cFos
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bebúúúútol, Windozzzz betölt, majd jön a cFos, és restart. Egészen addig mig ki nem huzom a háló kábelt. Ilyenkor nincs más lehetõség csak cFos reinstall, + registry takaritás. Utána jo megin mondjuk 1-2 hétig. Tuti cFos csinálja, mert ha leszedem onnantól nem indulgat újra.
Valakinek valami tippje ??
elõre is THX....
Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!
Abit NF7s,Barton 3000+,256 DDR,120Gb Maxtor, Pioneer 109 DVDRW, 19\" Samsung 913N TFT
Csak azé írom mert totál egyedi azonosítót kap az ember, és ugye ez a progi sokat kommunikálgat a központjával, így nem nehéz kilõni nekik a dupla regkódokat.
meg egy darabig calibrál, szal türelem
ha sokáig nem történik semmi, akkor próbálkozz régebbivel...
Valaki egy jó beállítást plz!
Abit NF7s,Barton 3000+,256 DDR,120Gb Maxtor, Pioneer 109 DVDRW, 19\" Samsung 913N TFT
leszedtem a 2.2-öt, felraktam az 1.6-ot most jonak tûnik, de hát ki tudja...
Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!
Szeretném meg tudni, hogy a chello-hoz érdemes telepíteni a cfost. Tudvalevõ a chello 30gb-ig mûködik teljes sebességgel utána, csökkentik.
köszi a választ
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
csinált már valakinek olyat ez a cfos dolog hogy a helyi hálózatot belassította? amióta felraktam két gépre, azóta arra a két gépre helyi hálón belül csak 70kbyte/sec sebességel lehet másolni... a hálózat többi gépén ahol nincs fenn, ott rendesen megy a másolás...
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Megvan a free licensz! <#vigyor>#vigyor>
a cfosspeed options menüjében a priorities mire jó??? mit lehet azzal egyáltalán beállítani?
How much can you take,before you snap?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A CfosSpeed ablak amiben mozognak a kis nyilak, felül van egy apró gomb ha azt benyomom elkezd számolni valamit pici sárga számokkal.
Na most azt hagyjam számolni vagy maradjon a kis kék gomb?
Sorry a lamer kérdés miatt!<#conf>#conf>
ha már alapból olyan "szar" az internetkapcsolat,hogy nem lehet egyidejûleg teljes sebességgel le és fel tölteni, akkor legalább engedjék,hogy az user ilyen programokat használjon...
egyébként a Matáv egy nagy szar, nemcsak internetszolgáltatás alapján,de sajnos a családban az dönti el,hogy miylen net van, akinek fizetnie kell érte 😄DDD
Itt a cikk Matáv feloldotta a cfos blokkolást
Ezek után már megy a 2.0 is.
Ha figyelmesen olvasod az oldalt, és konyítassz kicsit az angolhoz, és némethez, akor láthatod,hogy a sima cFos-t speciálisan a dial-up kapcsolatokhoz ajánlják, a cFos Speedet pedig mindenféle kapcsolatokhoz, és routeres kapcsolathoz is!
Viszont szerintem a cFso Speed sokkal jobban végzi a dolgát és így énis azt használom.
A 2.0-val nekem az volt a gondom,hogy egyszerûen nem mûködött, plusz nem tudtam konfigurálni, mert bugos volt a Configure menü...
Tedd fel az 1.06-os, vagy 1.08-as verziót, az biztosan mûködni fog!
Traffic Shaping beállításoknál nincs semmilyen kiemelkedõ trükk, egyedül azt kell meglépni,hogy mind a kapcsolatoknál, mind a hardwares eszközöknél a pipát "yes"-re kell tenni, és kész is!
Ha nem mûködik a cFos, az onan látszik,hogy ha kétszer rákattintassz az ikonjára, feljön egy ablak, ami elvileg a hálózati aktivitást jelzi, és hogyha ezt figyelve letöltés közben sem mutat semmiféle mozgást, akkor nem mûködik.
A cFosSpeed 2.02 verzióját telepítettem. A fórum hozzászólásait olvasva nehezen tudtam eldönteni, hogy a cFosSpeed vagy a cFos programot telepítse-e.
Nekem ADSL 386/64-es csatlakozásom van. A cFos programok letöltõ oldalán van arra utalás, hogy az ADSL csatlakozáshoz inkább a cFos-t ajánlja, a cFosSpeed-et pedig routeres hálózatmegosztásra (ami nekem nincs) és Lan-ra.
A torrent fájlok letöltésénél nem nagyon érzékeltem a gyorsulást.
Szeretném, ha megadnád a Traffic Shaping beállításokat a beállítási ablak DialUp és Router mezõiben.
Elõre is köszönöm.
gyûjtõ
Üdvözlettel: gy?jt?
Nekem egy kis eldugott Wireless szolgáltatóm van, nincs is fent a listán. Leszedtem a 2.02-es verziót holnap feldobok egy uj wint aztán regelek náluk, remélem jo lesz!
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
( Mondjuk ilyen nevû szolgáltatóval nem biztos hogy kezdenék. Bár elég kedvezõ áraik vannak.
2.-ba hogy milyen hardverrel kapcsolódsz a netre pl. ADSL-nél: DSL modem
3.-ba a nevedet
4.-be: Ungarn
5.-be az email címedet. Ide kapod meg hogy elfogadták a jelentkezésedet, és megírják hogy majd a tesztelés végén ( 7-10 nap után) küld el a kért ini fájlt. ( A teszt alatt lehetõleg a hivatalos verziót használj és ne warezoltat. ;-)) )
6.-ba kipipálod hogy olyan szolgáltatód van, ami a listájukon nem szerepel.
7-8 nap mulva küldd el a fájlt mellékletként.
Nekem visszajeleztek és kérték a pontos adataimat mégegyszer ( Név, email cím ) Aztán hamarosan megjött egy nulla forintos számla kiséretében a kód és egy kis aktivizáló progi.
Aztán azóta ( kb fél éve ) firissíthetõ is a cucc és névre szóló az aktivizációm.
Segítenél kitölteni ezt a tesztet?!
Semmit nem konyítok a némethez...
egyébként mondom,hogy 2 dolog okozhatja,hogy nem mûködik rendesen a cFos: rosszul krekkeltél, vagy írtad be a serialt, a másik lehetõség pedig,hogy a tûzfalad/vírusirtód mellett nem képes mûködni a cFos...
nekem is ez volt a problémám: Outpost tûzfal mellett nem tudott mûködni sem az 1.08-as,sem a 2.0-ás cFos Speed (ugyanez volt az egyik ismerõsömnél is...)
Jelentkezel a tesztelésre ITT
Az a lényeg hogy olyan szolgáltatónál legyél amit még nem teszteltek ( itt a lista ) Ha ügyes vagy esetleg még találhatsz nem tesztelt kapcsolatot ;-) Egy hét után elküldöd nekik a kért fájlt. Aztán küldik a személyre szóló reg-et. Azzal biztos nem lesz gond.
lehet hogy nem megfelelõen crackeltél, írtad be a serialt, vagy egyszerûen rossz verziószámút használsz...
nekem nem mûködik se az 1.08-as,se a 2.0-ás cFos Speed, csak az 1.06-os...
én az outpostra tippelek,hogy annak nem teccik valami, de nem firtatom,jó ez így az 1.06-ossal...
egyébként én ADSL-hez használom a cFos Speedet, és problémamentesen csinálja a dolgát 😉
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.