19494
-
#15884 Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. AVG Internet Security 2011 (10.0.1204) használok. Frissítettem a FireFox-ot a most megjelent 4.0-ra. Amióta az új verzió van fenn, már nem jeleniti meg a LinkScanner-t az oldalakon, nem ellenőrzi az internetes oldalakat, mert az FF szerint nem kompatibilis az AVG kiegészítője, ezért le is tiltotta. Az AVG-t újratelepítettem, de semmi nem változott.
Azt szeretném megkérdezni tudok-e valaki valami megoldást a problémámra, hogy ez a kiegészítő működjön a 4.0-ás FireFox alatt is.
Sajnos ugyanez a jelenség a Norton Internet Security hasonló kiegészítőjével is, ott sem működik az FireFox 4.0 alatt.
Segítségeteket előre is köszönöm
-
#15883 Ja és természetesen minden más böngésző lehozza rendesen, ahogy kell, a legutóbbi FF frissítés is.
A második webcím helyesen:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#15882 Ezt még tegnap néztem, most melóban vagyok. Van ez az oldal:
www.pcdome.hu
Ez Nekem tegnap 3D-s órajelen ment. Csak a nyitólap. -
#15881 Tisztelt mindenki, aki tudna válaszolni!
A betűtípuskérdés, hogy elmosott vagy sem, az most már nálam letisztázódott, viszont másik probléma ütötte fel fejét.
Saját honlapjaimon az Arial Narrow betűtípust sem jeleníti meg, és még csak nem is a beállításoknál megadott elsőleg preferált Times New Romant, hanem egy teljesen random betűtípust. (illetve az egyiknél mégis TNR)
A lényeg, hogy valamiért nagyon haragszik az Arial Narrow-ra a FF. Magától megoldóthat?
spoilerben a webcímek, mert nem reklám ;)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!összes heading Arial Narrow:
összes p Arial Narrow:
Köszi
-
#15880 Ha nem WebGL-t használ egy oldal (ami nem nagyon fordul elő, hacsaknem azt demózza épp), akkor nem 3D-t használ a foxod sem, a GPU 2D-t is renderel... :)
A 2d-s gpu gyorsítást alapvetően a javascript használja ki és async animációkban jön ki igazán az előnye. -
#15879 Nem játszom böngészőből. Viszont qrvára idegesít, hogy 725/1000Mhz-en megy a GPU egy olyan oldal miatt, amelyik a háttérben van nem is aktív, csak felnyomja a GPU-t 3D-s üzemmódba. Melegszik; hangosabb; "többet fogyaszt". 3D-s órajelek xaros böngészés miatt. Lövöm ki a csába ezt a GPU gyorsítás faxságot. Megszállott NET-es MMO-s közönségnek talán jók. Nekem ahhoz, hogy megnézzek pár oldalt csutkák felesleges. Terhelje csak a CPU-t; ne a GPU-t.
Elég az UVD-s órajel is bőven a Flash-ek miatt. Amit asszem hosszabb távpn szintén kilövök, mert akkor is UVD-ben megy ha csak a háttérben megy a Flash zene, vagy bármi. Bár nem fogyaszt és nem melegszik sokkal jobban, mint 2D-s profil-ban. De ezen még filózom.
Általános böngészéshez, hol kell manapság 3D-s órajel?! Szerintem sehol. Viszont felnyomja a GPU-t 3D-be és Én semmi különbséget nem tapasztalok. -
#15878 Nagyjából ugyanarra jó, mint az aero a winben az xphez képest. Tehermentesíti a cpu-t. -
#15877 Pl. mert nem CPUból rendereli az oldalakat, hanem GPUból, így tehermentesít. Aztán ezt el lehet képzelni pl. canvasnél meg játékoknál, rengeteget gyorsíthat. -
#15876 Én csak 1 vmit nem értek ebben a GPU gyorsításban: Ez most miért is jó?! Ez a GPU gyorsítás azt is jelenti, hogy akár max. órajeleken is üzemelhet egy VGA?! Flash-ek alatt még azt mondtam Radeon 5850-esnél a 400/900Mhz-re, hogy necces. De ennél magasabb órajelnek mi értelme van böngészés közben?!
Flash-nél azt vettem észre, hogy ha engedélyezve van az UVD szint a GPU-nak, akkor szebbek a YT videók.
De minek ennél magasabb GPU órajel, ha még mehet ennél is feljebb? -
#15875 Orulok, hogy orulsz :D -
#15874 -
#15873 Elnézést. -
#15872 #15829
és a 3db W. WaitWaitWait. -
Puhos #15871 Most már jó az oldal. -
#15870 Mit lehet akkor tenni ezek a homályos betűk ellen? -
Puhos #15869
Bocsi az offért, de nálatok is ilyen az Origo.hu oldal FF4-et használok, de IE9-nél is ilyen! -
#15868 Ott van a további könyvjelzők az könyvjelzőeszköztár jobb oldalán, vagy FF menü -> könyvjelzők, esetleg ctrl+b. -
#15867 A FirrFox 4-ben hol találom a kedvencek részt? -
#15866 Közben megoldódott a helyzet. Felraktam a firefox 4-est próbának.
Legalább rájöttem, hogy eddig nem azt használtam. Ez már más design. :D Jah és legalább működik az új lap megnyitása. :D -
#15865 Halihó.
Lenne 1 kis gondom. Eddig semmi bajom nem volt (évek óta). A mai ,,patch" óta az új lap megnyitása nem működik. Sem a + jel, sem az ikonja, sem a ctrl+t. Valakinek vmi ötlete ? Safe modban kellene indítanom? Vagy az segítene, esetleg vki elmagyarázná, hogy az hogyan működik ? Irritáló hiba. ;) Köszi -
#15864 Valóban jobb. És a nagyítási léptékei is jobbak.
-
alfa20 #15863 bocsánat a dupla post-ért, de meg oldódott. -
alfa20 #15862 sziasztok!
segítsetek nekem, FF-ben ha megnyitom a gmail-t akkor nem tudok kijelentkezni, mert eltünt a felső sáv. nem beállítás probléma lehet, legalább is nem a gmail-é mert ha másik böngészövel meg nézem akkor itt van a beállítás és a kilépés gomb is.
hogy tudom elérni, hogy FF-ben is lássam, ki tudjak lépni gmail fiókból.
ahogy néztem csak ezen az egy oldalon van gondom. -
Noodlee #15861 Köszi, töröltem :) -
#15860 html5 miatt van megadva új logo az SGnek (pl. Opera gyorshívóhoz) és FF szarul értelmezi, favicon helyett berakja. Chromeban pl. nem tapasztaltam ilyet. -
#15859 "Ha letöltök valamit, akkor alul, a kiegészítő sáv felett listázza"
Ezt a download statusbar kieg csinálja. -
#15858 Én nem nyúlkálok az install.rdf-ekhez, addon compatibility reporter fent van és kész. -
Noodlee #15857 Hiába állítom át, hogy jegyezze meg az előzményeket, firefox ujrainításakor visszaáll erre:
Van valakinek ötlete mitől lehet ez? -
#15856 Ezt most nem értem?!
Nem találom ami módosítani kellene, de az első hsz-ben elméletileg ott egy 4-es kompatibilis fájl is, ami fel is települ, csak Nekem teljesen szétcseszi a fejléc dolgokat. :( -
#15855 A hozzászólásod második felére meg: Azért érdekes, mert ahogy írtam egy nagyobb kép az eredetileg. -
#15854 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sőt ha ha belemódosítasz ugyanabba a fájlba akkor a saját tulajdonává teheted:DDD
-
#15853 Köszi, látom a kommentek között, hogy kicsit alakítani kell hozzá az xpi fájlban mert nem Fox4 kompatibilis.
-
#15852 Favicon Picker 3 -
#15851 Épp vmi ilyesmire gondoltam, hogy állítom SG-n változtatnak vmit és a PHP fájlból 1x ilyen, 1x olyan ikon-t pakol ki.
btw: Nincs arra vmi mód, hogy megváltoztassuk a kedvencek ikonokat. Lefixálni pl. és akkor marad az. :)
Elég "érdekes" ez a másik ikon. -
#15850 Opera speed dial kedvéért beraktak sg-re egy 129x129-es favicont is, mivel viszont most van két favicon teljesen ugyanaz a kód, csak két különböző kép így fox néha egyiket, néha másikat pakolja be (a nagyot persze picire összanyomja). -
#15849 nálam is szokott ilyet csinálni mind a 3-as mind a 4-es ff -
Noodlee #15848 TY! -
#15847 Hahó srácok :(
Nem tudtok olyan kieget ami leválasztja nekem a flash- játékot a weboldalról ? -
#15846 Ez tegnap óta Nálam is előfordul. És érdekes mód csak az SG bookmark ikonjával. Passz! -
TomBond #15845 Az mitől van hogy egyszer ilyen:
egyszer meg ilyen:
az SG logója?