Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ausztriából arányosan körülbelül akkora részt szálltak meg mint németországnál
hm....bocs most a revolutionra gondoltam😊....egyébként sok embernek meg van a doomsday...én pl 1 nap alatt leszedtem vele
kb 40 megát csak le tudsz vele szedni😄
nem csak ha elég nagy ahhoz hogy 1 életképes országot hozzon létre ahol elég erõs befolyást lehet szerezni 1 kommunista párt hatalmon tartásához
csak szar😊
Most ennek hol mondtam ellent?
Épp azt mondtam hogy nem egyértelmû hogy amekkora területet foglalsz el az mind kommunista lesz
nem tudsz sry😊....a dc fájl cserélõ program nem illegális
😄
Ki az az idióta, aki veszi a bátorságot hogy letöltsön egy játékot?? TE?! Máris feljelentelek
Lehet hogy a gamersgaterõl akarta letölteni vagy vmi hasonlóról😊😛
sztem mindenki letöltötte de mind1😄
matthias92
oké, akkor a szoftverrendõrség kedvéért: megéri megvenni?😛

I.C.ram
pff... 😛 Legalább azt kérdezted volna, hogy megéri megvenni 😛
teljes mértékben

matthias92
megéri letölteni?

I.C.ram
Új találmányok, kémrendszer, új eventek, tdolgozott harcrendszer, stb.
matthias92
mien dolgok vannak a dd-ben, amik a simában nincsenek?

Muki100
Én úgy emlékeztem hogy Észak-Korea Koreai Népköztársaság néven van benne.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

és nagyon nincs olyan nagyhatalom aki a potenciális ellenfél lehetne kivéve török o-t de azt az oroszok úgy is szét zúzzák....egyedül csak arra kell vigyázni h ne túl sok arab lakta területet foglaljanak el mert aztán késõbb abból gondok lehetnek.
szal elég jó kis ori perzsia.....az uraldkodó kultúrák révén afganisztán és india kis részére + az egész közelkeletre egészen marokkóig igényt tarthatok.
jaja..de sztem jó részt amiatt vonultak ki mivel nem volt elég támogatottságuk az országban és ez jó ürügy volt ahhoz h nagyobb presztizs veszteség nélkül veszítsék el az országot.
Bécset ugyan úgy felosztották megszállási övezetekre de mivel az ország elég kis részét "szabadítottéák fel" így inkább kivonultak az 50-es évek végén ha jól tom
kb 1840 körül bejön egy olyan event ami minden techbõl 5-öt ad szal ugyan úgy kezdhetek mint a többi állam....1852ben jött be nálam 1 olyan event is ami civilizálta perzsiát...most enyém már fél india török o és az 1ik legkorszerûbb hadseregem vanaz ipar még elég tré de azért elég szép summa jön már így is😊....az egészségügy pedig abyssimalon vagy mi az istenen van...a good latt 1el
Egyébként a doomsdayben vannak új eventek az alap HOI2höz képest?

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

Ausztria külön eset. '55-ig ott is voltak oroszok, csak miután örökös semlegességi nyilakozatot tettek végülis kivonultak.

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

Igen de a játékban az Észak-Korea név szimbolizálja a kommunista Koreát.

"szabadították" akarom mondani
azért ez nem teljesen így van Bécset az oroszok szabadították fel mégsem lett kommunista ország
ja?😊😊 te gyárakat építesz perzsiával? az szép.munkaerõ nincs technológia nincs.Ez szerintem égetõbb kérdés.
ezt mondom....ha nem csak az északi részét foglalja el koreának akkor nem észak korea alakul meg. Ez a megnevezés csak akkor helytálló ha tényleg észak az az észak korea
Ja hát így lenne a logikus de nem lett Észak-Korea.

Észak korea területe akkora amekorát elfoglalsz a félszigetbõl....ha te az egészet elfoglalod akkor nem észak-dél korea hanem korea fog megalakulni kommunista ezetés alatt. A 2 osztás csak a "2 világ" elválasztása volt. A Szu a történelemben csak az északi részét foglalta el aztán kapitulált japán és +1eztek az amcsikkal h 2 osztják de ha befoglalták volna az egészet akkor nem kellett volna ketté osztani...ugyan ez van a németeknél is...akkora lesz az NDK amekkora részt elfoglal a Szu
Szovjetekkel megszálltam az összes japán fõszigetet+összes kínai területüket, léterehoztam az egyesített Kommunista Kínát. Aztán bejött a Japán kapitulál event. Ez elvileg milyen következményekkel járna? Mert nálam annyi történt, hogy létrejött az amerikaiak bábállama, a liberális Japán, van kemény 0 IC-je meg áll pár szigetbõl. Ez tök irreális, én szálltam meg lényegében az egész országot, mégis a szarrágó amerikaiak puppetelhették õket. A másik meg az hogy nem jött létre a két Korea. Illetve létrejött Dél-Korea ami áll egyetlen szigetbõl, valami J-betûs sziget a koreai partoknál, ezt ugyanis nem szálltam meg. Észak-Koreát még liberate-tel sem tudom létrehozni. '46 van. Lehet hogy az volt a gond hogy hadban állok az amerikaiakkal?

annyira nem...fõleg az elején....a 60-as évek elõtt ha nincs elég nyersanyagod gyakran veszteséges a gyár mivel elég pazarló gazdálkodás folyik és keveset termelnek de sok nyersanyagot igényelnek
A nyersanyag az egy sokadlagos szempont egy országnál
nah indítok vvickyben 1 perzsiát....kíváncsi vok mire jutok vele......sztem elég zúzós ori mivel minden nyersanyag meg van
csodálatos
matthias92
'43 október 21-ére az angolok romokban, kína legyõzve, mongólia mengukou részeként üldögélnek a babérjaikon. A náciknak már majdnem van atombombájuk, csak 44-ig kell várniuk hogy lehessen az a techjük. Industrial techtáblákból csak alig maradt kifejlesztetlen dolog, és elkezdték tengeri flottájukat építeni ( elsõnek is 15 V. verziós carrier + V. verziós CAG-ek). Az amcsik próbálják tartani afrikát, de már nem adok sok idõt nekik. Fõleg úgy hogy nemsokára készlesznek az elsõ atombombák :p

matthias92
1942 októberében az angolok megindították támadásukat a nácik ellen.Norwich után Birminghamet is be akarták venni, ám a náci csapatok a legjobb védekezés a támadás alapján hátba támadták a csatázó angol seregeket, s visszavetették az angolokat. Ráadásul Norwichben 20-25 hadosztályuk oda lett. A náci csapatok betették a lábukat India és Egyiptom, továbbá Kréta területére is. Az olaszok elszántan harcolnak az amerikai-angol hadsereggel szemben Tunézia környékén.

Chuck Norrist ne becsüld alá....azóta tudjuk mekkora a nap tömege mióta chuck Norris odarohant és megmérte
matthias92
de mivel nem ment, emiatt több mint 200 hadosztályt fogok odaszállítani plusban.

matthias92
sheffieldben állomásozó 61 hadosztályt akarom körbekerítéssel befenyíteni 😄

matthias92
már ötvenszer elmondtam hogy már 3 hónapja partraszálltam, és nem nyomom elõttem a sereget. Szovjeteknél is legalább 40 hadosztályt nyirtam ki körbekerítéssel!

Muki100
Mi próbáltuk is a Vicky multit hármasban és egészen a kezdõév decemberéig jutottunk, természetesen ez is above average sebességen szóval hatalmas élmény volt.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

hát az Hitler "skillje" miatt van:háborús idõben asszem 0,5 el vagy nemtudom valamennyivel nõ a belligerence
Figyu! Ha valami nem megy érdemes használni a pause billentyût és informálódni kell. Partraszállásnál ne csodálkozz, 28 hadosztályt nem könnyû kivéreztetni. Érdemes tisztában lenni, hogy ilyenkor mióta lehetnek ott. Úgyanis a program úgy mûködik a Hearts of Iron 2-nél, hogy ha egy egység elér egy célpontot és nem adunk neki küldetést akkor a hadosztályok (csak a gyalogos hadosztályok) beássák magukat. Magyarul kiépítik a védelmüket. Így aztán ha egy egység 2-3 éve ássa magát be, baromi nagy védelmet kap bonuszban, ha még védelmi rendszer is van akkor még Chuck Norris sem segíthet. Érdemes az idõjárást és a területi adatokat megnézni. Ha valami nem megy 3* túlerõben váltsunk taktikát. Ha körbe van véve az ellenség, szigetnél, félszigetnél a hajók is számítanak és jó ha tengeralattjárok convoly pusztításra vannak beállítva. Vágjuk el az utánpótlást és 1:1 arányban támadjuk. A fontos szorost akarunk elfoglalni érdemesebb szárazföldrõl támadni, sokkal eredményesebb. Ja és nem érdemes ész nélkül támadni, érdemes az ellenfelet több részre tagolni és bekerítve szétverni. Semmi értelme 25-30 hadosztályt magunk elõtt nyomni elõre. Érdemes 1-2 területet üresen hagyni ha sokan vannak, itt bekeríteni és vége.

helló

hát én próbáltam, de eluntam, meg kiborított,hogy német ország olyan 50 belligrencet gyûj össze 39re.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

I.C.ram
Én szívesen jönnék, de szerintem a Victoria baromi macerás multiban. Túl öszsetett.
Sziasztok!

Néhány haverommal egy Victoria : revolutions multiplayer játékot szervezünk és szükség lenne néhány játékosra.

Ha van érdeklõdés jelezzétek.

Sch

(azért bátorkodtam ide írni mert a VIC topiknál az volt írva h ide költözött a vic -es bagázs is 😊 )