Mitől lesz jó egy film?
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez már ósdi. Például a horrorfilmekénl is a gyilkos (ha szörny akkoris) felkel és visszavág. Pl.: A jAson X-ben volt ez nagyon megcsinálva. Fárasztó...
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
víz alatt is lõnek a már eleve kifogyhatatlan tárú pisztojjjal.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
az a baj, hogy csak a kommersz filmeket látjuk
Indiában több film készül évente, mint bárhol a világon, elképzelhetõ, hogy ott több jó is születik, elvégre nem pénzzel oldják meg a helyzetet
Indiában több film készül évente, mint bárhol a világon, elképzelhetõ, hogy ott több jó is születik, elvégre nem pénzzel oldják meg a helyzetet
Riszpekk
ez nem jó, mert a Kísértethajó azt váltotta ki belõlem, hogy aludni és telefonálni kezdtem (moziban), márpedig ilyet nem szoktam csinálni 😊
Riszpekk
Szvsz erre igencsak kevés az esély. Ha jól megnézed mostanság klónoznak mmindent. Folytatások sokasága, vagy valahonnan (pc-s játékból, képregénybõl) veszik az 5letet, és filmet csinálnak belõle, szal újat már nemigen csinálnak.
amitól pedig jó:
jó autók (NE törjék össze õket!!!)
jó csajok (NE legyen rajtuk sok ruha)
a többi lényegtelen.....
jó autók (NE törjék össze õket!!!)
jó csajok (NE legyen rajtuk sok ruha)
a többi lényegtelen.....
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
csak azt tudom, mitõl nem jó
1. hepiend
2. sablonok
3. politikai tartalom/mondanivaló
4. gagyi, megmagyarázhatatlan történések
5. eredetileg képregény
6. Barbara Streisand
stb
1. hepiend
2. sablonok
3. politikai tartalom/mondanivaló
4. gagyi, megmagyarázhatatlan történések
5. eredetileg képregény
6. Barbara Streisand
stb
Riszpekk
szerintem inkább tv-mozi-dvd.. ott is vannak általános filmelméleti topicok 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
(Nem tudtam eldönteni hova nyissam, de úgy látam inkább ide illik, hisz nem 1 konkrét filmrõl van szó)
Sokan szidják az egyes filmeket, hogy ezért nem jó, meg azért nem jó, de szerinted mégis mitõl lesz egy film jó? És láttál-e már ilyen filmet, ami úgymondván számodra tökéletes?
Sokan szidják az egyes filmeket, hogy ezért nem jó, meg azért nem jó, de szerinted mégis mitõl lesz egy film jó? És láttál-e már ilyen filmet, ami úgymondván számodra tökéletes?
← ElőzőOldal 3 / 3