306
Letöltés és Internet gyorsító
  • Drex
    Nekem viszont lenne kis gondom. Mikor ugy gondolja a cFos-om, legutobb 1 hét atomstabil működés után, eccer csak meghülyül, és mikor felkapcsolom a másik gépet, onnantol a szerver gép folyamatosan újraindul.

Bebúúúútol, Windozzzz betölt, majd jön a cFos, és restart. Egészen addig mig ki nem huzom a háló kábelt. Ilyenkor nincs más lehetőség csak cFos reinstall, + registry takaritás. Utána jo megin mondjuk 1-2 hétig. Tuti cFos csinálja, mert ha leszedem onnantól nem indulgat újra.

Valakinek valami tippje ??

előre is THX....
  • lck
    LCKLCK
  • TZoli
    Én is a legujabbal tolom és nagyon pöpec, crackelni se kell hála Lck-nak!
  • burkusdió
    én az 1.6-osat használom lassan már 2 hónapja, és neem semmi bajom nincs vele, müxik rendesen...
  • lck
    Jólvanna . Nekem is crackelt volt, amíg tesztelőként nem kaptam egyet ingyen. :D

Csak azé írom mert totál egyedi azonosítót kap az ember, és ugye ez a progi sokat kommunikálgat a központjával, így nem nehéz kilőni nekik a dupla regkódokat.
  • burkusdió
    neadj isten, crackeltet használ sok ember... :)
  • lck
    Neadjisten nem crack-eltet használtok? Nekem eredeti van és semmi gond vele.
  • burkusdió
    2.02 sztem bgos mint vadfasz... :)
    meg egy darabig calibrál, szal türelem
    ha sokáig nem történik semmi, akkor próbálkozz régebbivel...
  • Nadi
    Nekem valamiért nem működik. Leszedtem a 2.02-őt , felraktam és utánna 1 oldalt sem hozott be, MSN-re nem tudtam bejelentkezni, játék szervereket sem talált.
    Valaki egy jó beállítást plz!
  • misi9
    Én már majd' fél éve használom, és DC-hez nagyon kell, mert ha nem menne, nem 60k-val jönne a letöltés, hanem csak max 10-zel.
  • Zozo76
    Lehet megprobalom en is.
  • TZoli
    Nemtudom hogy segít-e, amióta netem van én használom. Azt mondták wireless-hez kifejezetten ajánlott a bázis router miatt. Nekem bevált!
  • Zozo76
    Engem ez a feltoltes-letoltes gyorsitas nem annyira erdekel de ha a jatek alatt is hasznos akkor en is megprobalkoznak a hasznalataval. Csokken vele a ping? Stabilabb lesz? Nem ingadozik annyira?
  • Drex
    hát nem tom.. nekem megoldotta a sávszél ingadozásomat, de viszont mikor a másik gépet felkapcsolom, onnantól a servergépem csak folyamatosan ujraindul :((((

leszedtem a 2.2-öt, felraktam az 1.6-ot most jonak tűnik, de hát ki tudja...
  • tomo
    ha a feltoltes nem csokkenti a letoltesi sebesseged ( valos idoben, nem azert mert tullepted az adatkorlatot) , akkro hasznos, egyebkent haszontalan.

• cicai
    Sziasztok!
    Szeretném meg tudni, hogy a chello-hoz érdemes telepíteni a cfost. Tudvalevő a chello 30gb-ig működik teljes sebességgel utána, csökkentik.
    köszi a választ

• Wanax
    Hali!
    csinált már valakinek olyat ez a cfos dolog hogy a helyi hálózatot belassította? amióta felraktam két gépre, azóta arra a két gépre helyi hálón belül csak 70kbyte/sec sebességel lehet másolni... a hálózat többi gépén ahol nincs fenn, ott rendesen megy a másolás...
  • SoDI---
    én azt furcsálom, hogy ha torrentezek, akkor sír közben néha a cfosSpeed, hogy nem tud pingelni, de különben meg soha...
  • lck
    Szívesen.
  • TZoli
    Köszi szépen a segítséget!
    Megvan a free licensz!
  • sirdond
    hali
    a cfosspeed options menüjében a priorities mire jó??? mit lehet azzal egyáltalán beállítani?
  • burkusdió
    nekem már írtak másnap!
  • TZoli
    Regeltem erre a tesztre 2 napja de nem jött egy mail se hogy elfogadták vagy valami!
  • Garfield
    Azt más is észrevette, hogy a 2.x-es verzióban az Options -> Priorities pontban még van egy nagy kupac beállítási lehetőség?
  • TZoli
    Egy hülye kérdés!

A CfosSpeed ablak amiben mozognak a kis nyilak, felül van egy apró gomb ha azt benyomom elkezd számolni valamit pici sárga számokkal.
    Na most azt hagyjam számolni vagy maradjon a kis kék gomb?

Sorry a lamer kérdés miatt!
  • burkusdió
    egyáltlaán miért kellett blokkolni?
    ha már alapból olyan "szar" az internetkapcsolat,hogy nem lehet egyidejűleg teljes sebességgel le és fel tölteni, akkor legalább engedjék,hogy az user ilyen programokat használjon...
    egyébként a Matáv egy nagy szar, nemcsak internetszolgáltatás alapján,de sajnos a családban az dönti el,hogy miylen net van, akinek fizetnie kell érte :DDDD
  • Roll
    Lehet hogy azért nem ment a 2.0-ás amiért nekem se egy ideig. A matáv tiltotta a cfos.de honlap ip-címét, ezzel megakadályozva használatát.
    Itt a cikk Matáv feloldotta a cfos blokkolást
    Ezek után már megy a 2.0 is.
  • burkusdió
    Hy!

Ha figyelmesen olvasod az oldalt, és konyítassz kicsit az angolhoz, és némethez, akor láthatod,hogy a sima cFos-t speciálisan a dial-up kapcsolatokhoz ajánlják, a cFos Speedet pedig mindenféle kapcsolatokhoz, és routeres kapcsolathoz is!
    Viszont szerintem a cFso Speed sokkal jobban végzi a dolgát és így énis azt használom.

A 2.0-val nekem az volt a gondom,hogy egyszerűen nem működött, plusz nem tudtam konfigurálni, mert bugos volt a Configure menü...
    Tedd fel az 1.06-os, vagy 1.08-as verziót, az biztosan működni fog!
    Traffic Shaping beállításoknál nincs semmilyen kiemelkedő trükk, egyedül azt kell meglépni,hogy mind a kapcsolatoknál, mind a hardwares eszközöknél a pipát "yes"-re kell tenni, és kész is!
    Ha nem működik a cFos, az onan látszik,hogy ha kétszer rákattintassz az ikonjára, feljön egy ablak, ami elvileg a hálózati aktivitást jelzi, és hogyha ezt figyelve letöltés közben sem mutat semmiféle mozgást, akkor nem működik.
  • gyűjtő
    Szia burkusdió!

A cFosSpeed 2.02 verzióját telepítettem. A fórum hozzászólásait olvasva nehezen tudtam eldönteni, hogy a cFosSpeed vagy a cFos programot telepítse-e.
    Nekem ADSL 386/64-es csatlakozásom van. A cFos programok letöltő oldalán van arra utalás, hogy az ADSL csatlakozáshoz inkább a cFos-t ajánlja, a cFosSpeed-et pedig routeres hálózatmegosztásra (ami nekem nincs) és Lan-ra.
    A torrent fájlok letöltésénél nem nagyon érzékeltem a gyorsulást.

Szeretném, ha megadnád a Traffic Shaping beállításokat a beállítási ablak DialUp és Router mezőiben.

Előre is köszönöm.

gyűjtő
  • Torry
    Fibernettel próbálkozik valaki?
  • TZoli
    Köszi szépen LCK!

Nekem egy kis eldugott Wireless szolgáltatóm van, nincs is fent a listán. Leszedtem a 2.02-es verziót holnap feldobok egy uj wint aztán regelek náluk, remélem jo lesz!
  • lck
    Hát igazán csak ADSL -ről van valami infóm. Az is csak annyi, hogy ahol MATÁV van ezek a szolgáltatók működnek.
  • mikike
    nem tudsz valami olyan országtérképet, ami azt mutatja, hogy hol, milyen net érhető el?
  • mikike
    azt hittem, hogy valaki kitalálta magának...
  • lck
    A Gusztávnet az a Gusztávnet

( Mondjuk ilyen nevű szolgáltatóval nem biztos hogy kezdenék. Bár elég kedvező áraik vannak.
  • mikike
    az a gusztávnet az mi a tököm?
  • lck
    Gondolom jó lesz az is. Ha megnézed a listát van 6 féle Axelero. Szerintem ott olyan sebességek is vannak ahogy Axeleró nem is szolgáltat. :-)
  • nemcsakfeel
    hu:
    Chello 768/256
    lál. szal az 1500/512 esel lehet még nevezni?
  • lck
    1. sorba beírod a szolgáltatódat és utána hogy milyen sebeeséged van letöltés/feltöltés pl: Axelero 1024/128
    2.-ba hogy milyen hardverrel kapcsolódsz a netre pl. ADSL-nél: DSL modem
    3.-ba a nevedet
    4.-be: Ungarn
    5.-be az email címedet. Ide kapod meg hogy elfogadták a jelentkezésedet, és megírják hogy majd a tesztelés végén ( 7-10 nap után) küld el a kért ini fájlt. ( A teszt alatt lehetőleg a hivatalos verziót használj és ne warezoltat. ;-)) )
    6.-ba kipipálod hogy olyan szolgáltatód van, ami a listájukon nem szerepel.

7-8 nap mulva küldd el a fájlt mellékletként.
    Nekem visszajeleztek és kérték a pontos adataimat mégegyszer ( Név, email cím ) Aztán hamarosan megjött egy nulla forintos számla kiséretében a kód és egy kis aktivizáló progi.

Aztán azóta ( kb fél éve ) firissíthető is a cucc és névre szóló az aktivizációm.

• TZoli
    Szia!

Segítenél kitölteni ezt a tesztet?!
    Semmit nem konyítok a némethez...