222
Joey Tribbiani visszatér - 2. évad: 2005.09.22
-
#222 Hula Doll a neve, itthon nem nagyon láttam. -
Babaaa18 #221 Üdv mindenkinek! Segítséget szeretnék kérni! Joey kocsijában van egy fűszoknyás bábu, olyat hol lehet magyarországon szerezni? Vagy neten milyen néven és hol keressem? Előre is köszi a segítséget! -
#220 magyarokat nem tudom, de angolul ezek -amúgy azt hiszem a magyar címek joey-nál általában tükörfordítások voltak
szal angol címek itt
amúgy sg-n halott topikok nagy része valakinél még +fav-olva van, szal nem reménytelen -
#219 látom nagyon kihalt eza topik...
na mind1 azért megkérdem h a 2. évadnak a 13-17 és a 18. résznek mi a cime?
mert nekem nem mondanak ott semmit csak h "joey" :D
ha vki tudja irjameg lécci
(mondjuk nem sokat remélek a haldokló topikoktól)
de azért kössz -
#218 Isten éltesse Andrea Anders-t! -
#217 Tetesd be TV-moderátor topikban, de Cancel a sorozat, halott a topik. -
hitch #216
Bannernak???? -
#215 Miről beszél?A Szeretünk Raymond nagy jó sorozat! -
Seten #214
A legnagyobb (nem verbális ) poén mikor Michael vizespalackot cserél.
Hát ekkora marha a világon nincs!!!!!
-
#213 nekem tetszik, kár h vége :/
annyira nem jó mint a jobaratok (bar a vegere ha nem nezted az elejetol sok poent nem ertettel), de azert elrohogok rajta. gyakorlatilag a sok szar kozott ami megy a tvben lazan elferne. ha a szeretunk raymond meg a hasonlo gyenge sorozatok mennek ez miert nem... -
#212 tényleg nagyon gyenge :( -
#211 EZ így van, csak adják ki a 2. évadot is, ha már leadták... -
Seten #210
Ha szeretted a Jóbarátokat és különösen Joey karakterét, akkor mindenképp szerezd be. DVD-ben az a jó, hogy mind a két nyelven nézve óriási!
Megvan a 2. évad és azon is szintén szétröhögtem az agyam!
-
winnie #209 a 2. évad, mivel bukta volt a sorozat, egyelőre nmincs tervben dvd-n. -
#208 én megvettem, mrá több, mint 1 éve! :) Szerintem megérte, 1. évad nagyon jó, a borító nemrossz!! 3 cd-s, viszotn elég szar a menüje, és semmi extra nincsen rajta... Ha szereted/szeretted a sorozatot, megéri. -
Csaba007 #207 Van aki megvette az 1. éadot dvd-n? Mondjon már valaki vamit róla hogy hogy néz ki meg hogy megérte-e stb.! -
#206 És az mit jelent? :) Kifogják adni? Mert tavaly nov 22.-én jelent meg, most meg még semmit sem hallottam róla... -
#205 HBO-n már leadták! -
#204 Lenne egy kérdésem! A 2. évadot nem adják ki, mint az elsőt is itthon? -
#203 de most ez a csütörtöki rész volt az elsö évad utolsó része? -
#202 sajna...
-
#201 nem beszüntették a sorozatot... -
Csaba007 #200 Lesz harmadik évad is??? -
#199 dexar :( -
winnie #198 nem a jóban-rosszban miatt nem adják le, hanem mert az első évad az ennyi volt.
az hbo jövő nyáron adja oda a 2. évadot a tv2-nek. addig még az hbo-n mennek az ismétlések.
-
#197 Azt a sorozatot úgyis utálom, ahelyett simán jöhetne a Joey s2, vagy a Lisa csak egy van helyett, mivel az is fél órás, és azt is utálom -
#196 Értem. Ez jó hír, csak kérdés mikor fogják berakni. Elvileg az Édes élet olasz módrából már csak 7 rész van hátra. Azután remélhetőleg átrendezik a műsortervet és esetleg helyet szorítanak Joey S2-nek is. -
#195 Itt az sg-n volt egy hír miszerint a teljes sorozatot megvették, és az amerikában le nem adott részeket is levetítik. -
#194 Szvsz nem fogja egyhamar adni. Bár reménykedjünk. Nem tudom hogy müködik ez, csak az első évad jogát vették-e meg, vagy az egész sorozatét. -
#193 és mit fogok nézni ha adja a tv2? arra tökéletesen elég ha nincs semmi a tvbe és ha elkapom nézem... -.-
jóbarűtokkal nem igy voltam... szar poénok eccerüen nem tudtam rajtuk röhögn... -
#192 Akkor töltsd le gyorsan S2-t. -
#191 pedih ahoz s képest mit gondoltam, valoban kurvajó kis sorozat:( -
#190 Nem még van egy évad, de úgy néz ki hogy a rohadt Jóban rosszban miatt nem adják le. -
#189 Ennyi volt? VÉge is a sorozatnak? :( -
#188 Nem úgy volt hogy az összes részt leadják a TV2-n? Mert most a jóban rosszban van helyette, és még csak az első évadot adták le. -
#187 Long Beach Dub All Stars - Sunny Hours -
#186 Valaki meg tudná mondani a főcím zenéjének a címét és előadóját?
Megköszöntem -
winnie #185 végig csinálták. a sorozatokból általában 22 epizódot rendelnek. -
#184 *Masodik -
#183 Igen. Maosik evadra gondoltam.