Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
a szövetségesek ellen még bírom a harcot, de még a ruszkik 600 gyalogos hadosztályát is rámszakítani...azt már képtelenség lenne túlélni.
Ha valaki tud segíteni légyszi vegyen fel msn-re ([email protected])
azt úgy gyorsabb lenne az információcsere 😄 msn-en sokszor fenn vagyok de ide ritkán jelentkezem csak be...
olyan pártot raktam be kormányra akinek full citizenship a programja, ami ugy ezt jelenti hogy olyan popokat át lehet konvertálni amik nemzetiségiek.Na de ez nekem nem történik meg.azt irja ki hogy nem a mi nemzetünkhöztartozik ezért nem lehet.valami 5 let????
Tudja esetleg valaki hogy a skillek milyen bónuszokat adnak a hoi-ban?
köszi
vfrtom
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
2 nagy problémával szembesültem a játék során:
- állítólag az 1.2-es peccsel a szovjetek nem lesznek agresszorok, ennek ellenére képesek voltak hadat üzenni... 😞
- hamar meghalnak a fasza tábornokok és 1949-ben megáll az egész játék... 😞
Nincs vmi jó megoldás??
De ott nem kapod meg az összeset csak egy részét.
danke
Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En ’t lieve vaderland!
Hearts Of Iron Anthology . . .
Megvan a Victoria c. örökbecsû, annak is a Revolutions változata, a kérdésem az lenne, hogy a sorozat melyik részeit lehet vele összekapcsolni, hogy kitolódjon a játékidõ -vmi rémlik hogy lehet a részeket összakapcsolni, bár elképzelhetõ h tévedek. Szóval melyik további gammát kell feltenni és milyen sorrendben ill. hogyan? kösszentyû
köszönöm a segítséget!
Meg tudná valaki mondani nekem,hogy miért van az,hogy amikor elfoglalok egy területet a szövetségesemé lesz,nem pedig az enyém? Én vagyok a szövetség vezetõje is.
Elõre is köszönöm.
letöltöttem a doomsday 1.3a patch-ét!
uha file hogy kell az feltenni?
thx
nemtudtok olyan modot a HoI2höz ahol a nagy békétõl lehet játszani??? (amiután végetér a világháború)?
vagyis 45tõl
Szerintem érdemes õket felrakni, mert csomó új dolog van bennük, amik új szineket visznek a játékba, mégha a kampányaik szarok is, de az összes változás megvan a 36-os kampányban is. Szóval igen.
DD amúgy standalone, arma meg valami 50 mega talán.
TRP repcsiket meg sehogy. Csak 100% orgon lehet velük embereket ledobni. De más feladatokat, mint pl air supply lehet kisebb orggal is.
Honnan lehet letölteni a 1.4-es peccset?Érdemes feltenni a doomsdayt meg az armageddont? Hogyan lehet rávenni a transportrepcsiket rávenni hogy ne csak 100 % org-nál legyenek hajlandók bármit is csinálni?
köszi
vfrtom
Nem 2:1 aránynál jár a combined arms bónusz?
(Én úgy emlékszem igen ezért rakok 3+6 leosztásban mec.inf+mot.infeket)
Most nagyon ráálltam a 6 Panzer+4 gépesített gyalogság+HQ hadseregre, ebbõl van eddig 6. Csak az a gáz hogy már elfogytak a páncálospõarancnokok.
*:kivéve a mar+par egységek amik 3 ill. 4 hadosztályból állnak.
A parancsnokok 9-nél mindíg general vagy fld mars. (akár promote-al is -németeknél 6-7 fld.m szokott kinevezve lenni), kisebbeknél lt.general. A pz hadseregek élén állókat (guderian, stb.) is kinevezem max. general-ig.
Mert akkor egyértelmûen igen a válaszom.
Sima hadosztályban a sok upgrade költség miatt én inkább kitolom a Pz építéseket míg legalább PzIII-at tudok gyártani.
Brigade-ben a Pz L nagyon nyerõ. Én azt használom az SpArt helyett.
De valóban a másik megoldás Hamachi és akkor LAN-ban is lehet nyomni.😊)