121
Szerinted?
-
#81 A Star warshoz sztem ne hasonlítsd, mert az egy trilógia, és szterintem az 1. rész hű volt a többihez, bár tény hogy jar-jar-t igazán kihagyhatták volna, ugyanis semmi különösebb értelme nincs a filmbe (eddig) -
#80 A Gyűrűk ura sablonos? Kezdjük ott hogy a LotR volt az 1. fantasy témájű könyv!!! -
Vlala #79 Ha túl sokat reklámozzák (kereskedelmi tévében szoktak ilyet) akkkor az ember többet vár tőle, több filmet végigunatkoztam már (pl. SW Ep. 1) a véfgén úgy jöttem ki a moziból, hogy "Ennyi? És?" -
#78 És csak azt mondtam, nehogy még a végén azt mond a Gyűrűk Urára hogy sablonos, hiszen te említetted, hogy Happy end-es, ami nem is teljesen igaz, mint már korábban tisztázódott, ebből kiindulval viszont azt hittem ezáltal sablonos is a számodra, pedig ez lehetetlen lenne, hiszen milyen sablonok léteztek az 50-es években amikor a történet született. Mindegy, látom félreértettelek és voltaképpen egy véleményen vagyunk a filmmmel kapcsolatban:)) -
#77 nem mondtam hogy sablonos! sztem az egyik legjobb film! -
#76 De rossszabb se! Nem a reklámon múlik... -
#75 jaja -
#74 ja meg a Tökös Nő is faca... -
#73 a Tök Alsó az jó film... -
Vlala #72 ...attól semmiképpen nem, hogy agyonreklámozzák... -
#71 Sajnos ilyen hátrányai, mindig lesznek:(((
Úgy értem, hogy elrontják azokat a dolgokat amik esetleg beváltak egy adott játék/comics eredeti változatában. Csak a profitra mennek és az adaptációt tartalmilag csak másodlagosnak tekintik, ezt nagyon utálom, mert ilyenekből születnek a Hulk, Resident Evil, és AVP filmes ferdítések és torzítások. -
#70 Nos, ha megfigyeled, a történetet (főleg a játékról koppintott filmeknél) kitalálnak valami újat (na most az a baj hogy az se új, mert tuti volt már olyan) csak a már jól ismert szereplőkkel. Ennek talán reklámfogása is van, de annyiból tényleg jobb, hogy nem egy tökidegen embert pakolnak a filmbe, inkább beleteszik (pl) Lara Croftot, máris kasszasiker, és valahogy engem is jobban éredekel. -
#69 Szóval a Slayers ténából ide jöttem, mert mondtad:)))
Az amúgy okés, hogy nem tudnak már újatt kitaláni, és elszomórító, hogy kezdenek a filmesek megcsömörleni, de ez van és tudtuk, hogy ez be fog egyszer következni. Talán nem arra számítottunk, hogy 1 év leforgása alatt ekkora változás lesz, mert valóban elárasztják a poacot a számígtógépes, valamit aképregényekből készült filmváltozatok.
Ellenérvként annyi ehhez a hozzáfűznivalóm, hogy az átlagos rajongók legyen játék, vagy comics sztem, kitőrő lelkesedéssel és örömmel fogják várni kedvencüket a moziban, még ha annak is köszönhető ez, hogy a filmesek már kifogytak az ötletekből. -
#68 Azért jelölHETIK (még nem is biztos) legjobb külfödi film kategóriában, mert közönségfilm, tömegeket vonzott, valamint Jól bevált ("sablon") elemekkel operál. -
#67 Csak egy szó: skizofrénia.
Pontosabban: a skizofrén csávóról a film végén derül ki, hogy valójában ő volt a gyilkos. Már földolgozták párszor a témát, jobb körítéssel is. Nem csak a vásznon. -
#66 Nehogy még a végn a Gyűrűk urára vki azt mondja, hogy sablonos. -
#65 ja de most az mér tragédia hogy elhagyják??? -
#64 mert mondjuk kevered a szilmarilokkal... Frodóék nem meghalnak hanem elhagyják Középföldét... de igen Samu él a legtovább és ő írja meg a teljes történetet... -
#63 én még sosem láttam a valami amerikát kövezzetek meg !! -
#62 jók a magyar filmek. sztem pl a Valami amerikát senki sem említette pedig az is jó volt! -
#61 akkorákat szoktam RÖHÖGNI a magyar filmekről készített kritikákon hogy majd lefordulok a székről -
#60 sztem nem koppintas hisz akkor miért jelölték volna oscar díjra??????? -
#59 A butterfly Effekthez csak annyit hogy szerintem jók voltak a színészek és a történet maga volt a csúcs.
A Gyűrük Ura meg nagyon király csak az a baja hogy Heppiendes. Az ok hogy legyőzik a gonoszt csak én úgy emlékeztem hogy mindenki meghal a végére és csak a frodo haverja asamu marad életben (nem tom miért emlékeztem így). mégvalami egy jó filmhez elengedhetetlen a saját zenekar pl Star Wars, Gyűrük Ura stb... itt olyan a hangzás meg minden hogy már csak a zenéje egy élvezet sztem. -
_Vegeta_ #58 Leccike mondmar melyik filmek azok amik hasonlitanak a kontrollra, amikbol az kovetkezik h a kontroll koppintas. Tenyleg nemtudom van-e ilyen, de ha van akkor meg kell h nezzem.. -
#57 Nemtom ez az új filmstúdió amit nemrég építettek, mennyire fogja feldobni a magyar filmeket.... -
#56 magyaroknak se pénzük se tehetségűk talán az uj generációs rendezők
mert ők már a nils holgersonon nevelkedtek nem a lolka bolkán -
#55 A kontroll lenne a legjobb magyar film?
A legobb magyar koppintás, ha nem csináltak volna előtte különbőző nemzetek 12 tucat hasonló témájú filmet, még különleges is lett volna, ettől függetlenül tetszett mert magyaroktól nem minden nap kap ilyet kézhez az ember.
A legjobb magyar film a Sose Halunk meg! volt, és azóta sem tudtak olyat még amerikaiak sem, még hasonlót sem.
Magyar vígjáték is jó volt a Csapd le csacsi vagy Miniszter Félrelép pl. esetleg a már említett Magyar Vándor. Ezekkel csak az a baj, hogy legyen amerikai vagy akármilyen, de vígjátékot nem lehet úgy értékelni mint mást, szal úgy értem, nem nagyon közölnek komoly gondolatokat, leginkább sablonokat és nem is nagyon van köztük kiemelkedő. -
#54 Roncsfilm!?!?!? Abba mi volt a jo?!?!?! -
_Vegeta_ #53 Me too. -
#52 Fejtsd ki lécci, erre kíváncsi vagyok. -
#51 Filmezni tudnának, de a szerepeket eljátszani nem. -
_Vegeta_ #50 Ne beszelj mar okorseget. Rengeteg jo magyar film van, csak nekunk magyaroknak nincs lóvé filmezni... De jano kihagyta talan a legjobb magyar filmet a Kontrollt. -
#49 Ha már a magyar filmeknél tartunk, a Magyar vándor egy igennagy hülyeség, de néhol jókat nevettem rajta. Főleg amikor megláttam benne az ének tanárom huszárruhában
sry ez talán egy kicsit off -
#48 Torzók. Az egy jó magyar film pl.
Üvegtigrisen is jót röhögtem
Macskafogo rajzfilm, de magyar es jo.
a magyar filmek 99%a nem jut el multiplexek mozijaiba... -
#47 A filmet a mondanivalója teszi naggyá. -
#46 hát pff -
#45 Mindennek passzolnia kell. Hiaba van jo sztorid (forgatokonyved), ha egy kontar rendezo mindenhol rossz jeleneteket/kepi vilagot, stb. alkalmaz. Vagy ugyanigy elronthatja a filmet az idetlen, nem odaillo zene (nem a focim, hanem a jelenetek alatt). Persze ezt nehezebb elrontani, de inkabb ugy mondom hatalmas pluszt ad, ha JO a zeneszerzo.
A szineszek alakitasa sem utolso. Szoval ahhoz, valami tenyleg kiemelkedo legyen, ne atlagos, ahhoz minden aprosagnak passzolnia kell.
A Butterfly Effect tortenete nekem tokre tetszett, de a szinesz srac eleg bena benne, es ez nagyon sokat ront az elmenyen. De sok mas dolog annyira bejott, hogy ennek ellenere jo filmnek tartom.
A Gyuruk ura peldaul egy nagyon eredeti sztori, tele kalanddal. Raadasul kivalo rendezo, es elso osztalyu szineszek dolgoztak a filmen. Na meg a zene is teljesen rendben van, bar talan ez a resze maradt meg legkevesbe bennem.
Minden a helyen van.
Es meg valami: neha olyan hangulatban vagyok, amikor zokni tortentre vagyom, de durva kep/hang hatasokra (csajok, verdak, bunyok :). Ebben is lehet egy FILM jo :)
De maradando, hosszan tarto (elgondolkodtato) hatast csak az EREDETI sztori tud elerni.
Ja vegszokent, napokban lattam a Saw (furesz)-t. Tokre bejott, nezzetek meg! :) -
#44 Csapd le csacsi, Roncsfilm, Indul a bakterház, Egészséges erotika, hogy csak a legnépszerűbbeket említsük. -
#43 Macskafogó -
#42 Mondjál jó magyar filmet.