Bill Gates címére érkezik a legtöbb spam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Külön részleg foglalkozik....ROTFL
Jó vicc, azt akarják elhitetni, hogy a publikus címükre érkezõ bármilyen levelet - még akár a spamet is - nem törlik azonnal, hanem külön fizetnek egy részleget, akik naponta min. 4 milla/ fõ levélkét átböngésznek, hát gondolom ettõl a melótól tényleg megnõ a péniszük....ROTFL
Jó vicc, azt akarják elhitetni, hogy a publikus címükre érkezõ bármilyen levelet - még akár a spamet is - nem törlik azonnal, hanem külön fizetnek egy részleget, akik naponta min. 4 milla/ fõ levélkét átböngésznek, hát gondolom ettõl a melótól tényleg megnõ a péniszük....ROTFL
Hmm, megneznem, hatha meg nem regisztralt egy-ket spames honlapon, de nincs szivem ilyet tenni senkivel. 😊
ott a cikk alján a honlapja
Jaja, én is erre gondoltam <#hehe>#hehe>
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Tudja valaki a címét?
Magyar anyázásból is kell neki.
Magyar anyázásból is kell neki.
náluk biztos m$ anti-spam 2005 pro akrámi van .. és megkérdezi mind a 4 000 000 emailnék , hogy biztos szpemnek nyilványítja ? biztos benne hogy törölni akarja ? töröljem már végre bazmeg ? kiraktam a kukába jó ?
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
pf loál .. kész ... csak 4 millio ? igen keves ... tekintve hogy minden valamit magara is ado szpemmer napi 1000 levelet küld bilg géccnek ..
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
abbol 1milla anyazo 😉 augy ha nem lenne az isp-knel spamszures tesi siman kapnal ennyit 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
"Ballmer ... elmondta, hogy fõnöke naponta négymillió elektronikus üzenetet kap, amelynek jó része spamnek minõsül"
négymillió elektronikus üzenet!
azert az mennyiseg 😄
négymillió elektronikus üzenet!
azert az mennyiseg 😄
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
szerintem meg azt akarták így elérni, hogy a sok spammelõ azt mondja magában: "a francba! hát ezekszerint felesleges az egész! abbahagyom!..."
Van rá egy söröm, hogy habi az egész hír...
Van rá egy söröm, hogy habi az egész hír...
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
Ezexerint májkrémszaft nem tud normális spamszûrõt készíteni, humán erõvel oldják meg. 😊
Hogyan is bízhatnék meg ezekután bennük? (persze eddig sem bíztam...)
😊
Hogyan is bízhatnék meg ezekután bennük? (persze eddig sem bíztam...)
😊
Biztos egyedül vagyok a véleményemmle, de én sajnálom õket 😊
Mennek nekik is az "enlarge your penis" és a "get magic bule pills" levelek. <#hehe>#hehe>
Hány MS programozó kell egy villanykörte kicseréléséhez? Egy egy spamassassin felkonfigolásához?
Biztos van egy free szolgaltatos emailje is <#zavart1>#zavart1>
bruhaha <#nevetes1>#nevetes1>
lol...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)