Mitől lesz jó egy film?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennyire haldokolna a nyugati filmipar?
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
- Te kis Ge<³³³³³!!
😊))
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
a reklám van az utolsó helyen, bár
ez is nagyon fontos.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
hogy eredeti legyen a film ötlete.
- aztán sok múlik a színészeken, mennyire éli bele magát a szerepbe.
- megvalósítás, mennyi pénzbõl gazdálkodnak.
- milyen az aláfestõ zene, milyen az operatõr, a vágó, technikusok.
- milyen a reklám ? a reklám is nagyon fontos.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Egyébként én is egy sztori kiagyalásán fáradozom, úgy hogy jól jön ez a topic. :-)
A skizofréni, skizofrén emberek bemutatása nem új a filmekben, de én nem is erre céloztam, korábbi üzenetemben is alább olvashatod a pontosítást.
Akár le is írhatom még egyszer csak címszavakban:
- Fõhõs vs. Fõgonosz végig két külön személynek véljük õket.
- A film végén derül ki hogy e kettõ ugyanaz, következésképpen, a csávó skizofrén.
- Végezetül, a film a fenti dolgokból táplálkozik, egy ad neki egy óriási csavart.
Szerintem így már eléggé leszûkíthetõ a kör, már több ilyen film is készült, miért pont ez lesz díjnyertes. Ráadásul az ilyen téma csak elsõre érdekes, Nálam a Harcosok Klubja volt az elsõ, estem is hanyatt a székben a végén. A Kontroll már ezek után nem új a nap alatt, de említhetném még a Secret Window-t is.
A magyarok csináltak egy klónt, számomra érthetetlen módon ezt még díjazzák is, talán azért mert utóbbi évtizedekben nem írt senki egyedi sztorit nálunk, így már akkor is jutalmat érdemlünk ha hozzányúlunk egy meglévõ, ám egyedihez, és azt 1 kicsit átformáljuk, saját szánk íze szerint. Ez utóbbi dolog szintén nem jött be, vagyis a jó alap, rossz tálalásban, de ez már egyéni vélemény is lehet, ennek ellenére a tálalás meglátásom szerint ténylegesen is magyar színvonalat képvisel.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
már több filmben is szerepeltek. 😄
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
Nem számolta valaki, mennyi rendõrautót törtek öassze (tingli-tangli zenére - telitalálat!)? 28-ig tudtam követni :-)
van benne punci mellek sex drog alcohol lövések robbanás üldözés punci
mellek
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Az elsõ 2 rész már történetbe sem tudta, még utolérni sem elõdjét, pontosan azért mert az évek során el lettünk árasztva hasonló témályú filmekkel, sorozatokkal.
Nem volt a SW 1. 2. új a nap alatt a technikában sem, mert ami akkor a régiben egyedi volt itt már szintén "12 tucat" kivitelezés=számítógépanimációk. Az összehasonlítgatások az eredetivel szintén nagyon lehúzták, ki kíváncsi egy cgi Yodára és Jabbára, amikor a bábos megoldás sokkal hitelesebb volt, nem is beszélve az ûrcsatás, ûrjahos jelenetekrõl.
Az pedig egyszerûen nevetséges és erõltetett volt, hogy a birodalmi katonák, csak fehér páncélos emberek voltak a régiben, míg a történet szerint korábbai eseményekben ami kb. 30-40 évvel korábban zajlott, különbözõ több ezer borodalmi robotkatonával operálnak a legfejletteb technikával ellátva.
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!