Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fuck mmo's..i.,
Ami még eszembe jut, hogy ahonnan nyitod meg az az oldal nem application/x-bittorrent mime typeal küldi a filet, így mozilla nem torrent filenak ismeri fel.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
#15082: Semmi köze a mozillához, a file hosting oldalak mindegyike korlátozza a letöltése sávszélt. Fizess elõ premiumra akkor maxal fog jönni.
http://goo.gl/gd6Zi5
A mozilla firefox-ban van valami beállítás, ahol le lehet korlátozni a letöltést?
MErt 410 kb/sec a lefelé töltési sebességem, és ennyivel tudok is tölteni, pl. torrent.
Viszont amikor Hotfile.com ról akarok tölteni, akkor lefelé a mozilla letöltõ ablakában, akkor csak maximum 100 kb/sec el jön, de inkább 90-el.
Vagy ennek semmi köze a mozillához?, egyszerûen a hotfile.com ról ilyen lassan lehet tölteni?
Itt ezen a gépemen 3.0.5 mozilla firefox van.
Viszont másik laptopon, ahol 3.5ös verzió MozillaFireFox van, ott meg tegnap a hotfile.com ról 250 kb/sec-el is tudtam tölteni ugyanezt a fájlt.
köszi
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Azért leírom hol (angol):
Tools > Options > Applications > TORRENT file (írd keresõbe: torrent) > Action: Use µTorrent
(\__/) ( X.x) ( } . { )
http://goo.gl/gd6Zi5
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Profilmappába a chrome-ba beteszem az userChrome.css-t amiben a Show code gomb alatti részbõl másoltam bele. Aztán semmi. Kell még valamit csinálni ?
Úgy néz ki kereséskor átsiklottam felette.
Pl kiváncsi voltam, hogy Opera visszapakol-e mindent a memóriába az egyébként nem megnyitott stackekben is. A válasz az alábbiból kiderül, igen, mintent megnyit.
Használhatósága pedig jó is, rossz is, elõnye a hátránya, könnyû, egérközelben van, nincs plussz kattintás, mivel a tab baron kicsinyül egy tabbá az egész stack. Hátránya, hogy pl kinyitni, hogy folyamatosan lásd a stack tartalmát nem érdemes, mert akkor megint túlzsúfolódik. Egyébként meg fölé lehet vinni az egeret és akkor megjelenik alatta, vagyis kattintás helyett megállítani kicsit az egeret, szerintem ugyanaz a kategória.
Tehát én továbbra is a Firefoxos Tab Groupst (Panorama, TabCandy, amelyik név szimpi) részesítem elõnyben, viszont az FF3-as TabGroups Manager szerû megoldás lenne szimpatikus igazából...
ui.: Sry a kis wall of textért. 😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Elõrre leszögezem, nem kihívás ez az említett böngészõk fanjainak! 😊
Alanyok: Firefox 4.0 Beta 8 és Opera 11.00 1156.
75 tab, közte 1 vimeo hd video, egy html5 video, egy js intanzív teszt oldal is, egyébként átlag, változatos oldalak.
Böngészõkben a tabok csoportosítva, mindkét helyen gyári eszközzel, tehát FF: Tab Groups, O: Tab Stacks.
Minden tab memóriában:
Firefox - 840MB
Opera - 1280MB
Firefox alapvetõen csak az aktivált groupot pakolja memóriába, tehát amit már egyszer megnéztünk. Sajnos menet közben üríteni nem üríti, ahhoz már extension kell.
Viszont így újraindítás után az aktív groupban/stackben van 8 tab:
Firefox - 210MB
Opera - 1280MB (ez nem pontos, de kb ugyanaz volt)
Firefoxhoz pedig még vannak extensionök, amik ezt tovább javítják, pl BarTab kiveszi a nem használt tabokat a memóriából menet közben és csak akkor tölti vissza, ha megnyitod (ugyanígy indításkor csak egy tab van a memóriában).
ui.: Chrome 10.0.612.3 beta-t is megnéztem, 908MB (sokat javult 7-eshez képest), viszont Chromenak semmi gyári tab csoportosítása nincs és valamire való kiegészítõként sincs.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Köszönöm a segítségedet!
Aztán még nem kizárt hogy kérdezek..
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Erre így nehéz megoldást találni, túl sok oka lehet. Ha viszont van idõpontod, akkor a válasz a kérdésben rejlik: Mi történt egy hete? 😊
Nekem speciel a régi gépen akkor volt ilyen, amikor a flash player cseszekedett és akkor jelentkezett, ha vmi flash meg volt nyitva (akár a háttérben). Akkor a flash playert kellett egy régebbire váltani, amíg nem frissítették az aktuális verziót.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Most már csak azt áruld el, miért lassul be mégis 2-3 óra használat után úgy, hogy a begépelésnél késnek a karakterek, késik az egérrel görgetés a képernyõn és a kattintások hatása is.
Plugin containert letiltottam, de megint lassú a ff..
És kb 1 hete kezdte..
Nekem 308MB+120MB(plugin-container) most, igaz semmi durva flash nem megy (csak egy HD videó youtubeon), viszont 4-5 tab helyett inkább 40-50 van. 😊
ShockWave Flashnek semmi köze QuickTimehoz, QT az Apple videolejátszója, Flash az Adobe interaktív médiaplatformja.
Tehát mind a kettõ fent lehet.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Kell-e egyszerre a Quick Time plugin 7.6.9.0 és a ShockWave Flash?
Letiltsam netán a QuickTime-ot? Összeakadnak?
330 Mb-ot fogyaszt a fox-om..
Mi az Isten van???
Erre még várunk akkor... már teszem is vissza a 13-ast.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
about:config
Szûrés: dom.ipc-re
Az összes booleant (logikai változó) hamisra kell állítani (az elsõ már eleve azon van), a következõképpen:
(remélem van akinek segíthettem, nálam mûködik)
<#worship>#worship>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Angol elérés: Tools > Options > Privacy > History > Firefox will: Use custom settings for history >
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Olyan add-on-t nem tudtok, ami kilépéskor törli a gyorsítótárat?! Nem találtam ilyet menüben, csak manuális törlést. Nézegettem add-on-okat, de Én nem nagyon találtam olyat, ami auto törli kilépéskor a gyorsítótárat.
😞
<#worship>#worship>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Köszönöm, sokat segítettél!
Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD
2: görgõvel kattints rá
Én még csak most áltam át Firefox böngészõre és máris van 2 gondom vele.
1,-Tudnátok nekem mondani olyan add-ont amivel kirakhatom mondjuk ikonokként a kedvenceimet? Persze manuális beállítással mert az add this progi erre nem alkalmas asjna.
2,- Egyszerûen nem jövök rá, hogy hol kell belõni, hogy a kedvencekbõl megnyitott oldalt új ablakban, fülben nyissa meg, az éppen böngészettt megtartásával.
Köszönöm a segítséget!
Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD
Köszi.
Majd mindig updatel magától a FF.
Csak majd ha kijön az RC mg a végleges majd az is csak egy update lesz?
Vagy akkor majd le kell törölnöm a a korábbi verziót?