Nip/Tuck - Kés/alatt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Engine Room: A Perfect Lie (Theme Song) (Gabriel & Dresden remix)
üdv,
bias.
PS: van végefõcímzeném is, de az nem publikus. 😊))
klip
violence can be used for good - JUSTICE
de jó velem a sors, mert most a volt fõnököm jön hozzánk tapsi hapsit szinkizni augusztusban. 😊)))
hát gyerekek a mézes madzagot elhúzták elöttünk.Ez tény😊
Én úgy számolom, hogy ha marhajó esetben kint szeptemberben kijönne az új évad, akkor nálunk úgy március vagy hogy, de nem emlékszem már hogy mennyivel késõbb szokott kijönni az új évad nálunk.
Egyébként van valakinek infója a harmadik évad DVD-jérõl?Mert igazából már baromira értékelném, hogy tehetek nekik egy szívességet a 8ezer forinttal.Én nem tudom, hogy csak én látom így, vagy tényleg lassabban jön ki mint az eddigi évadok?Szerintem csak én próbálom sürgetni a dolgokat.
Mert ha igen, akkor a Season 4 Episode 1: Cindy Plumb 2006/9/19 -én lesz.
matt meg nem mondta el mit csinált...de az a vicces hogy már azt hittem észhez fog térni, erre kinyírják a palit...<#guluszem1>#guluszem1>
nem kellene folytatni mert az szappanoperás vég lenne
annyi kívánnivalót hagy maga után talán, hogy christianék nem mentek rendõrökhöz elmondani mit tudnak de igazából ez sem baj sztem
akkor is ez volt a legjobb sorozat mert lüktetõ és izgalmas volt végig...
a képi világról nem is szólva
de ott van még julia gyermeke, de közöt vele valamit az orvos, és a végén is mikor mondta seannak hogy közös házuk lesz, ugy adták elõ mintha azt akarná közölni hogy halva születik a gyerek (julia álma is ott van azért)
meg én szerintem nem derült még ki hogy Matt mit csinált. egyszer csak beálítot hogy vacsorázni akart, addig nemis volt otthon.
Quentinék meg hogy hogy spanyolba mentek? nekem ugy tünt hogymég ott vannak vmi kis szállodaféleségben... bár, nem bánom ha elmentek vhova és nem folytatják tovább ezt a szálat ( bár lehetne hisz rájöttek hogy a rendõrnõ is benne volt végig a buliba és akkor nem is halt meg Quentin.
Valamint Julia anyjáról is szó volt korábbi epizodokban hogy azt hitték meghalt, erre mégis él😄
Nem hiszem, hogy a Késes vonalat továbbvinnék. Õk most spanyolhonban fognak "akciózni", de ez is olyan befejezés volt, mint például egy kísértetsztori, mikor azt hiszik, hogy minden rendben, az utolsó képkockák meg arról szólnak, hogy valami azért megmaradt még... De nem folytatják a történetet vele. Ez egy csattanós, továbbgondolható, de nem folytatandó vége ennek a vonalnak.
Az, hogy kiderül, hogy matt mit csinált, sztem az már kiderült, hiszen Sean ujját is visszavarták. Azaz eltelt egy kis idõ, hiszen Quentinék is elutaztak.
Összességében nagyon tetszett a duplabefejezõ rész, kicsit tömény volt. Ezt el lehetett volna húzni kb. 3-4 epizódra, így a finálét megelõzõ lagymatagság enyhült volna. De tetszett ez a szezon is.
de az utóbbi idõben kezdett kicsit brazil szappanoperára hasonlítani amit nem szívleltem
eddig quentinnel úgy voltam, hogy jó arc de most...
sunyi tömegcsonkítót csináltak belõle...
szóval romlott a színvonal picit, a történet néha bedurvult, de nem annyira, hogy elriasszon
azt, hogy lesz-e folytatás azt nem tudom... de nem mindíg jó, ha készül folytatás
én nem folytatnám mert már nem sok értelme lenne...
max kiderül, hogy matt mit csinált.. gyerekszülés.. christian meg a régi - minden popit kipróbálok lenne és costaékat továbbvinnék... de ezt már most tudjuk eddig meg nem is lehetett vágni mi fog jönni csak nagyvonalakban...
Mellesleg van valami madárinfluenzás film amibe Julia játszik😊
http://www.flatload.de/download.php?id=70d882ecb5eb9d5df52e8fa0f286141c
bias.
KILL GOD KILL YOUR MOM & DAD KILL YOURSELF
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Ha angolul nézed, vagy akarod nézni, akkor ott már vége a 3. sorozatnak - 3x16-al.
Egy sorozat 16 részes.
A következõ kérdéseim lennének. Eddig hány évad ment le? És egy évad hány részbõl áll? Elõre is köszi a választ.