306
Letöltés és Internet gyorsító
-
#146 windows xp beépített tűzfala?
az is blokkolhatja... -
#145 Nekem is ezt írta ki egy csomószor. Ne törődtem vele, azt kész. -
#144 cFosSpeed 2.12.1034
nem használok tűzfalat :\
tipp? -
vg #143 CFosSpeed_v2.1_WORKiNG_MULTiLANGUAGE-HARPOON
WHY WORKiNG? °²Ű
Ű²° °²Ű
Ű²° All cracked rls since the last pdx are bad °²Ű
Ű²° cracked and not working. HS lamed also. °²Ű
Ű²° Here comes the retail!
Ez már tökéletesen müködik, valódi key van hozzá! -
#142 tudtok még olyan progit mint a cfos?
-
TZoli #141 Persze ha megtalálnám
totya4 küldj már egy linket privibe, thx! -
TZoli #140 Meglesem már ezt a hwsw ide vágó cumóját hátha megvilágosodok és törlöm a fakkba a cfost! -
#139 Hülye válaszra, hülye válasz! Annyira azért nem vagyok hülye, hogy elszállt a hálókártya és még mindig azt használjam?! Eleve nem is működne/működik! Az volt az első, hogy kicseréljem!
De amúgy mostmár megoldódott a problémám. Szaggatt rendesen megint. -
totya4 #138 Azért azt hadd mondjam el, hogy jómagam nem használom ezt a progit, kipróbáltam két verziót is, a 2.02-őt és a 2.11-et, de mindkettőnél előjött egy olyan hiba, hogy hibássá teszi sok esetben a hálózati adatforgalom adatát.
Nem csak a cfos gondja ez, más priorizáló program fórumán is olvastam, hogy ha prioritás van megadva, az adatok sérülnek.
Arról nem beszélve hogy szétfloodolja a szolgáltató eszközeit...ld hwsw idevágó fóruma.
Szóval egyelőre nem hiányzik :) -
#137 Hülye kérdésre csak hülye választ lehet adni: talán venni kéne egy új hálókártyát ha már a régi elszállt. Nem is értem mit kell ezen kérdezni, annyira adja magát.. -
#136 Mióta elszáltt a ventilátorom, meg a hálókártyám, azóta a net is szarakszik. És a cFosSpeed se működik. Tudok valami megoldást? -
#135 És ezzel mit lehet elérni? Gyorsabb lesz? -
tomo #134 mert balszerencses vagy, vagy megis lejart a 14 nap, csak rosszul szamoltad. -
#133 2.10 es -
#132 miert van az hogy 14 napig működött a CFOS netgyorsito progi és most semmit sem csinál a proba még nem járt le?? -
#131 Köszi.
Működik. -
totya4 #130 Helló Look
1. bármit ami kívül van a helyi LAN-odon, mint írtam a TTL 2, tehát sose fogja elérni, hanem egy köztes router fog visszajelezni.
tracert <cim>, és meglátod mi a második, az kapja a terhelést. Tehát a célállomás címe csupán karakteres információ, lényegtelen.
2. magyart nem ismerem, nem értem miért használsz bonyolult outpostot ha nem tudod megnézni benne mi történik? Szerintem nincs eldugva, főleg ha magyarul szól hozzád. ICMP-s forgalmakat nézegesd (ping).
Log viewer - talán napló megtekintő blocked/allowed (tiltott/engedett?)
Ha jól adtad meg neki, akkor azt fogod látni hogy engedve van, nem pedig blokkolva, illetve a (network activity) talán hálózati forgalom/aktivitás System/ICMP-nél fogod látni a forgalmazást. -
tomo #129 pl index.hu. -
#128 Helló totya4 !
Hasznos dolgokat írogatsz itt. Légyszíves segíts még:
1. Szerinted milyen más pingelési célpontot érdemes megadni?
2. Nekem az Outpost magyar ezért légyszíves kontroláld hogy magyarul jól állítottam-e be:
Beállítások > Rendszer... > Globális szabályok > Hozzáadás...
Ahol a megadott protokoll: IP és a típus ICMP
és Ahol a távoli kiszolgáló www.cfos.de (194.195.249.23)(255.255.255.255)
Engedélyezés
Köszi. -
totya4 #127 Üdv emberek!
Olvastam amit írtatok, megosztom veletek amit tudni vélek.
a cFosSpeed.ini be a [param] szekcióba meg lehet adni más pingelési célpontot,
pl. ping_dest=xxx.xxx.xxx.xxx
Ekkor nem a cfos.de-t fogja pingelni.
A pingelés amúgy sem teljesen helytálló kifejezés itt, hiszen a célállomást sosem éri el az alacsony TTL érték miatt, ami 2.
HWSW-n levő fórumból meg lehet tudni miért tiltották le a cfos.de elérését, röviden azért, mert ez a program rendkívül nagy terhelést ró a hálózati eszközökre, ugyanis a "time exceeded"-et csakis szoftveresen tudja kiadni a cisco router, na mit mondjak szar eszköz lehet, ha ez a legjobb milyen lehet a többi :)
Olvasom hogy outpost-al vannak gondok (?), erre a megoldás ha elengedjük a pingelési célállomást. Csakhogy az ICMP globálisan van kezelve az outpostban, és nem alkalmazáshoz kötötten, így nem fog kérdező ablakot feldobni a rendszer. Máshol kell megadni.
Option/System/Rules
Protocol IP, Type ICMP, Remote Host www.cfos.com, Allow
A www.cfos.de helyére értelemszerűen azt kell írnunk, amit megadtunk a cFosSpeed.ini be a [param] szekciójába - ha megadtuk. Igy nem fogja blokkolni a pinget az outpost. -
DarkGhost #126 A torrenten csak nagyon ritkán jön maxal... A te letöltési sebességed attól függ, hogy akitől töltöd, mennyi a feltöltése... Te annál gyorsabban nem tudod tölteni.... -
#125 Sziasztok! Kellenne egy kis segítség. Valami torrent letöltés közbe kibaszott lassan jönnek a cuccok, és én úgy gondolom ez a cFos hibája. Hogy miért, azt nem tudom. Próbáltam már a 2.03-t, a 2.03-at, azt hallottam, hogy akinek nem jó a 2.x az tegye fel a régebbit. Most éppen 1.06 üzemel, és mindegyikkel csak 10Kbit/sec alatt tudok tölteni, mikor 145-tel is jöhetne. Most formáztam a gépem. Mielött leformáztam volna is ez volt a baj. Addig működött rendesen, míg Object Dockból indítottam az Azureust. Miutéán letöröltem, még az Azureust is újra bekellett állítanom, dehogy miért, azt nem tudom. Azóta ilyen szar! Please Help!! -
#124 A verziok lenyegtelenek, mivel egyikkel sem megy. OP. rendszerrel szinten ugyanez a helyzet.
Kiegesziteskent, meg csak annyi, hogy a lap egy Nforce 4 Ultra lap, tehat hardveres tuzfal van rajta, es valoszinuleg az kavarhat be a cfosnak.
Kulfoldi forumokon masoknak is ugyanez a helyzet, de nem talaltam semmit a problema megoldasara. -
#123 nem írtál konkrétumokat...
hálókártya, egyéb kiegészítők, pontos oprendszer, cfos verziószáma, stb...
ha ezeket leírod, szerintem többen fognak tudni segíteni! -
#122 Nforce 4es lappal megy valakinek a Cfos ?
Nekem nem igazan akar elindulni, valoszinusitem, a fw miatt. A Cfos ablakaban az van kiirva hogy No Ethernet, pedig sima Windowsos PPPOE-vel meg mukodik.
Tud valaki valami megoldast ra ? -
#121 sajnos nincs, de ez annyit segít,hogy egyszerre mind2 svászélt (fel és letöltés) tudod használni,és nem lassul be az egyik a másiktól... -
DarkGhost #120 Ennek a feltöltést is kellene optimalizálnia??? Vagy azt mivel lehet????
Nekem 20k asszem a feltöltés de átlag 17-19. Nincs valami progi rá?? -
#119 nm -
DarkGhost #118 danke -
#117 dchelp.uw.hu ;) -
DarkGhost #116 Nekem az nem van meg.
Nem tudnád átküldeni??? -
#115 nekem csak az 1.6 működött idáig, de az nagyon korrektül... :)
szerintem tedd vissza azt... -
DarkGhost #114 Én feltettem egy 2.02-es verziót és semmi változást nem vettem észre....
Van egy jobb változat?? -
#113 Nem mert eutasítottak... :o( Akkor vissza a reggelt verzióhoz... :o) -
TZoli #112 Küldeni fognak nyugi, én is azt hittem hogy leszarnak de nem.
Amugy ahogy elküldöd majd a kért file-t, szinte egyből kapod a reget -
#111 Te varázsló vagy? Vagy te írod a leveleket? ;o) -
tomo #110 ma kaptal emailt. -
#109 Hali kb. 1 hete jelentkeztem tesztelőnek. Nem kéne már valami emilt kapnom? Legalább annyit hogy köszi a jelentkezést??? -
John McLane #108 Hali!
A következő problémám van: felteszem a 2.0.2-es cfosspeedet, és rögtön a telepítés után kékhalál, újraindít és azonnal meghal megint.Leszedtem a 2.0.3Beta 972őt ugyanezt csinálja, reinstall után noprob.
Valami megoldást nem tudok?előre is kösz -
tbundy #107 cfosspeedbe(2.02) hová kell beírni a regkódot? progiban nem találom, de installnál sem ajánlja fel...