Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1942ben a németek a szovjetek ellen, a japók meg kínaiak ellen szenvedtek sorozatos vereséget...
de ha van vmi más elsõ VH-s ilyen típusú játék vagy hasonló akkor az engem is érdekelne.
Victoria az az elsõ VH-t is felkarolja...de csak az 1914es kampány
nem tudtok hoi2höz hasonló játékot, elsõ világháborúban játszódót? vagy esetleg hoi2höz egy modot ami elsõ világháborússá teszi az egész játékot...
meg a vasúttól
nem a nyersanyag termelés hanem fogyasztás...bocs elírtam
Miért nõne az iparfejelesztéstõl a nyersanyag? Nem nõ. Nyersanyag termelés egyetlen dologtól nõ összesen. a ipari techektõl. Ha 5% ipari termelés annyit tesz, hogy 5%kal nõ az ICd viszont, ezeket a gyárakat is kell etetni nyersanyaggal, de 5%kal a nyersanyagterlemés is nõ.
1 provinciába irányítod õket, összehúzod majd merge unit. igen a nyersanyag termelés az iparfejlesztés arányában nõ...illetve csak ha gyárakat alapítassz az iparfejlesztõ techek asszem nem fogyasztanak nyersanyagot.
Sztem a topic nevét átkéne írni Hearts of Iron 2 és Victoria -ra mert szinte mind2 játékról elég sok hozzászólás elhangzik😄
Hali!
Most szereztem be a játékot, de máris akadtak gondjaim vele.
PL. Hogyan lehet összevonni a hodosztályokat?
A nyersanyagtermelés az iparfejlesztéssel arányban nõ?
Valamint a diplomáciában a SOciety, és Lobby mire való?
Most szereztem be a játékot, de máris akadtak gondjaim vele.
PL. Hogyan lehet összevonni a hodosztályokat?
A nyersanyagtermelés az iparfejlesztéssel arányban nõ?
Valamint a diplomáciában a SOciety, és Lobby mire való?
Nos kezdtem egy kampányt a japánokkal a DD-ben elég jól állt a széna, egy darabig. . . . 1937 májusáig készültem a Nacional Kínai háborúra. Ekkor az Al felkinálta a háborút . . . 50 gyalogos hadosztályt, 12 CAS, 14 TAC bombert, 8 Interceptors és 8 könnyû páncélos hadosztályt különítettem el a lerohanásukra. Egy darabig jól mentek a dolgok, persze a 1937/38 telére lelassult az elõre nyomulás, de a CAS-k iszónyú durvák voltak. . . Szinte legyalultak mindenkit légierõ, gyalogság. Nos 38' februárra az összes kínai berágot rám is mindegyik nekem jött. Persze csak egy darabig virgonszkodtak. Nos 1938 novemberére felkinált az Al egy választást - akkor már Nac. Kína 95%-t birtokoltam és 3 más kínai államot 100 %-ban - hogy folytatom-e a háborút vagy Anex az ellenfelekre a Sink. kívül !!!
Rendben az Anexet választottam, DE az egész légierõm szinte 24 négy csillagos CAS, 14 Interceptors, 12 Nav bomber , 16 Tac bomber úgy ahogy eltünt !!! Miért ?????
Rendben az Anexet választottam, DE az egész légierõm szinte 24 négy csillagos CAS, 14 Interceptors, 12 Nav bomber , 16 Tac bomber úgy ahogy eltünt !!! Miért ?????
omm modot kipróbálom, rájöttem hogy nem is az a baja, amit egyik haverom mondott, hogy hibásan lett megírva, hanem az hogy 2es pecs kell 😊
Akkor most foglalkozz!😄😄
Csak vicceltem, majd én próbálgatom, amúgy kurvazsír lenne belerakni.
Csak vicceltem, majd én próbálgatom, amúgy kurvazsír lenne belerakni.
Sztem ezt nem én írtam, de mind1😊
"ilyen alap dolgokat mi a pöcsnek kell beírni már nem azért?.....képzeld '43 február 2.-án volt vége a sztálingrádi csatának...ilyeneket én is be tudok írkálni de minek?"
Sztem meg jó, ha írnak ilyeneket, attól jó 1 forum... 1ébként '43 június 10.-én csatoltam a SZU-t (Némettel) elõtte pedig Mongóliát és Tannu Tuvát.
Sztem meg jó, ha írnak ilyeneket, attól jó 1 forum... 1ébként '43 június 10.-én csatoltam a SZU-t (Némettel) elõtte pedig Mongóliát és Tannu Tuvát.
Ha jól emlékszem, azok az eventek csak próbaként kerültek bele, és nem is integráltam õket a kampány event listájába. Azóta meg nem foglalkoztam vele.
I.C.ram tudom régi nóta, de amit még anno csináltál, a Kingdom of Hungary scenariot, abban nem jönnek be a magyar eventek amit beleírtál. Lehet hogy rossz helyre másoltam, vagy egyáltalán nem is kell másolni?
hát ezek teljesen bolondok 😮 inkább javítanák kiegészítenék az eddigieket .
A mindennapi szükségletek csuskát rakd csutkára vagy minél magasabbra és akkor csökken...világos h minél olcsóbbak a cuccok és minél több szarságot tudsz venni annál kevésbé leszel elégedetlen.
nemtom hogy nevezik, régen játszottam vele... lehet h kaja
a termeléselosztásnál a legfelsõ (emlékeim szerint)
Most bizti sokat segítettem 😊
a termeléselosztásnál a legfelsõ (emlékeim szerint)
Most bizti sokat segítettem 😊
A Hearts of Iron 2 DD-ben, hogy termelek luxus cikket?
Ne háboruzz, v több luxuscikket termelj mint kér a nép...
A dissentet csökkentésére milyen megoldások vannak?
Miért van az, hogy ha pl.: háborút inditók akkor egy darabig -0,02val csökken utánna 0,00 lesz és nem csökken ?????
Miért van az, hogy ha pl.: háborút inditók akkor egy darabig -0,02val csökken utánna 0,00 lesz és nem csökken ?????
Érdekes a kiegészítõ és mikorra várható mit tudni?
Ez az 1.04 mit javít ki?
Készül 1 új kiegészítõ: Doomsday: Armageddon
http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=292001
http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=292001
rakd fel az 1.04et😄
áhh megvan nem raktam fel az 1.04et
france_rhone_alpes.csv ez a fájl hiányzik a revolutionsnál a house divided kampánynál mi a teendõ?😊
Na, ma már nincs idõm, de holnap feltöltöm a Victoriát, ha kell a HOI-t is a www.majomparade.com torrentoldalra, ha nincs ide regisztrációtok nem para, mert van 2 meghívóm, a többiekkel pedig majd kiügyeskedjük😊
a victoriát hol tölthettem le?😊.kipróbálnám😊
Apropó, melyik játékot is kéred?😄
Victoria vagy Hearts of Iron DD?
Victoria vagy Hearts of Iron DD?
tudom de ezt magamra értettem.
Gamersgaterõl megszerezheted az eredetit. kb 30 dollar. Befizeted a pénzt az oldalon, és már töltheted is az eredeti Doomsdayt.
ha megtenned azt megkoszonnem, amerikaban elek es igy eleg nehezen tartom a kapcsolatot az otthoniakkal, de mindenkeppen megszeretnem szerezni ezt, szoval ha nem is ide, de privatba elkuldened az oldalt?
koszi
koszi
asszem a wanadoo.atw.hu -n fent van, ha nincs, nézz szét pár warez oldalon. Egyébként felrakhatom neked torrentre, és akár küldhetek is egy meghívót Mo egyik legjobb torrentoldaljára
off: a kormányzó c. filmet honnan lehet megszerezni?
hello
tudnatok mondani egy helyet ahhonnan leszedhetnem?
tom warez meg minden, de remelem tudtok segiteni, ha nem is ide, de privibe
thx
tudnatok mondani egy helyet ahhonnan leszedhetnem?
tom warez meg minden, de remelem tudtok segiteni, ha nem is ide, de privibe
thx