Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nenm lopott ha elolvasod mit írtam észre vennéd, hogy a Gamersgate változatról beszéltem. Ez az online megvehetõ tölthetõ változat, de sebaj
Szerintem kevered. A vidéket magát nevezzük "Délvidék"-nek. A legnagyobb város Szabadka és Újvidék. Tehát helyesen elméletileg a Délvidéket szedted vissza.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
tudom csak nem szokták ugy írni pl hogy az Esztergomot
nekem is ezt írja....hát..ez van ha lopott játékkal játszol😊
Hát ez remek...telepíteném a patchet erre kiírja, hogy nincs fennt a Doomsday, elõbb install aztán majd jöhet a patch. És kilép.
Másnak volt ilyen problémája Gamersgate féle DD-vel?
Másnak volt ilyen problémája Gamersgate féle DD-vel?
az Újvidéket?
Márciusra megindult az idegen támadás. Elsõ célpontként Potsdam szolgált, majd megkezdõdött a tengerpart felé tartó invázió. Április elején mind a három nagyobb tábor (Kommunisták a szovjetek vezetésével, Szövetségesek a britek vezetésével, míg a tengelyhatalmak a nácik vezetésével) szembekerült egymással. Lengyelország májusra végveszélybe került. Délrõl román, keletrõl szovjet, nyugatról náci és idegen seregek is betörtek az országba (késõbb a náci támadás félbehagyódott, mert az idegenek beszorították õket délkeleti részükre). Egyetlen segítségként a csehek szolgáltak számukra, ám az sem volt jelentõs létszámú az idegenek hadseregéhez képest. Április végére kisebb szovjet seregek megközelítették bukarestet.
megy!
1936 januárjában Olaszország kikiáltja Líbiát, mint bábországa. Eme országnak sajnálatos módon vezetõ nélkül kell élnie mindennapjait. JAnuár második felében az Idegenek megszállják a német fpvárost, egyelõre csak néhány rosszul felszerelt, elavult hadosztállyal, majd a Berlini-követeléssel jönnek Hitlerék elé(miszerint Németországnak az idegenek csatlósai közé kell beállnia, s segíteni a Föld elfoglalását). A németek nem fogadták el, emiatt az idegenek megtámadták Németországot, majd a világ többi nemzetét, kivéve olaszországot és bábállamait, továbbá Magyarországot. Február elején a magyar kormány sikeres tárgyalásokat folytat országszomszédaival, így megszerzik a Felvidéket, az Újvidéket, s Erdélyt.
1936 januárjában Olaszország kikiáltja Líbiát, mint bábországa. Eme országnak sajnálatos módon vezetõ nélkül kell élnie mindennapjait. JAnuár második felében az Idegenek megszállják a német fpvárost, egyelõre csak néhány rosszul felszerelt, elavult hadosztállyal, majd a Berlini-követeléssel jönnek Hitlerék elé(miszerint Németországnak az idegenek csatlósai közé kell beállnia, s segíteni a Föld elfoglalását). A németek nem fogadták el, emiatt az idegenek megtámadták Németországot, majd a világ többi nemzetét, kivéve olaszországot és bábállamait, továbbá Magyarországot. Február elején a magyar kormány sikeres tárgyalásokat folytat országszomszédaival, így megszerzik a Felvidéket, az Újvidéket, s Erdélyt.
én a jugok lerohanását úgy 38ban gondoltam 😊 majd mindjárt kiderül, hogy megy-e a gépen a hoi2 😛 az egér kicsit össze-vissza ugrándozik néha, lehet hogy azért mert szar, a dobozra Made In China volt ráírva(az egérére😛)
a gép az faszás, a san andreas 1 másodperc alatt betölt 😄DDDD meg minden más, kicsit fura a gyorsasága
a gép az faszás, a san andreas 1 másodperc alatt betölt 😄DDDD meg minden más, kicsit fura a gyorsasága
írj be konzolba egy "acceptall"-t békülj ki a nagyhatalmakkal, és nyugodtan lerohanhatod a jugokat😄
Én inkább a Spanyol polgárháborút szoktam kihasználni, hogy gibraltár mellett legyen olasz terület, így megszerezve az egyik átjárót a tengelynek 😊
Sztem ha az elején ilyen aggresszívan nyomulsz szét fognak szopanti mint a Ducet.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Albániával várj szerintem, mert azt majd eventtel fogok megtámadni, és az event ad asszem +1 hawkot vagy interventet. Yugoval meg vigyázni kell, mert az elején még nagyon sok ország garantálja a függetlenségét, köztük a németek is.
megterveztem az új haditervemet az olaszokkal. 36-ban kezdek, ebben az évben megtámadom albániát, elfoglalom, áttelepítek 10 hadosztályt, oda, meg még jónéhányat a jugo-olasz határra és megtámadom jugoszláviát. célom meg az hogy újjáélesszem a római birodalmat (valakinek már sikerült innen azt tudom 😄)
Megjelent a Doomsday 1.3-as patch, letölthetõ:
http://www.paradoxplaza.com/downloads/dd_13.exe
Itt egy rövid leírás, mik változtak:
http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=290826
http://www.paradoxplaza.com/downloads/dd_13.exe
Itt egy rövid leírás, mik változtak:
http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=290826
Nem lép ki, mert az event hatására automtikus a hadüzenet a lengyeleknek (=+ szövetségesek) ergo nem tud kilépni mert hadban álltok.
Mellesleg késõbb meg nem is fog kilépni (ha béke lesz) mert folymatosan nyomja majd az influence nationt és 42-re +200 -as kapcsolaton lesztek.
(Tudom kipróbáltam, és cheat, edit nélkül. Az esély az alliacra attól függ milyen a relation kettõtök között egyszer csak ezért +200 -as relationnál javasoltam az alliance-t és simán elfogadta a SU. Amúgy alapból 10%+relation)
Mellesleg késõbb meg nem is fog kilépni (ha béke lesz) mert folymatosan nyomja majd az influence nationt és 42-re +200 -as kapcsolaton lesztek.
(Tudom kipróbáltam, és cheat, edit nélkül. Az esély az alliacra attól függ milyen a relation kettõtök között egyszer csak ezért +200 -as relationnál javasoltam az alliance-t és simán elfogadta a SU. Amúgy alapból 10%+relation)
kéjne egy victoria 2 máár😊
akár a fele ien gagyival is futna
fog... -.-
Csak annyi az egész hogy az ai accept esélyét átírod 1rõl 99re. De ha jól emlékszek a SZU kilép a szövetségbõl amikor újratöltöd a játékot.
ez nem kötekedés....de nem hiszem h aki ezzel a játékkal játszik az ne ismerné az alap történelmet....vagy ha igen akkor meg megérdemli h ha olyan hülye..amúgy meg rákeres keresõn a 39es év Német eseményeire oszt kap vagy 80millió olyan oldalt ahol kint van vázlatosan..de amúgy nem csak erre gondoltam hanem pl múltkor is beraktad a Szent István csata hajó történetét....de mi a f***nak?
ja értem 😊 wá úgy hiányzik már a hoi2, lehet felpakolom erre a gépre, és játszok engem nemérdekel 😄
Ribbentrop paktumnál. Lehet választani, hogy Propose an unholy alliance. De kb 0%, hogy elfogadják.
Há világos!!
Kötekedni a legjobb.
Kötekedni a legjobb.
Ezeket a "pöcs alap dolgokat" ezért írom be mert megkért pár "emberke" írjak le egy lehetséges "nyerést" a németekkel, mert õket szarráveri a CCCP és az USA már 43'-re. . . Nem kell elolvasni . . . vagy csak akkor írsz mikor kötekedni akarsz?
ilyen alap dolgokat mi a pöcsnek kell beírni már nem azért?.....képzeld '43 február 2.-án volt vége a sztálingrádi csatának...ilyeneket én is be tudok írkálni de minek?
és?
és?
1939. történései
1939. március - Csehszlovákia felosztásra kerül az ország nyugati felét Germania míg a keleti felét, Felvidéket Hungary szállja meg.
Európa érezhetõen lázban ég. A franciák folyamatosan növelik a csapatok létszámát a francia-német határnál. Italia lerohanja majd anexálja Albániát.
1939. július - seregszemle a német-magyar szövetségben: A magyarok 43 gyalogos hadosztállyal, 4 interceptors, 4 taktikai bombázó egységgel rendelkeznek, a németek: 124 gyalogos hadosztállyal, 1 lovas, 2 gyors, 2 hegyivadász, 3 könnyûpáncélos és 9 armored hadosztállyal rendelkeznek. A légierõ 69 egységbõl áll: 17 interceptors, 14 taktikai bombázó, 9 naval bomber, 12 fighters, 17 CAS. A légierõ 80%-a a francia-német határ mentén vonul fel. Komoly probléma az utánpótlás lassú áramlása, a repülõterek befogadó képessége kicsi, fejlesztésre nincs idõ.
1939. augusztus - A német-magyar csapatok felvonulnak a lengyel határnál. A lengyel 62 gyalogos és 2 könnyû páncélos hadosztállyal szemben (a kémek szerint), a német oldalon 59 gyalogos, 9 armored míg a magyarok 19 gyalogos hadosztállyal vonultattak fel.
1939. augusztus 30. - kirobban a II. Világháború.
A német csapatok megindulnak és áttörik a lengyel csapatok állásait. Az elõrenyomulást a légierõ 6CAS,2Interceptors egysége is támogatja. A lengyel front kettétörik és 16 lengyel hadosztály szorul a Danzig kiszögelésbe. Itt a német páncélosok megsemmisítik a lengyeleket, 18 lengyel hadosztály adja meg magát. A magyar fronton - sajnos - nem rózsás a helyzet, a lengyelek áttörték a magyar védelmet és Kassát elfoglalták, Miskolcot pedig fenyegetés alatt tartják.
1939. szeptember - a németek átcsoportosítják a hadosztályokat, a magyarok megsegítésére 15 gyalogos és 3 armored hadosztályt küldenek. Szept. végére a németek közben elfoglalják Varsót, ezzel a lengyelek sorsa meg van pecsételve. A szovjetek megszállják Kelet-Lengyelországot.
Hamarosan a lengyelek megadják magukat. A magyarok 3 területtel gazdagodnak, köztük Krakkóval.( :-)Nincs problémájuk az energyvel. . .)
1939. oktober - a nyugati fronton a helyzett változatlan. kb. 72 brit-francia hadosztály néz farkasszemet 64 német hadosztállyal. A német légierõ folyamatos támadás alatt tartja a francia hátországot. A csapások alatt 3 gyalogos, 2 taktikai bombázó (a fighterek szedték le)és 1 milicia esett álldozatul október végéig.
1939. március - Csehszlovákia felosztásra kerül az ország nyugati felét Germania míg a keleti felét, Felvidéket Hungary szállja meg.
Európa érezhetõen lázban ég. A franciák folyamatosan növelik a csapatok létszámát a francia-német határnál. Italia lerohanja majd anexálja Albániát.
1939. július - seregszemle a német-magyar szövetségben: A magyarok 43 gyalogos hadosztállyal, 4 interceptors, 4 taktikai bombázó egységgel rendelkeznek, a németek: 124 gyalogos hadosztállyal, 1 lovas, 2 gyors, 2 hegyivadász, 3 könnyûpáncélos és 9 armored hadosztállyal rendelkeznek. A légierõ 69 egységbõl áll: 17 interceptors, 14 taktikai bombázó, 9 naval bomber, 12 fighters, 17 CAS. A légierõ 80%-a a francia-német határ mentén vonul fel. Komoly probléma az utánpótlás lassú áramlása, a repülõterek befogadó képessége kicsi, fejlesztésre nincs idõ.
1939. augusztus - A német-magyar csapatok felvonulnak a lengyel határnál. A lengyel 62 gyalogos és 2 könnyû páncélos hadosztállyal szemben (a kémek szerint), a német oldalon 59 gyalogos, 9 armored míg a magyarok 19 gyalogos hadosztállyal vonultattak fel.
1939. augusztus 30. - kirobban a II. Világháború.
A német csapatok megindulnak és áttörik a lengyel csapatok állásait. Az elõrenyomulást a légierõ 6CAS,2Interceptors egysége is támogatja. A lengyel front kettétörik és 16 lengyel hadosztály szorul a Danzig kiszögelésbe. Itt a német páncélosok megsemmisítik a lengyeleket, 18 lengyel hadosztály adja meg magát. A magyar fronton - sajnos - nem rózsás a helyzet, a lengyelek áttörték a magyar védelmet és Kassát elfoglalták, Miskolcot pedig fenyegetés alatt tartják.
1939. szeptember - a németek átcsoportosítják a hadosztályokat, a magyarok megsegítésére 15 gyalogos és 3 armored hadosztályt küldenek. Szept. végére a németek közben elfoglalják Varsót, ezzel a lengyelek sorsa meg van pecsételve. A szovjetek megszállják Kelet-Lengyelországot.
Hamarosan a lengyelek megadják magukat. A magyarok 3 területtel gazdagodnak, köztük Krakkóval.( :-)Nincs problémájuk az energyvel. . .)
1939. oktober - a nyugati fronton a helyzett változatlan. kb. 72 brit-francia hadosztály néz farkasszemet 64 német hadosztállyal. A német légierõ folyamatos támadás alatt tartja a francia hátországot. A csapások alatt 3 gyalogos, 2 taktikai bombázó (a fighterek szedték le)és 1 milicia esett álldozatul október végéig.
Unholly alliance - event hatására.
Te meg szokd már meg, hogy Magyarországot Hungary-nek írod, mert úgy helyes!
Ja csak, hogy dadják arra kb 0% az esély.
Milyen verzióval játszol? 1.0-val? Iszonyat bugos az még.
Milyen verzióval játszol? 1.0-val? Iszonyat bugos az még.
jó, akkor felvidék😊
hogy lehet vpifu szövetségese szovjetunió, ha egyszer alapból a komcsi táborban kezd?
hogy lehet vpifu szövetségese szovjetunió, ha egyszer alapból a komcsi táborban kezd?
Szokd már meg a Felvidék kifejezést. Egyébként meg vannak olyan területek amiket azért sem kapsz meg, mert nem core provinciák (tehát demand territory nem érinti), tehát nem jut a kezükre az egész terület, csak ha katonailag foglalják el.