19
-
#19 LOLLer
-
#18 hol ott a mailcím? -
#17 Külön részleg foglalkozik....ROTFL
Jó vicc, azt akarják elhitetni, hogy a publikus címükre érkező bármilyen levelet - még akár a spamet is - nem törlik azonnal, hanem külön fizetnek egy részleget, akik naponta min. 4 milla/ fő levélkét átböngésznek, hát gondolom ettől a melótól tényleg megnő a péniszük....ROTFL -
SuspiciousC #16 Hmm, megneznem, hatha meg nem regisztralt egy-ket spames honlapon, de nincs szivem ilyet tenni senkivel. :) -
Cat #15 ott a cikk alján a honlapja -
Jimmyke #14 Jaja, én is erre gondoltam -
tehen_m #13 Tudja valaki a címét?
Magyar anyázásból is kell neki. -
#12 náluk biztos m$ anti-spam 2005 pro akrámi van .. és megkérdezi mind a 4 000 000 emailnék , hogy biztos szpemnek nyilványítja ? biztos benne hogy törölni akarja ? töröljem már végre bazmeg ? kiraktam a kukába jó ? -
#11 pf loál .. kész ... csak 4 millio ? igen keves ... tekintve hogy minden valamit magara is ado szpemmer napi 1000 levelet küld bilg géccnek .. -
#10 abbol 1milla anyazo ;) augy ha nem lenne az isp-knel spamszures tesi siman kapnal ennyit ;) -
#9 "Ballmer ... elmondta, hogy főnöke naponta négymillió elektronikus üzenetet kap, amelynek jó része spamnek minősül"
négymillió elektronikus üzenet!
azert az mennyiseg :D -
Raszkolnyikov #8 szerintem meg azt akarták így elérni, hogy a sok spammelő azt mondja magában: "a francba! hát ezekszerint felesleges az egész! abbahagyom!..."
Van rá egy söröm, hogy habi az egész hír... -
intrex #7 Ezexerint májkrémszaft nem tud normális spamszűrőt készíteni, humán erővel oldják meg. :)
Hogyan is bízhatnék meg ezekután bennük? (persze eddig sem bíztam...)
:) -
Luminas #6 Biztos egyedül vagyok a véleményemmle, de én sajnálom őket :) -
Wilddog #5 Mennek nekik is az "enlarge your penis" és a "get magic bule pills" levelek. -
pemga #4 Hány MS programozó kell egy villanykörte kicseréléséhez? Egy egy spamassassin felkonfigolásához? -
Nyiri #3 Biztos van egy free szolgaltatos emailje is -
xoraxax #2 bruhaha -
antijedi #1 lol...