patchet és megy!!!!!!! megy a save game!!!!!! húúú de ügyes vagyok 😄

I.C.ram
Én a légi ütközeteket birom a legjobban 😊
matthias92
amikor nekimentem magyarokkal a szovjeteknek, akkor stratégiai bombázókkal akartak nekem jönni, a 35 heinkel kettesnek, hát nem csodás?

matthias92
énis, max. a légi még...

Egyébként utálom a tengeri hadviselést.

A legjobb a SZU vagy az Usa esetleg Németország!Mindig 1936-ban kezdem a játékot.Ha nagyon muszály akkor azt mondm a SZU a legjobb.

Nekem sincs nagy tapasztalatom multiba😊.Hát veled együtt négyen lennénk.Bármely országgal lehetsz felõlem.Már van egy Szovjetunió én,az uncsim (totál kezdõ)usa,meg egy haver a németekkel vagy az angolokkal.

I.C.ram
hát ez könnyen lehet 😄 Eleve miért csinálsz olyat, hogy rosszabb verzióval játszol?
matthias92
name = "The Road to War (1936)" saved = HUN header = {
name = "Grand Campaign"
which = "Hoi2 v1.3a (JLQC)"
tutorial = no
startdate = {
year = 1939
month = july
day = 8
hour = 15

nem az a baj hogy most az 1.1 patch van fenn és 1.3-ba mentettem el?

kidobni nem fogom, LA-ben elfér tartaléknak

USA-nak van elég jó tech team-je szóval...<#vigyor2>
I.C.ram
Vagy hagyd meg õket védeni, vagy dobd ki õket az elején, hogy ne zabáljanak olajat, supplyt.

BB flotta is lehet jó, de a CV a flották királya. Csak ugye sokkal tech igényesebb, mint a BB. Tehát, ha nincsenek jó tech teamjeid, akkor a BB lehet jobb megoldás.
CV nélkül egy BB+DD flotta nagyon védtelen? mit csinaljak rakat BBvel amit kezdesnel kapok?
erõs a gyanum hogy igazad van 😄DD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

I.C.ram
egyre jobban érzem azt, hogy a HOI nem a te játékod 😄 Menj inkább Starcraftozni, vagy Warcraftozni 😊
matthias92
viszont a CS az ment helyiben

matthias92
nem írtam át semmit 😊

matthias92
darálni szeretnék, unatkozni utálok, ígyis tök szar volt kivárni azt amire azt a 848 hadosztályt legyártottam a szovjet határra, és fejlesztgettem...

I.C.ram
valószínûleg a router nem jó, vagy pedig megint szétcsítelted az agyad, és átírtál egy csomó mindent.
matthias92
hearts of iron 3 mikor lesz? <#idiota>

I.C.ram
én csak 36-os kampányban kezdtem mindig. Változó kivel jó lenne. Ami neked tetszik. Ha darálni akarsz, viszont a játék elsõ felében unatkozni is, akkor USA, ha csak darálni, viszont kicsit küzdeni is a darálásért, akkor SZU vagy GER. Ha kicsit szopni akarsz akkor UK vagy Japán, ha nagyot akarsz szopni, akkor FRA vagy ITA, ha oltári nagyot akarzs szopni, akkor YUG, CHI, HOL, HUN, stb.
matthias92
az nemtom minek a hibája hogyha minden jó a gépemen, tûzfal nincs, patch szám ugyanaz, akkor miért nem bírok csatlakozni egy partyba

matthias92
elfoglaltam európát és az usa ellen fegyverkeztem <#wow2>

matthias92
sznted kivel a legjobb lenni amugy meg mikor? szntem szuval 1944-ben <#vigyor3>

I.C.ram
Egyszerû: ne csítelj, és akkor biztos nem lezs ilyen gond.
matthias92
az lehetetlen, többször is betöltöttem

akkor lehet hogy ez a szar gép megint úgy mentett ahogy tölteni szokott... félig vagy még annyira sem :@

matthias92
megtámadtam a szovjetuniót és a krím-félsziget - kurszk - moszkva - novorhonov vagy milyen magyar-szovjet határ volt, aztán mentettem, ma meg átmentettem a save gameseket egy ideiglenes file-be, és töröltem a hoi2-õt, majd újra felraktam. Bemásoltam a fileket a save games mappába és nem müxik

I.C.ram
a save fileban valamit vagy átírtál, és ez nem tetszik neki, vagy eleve hibásan mentette el a játék.