Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

R3TR0
Hali!

Most fel van rakva nekem a beta 7 és az a kérdésem hogy ha kijön a beta 8 majd utána a 9 stb stb akkor mindig le kell törölni mg mindenféle pucolások vagy elég csak updatelnem a böngészõn belül?

Vagy hogy érdemes?

morcosqtya
Köszi!

250 Mb jó lesz? Ez a FF cache a HDD-rõl veszi el a helyet?
(mert ez esetben akár 10 Gigát is be lehetne állítani nem??) :-)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Szaszura
És mit kéne néznem vagy keresnem??????????????<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>

Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)

Szaszura
Igen már vagy 3 félét kipróbáltam és ugyanaz a szitu minden más megy faszán az a pár oldal meg nem jön be!!!!<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>

gergely1991
más böngészõvel is ugyanígy?
windows\system32\drivers\etc\host fájlba nézzél bele

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Jaffa 2843
sziasztok!

tudtok valami kieget ami max minõségben játsza a youtube-ot és szét is húzza a képet? lehetõleg minél egyszerûbb legyen a plugin. több opció nemkell bele

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Airbus A380
Nekem ezt informatikus mondta és be is vállt mikor FF-ztem télleg észbe kapott ha2-3 óránként ki meg bekapcsoltam , bár nekem amúgy se megy 1 böngészõp se órákig huzamosan...

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

ha sok helyed van, tedd nagyobbra a gyorsítótáradat (alapesetben 50 mb), és idõnként pucold ki
itt találod:
C:\Documents and Settings\neved\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\xxxxx.default
a mappában lévõ összes fájlt töröld ki bezárt ff mellett (a következõ indításnál megint létrehozza õket, szóval semmi pánik)

Szaszura
Hát sajnos semmi változás ujraraktam és ua a szitu!!!!Próbáltam más böngészökkel az eredmény = a 0-val feladom ennyi 😞((((((((((

Szaszura
Újratelepítés már megvolt semmi változás de ezt a Mozbackup okosságot kipróbálom köszi majd irok mre jutottam!!<#hamm><#hamm>

me and a monkey
Memória túlzabálására én ezt használom. (Memória-és lemezgyorsítótár ürítése)
A menüben: nézet > eszköztárak > testreszabás opcióban található, csak rá kell húzni a böngészõ felületére.
Egy kattintás és felszabadít némi memóriát, de ez mindig függ - ahogy észrevettem - látogatott oldalak jellegétõl.
Biztos van erre kiterjesztés is egyébként.

Szaszura:
Ha ennyi sebbõl vérzik a FF akkor én újratenném.
Ha sok könyvjelzõd van akkor csinálj mentést a Mozbackup programmal csinálj mentést, töröld a teljes Mozilla könyvtárat és tedd újra.
Utána a Mozbackup-pal kinyert mentést tedd vissza és minden kiterjesztésed, könyvjelzõd ugyanúgy ott lesz ahol eddig.

Mozbackup

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Szaszura
Sziasztok!!Az gondom hogy nem nyit meg pár t.....t oldalt a ff még a bejelentkezö oldalt sem még nem volt ilyen gondom aki tud valami tippet segítsen már lécci!!!A hibaüzenet a következö:
A kapcsolat alaphelyzetbe állt

A kiszolgálóhoz való kapcsolat alaphelyzetbe állt az oldal letöltése közben.

* A webhely ideiglenesen nem érhetõ el vagy túlterhelt. Próbálja újra pár
perc múlva.

* Ha semmilyen oldalt nem tud letölteni, ellenõrizze a számítógépe hálózati
kapcsolatát.

* Ha a számítógépet vagy a hálózatot tûzfal vagy proxy védi, ellenõrizze, hogy a
Firefox számára engedélyezett-e a webhozzáférés.

<#conf><#conf><#conf><#conf><#conf>

morcosqtya
ugyanazok futnak mint régen, tehát ez nem változó a rendszerben.
4Gb RAM van, ebbõl a 32 bites W7 3,4 Gb-ot lát. Ebbõl 1,4 Gb van használatban.
Magok egyenként 2-6%-on terheltek.

<#nemtudom>

RelakS
a melóban a régi gépemen csinált ilyeneket a FF. Kikapcsoláskor ilyen gigás memóriafelszabadulások történtek O_o

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Malakai
Dettó nincsenek, sõt a régi (6 éves) gépen se voltak még FF4-el se, ez alól kivétel, hogyha olyan oldalt böngészik az ember, ami halmozza a memóriát, vagy van egy olyan addon, ami így tesz. De az addonok hiánya már meg lett említve, úgyhogy nincs értelmes ötletem.

Amikor így belassul procit tekeri, memória telt meg, hasonló jelenség van?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

nem, azt kár tagadni hogy a róka zabálja a memóriát, de ettõl még ha nem üti ki ennyi idõ alatt fullra az összes memóriád tényleg nem indokolt, tab-ok között van valami ami állandóan megvan nyitva? talán valamelyik javascript heavy lap, jobb ötletem hirtelen nincs

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

morcosqtya
na ugye.
nekem se voltak..
nem lenne indokolt...

nem illetlenség hanem butaság, érdekes módon nekem egész nap megnyitott ff-nél sincsenek ilyen tünetek... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

morcosqtya
Jó de ez reális??
Volt már ilyen valakinek?

Mi az hogy kapcsoljam ki meg be? 😊
Böngészõ, az a dolga, hogy menjen egész nap.. <#eplus2>

Airbus A380
Azt illetlenség mondani hogy használj más böngészõt ebbe a topikba. 😊

Szóval a tanácsom az az hogy kb 2 óránként kapcsold ki a FF-t és be. Elvileg ez megoldás. Tehát idõnként indísd újra.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

morcosqtya
Mostanában olyat csinál a FF hogy kb 3 óra használat után "belassul".
Minden nap.
A gépelt szöveg késõbb jelenik meg a képernyõn, a görgetés akadozik stb.
Add-onok már alig vannak fent, legutóbb a bitdefender quick scant szedtem le.

Valakinek akadt már ilyen problémája?
Vagy ez nem is ff hiba?
Valami gond van nálam??

Ötlet?

egyszerûen indítsd el a telepítõt, mintha frissítenél

Ha csak így újrarakom, akkor megmaradnak a könyvjelzõk, éppen megnyitott oldalak stb.? Vagy kell majd csinálni egy mentést a Firefox Back-up-al?
Malakai
Szerintem nyugodtan meg lehet várni a released verziót, azért candidate a candidate, mert még nem tuti, hogy nem csúszott be vmi csúnya bug.

Pl b6-nál is volt, még aznap javították, és most is ez lesz a lokalizációs bug miatt valószinüleg.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

lck
Igen Nightly de az FTP-szerver mappastruktúrája alapján ez lesz a beta 8, az elõzõek is ugyan ilyen elrendezés szerint jöttek ki. Nézd meg ott van egymás alatt a beta 6-7-8 és ezek jöttek ki hivatalosan.
Airbus A380
Mikor lesz hivatalos?

Malakai
Ez még mindig nightly, candidate, nem végleges beta 8. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Stefling
Felraktam. Látszólagos (tehát felületi) változás nincs, a menügomb is ott van, ahol eddig (mondtam én, sztem nem is fog változni). Viszont, mintha méggyorsabb lenne (D2D nélkül)! A D2D-t nem szeretem, kifolyik a szemem a betûtípustól... :S de amúgy nem lenne rossz, mert olyankor méggyorsabb. 😄

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

lck
Felraktam - a kiegészítõk beállítás oldal nyelve átváltott valami román vagy f@szomtuggya ilyen nyelvre. Valakinek lenne rá ötlete ??
lck
uninstallálás nélkül telepítsd újra a foxot
(2-3 havonta nekem is csinálja ezt, az újratelepítés eddig mindig segített)

Sziasztok!
FF-el és azon belül a Flash Playerrel lenne egy kis gondom. Nem tudom hogy mi történt vele, semmi rendkívülit nem csináltam.
Kb. 1 hete kezdõdött a tünetegyüttes. Korábban is volt már néha-néha hogy összeomlott, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentõséget. Azonban kb. szombaton az egész Firefox leállt, plug-container.exe jelzett hibát. Ezt még megismételte párszor, majd hétfõn változás állt be. Ekkor már miközben videót néztem, hirtelen minden Firefox ablak leállt(általában 3 van mindig megnyitva, úgy is kezdek, és befejezés mosttal állítom le, eddig nem volt belõle gond). Semmi hibaüzenet, figyelmeztetés, semmi. Mikor megnyitottam a Firefoxot Sajnálatos hiba történt, Új munkamenet indítása/Elõzõ munkamenet helyreállítása ablak fogadott. Ezt csak aznap játszotta el, és akkor amikor két videót megakartam volna nézni(IE-vel megtudtam õket nézni, szerintem nem velük volt a gond, és aznap már több órát neteztem, nem is értettem hogy miért áll le:/). Kedden "csak" összeomlott a Firefox, ma pedig véletlenszerû idõközönként összeomlik a flash player. Mi lehet a gond? Adobe oldaláról leszedtem a legújabbat, telepítettem, azon kívül? Távolítsam el a FF-ból és úgy reinstall? Vagy mi?
Airbus A380
Azt felejsd el, gondoltam ha már van ilyen akkor belépek megnézem mi az, de minden kódr azt írta a myvip hogy nem létezik. Szóval gondolom az illetékesek észnél vannak. 😊 ha csak azért teszed fel ne tedd.

köszi

am igazából myvipre kéne account 😄
Airbus A380
link itt egy másik fajta is. A FF addon oldalán még nem bevizsgáltnak van írva de fenn van a google extension-ok között is google-éknél kinn a pipa hogy biztonságos

Egyébként amit elsõre linkeltek neked azt mintha már nem csinálnák nem fejlesztenék. (csak tipp, mert tavaly szeptemberi az utolsó frissítés.

Airbus A380
Már ahol ki nem dobták már az álnicket 😊 (prohardverre pl nem tudtam ezzel a programmal bemenni)

Airbus A380
Baszki ez mekkora már 😄

Azt honnan tudni hogy hova vannak benne adatok (mármint milyen sitera vannak)

MeoH
Na ezzel azt lehet fikazni meg flamelni 😊 omg

fuck mmo's..i.,

ez az köszi !!
ibrik

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

felraktam de ez nem az 😄 v csak én nem tom használni
nekem olyan addonom volt h feljövök sg-re rányomok a felhasználó név cuccra és 1bõl beír nekem egy accountot amit vki beküldött szal nekem nem kell regelnem ide sg-re mert van egy "fake" accom v felmek myvipre ki akarom probálni myvipet és tudok használni 1 accountot amit már vki beküldött stb csomó oldalhoz volt account
ibrik

vki segítsen melyik az a firefox addon ami tartalmaz 1 csomó oldalra accountot h ne kelljen regelni még az sg meg myvip-re is 😄
ibrik
A következõket csak információként szánom azoknak, akik szintén úgy vakarták a fejüket egy jelenség miatt, mint én:

Egy ideje elkezdett belassulni egyes oldalak betöltõdése és elõször nem tudtam, miért.
Aztán mivel én bekapcsolva használom a lenti állapotsort, feltûnt hogy a belassuló oldalaknál mindig valami superfish.com oldallal rágódik.
Na mondom, mi a fa...
Rákerestem és kiderült, hogy létezik a Mozilla-hoz egy WindowShopper nevû kiegészítõ (a www.superfish.com a weboldala - már ha mûködne -, amikor egy oldalon talál bizonyos kifejezéseket, amelyek pl. "termékek" lehetnek, akkor feldob egy 4-5 ugyanolyan termékeket tartalmazó listát árösszehasonlítással).
Csak az a probléma, hogy én ezt biztosan nem telepítettem... Akkor mint "kiegészítõt" sem tudom letiltani/eltávolítani.

Hosszas keresgélés után kiderült, hogy egy másik kiegészítõ viccelt meg: IE Tab Plus - néha hasznos kiegészítõ, de legutóbb, amikor frissítette magát, azóta a mostani verzióban (is?) van egy "Support Price Comparison" funkció (minek??), amely alapban be van kapcsolva...
Szóval ennyi.

HEllo!

Hogy tudnám megváltoztatni a menüsornak a színét?Per pillanat fehér alapon fehér szöveg van és baromira zavar.Hol tudom megváltoztatni? 3.6.13 a mozilla, ma tettem fel.
Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
Hali!

Ha van idõtök akkor letölthetnétek innen a Firefox 4 beta-t:Link

Nem kell telepíteni mert a letöltést számolja viszont ip alapján, szóval elég egyszer megtenni. Csak, hogy minél hamarabb megkapják a Tûzrókák az új játékukat.<#vigyor0>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

KranaZoli

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Honnan tudnám letölteni a Firefox 4.0 bétához a Greasmonkey-t?
Ryleh
koszi,kozben ok...
Ant.com pluginja firefoxba...a lenyeg,ho inditsuk el a videot,majd a letoltes opcio mar aktiv is lesz.

Ant

koszi megegyszer😊)<#worship>