Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

matthias92
ez doomsdayes vagy simán is megy?

matthias92
1942ben a németek a szovjetek ellen, a japók meg kínaiak ellen szenvedtek sorozatos vereséget...

I.C.ram
kína is abban volt japán ellen a 2. vh alatt, aztán mégis... 😊
matthias92
az igaz, csak azt tudom hogy az antant létszámfölényben volt a háborúban...

I.C.ram
Nem tudom. Nem próbáltam ezt a modot, de biztos, különben semmi értelme nem lenne.
matthias92
lehetséges megnyerni az elsõ világháborút az omm-mel?

matthias92
ok köszi 😉

matthias92
és itt mit kell letölteni?

de ha van vmi más elsõ VH-s ilyen típusú játék vagy hasonló akkor az engem is érdekelne.
Victoria az az elsõ VH-t is felkarolja...de csak az 1914es kampány
matthias92
nem tudtok hoi2höz hasonló játékot, elsõ világháborúban játszódót? vagy esetleg hoi2höz egy modot ami elsõ világháborússá teszi az egész játékot...

meg a vasúttól
nem a nyersanyag termelés hanem fogyasztás...bocs elírtam
I.C.ram
Miért nõne az iparfejelesztéstõl a nyersanyag? Nem nõ. Nyersanyag termelés egyetlen dologtól nõ összesen. a ipari techektõl. Ha 5% ipari termelés annyit tesz, hogy 5%kal nõ az ICd viszont, ezeket a gyárakat is kell etetni nyersanyaggal, de 5%kal a nyersanyagterlemés is nõ.
1 provinciába irányítod õket, összehúzod majd merge unit. igen a nyersanyag termelés az iparfejlesztés arányában nõ...illetve csak ha gyárakat alapítassz az iparfejlesztõ techek asszem nem fogyasztanak nyersanyagot.
Sztem a topic nevét átkéne írni Hearts of Iron 2 és Victoria -ra mert szinte mind2 játékról elég sok hozzászólás elhangzik😄
Hali!
Most szereztem be a játékot, de máris akadtak gondjaim vele.
PL. Hogyan lehet összevonni a hodosztályokat?
A nyersanyagtermelés az iparfejlesztéssel arányban nõ?
Valamint a diplomáciában a SOciety, és Lobby mire való?

Nos kezdtem egy kampányt a japánokkal a DD-ben elég jól állt a széna, egy darabig. . . . 1937 májusáig készültem a Nacional Kínai háborúra. Ekkor az Al felkinálta a háborút . . . 50 gyalogos hadosztályt, 12 CAS, 14 TAC bombert, 8 Interceptors és 8 könnyû páncélos hadosztályt különítettem el a lerohanásukra. Egy darabig jól mentek a dolgok, persze a 1937/38 telére lelassult az elõre nyomulás, de a CAS-k iszónyú durvák voltak. . . Szinte legyalultak mindenkit légierõ, gyalogság. Nos 38' februárra az összes kínai berágot rám is mindegyik nekem jött. Persze csak egy darabig virgonszkodtak. Nos 1938 novemberére felkinált az Al egy választást - akkor már Nac. Kína 95%-t birtokoltam és 3 más kínai államot 100 %-ban - hogy folytatom-e a háborút vagy Anex az ellenfelekre a Sink. kívül !!!
Rendben az Anexet választottam, DE az egész légierõm szinte 24 négy csillagos CAS, 14 Interceptors, 12 Nav bomber , 16 Tac bomber úgy ahogy eltünt !!! Miért ?????

matthias92
ez teccik 😊

matthias92
omm modot kipróbálom, rájöttem hogy nem is az a baja, amit egyik haverom mondott, hogy hibásan lett megírva, hanem az hogy 2es pecs kell 😊

Akkor most foglalkozz!😄😄
Csak vicceltem, majd én próbálgatom, amúgy kurvazsír lenne belerakni.
Sztem ezt nem én írtam, de mind1😊
"ilyen alap dolgokat mi a pöcsnek kell beírni már nem azért?.....képzeld '43 február 2.-án volt vége a sztálingrádi csatának...ilyeneket én is be tudok írkálni de minek?"
Sztem meg jó, ha írnak ilyeneket, attól jó 1 forum... 1ébként '43 június 10.-én csatoltam a SZU-t (Némettel) elõtte pedig Mongóliát és Tannu Tuvát.
I.C.ram
Ha jól emlékszem, azok az eventek csak próbaként kerültek bele, és nem is integráltam õket a kampány event listájába. Azóta meg nem foglalkoztam vele.
I.C.ram tudom régi nóta, de amit még anno csináltál, a Kingdom of Hungary scenariot, abban nem jönnek be a magyar eventek amit beleírtál. Lehet hogy rossz helyre másoltam, vagy egyáltalán nem is kell másolni?
I.C.ram
Kiváncsi vagyok rá 😊 Remélem van csomó random event is, nem csak egy nyers scenario.
I.C.ram
Háborúban jobban csökken a dissent, mivel kissebb az igénye az embereknek.
hát ezek teljesen bolondok 😮 inkább javítanák kiegészítenék az eddigieket .
A mindennapi szükségletek csuskát rakd csutkára vagy minél magasabbra és akkor csökken...világos h minél olcsóbbak a cuccok és minél több szarságot tudsz venni annál kevésbé leszel elégedetlen.
nemtom hogy nevezik, régen játszottam vele... lehet h kaja
a termeléselosztásnál a legfelsõ (emlékeim szerint)
Most bizti sokat segítettem 😊

A Hearts of Iron 2 DD-ben, hogy termelek luxus cikket?
Ne háboruzz, v több luxuscikket termelj mint kér a nép...

A dissentet csökkentésére milyen megoldások vannak?

Miért van az, hogy ha pl.: háborút inditók akkor egy darabig -0,02val csökken utánna 0,00 lesz és nem csökken ?????
Érdekes a kiegészítõ és mikorra várható mit tudni?
Ez az 1.04 mit javít ki?
Készül 1 új kiegészítõ: Doomsday: Armageddon

http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=292001
rakd fel az 1.04et😄
áhh megvan nem raktam fel az 1.04et
france_rhone_alpes.csv ez a fájl hiányzik a revolutionsnál a house divided kampánynál mi a teendõ?😊
Na, ma már nincs idõm, de holnap feltöltöm a Victoriát, ha kell a HOI-t is a www.majomparade.com torrentoldalra, ha nincs ide regisztrációtok nem para, mert van 2 meghívóm, a többiekkel pedig majd kiügyeskedjük😊
a victoriát hol tölthettem le?😊.kipróbálnám😊

Apropó, melyik játékot is kéred?😄

Victoria vagy Hearts of Iron DD?
tudom de ezt magamra értettem.
I.C.ram
Gamersgaterõl megszerezheted az eredetit. kb 30 dollar. Befizeted a pénzt az oldalon, és már töltheted is az eredeti Doomsdayt.
ha megtenned azt megkoszonnem, amerikaban elek es igy eleg nehezen tartom a kapcsolatot az otthoniakkal, de mindenkeppen megszeretnem szerezni ezt, szoval ha nem is ide, de privatba elkuldened az oldalt?
koszi

asszem a wanadoo.atw.hu -n fent van, ha nincs, nézz szét pár warez oldalon. Egyébként felrakhatom neked torrentre, és akár küldhetek is egy meghívót Mo egyik legjobb torrentoldaljára
off: a kormányzó c. filmet honnan lehet megszerezni?
hello
tudnatok mondani egy helyet ahhonnan leszedhetnem?
tom warez meg minden, de remelem tudtok segiteni, ha nem is ide, de privibe
thx