Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

slime001
Köszi már feltelepítettem és mûködik mindegyik.

AVIRA - \"More than security.\"

lck
Az addonok legnagyobb része már kompatibilis.
Nekem már csak 1 kiegészítõ nem megy ami 3-as alatt fenn volt ( Undo Closed Tab Button ).
Ha valami nagyon hiányozna, elõtte inkább itt keress rá hogy jó lenne e a négyessel.
slime001
Ezzel kompatibilisek már azok az addonok, amik 4.0.11b-val is?

AVIRA - \"More than security.\"

[HUN]FaTaL
Tedd whitelistre azokat a javascripteket amik kellenek az adott alkalmazáshoz.

http://goo.gl/gd6Zi5

Evin
Ó atyám. Tehát a kezdõlap funkcióba tették a nyitott oldalak mentése dolgot. Ezért nem találtam és ezért nem ment.
Kösz, hogy idézted a nevét, így meglett.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

lck
Nálam ha a "Legutóbbi ablakok és lapok megjelenítése" van beállítva újraindításkor megnyitja a korábban nyitott füleket. Vagy nem erre gondolsz ?
Evin
Hát ezt nem hiszem el. Nem képes még mindig elmenteni a nyitott lapokat. Most már nem csak leáll, szól, hogy több lapot zárok be, de miért nem képes menteni, egy RC?!
A b9-et frissítettem erre, és ott mûködött és be is volt kapcsolva ez a több lapos mentés.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

JoeFromHun
Azért is írtam rá válaszként,hogy azaz RC! 😊 <#eljen>

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Stefling
Rájöttem, hogy az ADBlock miatt nem töltõdik be sok alkalmazás iwiwen, ez ellen hogy tudok tenni? :/

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

5c0rp330n
ez semminek nem mond ellent amit irtam, de mind1, egyszer majd megerted.

lck
Firefox 4.0 RC1 Hun HIVATALOS !!!
( Ezúton tudatom 5c0rp330n nevû fórumtársammal hogy a fájl bitrõl-bitre megegyezik a #15410 hozzászólásomban belinkelt instabil nightly-val. )
ZilogR
Van olyan kiegészítõ a Firefoxhoz, amivel a nyomtatási nézetben én magam tudom berakni az oldaltöréseket? Vagy ezt alapból lehet, csak én nem jöttem még rá?

Elõre is köszi!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

lck
Tudom - nekem egyszerû halandónak, ha igazam van sincs igazam. Egyébként tényleg teljesen instabil ez a nájtli. 😊 Részemrõl zártam a témát. Peace !
5c0rp330n
epp ezt magyarazom, hogy meg akkor sem lenne igazad, ha ez lenne a vegleges RC1, mert ha ez is az, azt hivatalosan nem erositette meg senki. addig pedig amit linkeltel, az semmi mas mint egy instabil nightly, amivel felrevezetsz masokat.

lck
Igen, de nagy eséllyel ez lesz a végleges. Ha sima mezei verzió lenne akkor nem lockolták volna az FTP-n. Majd nemsokára nagy csinnadrattával elindítják. De hagyjuk, hamarosan kiderül kinek volt igaza.
5c0rp330n
nyilvan, es pont ezert nem mondhatod h ez az RC1, pont ezt magyarazom :S

lck
De ez most a build1 - persze lehet még buld120 is !
5c0rp330n
siman tehetik a build2-be, build3-ba, vagy barmelyik masikba attol fuggoen h mikor eri el a kivant szintet.

JoeFromHun
Ez az RC1!

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

lck
Ez a hivatkozás az ahova hivatalosan kiteszik az RC1-t:
ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/nightly/4.0rc1-candidates/build1/win32/hu/Firefox%20Setup%204.0%20RC%201.exe

Ezt pedig linkeltem:
http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/4.0rc1-candidates/build1/win32/hu/Firefox%20Setup%204.0%20RC%201.exe

A hivatalos helyen a letöltés még lockolva van.

De a telepítõ fájl már látszik, és a létrehozás dátuma és ideje megegyezik a letölthetõével.
Ebbõl valószínûsítem hogy ez lesz a végleges RC1. Persze csak akkor ha valami nagy hibát nem találnak.

Egyébként mûködik rendesen. Úgy települ mint a végleges. Kiszedték belõle a beta utalásokat.
Malakai
Mi az, hogy az ftp-n lévõ helye alapján?
Ugyanott van, ahova a candidatek mindig kerülnek, persze általában az elsõ buildet el is fogadják, de nem mindig.

Valószinüleg egy pár órán max egy napon belül kiderül, hogy vagy released RC lesz, vagy jön egy másik build.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

lck
Napok-hetek múlva már a végleges fog kijönni. Az RC-nek már február 25.-én ki kellett volna jönni. Az FTP-n lévõ helye alapján ez lesz az RC1.
5c0rp330n
lehet hogy az lesz, de qrvara nem biztos es te sem tudhatod, napok-hetek kerdese amig barmi biztosat lehet mondani rola.

JoeFromHun
Mégis csak látszódik a fény az alagút végén? 😊 Végre csak megszületik a 4-es .. bízom benne minél hamarabb

lck
Ez lesz az majd meglátod.
5c0rp330n
ez meg nem rendes rc1

Máté94
Hoppá :o
lck
Malakai
AdBlock-ból site blocking ki lett véve, mivel nem ez a funkciója az addonnak, szóval csak régebbi verzióval megy (0.5).
A BlockSite pl elméletileg erre van.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Parancsolj <#wink>
Doom 4
Ahoj! Olvastam valahol hogy van valami adblock nevezetû plugin amivel le tudok blokkolni oldalakat is. Tudnátok adni egy mûködõ linket?

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Sok user csak feltelepíti a programot és NEM nézi át teljes mértékben, hogy mire is képes - így nincs tisztában a program teljes körû képességével, leginkább az antivírusoknál van ez a probléma - így nem mindig van megfelelõen beállítva. De ezek is csak egy problémák a sok közül. <#pias><#pias><#nezze><#nezze><#hawaii>
KranaZoli
Na, akkor vannak alternatívák. Remek. Arról mondjuk fingom sincs, hogy meg találja-é. Persze lehet, X hét múlva. <#alien>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Nem. User fail. 😄

Szépen megkeresni a menüben a Súgó fület, és a Frissítések keresése...-re menni, tádám dádám ábrákádábrá csiribí-csiribá páff már mutatja is az újabb verziót.
KranaZoli
Mozilla Firefox 3.6.15 magyar (8.96M😎

Akinek nem tetszik a letöltési link az klikkeljen a házikó ikonra és keresgesse a hivatalos oldalon. 😊

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

N o N a m e
pár napja megnõttek a textareák, amik széthúzzák az oldalakat, íme:

csak betûtípust cseréltem a beállításoknál, de ha visszaállítom az alapot, akkor sem javul meg. Miért lehetnek ezek?
Malakai
Kicsit másban erõs a kettõ.
A mozilla megoldása nagy mennyiségû tabok tárolására jó, az opera stackjei meg gyorsan elérhetõen csinál kis plussz helyet a tab baron.
Kedvencem nekem a TabGroups Manager addon, amibõl talán ki is próbálom az újabb verziót, eddig a bétákkal iszonyat bugos volt, de talán utoljára béta 7-8 környékén próbáltam.

Szerk: Ja és igen, használom. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

[HUN]FaTaL
Nem, mert itt lassú szar. Az kéne mint, ahogy Operában van (tab stacking), hogy egymásra húzva már csoportba rendezi.

N o N a m e
ti használjátok a tab group-ot? én elõször ránéztem: "hú de király!", aztán azóta nem is foglalkozom vele! 😄
JoeFromHun
Jöhetne már végre a 4! <#zavart2> Vagy legalább az RC 😞

[HUN]FaTaL
Aha mert majd egyesével elindítom mind a 40-50 programot amit használok 😄 Mondjuk levelet én se szoktam kérni, naponta megnézem az oldalt aztán csá.

Egyébként nem minden alkalmazásban van frissítés keresése opció. Pl. mpc-hcben sincs, total commanderben se, hogy két egyszerû példát említsek. A flash frissítése meg egy kalap szar talán hetente 1x ha keres.

gergely1991
"fel tudsz iratkozni ha pl. frissül a firefox; flash és kapsz mail-ben értesítést. Nem kell vadászgatni azokat a hivatalos oldalakat, amilyen alkalmazásokat használok."
Ehhez csak annyit : súgó> frissítések keresése
A Firefox is felajánlja az adobe frissítést meg a maga az adobe flash is......ezért nem kérek levelet amit csak lefoglalja a levélgyûjtõ tárhelyemet😊
Természetesen én csak hivatalosról töltök 😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Felesleges vitázni, én ahhoz tartom magam amit eddig leírtam és nem fog megváltozni a hozzáállásom, akár mit írtok. :-) <#wave><#wave>

Amúgy meg nem tudom mi az üldözési mánia itt, mert nem töltök le naponta 5 db exe fájlt, havi 2-t max, de közelebb van a 0-hoz (frissítés esetén ha muszáj, de nem vagyok programbuzi). <#bohoc>
KranaZoli
Figyuka! Néha jó a dolgok mögé nézni, vagy rövidebben általánosságokban gondolkozni.

Ha Flash-t; firefox-ot a gyártó weboldaláról, akkor ergó mindent. Mert halvány-lila foggalmad sincs, hogy az éppen kitett 1,6GB-os Crysis 2 MP demó az vajon a játék demója-é; vagy kártékony alkalmazás a pcdome.hu; gamestar; pcguru; sötöbö oldalakon. Azt is töltsétek egy lassú szerverrõl, ha az a hivatalos. 30Mb-es net-em van. Nekem mégis megfelelnek a usite.hu; szoftverbazis.hu; ipon.hu éstöbbi portálok letöltõ szekciói, mert logikusan vannak felépítve, fel tudsz iratkozni ha pl. frissül a firefox; flash és kapsz mail-ben értesítést. Nem kell vadászgatni azokat a hivatalos oldalakat, amilyen alkalmazásokat használok.

Ezek nem elvek, hanem Én ezt tartom logikusnak; kényelmesnek; praktikusnak; stb...

Amit Ti írtok az már egy kicsit üldözési mánia. A PC-iteken se használjatok vírusnyalogató alkalmazást, hiszen mindent hivatalos oldalról töltetek. "Értem".

Részemrõl a felesleges OFF ezennel befejezve. Töltsön mindenki onnan, ahonnan akar és ne töltsön onnan, ahonnan nem akar.

Elhiszem hogy ez az usite megbízható oldal, de kérem, nekem is vannak elveim, én azokhoz tartom magam. <#pias><#pias>

u.i.: Az origóról mindig is azt mondták hogy megbízható oldal, és csalódnom kellet...sose lehet tudni.
5c0rp330n
-egy flash player 2.7 MB, ott aztan szamit a sebesseg
-ettol fuggetlenul maximummal jon a 15 megabites netemmel a vilag masik vegerol is
-semmi nem garantalja hogy ugyanaz a ket exe
en elhiszem hogy az is megbizhato oldal, de mivel semmivel nem kerul tobb energiamba a hivatalos oldalrol leszedni, es az a biztos forras ahova mindig jo verzio kerul fel es mindig a legujabb, ertelmet nem latom mashonnan leszedni. modositott exe veszeje, nem stabil, nem legujabb verzio veszelye mind-mind fennall, es en egyikbol se kerek, ha mar egyszer frissitesre fanyalodok, az legyen biztos, stabil, friss valtozat. szerintem ezt kar tulragozni.

[HUN]FaTaL
usite megbízható oldal

KranaZoli
Azért a usite-ot ne hasonlítsuk warez vagy pöcsöm tudja milyen oldalhoz. Usite-ról nyugodt szívvel tölthetsz bármit. Biztonsági szempontból tök mind1, mert ua. az EXE fájlt töltöd le, csak talán gyorsabban. Jöttök ezzel a butasággal az Antivir topic-ban is. Hangsúlyozom: Ne keverjétek össze az ilyen oldalakat 1éb más warez oldallal. De ne töltsetek semmit Ipon.hu szerverérõl se, mert onnan is gyorsabban jön le, hanem töltsétek a világ másik végérõl. It's up to you! Ha ettõl nagyobb biztonságban érzed Magad; érzitek Magatokat.

flasht adoberol (hiv. o.), ff-t meg a bongeszobol (vagy szinten a hiv. o.-rol). gondolom nem a te oldalad ez de szokjuk meg, hogy hivatalos oldalrol toltunk...ezt pont nem neked kellene leirnom mert olvasoja vagy az antivir topiknak amiben mar ezt is leirtuk, de probald megszokni biztonsag szempontjabol, egyszer mar utkoztem olyanba hogy az origon egy rogue antivirus volt felteve jo sokaig, nem egy ember toltotte le, ugy kellet szolnom nekik.
KranaZoli
Hát akkor szedd le onnan.
Azt, hogy miért, nem értem, de Te tudod.