121
Szerinted?
-
#41 Attol mar bisztos jo egy film ha azt nem a Dr. Uwe Boll rendezi!!! -
#40 pff -
#39 attól hogy nem magyar :) -
#38 a fene tudja... -
_Vegeta_ #37 Mindennek a helyen kell lenni. Pl ha mittomen a star warsnak nem lett volna olyan jo a zeneje lehet nem utott volna akkorat. -
#36 hát a történt sztem eldönti -
_Vegeta_ #35 Sztem ez hulyeseg h jo meg rossz. Ki donti el h mi a jo es mi a rossz ? Mindenki maganak.. ennyi. Pl ottvannak a mostanaba divatta valt kepregenyhos filmek, sztem tok hulyeseg es iszonyat ostobasag mind, de vkinek tetszenek. Nekem egyebkent barmien "jo" vagy "bugyuta" film is lehet kuul, az a lenyeg h megfogjon a hangulata. -
#34 A rendező inkább csak a látványhatás miatt van ott.
A forgatókönyv, meghát persze....lényeg -
#33 én a forgatókönyvre szavazok
de a rendező se legyen béna
-
#32 az nagyon jó, de ha bele akarok kötni, van mibe
de nálam is top film -
#31 azt nem láttam, de azért szeretem, ha nem néznek hülyének a filmesek, és nem hagynak kérdőjeleket a filmekben -
#30 gondoltam....
azt én sem tudom.
nah mennem kell csőváz mindenkinek -
#29 Talán egy olyan hosszabb terjedelmű, hanggal ellátott mozgókép, amelyet valamiért szidni kell... :D
Persze lehet tévedek. Szvsz a "Másvilág" volt az a film, amire azt mondtam hogy tökéletes. Nem voltak benne különösebben nevetséges dolgok, de ez sem teljesen igaz, hisz fogalmam sincs mi van a halál után... -
#28 ha egy filmet egy bizonyos dologra építed, pl sok hülye poént raksz bele azé nem lesz szar sőt lehet hogy jó is lessz pl.: Baromi őrjárat, Ali G stb... -
#27 Ramza odaadja, mer rendes. :O))))))8 -
#26 ja, de akkor mi is a film???? -
#25 jaja. De ha belegondolsz, ha ezek a nevetséges dolgok, amik arra szolgálnak hogy feszültséget keltsenek a nézőkben, ha nem lennének, talán nem is lenne film a film. -
#24 nem láttam -
#23 Azé kérdeztem, mer a megmagyarázhatatlanról elsőre pl. a Donnie Darko ugrott be, ami gyakorlatilag 1 db megmagyarázhatatlan jelenség/történés-halmaz, de nem mondanám szar filmnek, úgyhogy most tisztáztuk. Hmmm? -
#22 vagy ha nem akkor meggyujtod, de persze ekkor beindul a tűzoltókészülék, mert csak akkor nem jó a tűzoltókészülék ha úgy kezdődik a flm hogy kigyullad az irodaház és elromlik a lift... -
#21 Ha kapát vágsz a fejébe akkor ottmarad! -
#20 És még? -
#19 asszem még nem is láttam olyant... -
#18 Ez már ósdi. Például a horrorfilmekénl is a gyilkos (ha szörny akkoris) felkel és visszavág. Pl.: A jAson X-ben volt ez nagyon megcsinálva. Fárasztó... -
#17 Ésha űberzonbi? :D -
#16 ja, azok a filmek nehezebben beszerezhetők
-
#15 víz alatt is lőnek a már eleve kifogyhatatlan tárú pisztojjjal. -
#14 a főgonosz felkel fejlövés után stb -
#13 az a baj, hogy csak a kommersz filmeket látjuk
Indiában több film készül évente, mint bárhol a világon, elképzelhető, hogy ott több jó is születik, elvégre nem pénzzel oldják meg a helyzetet -
#12 Megmagyarázhatatlan történés pl? -
#11 most bonyolítsam, ez kell nem??? -
#10 ez nem jó, mert a Kísértethajó azt váltotta ki belőlem, hogy aludni és telefonálni kezdtem (moziban), márpedig ilyet nem szoktam csinálni :) -
#9 így van
számolhatunk 1 jó film/évvel
-
#8 hú, azért ezt jól leegyszerűsítetted -
#7 Szvsz erre igencsak kevés az esély. Ha jól megnézed mostanság klónoznak mmindent. Folytatások sokasága, vagy valahonnan (pc-s játékból, képregényből) veszik az 5letet, és filmet csinálnak belőle, szal újat már nemigen csinálnak. -
#6 amitól pedig jó:
jó autók (NE törjék össze őket!!!)
jó csajok (NE legyen rajtuk sok ruha)
a többi lényegtelen..... -
#5 váltson ki belőled olyan hatást, ami azelőtt még nem ért
-
#4 csak azt tudom, mitől nem jó
1. hepiend
2. sablonok
3. politikai tartalom/mondanivaló
4. gagyi, megmagyarázhatatlan történések
5. eredetileg képregény
6. Barbara Streisand
stb -
#3 hm. hát ok. akkor sry -
#2 szerintem inkább tv-mozi-dvd.. ott is vannak általános filmelméleti topicok :)