19494
-
Zaicev #16004 Üdv!
a mozillából a legújabb 4-es van fent, és a flash player is megegyezik. A direcX-ből a 11-es van fent, mert 64-es Win7 ultimate van fent. A vga nem a legfrisebb, de amikor a legfrisebb volt fent akkor az egész kifagyott, és resetelni kellett, de csak akkor amikor ment egy flash alkalmazás. Az avast nem talált semmi vírust. de még próbálkozom. -
#16003 Ez nem Fox hiba. Semmi ilyet nem tapasztaltam. Melyik fox?! Ill. melyik flash player?!
Ezeket tedd fel + hardver driver-ek is legyenek frissek (alaplap; VGA kártya)
Mozilla Firefox 4.0 magyar (12MB)
Adobe Flash Player 10.2.153.1 FireFox, Opera (2.83MB)
DirectX 9.0c 2010.06 teljes (100MB)
Chrome-nak beépített Flash player-e van. -
#16002 Ez eléggé windows gondnak tűnik, szerintem egy malware írtást, registry pucolást végezz el. -
Zaicev #16001 Üdv!
Olyan problémám volna, hogy lefagy a Firefoxom az adobe flash player miatt, viszont a nélkül nem lehet sok helyre felmenni. Ha letörlöm, és felrakok egy régit az sem jó, a legújabbnál is kiakad, sokszor elsötétül a kép, és kernell hibára hivatkozik. Viszont Chrome-nál nem fagy ki, csak kb 5 perc mire megnyitja az első oldalt, utána megy simán. mi a teendő, mondjak le a firefox-ról, vagy próbáljak másik flash playert. Előre is köszi a segítséget. -
#16000 Szerintem azért lesz mert be vagy lépve facebook-on. Nekem az eddig teljességgel kimaradt az életemből. Ahogy a többi közösségi gruppen portál is. :D -
#15999 De az adblock a hunyó, ph-n is írták már. Vagy van valami szűrőlistád, ami már szűri. Passz. Igazából leszarom, lehet azért van ott mert be vagyok lépve fb-n, de nincs kedvem evvel szarakodni most. :D -
#15998 Feltettem az Element Hiding Helper addon-t továbbra sincs FB menüpontom.
Element Hiding Helper az Adblock Plushoz 1.1.1
Még mindig nem az AdBlock a hunyó, vagy Nálam nem úgy működik vmi. :D Restart megvolt. -
#15997 Tárgytalan, Right Encoding -
#15996 "TBM: Bezárás után akkor megjegyzi a bezárt lapokat is, ha historyt nem törölsz szerintem, akkor tuti, ha sessiont állítasz vissza startkor. Hogy a klikkre mit csináljon arra szerintem nincs beállítás."
Nem törlök Historyt mégsem jegyzi meg, sessiont nem állítok vissza, mert gyorshívót használok kezdőlapnak.Sokszor csak azért van bezárva a böngésző, hogy a sessiont eltűntessem.
Újabb kérdés: Olyan kieg van e, ami a jobbklikkes menübe beteszi a karakterkódolás választását? Néha el van barmolva 1-2 oldalon és rohadt szar a alt->nézet menüvel baszakodni. :D -
#15995 Én eddig elvoltam nélküle, de eztán már felteszem. Kell Nekem az a Facebook menüpont. :D
Tab-Mix Plus-t végignéztem Én is, ahogyan gondolom Te is. Nem találtam 1ikre sem gyógyírt. :( -
#15994 Persze, így is, úgy is jó, csak ez a Mozilla sajátja és nem is egy új, több mint egy éves addon.
Na meg a kompatibilitás visszajelzése is hasznos dolog, hisz a fejlesztő kapja vissza, hogyha gebasz van, vagy, hogy működik.
TBM: Bezárás után akkor megjegyzi a bezárt lapokat is, ha historyt nem törölsz szerintem, akkor tuti, ha sessiont állítasz vissza startkor. Hogy a klikkre mit csináljon arra szerintem nincs beállítás. -
#15993 AdBlockhoz tartozik, fejlesztő is ugyanaz, külön nem is csinál semmit abp nélkül. Szóval de, az adblock a ludas, és csak együtt van értelme használni a kettőt. Vagy te szívesen nézegeted az üres dobozokat, amikben már nincs reklám?:D Hát nekem rejtse el azokat is... -
#15992 Tuti, hogy az rakja ki, mert Én azt nem használom. :) No, akkor nem az AdBlock a ludas. ;) -
#15991 "Se Chrome-nál se IE-nél nincs ilyen gomb azokon a gépeken, amiken nem firefox-ot használok."
Chromehoz Sexy Undo Closed Button kieg és lesz. IEt nem tudom, amúgy van billentyűkombináció minden böngészőben hozzá, csak kényelmesebb a kukát nyomkodni és visszaállítani a lapokon. :)
Más: TabMix plus kérdés: Be lehet valahogy állítani, hogy a bezárt lapokat kilépés után is megjegyezze? És azt, hogy görgővel való klikkre ne kitörölje a listából, hanem ugyanúgy új fülön nyissa mintha simán kattintanék rá? Mindenhol görgőklikk az új fülön való megnyitás, itt meg állandóan kitörlöm véletlen, ahelyett, hogy új fülön nyitnám. :D -
#15990 Lehet, hogy az element hiding helper teszi ki, de az is csak a legújabb 1.3.5-s adblock verzióval. -
#15989 Se Chrome-nál se IE-nél nincs ilyen gomb azokon a gépeken, amiken nem firefox-ot használok.
Behúztam a böngésző eszköztárra az új lap gombot és annyira reflex szerűvé vált már az oda-oda kattintgatás, hogy ott is oda kattintok, ahol nincs ott ez a gomb :) (mi ezen a nem érthető?) -
#15988 "nem teszi kompatibilissé az egyéb addonokat, olyan nem létezik"
Volt itt ilyenről szó?!
Én ezt a Compatibility Report-ert nem próbáltam. Nem mind1, melyikkel van meghágva a Fox addon kompatibilitás védelme?! -
#15987 Már jópárszor volt róla szó a topicban...
3.7pre óta nincs beépített kikapcsolása a verzió ellenőrzésnek, mert ezt az addont nyomatja a mozilla, ami a sajátja, kikapcsolja a verzió követést is amellett, hogy az addon listában megjelenik visszajelzésre egy gomb, hogy az adott firefox verzióval működik-e az addon vagy sem.
Mellesleg az általad linkelt addon se tesz többet, csak a kompatibilitás ellenőrzését kapcsolja ki, nem teszi kompatibilissé az egyéb addonokat, olyan nem létezik.
Ha egy addon elméletileg nem kompatibilis még és mégis megy az csak amiatt van, mert a Firefox azon része nem változott, amitől az esetleg függ.
Ezt csak azért írom, hogy ne várd azt, hogy az inkompatibilis, nem is működő addonok ettől menni fognak. -
#15986 Na, ez a lényeg! EPIC!
Akkor beteszem kedvencek közé az addon-t, csak ezért kérdeztem, hogy hasznos-e?! -
#15985 I don't know.
Mijjaza Compatibility Reporter és mit csinál, akkor talán fogom tudni. Én nem használom 1iket sem. Vártam a végeleges Fox4-esre, így nem volt gondom az addon-okkal. -
#15984 A kiegészítő is teljesen jól működik! ;) -
#15983 Már gondoltam rá, hogy megkérdezem van vmi általam ismeretlen hátulütője a Compatibility Reporternek, hogy mindig egyéb addonokat, meg rdf-ben turkálást választotok inkább? :) -
#15982 Akkor működik?! Gyakorlatban is működik, vagy csak engedte feltenni?!
Nem próbáltam még, mert Nekem minden addon-om kompatibilis. Ill. ez egy friss addon. :)
1ébként nincsen semmit. -
#15981 Köszönöm szépen a segítséget, sikerült feltennem a kiegészítőt és találtam még pár hasznosat, onnan, amit belinkeltél! -
#15980 Ezt most találtam. Ezzel fel lehet tenni Fox4-re is. Ugyan kiírja, hogy nem kompatibilis, de felmegy. Azt meg Te tudod kipróbálni, hogy működik-e. :)
Disable Add-on Compatibility Checks 1.0
És innen tettem fel a BuzzerBaster addon-t:
Buzzerbeateres segédprogramok. -
#15979 Továbbra is Add-on Compatibility Reporter megoldja a telepítést, persze ha után nem működik, akkor várni kell... -
#15978 Azt hittem vmi olyan addon, ami helyett esetleg lehet alternatív megoldást keresni. Ezt így passzolom, de vannak itt olyanok, akik talán értenek hozzá, hogyan lehet megbabrálni, hogy elfogadja a Fox4-es. -
#15977 BuzzerBuster 1.1
Ez a Buzzerbeater.com stratégiai játék kiegészítője... Amit tudom, hogy már nem fejlesztenek tovább. -
#15976 Újraindítottam a Fox-om, de Nekem ilyen továbbra sincs. :D
Figyuka!
Nem lehet, hogy Neked van még vmi AdBlock kiegészítésed és az teszi ki, nem az AdBlock?! Mind1, csak nem értettem mi akar ez lenni. De Nálam asztali gépemen sem jött elő ilyen tegnap. (legalábbis asszem :)
Losa
Melyik az?! -
#15975 Srácok, arra van valami megoldás, hogy régi kiegészítőt telepítsek, ami nem kompatibilis a 4el?! De kéne nagyon... :D És sajnos ezt a kiegészítőt már nem fogják "fejleszteni" ;) -
Indítsd újra a foxot a frissítés után :) -
#15973 Frissítettem. Szerintem asztali gépemen is az 1.3.5 van fenn, de Nálam ilyen. Mintha mindig is ilyen lett volna.
-
#15972 Lefuttattam csökkentett módban a böngészőt, továbbra sem működött, ami viszont érdekes, hogy a www.imgur.com-nak is van ilyen HTML5-ös drag&drop okossága, ott felismerte rendesen a szándékomat.
Lehet, hogy frissítésnél zavarhatott be? -
#15971 Ki van bővítve nekem is. :) -
#15970 Én is hasonlóan használomm a filtereket, annyi, hogy a saját nem alapszik semmin, csak simán gyűjtögetem magamtól. -
#15969 Frissítsd az adblockot 1.3.5-re, kattints a nagy piros gomb melletti lenyíló gombra és nézelődj. :)
De az lol, hogy saját magával lehet kiszűrni. :D
1. EasyList, Fanboys list, saját (hufilter + ajnasz mix, kivéve pár dolgot belőle), ruadlist
2. Lehet használni, legfeljebb letiltod, ha olyat szűr, ami nem tetszik. -
#15968 Figyuka Fatal!
A PH-s Fox topic-pt csak olvasgatom, ha néha beleolvasok. Mi ez az AdBlock Facebook téma?! Beleolvastam pár hsz-be, de nem értem. Én semmi FB xarságot nem tapasztalok. (?!) Talán azért mert nincs is FB account-om, vagy mi?!
1xerűen nem értem, hogy mi a probléma, hiába keresem. :)
Ill. ha már 1x AdBlock újra feltenném a kérdést, hogy tanuljak. ;)
1.) Ki milyen szűrőket használ AdBlock-ban?!
2.) Ill. erről mi a véleményetek:
Reklámszűrő bevetése malware-ek ellen
"Kattints a Malware Domains-re, a megjelenő ablakban fogadd el a rendszeres frissítésről és importálásról szóló kérdést OK-val.
Ezzel kész is vagy, sikeresen importáltad a fenyegetést jelentő oldalak url-jeit a szűrő listájába."
Használtok-e ilyen Malware védelmet, ill. vajon lehet-é benne ráció, hogy jó dolog ilyet használni?!
THX! -
#15967 FF4 támogjat a html5 drag'n'drop API-t és működik is nálam gmailen is. Ha valami miatt nem jó, azt egy kiegészítő teheti nagy valószinűséggel, ami pl letiltja azt a scriptet, vagy a böngészőbe való drag'n'dropolást globálisan felülírja.
Persze az is elképzelhető, hogy valami lokalizált bug... -
#15966 Sziasztok!
Gmail-ben van ez a drag&drop funkció, amivel kívülről lehet gyorsan fájlokat csatolni az e-mailhez.
Windows XP SP1-en vagyok, és amióta áttértem 4.0-ra, megszűnt működni ez az opció. Megpróbáltam guglival körbejárni a problémát, sikertelenül. Nincs esetleg valakinek ötlete, hogy mivel tudnám újra működésre bírni ezt a fícsört? (ugyanezen a gépen, a legfrissebb Chrome-mal simán működik a dolog) Köszi! -
#15965 Mi az hogy a helyére más böngészőben? Chromehoz van millió kieg, Operában alapfunkció. :D Max ieben nincs ilyen.