306
Letöltés és Internet gyorsító
  • burkusdió
    nekem Axelero ADSL 512/128 sé cFos Speed 1.06-ot használok...
    egyébként mondom,hogy 2 dolog okozhatja,hogy nem működik rendesen a cFos: rosszul krekkeltél, vagy írtad be a serialt, a másik lehetőség pedig,hogy a tűzfalad/vírusirtód mellett nem képes működni a cFos...
    nekem is ez volt a problémám: Outpost tűzfal mellett nem tudott működni sem az 1.08-as,sem a 2.0-ás cFos Speed (ugyanez volt az egyik ismerősömnél is...)
  • Rigley
    Proba szerencse :)
  • lck
    Aki nagyon akar kaphat ingyen cFosspeed licenszet. ( nekem van )

Jelentkezel a tesztelésre ITT
    Az a lényeg hogy olyan szolgáltatónál legyél amit még nem teszteltek ( itt a lista ) Ha ügyes vagy esetleg még találhatsz nem tesztelt kapcsolatot ;-) Egy hét után elküldöd nekik a kért fájlt. Aztán küldik a személyre szóló reg-et. Azzal biztos nem lesz gond.
  • Serpa
    neked axi, kábel?
  • burkusdió
    nem biztos,hogy a net miatt nem müxik...
    lehet hogy nem megfelelően crackeltél, írtad be a serialt, vagy egyszerűen rossz verziószámút használsz...
    nekem nem működik se az 1.08-as,se a 2.0-ás cFos Speed, csak az 1.06-os...
    én az outpostra tippelek,hogy annak nem teccik valami, de nem firtatom,jó ez így az 1.06-ossal...
    egyébként én ADSL-hez használom a cFos Speedet, és problémamentesen csinálja a dolgát ;)
  • Serpa
    akkor mit tudok tenni?
  • Garfield
    http://hwsw.hu/hir.php3?id=28530
  • HiPPoNaX
    Hon szeretett szolgaltato :]
  • Serpa
    az, axis vagyok.ÿ
    franc.

köszi a tájékoztatást.
    törlöm is.
  • HiPPoNaX
    Ha axeleros vagy akkor azert, mert az axelero letiltotta a cfos.de domainhez tartozo IPcimet, marpedig azt pingeli a program amikor kalibralja magat. Ha nem, sikeresen kalibralta is magat, akkor azoknak a taboraba tartozol, akiknel sajnos nem okoz erezheto javulast a program (azon rohogtem jot, amikor winreinstall elott nem mukodott, utana meg igen, dehat a windows mar ilyen :D)
  • Serpa
    de akkor nekem mé nem műxik?
  • HiPPoNaX
    Nekem mukodott betarcsazassal is, illetve ha belottem a routert akkor is, nem kellett semmi portforward, csak a dialup kapcsolat mellett a halokartyamra is be kellett allitani a traffic shapinget.
  • HiPPoNaX
    Sima cFos csak a kulonbozo dialupokat tudja optimalizalni ha jol tudom
  • Serpa
    kábelnethez a sima, cfos kell?

most nem tom mi van.
    állítólag a cfosspeed mindenféle netkapcshoz jó, de nálam nem műxik.
  • Mihail
    Mostani cfoshoz 2.02-höz tud vki törést?
  • blackgamer
    router nélkül működött (cfosspeed), de router-el az istenért nam akar menni!
    valaki mondjon valami ötletet, esetleg portot kell nyitni a routeren? vagy mi lehet a gond? el vagyok keseredve, mert több filemegosztó is megy a gépemen, és jól jönne ha müxene
  • Chaos Mad
    nekem is, ujra kipróbáltam, aztán format c: lett belöle... behalt az egész gép....
  • Garfield
    Én kábelen használom, és a fájlcserélők futása sokkal simább lett tőle, korántsem ingadoznak annyira a le- és feltöltések, mint nélküle.
  • mikike
    haszmálja még valaki?
    nekem nem igazán vált be, inkább szakadozottabb lett a netem
  • Chaos Mad
    hát ezt megnézem.
  • cs31
    Hi!
    Ez a cFos a nevével ellentétben csodát tesz az ember gépével. Persze csak akkor ha jól van beállítva. A beállításokat itt találjátok!
  • Stann
    A c-fost crackelted? MErt asszem 30 nap után elindul a géppel, de nem működik. Én régebben nem tudtam letelepíteni a cFosSpeedet, ezért windows telepítés lett a vége, nálam nagyon bezazult.
    Viszont ADSL esetén, hogy ne menjen a feltöltés a letöltés rovására telepítened kell ezt a programot(esetleg egy másik verziót), mivel ezt a jelenséget sztem csak ez a progi tudja kivédeni, legalábbis másikról még nem hallottam. Mivel a Bit-Torrent is feltöltést használ, így persze ott is jelentkezik ez a hiba.

Én a helyedben teljesen leszedném ezeket a progikat, esetleg egy pár nappal ezelőtti rendszer-visszaállítás is segíthetne, restart, majd feltenném a legujabb, crackelt verziót(nem tudom, h. hanyas)!
  • burkusdió
    csak az a baj,hogy ez a probléma Bit Cometnél is fennáll... :S
  • bolic
    Problémád lehet a DC-vel kapcsolatos, de ez már offtopic.

Állítsd be limitet a feltöltési sebességen (90%-ra) vagy small send buffer opciót.
  • bolic
    Tényleg. Kipróbáltam kábelmodemnél, nincs nagy lényeges különbség.
  • burkusdió
    okés, erre már énis rájöttem, de alapjába véve nem erre voltam kíváncsi...
    azért kössz
  • Stann
    cFos való ADSL-hez, a cFosSpeed Routeres csatlakozáshoz kell!
  • burkusdió
    Sziasztok!

Az lenne a problémám,hogy feltettem a cFos-t, de utána egy cikkben olvastam,hogy a cFosSpeed is jó ADSL-re, sőt még jobb is, szóval feltettem azt a sima cFos helyett. Csakhogy a cFosSpeed nem javított semmit,sőt még rontott is a helyzeten, ígyhát vissza az egész...
    De meglepetésemre mostmár a sima cFos sem akarja a dolgát csinálni, és ezt elég látványosan műveli (dc++ -ban ha elkezdek feltölteni, elkezd lefele kúszni a letöltés, hapedig kikapcsolom a feltöltést, akkor elkezdnövekedni a letöltés). Ja, és ha az óra melletti ikonra kétszer rákattintok, akkor az előjövő kis kék téglalapok sem jeleznek aktivitást.

A telepítést a http://dchelp.uw.hu/cfos/cfos.htm oldalon leírtak alapján csináltam, nem hagytam ki lépéseket,csak em az oldalra feltöltött programokat telepítettem föl, hanem magam töltöttem, mert rossz a link az oldalon...
    Ja, és még 1 különbség, nekem a COM3-as portot nem engedi bepipálni a progi, bár ez nem lehet a probléma forrása, mert cFosSped feltelepítése előtt se engedte bepipálni, mégis működött a cFos...

Valaki tudna nekem segíteni, mert elég szar dolog,hogyha valamit sürgősen le akarok tölteni dc-től, akkor ott kell ülnöm a gép előtt és az esetleges feltöltéseket megszakítani,hogy a letöltés optimálisan magas maradjon... :SSSS

Segítségeteket előre is köszönöm!!!

ui.: a cFosnak az 5.24-es verzióját használom
  • Aiyyo
    Kattints duplan az ikonra. Ha meg az 1.8-as crack-elt valtozatot hasznalod akkor azert nem mutat semmit mert rossz a crack(es a progi nem is mukodik). Legalabb is nalam :)
  • galenius
    nem ért valaki a cfosspeedhez?

mert nekem az ikonocska csak az elején mutatta a sebességet, most már csak azt írja ki hogy "cfosspeed".

hol lehet ezt állítani?
  • lck
    USB-s Wlanhoz én cfos-t használok
  • TZoli
    Wlan-hoz melyiket kell használni?
  • Devla
    Dehogy nem jon elo kabelnel... Nekem TVNettel torrent seedeles kozben cfos nelkul 6-800as pingjeim vannak, magyar oldalak atlagosan 10 mp alatt jonnek be, amikor fut a program akkor pedig olyan gyors a bongeszes mintha uresjaratban lenne a netem. Persze csodakat nem lehet tole varni, netes jatekhoz muszaj a letolteskorlatozas, mert sajna meg starcraft se megy anelkul.
  • Grusi
    Tudnátok nekem segiteni? Bejelöltem minden com-portot, de egyiken sem "folyik adat" :(
    Vagy valahogy ezzel kéne csatlakozni netre? Nem igazán vágom... :/
  • InfectedMann
    Nálam ez nem jellemző volt még soha!
    Ugyan úgy töltöttem fel mint ahogy eddig! 16kb/s-el!
  • InfectedMann
    Nekem 2 tűzfalam is van és simán megy! a Balck Ice és a Norton Antivirus beépített tűzfala!
  • InfectedMann
    én cFosSpeed-et használok DSL-hez is és simán tök yooo ultra király a DC++ meg minden alatt!
  • lck
    A progi saját oldalán van valami grafikon a böngészés sebességjavulásáról.
  • Stann
    A cFosSpeed nem wlanhoz van, hanem routeres megosztás esetén azt kell telepíteni, sima ADSL, Kábelnet esetén pedig a cFos-t.
    Télleg csak dc, és hasonló p2p progiknál van értelme feltenni, így nem kell limitálni a feltöltést, böngészéshez semmi köze, esetleg gyors feltöltés alatt. Kabelnél ez a probléma nem szokott előjönni(mivel az nem asszimetrikus), de ha valaki ugy gondolja, tegye fel.
  • Chaos Mad
    lehet.. :) nem vitázok.. :)))