670
Avagy KÉS/ALATT
-
#350 hát ez a 4/13 hihetetlen állat:D Sean a télapóként bepiálva mint az állat:D
" Szóval cukorbetegséget kérsz a télapótól?" -
#349 szerintem a 4-ik évad messze a legrosszabb,van aki szerint a 3-ik az és a 4-ik lagjobb :) ebben már tényleg minden baromságot kitaláltak és visszahoztak olyan szereplőket akiket a rajongók követeltek,és ez szerintem ötlettelenségre vall.na de sebaj,majd kiköszörülik a csorbát az 5-ik,20+ részes évaddal -
#348 Most jutottam el a 4. évadhoz és nem hittem, hogy ekkora ordenáré reklámok lesznek benne... A Honda, a Lambo, a YouTube, a Reebok... Ez már kezd sok lenni... Az autóknál még a fogyasztási adatokat is felsorolták.
Nem gáz ez? és ez csak 1 rész volt... A 2.3. sorozat baromira pörgött. Ez már így az elején is nagyon lassúnak hat. (bár szerintem 3 szezon utsó 2 részt összecsapták) -
#347 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most, hogy átmentek hollywoodba szerintem ez a szál már nem fog tovább menni. Bár mondjuk Escobar is visszatért... -
#346 ezt nem tudja sztem senki:) de véleményem swzerint valamikor tuti visszahozzák. -
bias #345 http://seriesfree.users.smsbase.hu/sorozat.php?id=56 -
bozsi09 #344 Sziasztok
Nem tudjátok, hogy a KÉSES visszetér-e az 5. évadban? -
#343 pótold a hiáűnyzó részeket, mert főleg a harmadik évadban, nagy szükség lesz rá. amugy az egész 3 évadban derülk ki mint ez amit kérdezel ( bár pár már alapból tudni, pl miért volt seanon sebhely:D -
cucumber87 #342 Sziasztok
Csak első évadnak van meg OSTje? -
zenemano #341 Én sajna csak utóbbi 1-2 hónapban szerettem bele ebbe a sorozatba és az a művészet a sorozat készítőitől, hogy meg tudtak fogni a film hangulatával és a karaktereivel, igaz a véres részekhez gyomor is kellett...
Voltaképp a 2dik évadot néztem végig, kisebb kihagyásokkal... Pár perce adta a Viasat3 a 2dik évad utolsó részét és eléggé felszisszentem mikor a végén Christian kapott egy szurit és ha minden igaz egy késcirógatást is...
Kapásból elkezdtem faggatni a google-t... gondoltam szétnézek forumilag, ki mit tud...
Nem volt világos, hogy ki és miért cuppant rá Christian-ra... mi volt ennek az előzménye? Ja és Sean-nak miért volt sebhely a szájaszélén?
Alig nézek már sorozatokat a TV-ben, de ez valahogy magávalrántott...
Ha tudtok olyan oldalt ahonnan le lehet szedni az 1-2 évad részeit, írjátok meg privátban, ha nem túl nagy kérés.
Kösz! -
bias #340 it was easy, the DL url was still alive... :) -
shoryu #339 thanks a lot bias =) -
bias #338 shoryu-nak / for shoryu:
James Levine: Themes From Nip Tuck S01 (promo 2003) -
bias #337 végül is melyikbe kezdtek bele? -
#336 Ötödik évadot akarok
Érdekes lesz, hogy mit alkotnak majd hollywoodban :P -
#335 port.hu szerint első rész, de hogy melyik évad első része, nemtudom, de sztem a legelső. -
#334 Este lesz valami. -
#333 mé megy valami?:S én azt hittem vége -
#332 Most a Viasat-on ismétlés lesz? -
#331 nah most néztem meg utsó részt. akkor költözünk?:) -
#330 Komoly ez a negyedik évad, a kilencedik résznél tartok :) -
bias #329 bocs, nem Bolla Róbert, hanem Papucsek Vilmos.
sokkal persze nem jobb... -
#328 nah ami most volt hétfőn rész, már nem láttam feliratosan:O eddig number 1.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak nemtom miért váltak el, ha úgy búcsúztak el a repteren, hogy szeretik egymást:\
És ki lehetett a lélekdoki???? -
bias #327 Kránitz Lajos, R.I.P -
#326 jah a tetkos csávóba én is csalódtam:(
nemtom dallasba jockie hangja már ki volt. -
bias #325 húú de pipa lettem, hogy az "új" rendező leváltotta Imre Istvánt a tetkós Escobarról... és berakta az ultraegyhangú Bolla Róbertet a helyére. egy kulcsfigurára! pofám leszakad...
Larry Hagmanre is kevésnek találtam Láng Józsefet, túl negédes a hangja, keményebb kellett volna, mondjuk Tolnai Miklós pl.
ehhh el van b*szva teljesen...
:(
-
bias #324 szívesen. -
mrboceee #323 1000 köszönet a zenéért bias!!! -
bias #322 én majdnem hánytam, amikor megkettyintette azt a dagadékot. :))) -
#321 pedig nagy rész volt:D -
#320 De zsír. Beállítottam a videót tegnap, erre nem volt adás a V3-on. Csesszék meg ott, vagy a kábelszolgáltatónál. -
bias #319 közkívánatra újra feltöltöttem:
James S. Levine: Themes from Nip/Tuck 1st Season (2003) -
#318 Ja, végre. Sőt este a V3-os is lesz új rész. :) Remélem most nem felejtem el felvenni. -
#317 Na véégre van új rész! Délután megnézem :) -
#316 Na már péntek van, de még mindig semmi. -
#315 Sajnos még továbbra sincs 4x03 pedig tűkön ülve várom. -
#314 sztem még nem is lesz, szerdánként szokták 11 fele kitenni. -
#313 Köszi. Csak még nem találom sehol. -
#312 az volt,igen -
#311 4x03 volt talán?