Joey(TV)

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Hula Doll a neve, itthon nem nagyon láttam.

[merlinw.org]

Üdv mindenkinek! Segítséget szeretnék kérni! Joey kocsijában van egy fûszoknyás bábu, olyat hol lehet magyarországon szerezni? Vagy neten milyen néven és hol keressem? Elõre is köszi a segítséget!
tnm
magyarokat nem tudom, de angolul ezek -amúgy azt hiszem a magyar címek joey-nál általában tükörfordítások voltak
szal angol címek itt

amúgy sg-n halott topikok nagy része valakinél még +fav-olva van, szal nem reménytelen

Törölt felhasználó
látom nagyon kihalt eza topik...
na mind1 azért megkérdem h a 2. évadnak a 13-17 és a 18. résznek mi a cime?
mert nekem nem mondanak ott semmit csak h "joey" 😄
ha vki tudja irjameg lécci
(mondjuk nem sokat remélek a haldokló topikoktól)
de azért kössz
artschi
Isten éltesse Andrea Anders-t!

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

MerlinW
Tetesd be TV-moderátor topikban, de Cancel a sorozat, halott a topik.

[merlinw.org]

Bannernak????

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

REALista
Mirõl beszél?A Szeretünk Raymond nagy jó sorozat!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

A legnagyobb (nem verbális ) poén mikor Michael vizespalackot cserél.
Hát ekkora marha a világon nincs!!!!!

magus
nekem tetszik, kár h vége :/

annyira nem jó mint a jobaratok (bar a vegere ha nem nezted az elejetol sok poent nem ertettel), de azert elrohogok rajta. gyakorlatilag a sok szar kozott ami megy a tvben lazan elferne. ha a szeretunk raymond meg a hasonlo gyenge sorozatok mennek ez miert nem...

Punker
tényleg nagyon gyenge 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Brankley
EZ így van, csak adják ki a 2. évadot is, ha már leadták...

Légy jó, légy hű Magyar!

Ha szeretted a Jóbarátokat és különösen Joey karakterét, akkor mindenképp szerezd be. DVD-ben az a jó, hogy mind a két nyelven nézve óriási!
Megvan a 2. évad és azon is szintén szétröhögtem az agyam!

a 2. évad, mivel bukta volt a sorozat, egyelõre nmincs tervben dvd-n.
Brankley
én megvettem, mrá több, mint 1 éve! 😊 Szerintem megérte, 1. évad nagyon jó, a borító nemrossz!! 3 cd-s, viszotn elég szar a menüje, és semmi extra nincsen rajta... Ha szereted/szeretted a sorozatot, megéri.

Légy jó, légy hű Magyar!

Van aki megvette az 1. éadot dvd-n? Mondjon már valaki vamit róla hogy hogy néz ki meg hogy megérte-e stb.!

Brankley
És az mit jelent? 😊 Kifogják adni? Mert tavaly nov 22.-én jelent meg, most meg még semmit sem hallottam róla...

Légy jó, légy hű Magyar!

ffxi
HBO-n már leadták!

Fákjúal!

Brankley
Lenne egy kérdésem! A 2. évadot nem adják ki, mint az elsõt is itthon?

Légy jó, légy hű Magyar!

Tatyla
de most ez a csütörtöki rész volt az elsö évad utolsó része?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Mincsi
sajna...<#shakehead>

Rush!

fsgh
nem beszüntették a sorozatot...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Lesz harmadik évad is???

Magoo
dexar 😞

nem a jóban-rosszban miatt nem adják le, hanem mert az elsõ évad az ennyi volt.

az hbo jövõ nyáron adja oda a 2. évadot a tv2-nek. addig még az hbo-n mennek az ismétlések.

Gerbill
Azt a sorozatot úgyis utálom, ahelyett simán jöhetne a Joey s2, vagy a Lisa csak egy van helyett, mivel az is fél órás, és azt is utálom<#nyes>

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

drobee
Értem. Ez jó hír, csak kérdés mikor fogják berakni. Elvileg az Édes élet olasz módrából már csak 7 rész van hátra. Azután remélhetõleg átrendezik a mûsortervet és esetleg helyet szorítanak Joey S2-nek is.

Gerbill
Itt az sg-n volt egy hír miszerint a teljes sorozatot megvették, és az amerikában le nem adott részeket is levetítik.

drobee
Szvsz nem fogja egyhamar adni. Bár reménykedjünk. Nem tudom hogy müködik ez, csak az elsõ évad jogát vették-e meg, vagy az egész sorozatét.

akyyy
és mit fogok nézni ha adja a tv2? arra tökéletesen elég ha nincs semmi a tvbe és ha elkapom nézem... -.-

jóbarûtokkal nem igy voltam... szar poénok eccerüen nem tudtam rajtuk röhögn...

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

drobee
Akkor töltsd le gyorsan S2-t.

akyyy
pedih ahoz s képest mit gondoltam, valoban kurvajó kis sorozat😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Gerbill
Nem még van egy évad, de úgy néz ki hogy a rohadt Jóban rosszban miatt nem adják le.

Harly18
Ennyi volt? VÉge is a sorozatnak? 😞

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Gerbill
Nem úgy volt hogy az összes részt leadják a TV2-n? Mert most a jóban rosszban van helyette, és még csak az elsõ évadot adták le.

drobee
Long Beach Dub All Stars - Sunny Hours

macleod2005
Valaki meg tudná mondani a fõcím zenéjének a címét és elõadóját?
Megköszöntem

végig csinálták. a sorozatokból általában 22 epizódot rendelnek.
Hunnenkoenig
*Masodik

Hunnenkoenig
Igen. Maosik evadra gondoltam.

Hunnenkoenig
Fu de jo, hogy mondtad. Most neztem meg jobban es valoban. Megtalaltam a 22-t. En azt hittem a 21 volt az utolso, mert az volt legfelül a torrentspy-on.

fsgh
nemértem miért nem csinálták akkor végig..(24 epizod...)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

22. rész az utolsó eddig, és gondolom az is marad 😞
IMDb-n is az az utolsó, és amit én láttam, annak mondták a végén, hogy final episode volt.

PSN: berghold

fsgh
2 évad van és elvileg egy évad 24 részes Te most arról beszélsz hogy a 2. évadból már lehet a 21.rész az utolsó?😞

Hunnenkoenig
Amugy amerikaban mar lealltak a vetitessel is ugy a 16. resz körül. A 21. reszig a swedek nyomjak, mert azok leadjak(tak) az egesz sorozatot...vagy legalabbis ami elkeszült belöle.

Remelem a 21 nem az utolso volt, de ugy tünik. Mar honapok ota nincs uj resz.

Hunnenkoenig
A nemet szinkronok nagyon jok.

A hangok is hasonlitanak, de legalabbis illenek es a szineszek mindig ugyanabban a stilusban beszelnek, mint az eredeti szinesz. Ugyanaz a hanglejtes, ugyanazok a nüanszok...

Mondjuk a nemet közelebb is all az angolhoz, mint a magyar.

MerlinW
OFF

Hajaj mint régen.. a Terminatornál... halk cseh szöveg, német hangalámondás, elmosodott kínai felirat alatt a méghalványabb magyar...😊

Az hogy valakinek van itthon közép, felsõfokú angolja, még nem jelenti azt hogy megérti tisztességesen a beszédet. Fõleg nem az amerikait. Sitcomoknál, vígjátékoknál, ill komolyabb filmeket énis felirattal nézek (többnyire angollal, de ha abban a pillanatban van, akkor magyarral is)

Jópofa, mióta "beszélem" a nyelvet, érdekes módon, de zavar ha angol szöveg mellett magyar feliratot kell olvassak, még úgy is ha éppen nem teljesen értem a szöveget😊 Olyan mintha ketten beszélnének hozzád, olykor tök mást, és logikusan arra figyelsz inkább, amibõl elkapsz pár szót ugyan, de nem érted teljesen😊)

Ez elég nõies... megyek is kipróbálom tudok e sétálni rágózás közben...<#idiota>
ON

[merlinw.org]

Ebben igazad van, de az nem az teszi jóvá a szinkront, hogy nem ismered az eredetit 😄
Rajzfilmet lehet jól szinkronizálni, mert a szereplõknek nincs igazi hangjuk, mondjuk ott más kérdés, hogy nem véletlenül kapják a súlyos pénzeket a híres amerikai színészek a hangjuk kölcsönzéséért.

"Hát akiknek van felfõfokú nyelvvizsgájuk azoknak lehet rossz, de aki olyan buta mint én annak tökéletesen megfelel ez a szinkron. 😛"
1. Nincs felsõfokú nyelvvizsgám, csak közép.
2. Ha nem érted a beszédet, akkor a felírat is lehetne megoldás.
Én pl. egy francia filmet szívesebben nézek felírattal, mint szinkronnal, pedig franciából egy szót sem éretek (najó talán 2-3-at igen 😄).

PSN: berghold

ffxi
Hát akiknek van felfõfokú nyelvvizsgájuk azoknak lehet rossz, de aki olyan buta mint én annak tökéletesen megfelel ez a szinkron. 😛

Fákjúal!

minden szinkron kegyetlen rossz ilyen szempontból - a szink minõsítésénél csak szubjektív elemekkel tudsz érvelni.

én megnéztem úgy, hogy nem láttam elõtte egy angol részt sem és úgy találtam, hogy illik a hangokhoz a magyar hang. aki meg látta az angolt, az persze, hogy sugárban fog hányni, hiszen MÁSOK a hangok. (mondom, nem tudsz olyan szinkront mondani, ami ilyen szempontból "jó" lenne.)

ez szerinted rossz, az emberek többsége szerint meg jó, hiszen oly kevesen ismerik az eredetit.
Oldal 1 / 5Következő →