Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
"A Mozilla illetékesei korábban már egyszer elhalasztották a Firefox 4.0-s verziójának piacra dobását, ugyanis a vállalat eredetileg a tavalyi év végén akarta hódító útjára indítani a népszerû webböngészõ legfrissebb kiadását, de kisebb-nagyobb problémák miatt kénytelenek voltak a végleges változat megjelenését az idei év elsõ negyedévére csúsztatni. A Mozilla mérnöki részlegének igazgatója, Damon Sicore most arról számolt be, hogy a cég most arra törekszik, hogy február vége elõtt be tudja fejezni és ki tudja adni a Firefox legfrissebb kiadását.
A szoftvermérnökök számára nem lesz leányálom az elkövetkezõ nagyjából hat hét, ugyanis ennyi idõ alatt 160 darab nagyobb szoftverhibával kell leszámolniuk. Mielõtt még piacra kerülne a Firefox 4.0-s változatának végleges kiadása, azelõtt még egy béta verzió mindenképpen elérhetõvé válik majd, amelynek segítségével az összes hibajavítást ellenõrizhetik a mérnökök és a tesztben résztvevõ vállalkozó szellemû felhasználók. Amennyiben minden a terveknek megfelelõen halad, úgy a Firefox 4.0 RC (Release Candidate), azaz kiadásra jelölt verziója jövõ hónap elején állhat majd rendelkezésre.
Reméljük, hogy újabb csúszásra már nem kerül sor, sikerül tartani a megszabott határidõket és így február végén már minden Firefox rajongó az új, 4.0-s kiadás segítségével barangolhat majd a világhálón.
A Firefox 4.0-s kiadásának legfrissebb béta változatát innen tölthetik le az érdeklõdõk."
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Igen. Ez kényelmi funkció és hasznos is 😊
Fákjúal!
nekem 4 accom bánja, ilyenkor jön rá az ember, hogy ilyen kényelmi funkciókra milyen durván rá lehet szokni... :S
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Gmail manager 0.6-al eddig 2 fiókot tudtam kezelni. De most csak egyet tud 😞 Azaz csak az elsõ hozzáaadott fiók mûködik. A másodiknál állandóan jelszót kér. Elõször megijedtem, hogy elfelejtettem a jelszót, de végül felcseréltem a sorrendet és uaz csinálja. Nem tudjátok mért?
Fákjúal!
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Pl. Elõzmények <-- itt az M van aláhúzva... a Nézet-nél meg az N betû. És mikor ezekkel kezdõdik a szó vagy kifejezés amit beírok akkor mindig elõször a menüsorra ugrik és nem a szöveget írja az ablakba.
Pl ha N-nel kezdem a szót akkor a Nézet menü lesz aktív... ezt most nem értem, mert korábban nem volt ilyen... csak simán beírtam a szavakat és kész... elállítódott valami, vagy hogy lehet ezt megszüntetni, anélkül hogy kilõném az egész menüsort, mert már nagyon idegesítõ.
Valakinek van ötlete?
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Elméletileg autómatice benyomja a bogyót/pipát a Reload Every > Enable: 1 minute mellé is, ha mégsem, azt még jelöld be.
Ez az adott tabra vonatkozik, ha ellépsz onnan kapcsold ki, vagy ha legközelebb megnyitod és használni akarod, akkor kapcsold be.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
azt be tudom állítani, hogy pl egy topiknál, autómatikusan frissítse magát a böngészõ x idõnként? Csak mert nincs kedvem mindig a frissítésre kattintani az új kommentekhez, jobb lenne ha csak állna a böngészõ, és gyorsan frissítené magát 1 percenként, gondolom alapból sokkal lassabban frissít.
De csak akkor lenne jó, ha ez a frissítés csak az SG-re vonatkozna.
Kössz
http://goo.gl/gd6Zi5
Feltelepítettem 8-as bétát. kezdõlapnak google keresõt állítottam be. böngészõ betöltésekor a kezdõoldalra kb. 6 másodpercig várnom kell.
Mi lehet a probléma?
hopp Malakai-nál a pont 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Eddig ha a tab-ot nyomkodtam, akkor pöttyözött vonallal bekeretezte azt a linket, amin ha entert nyomtam, arra ment tovább. Mint pl itt a "Mehet" gombot. Most ha megnyomom a tab-ot, akkor nem tudom, hogy éppen hol állok, mert nem keretezi be.
Vagy az SG csinált valamit? Más oldalon mintha mûködne.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Narxis kolléga jól írja. 4-eshez nem.
"
Version history:
1.6 Added option to run Firefox after optimization (also when running using command line). SQLite engine is updated to 3.7.4 version.
1.5 SpeedyFox for Mac! Latest SQLite engine (3.7.3) support
1.4.3 Latest SQLite engine (3.7.1) support
1.4.2 Unicode profile/path names support
1.4.1 Windows 2000 support, main icon display is fixed, small bug fixes
1.4 command line support, see menu Help->Command line syntax for details
1.3 Better optimization (all databases), fixed issue of detecting if Firefox is running
1.2 Ability to select custom Firefox profiles
1.1 Portable and 5 times smaller executable
1.0 Initial release
"
Amikor eszembe jut lefuttatom. Ennyi.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Linkesítve a letöltés:
http://www.mozilla.com/hu/firefox/?from=getfirefox
Itt zöld téglalapra kattintva letöltheted a magyar verziót:
http://www.mozilla.com/hu/firefox/?from=getfirefox
Jó magam egy igazi technikai analfabéta vagyok , s akadt egy kis gondom a firefoxal.
Ha ez egy gyakori kérdés , s többször s megválaszólták úgy elnézést , de lusta vagyok 15ezer hozzászólást átnézni.
Maga a gondom: úgy döntöttem kipróbálom a Fitefoxot. Nos minden szépen és jól ment egészen addig mig nem akartam letölteni a netrõl.
100mb lenne ami kéne s a letöltés MINDIG megakadt 60-65mb körül.
Nem tudom mit kéne beállítanom hogy végre sikerüljön a letöltés. Más böngészõknél nem volt ilyen problémám.
Elõre is köszönöm a segítséget.
http://goo.gl/gd6Zi5