cFos

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem viszont lenne kis gondom. Mikor ugy gondolja a cFos-om, legutobb 1 hét atomstabil mûködés után, eccer csak meghülyül, és mikor felkapcsolom a másik gépet, onnantol a szerver gép folyamatosan újraindul.

Bebúúúútol, Windozzzz betölt, majd jön a cFos, és restart. Egészen addig mig ki nem huzom a háló kábelt. Ilyenkor nincs más lehetõség csak cFos reinstall, + registry takaritás. Utána jo megin mondjuk 1-2 hétig. Tuti cFos csinálja, mert ha leszedem onnantól nem indulgat újra.

Valakinek valami tippje ??

elõre is THX....

Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!

lck
<#eljen><#eljen><#eljen>LCK<#eljen><#eljen><#eljen>LCK<#eljen><#eljen><#eljen>
Én is a legujabbal tolom és nagyon pöpec, crackelni se kell hála Lck-nak! <#papakacsint>

Abit NF7s,Barton 3000+,256 DDR,120Gb Maxtor, Pioneer 109 DVDRW, 19\" Samsung 913N TFT

burkusdió
én az 1.6-osat használom lassan már 2 hónapja, és neem semmi bajom nincs vele, müxik rendesen...

lck
Jólvanna . Nekem is crackelt volt, amíg tesztelõként nem kaptam egyet ingyen. 😄

Csak azé írom mert totál egyedi azonosítót kap az ember, és ugye ez a progi sokat kommunikálgat a központjával, így nem nehéz kilõni nekik a dupla regkódokat.
burkusdió
neadj isten, crackeltet használ sok ember... 😊

lck
Neadjisten nem crack-eltet használtok? Nekem eredeti van és semmi gond vele.
burkusdió
2.02 sztem bgos mint vadfasz... 😊
meg egy darabig calibrál, szal türelem
ha sokáig nem történik semmi, akkor próbálkozz régebbivel...

Nekem valamiért nem mûködik. Leszedtem a 2.02-õt , felraktam és utánna 1 oldalt sem hozott be, MSN-re nem tudtam bejelentkezni, játék szervereket sem talált.
Valaki egy jó beállítást plz!

misi9
Én már majd' fél éve használom, és DC-hez nagyon kell, mert ha nem menne, nem 60k-val jönne a letöltés, hanem csak max 10-zel.

Lehet megprobalom en is.
Nemtudom hogy segít-e, amióta netem van én használom. Azt mondták wireless-hez kifejezetten ajánlott a bázis router miatt. Nekem bevált!

Abit NF7s,Barton 3000+,256 DDR,120Gb Maxtor, Pioneer 109 DVDRW, 19\" Samsung 913N TFT

Engem ez a feltoltes-letoltes gyorsitas nem annyira erdekel de ha a jatek alatt is hasznos akkor en is megprobalkoznak a hasznalataval. Csokken vele a ping? Stabilabb lesz? Nem ingadozik annyira?
hát nem tom.. nekem megoldotta a sávszél ingadozásomat, de viszont mikor a másik gépet felkapcsolom, onnantól a servergépem csak folyamatosan ujraindul 😞(((

leszedtem a 2.2-öt, felraktam az 1.6-ot most jonak tûnik, de hát ki tudja...

Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!

ha a feltoltes nem csokkenti a letoltesi sebesseged ( valos idoben, nem azert mert tullepted az adatkorlatot) , akkro hasznos, egyebkent haszontalan.

cicai
Sziasztok!
Szeretném meg tudni, hogy a chello-hoz érdemes telepíteni a cfost. Tudvalevõ a chello 30gb-ig mûködik teljes sebességgel utána, csökkentik.
köszi a választ

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Wanax
Hali!
csinált már valakinek olyat ez a cfos dolog hogy a helyi hálózatot belassította? amióta felraktam két gépre, azóta arra a két gépre helyi hálón belül csak 70kbyte/sec sebességel lehet másolni... a hálózat többi gépén ahol nincs fenn, ott rendesen megy a másolás...

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

SoDI---
én azt furcsálom, hogy ha torrentezek, akkor sír közben néha a cfosSpeed, hogy nem tud pingelni, de különben meg soha...

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

lck
Szívesen.
Köszi szépen a segítséget! <#worship>
Megvan a free licensz! <#vigyor>

hali
a cfosspeed options menüjében a priorities mire jó??? mit lehet azzal egyáltalán beállítani?

How much can you take,before you snap?

burkusdió
nekem már írtak másnap!

Regeltem erre a tesztre 2 napja de nem jött egy mail se hogy elfogadták vagy valami! <#conf>

Azt más is észrevette, hogy a 2.x-es verzióban az Options -> Priorities pontban még van egy nagy kupac beállítási lehetõség?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Egy hülye kérdés!

A CfosSpeed ablak amiben mozognak a kis nyilak, felül van egy apró gomb ha azt benyomom elkezd számolni valamit pici sárga számokkal.
Na most azt hagyjam számolni vagy maradjon a kis kék gomb?

Sorry a lamer kérdés miatt!<#conf>

burkusdió
egyáltlaán miért kellett blokkolni?
ha már alapból olyan "szar" az internetkapcsolat,hogy nem lehet egyidejûleg teljes sebességgel le és fel tölteni, akkor legalább engedjék,hogy az user ilyen programokat használjon...
egyébként a Matáv egy nagy szar, nemcsak internetszolgáltatás alapján,de sajnos a családban az dönti el,hogy miylen net van, akinek fizetnie kell érte 😄DDD

Lehet hogy azért nem ment a 2.0-ás amiért nekem se egy ideig. A matáv tiltotta a cfos.de honlap ip-címét, ezzel megakadályozva használatát.
Itt a cikk Matáv feloldotta a cfos blokkolást
Ezek után már megy a 2.0 is.

burkusdió
Hy!

Ha figyelmesen olvasod az oldalt, és konyítassz kicsit az angolhoz, és némethez, akor láthatod,hogy a sima cFos-t speciálisan a dial-up kapcsolatokhoz ajánlják, a cFos Speedet pedig mindenféle kapcsolatokhoz, és routeres kapcsolathoz is!
Viszont szerintem a cFso Speed sokkal jobban végzi a dolgát és így énis azt használom.

A 2.0-val nekem az volt a gondom,hogy egyszerûen nem mûködött, plusz nem tudtam konfigurálni, mert bugos volt a Configure menü...
Tedd fel az 1.06-os, vagy 1.08-as verziót, az biztosan mûködni fog!
Traffic Shaping beállításoknál nincs semmilyen kiemelkedõ trükk, egyedül azt kell meglépni,hogy mind a kapcsolatoknál, mind a hardwares eszközöknél a pipát "yes"-re kell tenni, és kész is!
Ha nem mûködik a cFos, az onan látszik,hogy ha kétszer rákattintassz az ikonjára, feljön egy ablak, ami elvileg a hálózati aktivitást jelzi, és hogyha ezt figyelve letöltés közben sem mutat semmiféle mozgást, akkor nem mûködik.

Szia burkusdió!

A cFosSpeed 2.02 verzióját telepítettem. A fórum hozzászólásait olvasva nehezen tudtam eldönteni, hogy a cFosSpeed vagy a cFos programot telepítse-e.
Nekem ADSL 386/64-es csatlakozásom van. A cFos programok letöltõ oldalán van arra utalás, hogy az ADSL csatlakozáshoz inkább a cFos-t ajánlja, a cFosSpeed-et pedig routeres hálózatmegosztásra (ami nekem nincs) és Lan-ra.
A torrent fájlok letöltésénél nem nagyon érzékeltem a gyorsulást.

Szeretném, ha megadnád a Traffic Shaping beállításokat a beállítási ablak DialUp és Router mezõiben.

Elõre is köszönöm.

gyûjtõ

Üdvözlettel: gy?jt?

Fibernettel próbálkozik valaki?

Köszi szépen LCK!

Nekem egy kis eldugott Wireless szolgáltatóm van, nincs is fent a listán. Leszedtem a 2.02-es verziót holnap feldobok egy uj wint aztán regelek náluk, remélem jo lesz!

lck
Hát igazán csak ADSL -rõl van valami infóm. Az is csak annyi, hogy ahol MATÁV van ezek a szolgáltatók mûködnek.
mikike
nem tudsz valami olyan országtérképet, ami azt mutatja, hogy hol, milyen net érhetõ el?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

mikike
azt hittem, hogy valaki kitalálta magának...

lck
A Gusztávnet az a Gusztávnet

( Mondjuk ilyen nevû szolgáltatóval nem biztos hogy kezdenék. Bár elég kedvezõ áraik vannak.
mikike
az a gusztávnet az mi a tököm?

lck
Gondolom jó lesz az is. Ha megnézed a listát van 6 féle Axelero. Szerintem ott olyan sebességek is vannak ahogy Axeleró nem is szolgáltat. :-)
nemcsakfeel
hu:
Chello 768/256
lál. szal az 1500/512 esel lehet még nevezni?

*hihi ** *

lck
1. sorba beírod a szolgáltatódat és utána hogy milyen sebeeséged van letöltés/feltöltés pl: Axelero 1024/128
2.-ba hogy milyen hardverrel kapcsolódsz a netre pl. ADSL-nél: DSL modem
3.-ba a nevedet
4.-be: Ungarn
5.-be az email címedet. Ide kapod meg hogy elfogadták a jelentkezésedet, és megírják hogy majd a tesztelés végén ( 7-10 nap után) küld el a kért ini fájlt. ( A teszt alatt lehetõleg a hivatalos verziót használj és ne warezoltat. ;-)) )
6.-ba kipipálod hogy olyan szolgáltatód van, ami a listájukon nem szerepel.

7-8 nap mulva küldd el a fájlt mellékletként.
Nekem visszajeleztek és kérték a pontos adataimat mégegyszer ( Név, email cím ) Aztán hamarosan megjött egy nulla forintos számla kiséretében a kód és egy kis aktivizáló progi.

Aztán azóta ( kb fél éve ) firissíthetõ is a cucc és névre szóló az aktivizációm.

Szia!

Segítenél kitölteni ezt a tesztet?!
Semmit nem konyítok a némethez...

burkusdió
nekem Axelero ADSL 512/128 sé cFos Speed 1.06-ot használok...
egyébként mondom,hogy 2 dolog okozhatja,hogy nem mûködik rendesen a cFos: rosszul krekkeltél, vagy írtad be a serialt, a másik lehetõség pedig,hogy a tûzfalad/vírusirtód mellett nem képes mûködni a cFos...
nekem is ez volt a problémám: Outpost tûzfal mellett nem tudott mûködni sem az 1.08-as,sem a 2.0-ás cFos Speed (ugyanez volt az egyik ismerõsömnél is...)

Rigley
Proba szerencse 😊

dddstudio.tk

lck
Aki nagyon akar kaphat ingyen cFosspeed licenszet. ( nekem van )

Jelentkezel a tesztelésre ITT
Az a lényeg hogy olyan szolgáltatónál legyél amit még nem teszteltek ( itt a lista ) Ha ügyes vagy esetleg még találhatsz nem tesztelt kapcsolatot ;-) Egy hét után elküldöd nekik a kért fájlt. Aztán küldik a személyre szóló reg-et. Azzal biztos nem lesz gond.
Serpa
neked axi, kábel?

burkusdió
nem biztos,hogy a net miatt nem müxik...
lehet hogy nem megfelelõen crackeltél, írtad be a serialt, vagy egyszerûen rossz verziószámút használsz...
nekem nem mûködik se az 1.08-as,se a 2.0-ás cFos Speed, csak az 1.06-os...
én az outpostra tippelek,hogy annak nem teccik valami, de nem firtatom,jó ez így az 1.06-ossal...
egyébként én ADSL-hez használom a cFos Speedet, és problémamentesen csinálja a dolgát 😉

Serpa
akkor mit tudok tenni?

http://hwsw.hu/hir.php3?id=28530

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

HiPPoNaX
Hon szeretett szolgaltato :]

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Serpa
az, axis vagyok.ÿ
franc.

köszi a tájékoztatást.
törlöm is.

HiPPoNaX
Ha axeleros vagy akkor azert, mert az axelero letiltotta a cfos.de domainhez tartozo IPcimet, marpedig azt pingeli a program amikor kalibralja magat. Ha nem, sikeresen kalibralta is magat, akkor azoknak a taboraba tartozol, akiknel sajnos nem okoz erezheto javulast a program (azon rohogtem jot, amikor winreinstall elott nem mukodott, utana meg igen, dehat a windows mar ilyen 😄)

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.