19494
-
#16244 Nálam ezzel szép élesek a betűk.
Így állítottam be:
-
#16243 Én is feltettem, tényleg sokkal gyorsabb lett, valyon mitől... xD amúgy, méggyorsabb is lehetne, ha a D2D be lenne kapcsolva, ki is próbáltam, szóval ezt csak fokozni lehetne, de engem iszonyatosan bosszant a dolog, hogy a betűtípus elmosódottak, holott mikor még nem löktem újra a gépem, teljesen jó volt, pedig hozzá se nyúltam, magától oldódott meg akkor, namost nem tudom, a windows frissítés oldotta volna meg akkoriban (ha igen akkor az most miért nem telepítődött, mert minden frissítést felraktam de nem oldotta meg egyik sem) vagy mi más tett volna a cél érdekében... A VGA driverem is a legfrissebb, szóval még erre se foghatom, ráadásul a beállításainál is körül néztem, de ott se találok semmit, ami erre utalna, azaz élsimítási beállítást találtam, de az sztem csak a játékoknál érvényesül.
Továbbá rendesen utánna néztem már a neten is ennek a dolognak, de nem igazán találtam rá megoldást, csak hogy a ff beállításaiban állítsam false-ra stab stb, ezek csak kikapcsolják a dolgok, namost kikapcoslni én is kitudom a sima beállításoknál xD de az élsimításért a VGA felel gondolom, akkor végképp megintcsak nem értem xD de rohadtul bosszant már a dolog, hogy működött, most meg nem... ilyen nincs, ami egyszer működött, továbbra is működnie kellene. Sőt még egy plugint is kipróbáltam már, de azzal sem jártam sikerrel, meg a fenének kell plugin, amikor alapból jó lenne, de hogy hogyan... :/ -
#16242 Amúgy nem csak neked tűnik úgy! -
#16241 Másfél óra 4.0.1 használat után: PISZOKGYORS! - hogy a chrome felhasználók kedvenc szófordulatával éljek :) -
#16240 A flash is talán gördülékenyebb, de ram meg processzor kell most is neki bőven :) -
#16239 A flash-es tartalmakkal mennyire szenved?
Ez a plugin container maradt ilyen, vagy mi a helyzet vele?
A 3.6-nál én besokalltam ettől (irgalmatlanul lassult, pedig memória még rengeteg lett volna neki)..
Igazából összeomlás elleni védelem miatt van ott, gyakorlatilag csak gondokat okozott nálam. -
#16238 Mintha kicsit gyorsabbak lennének az oldalbetöltések, de lehet hogy ez csak placebo. -
#16237 Próbáltad? Vélemény? -
#16236 4.0.1. NEM HIVATALOS (MÉG) ! -
#16235 Igen, ez tipikusan a
"- Doktor Úr, ha így csinálok fáj.
- Hát ne csináljon úgy."
esete.
-
TomBond #16234 Azért tetszik a hibamegoldásuk! Használj másik böngészőt... -
Puhos #16233 Írtam az Ipon e-mail címre egy üzenetet és azt a választ kaptam, hogy használjam a Chrome böngészőt. Aztán leírtam nekik újra a hibát, és most kaptam meg a második levélre a választ, hogy náluk fennáll a hiba dolgoznak rajta! -
TomBond #16232 Azaz mégsem jó! Az előbb még ment rendesen, de most már nekem is azt csinálja. -
TomBond #16231 Én éppen most próbáltam, és minden oké! -
Puhos #16230 Köszi a válaszodat, de tegnap óta semmilyen változtatást nem eszközöltem a böngészőben, sőt a szomszédomnál sem működik rendesen, ugyanaz a hiba mint nálam! -
#16229 Itt nem teszi, úgyhogy valószinüleg valami addon kavar be. -
Puhos #16228 Sziasztok!
A mai napon tapasztaltam egy furcsa dolgot. Jelenleg a Firefox 4.0 verzióját használom. Az ipon.hu oldalon lévő gépösszerakó menüt ha elindítom, és elkezdem a gépösszerakást és az alaplapot kiválasztom pl.: Gigabyte akkor azon nyomban átugrik a beválasztott alaplap a Sapphire alaplapjára. De ha procit választok akkor is átugrik a választhatók közül a legalsóra. Ez a jelenség csak a Firefox-nál volt tapasztalható az IE9-nél nem. Remélem érthető volt a lírás. Mi lehet a baj? A CCleaner-t rendszeresen használom!
Köszi szépen. -
#16227 Megfogod, kihúzod, örülsz. -
#16226 Asztalon létrehozol egy FF parancsikont, majd tulajdonságok, parancsikon, cél, itt a mezőbe a célhivatkozás végére beírod a könyvjelződben szereplő oldalt http előtaggal.
pl.:
"C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe"
ezt egészíted ki így: (például sg.hu-ra)
"C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe" http://sg.hu
Ezek után katt, és az sg jön be.
Így az asztalra ki tudod rakni.
Tálcára ez nem igazán jó megoldás, mivel valószínűleg már eleve rögzítve van a fox ikonja, így a könyvjelzőt nyitó példány is abban az ablakban fog megnyílni, külön rögzíteni ott nem tudod. -
#16225 Kicsit favágó módszer van. Bár nem biztos, hogy ezt szeretnéd..
Teszel egy ff parancsikont az asztalra, majd tulajdonságok, cél.
Cél szövegsor végére a filenév után beteszed a könyvjelzőben hivatkozott kívánt oldal elérését http előtaggal macskaköröm mögé.
Most éppen chrome-mal, de így néz ki:
"C:\Users\***felhasználóneved***\AppData\Local\Google\Chrome\Application\chrome.exe" http://s3.sfgame.hu/
Az ikont pedig megváltoztatod valami témába vágóra.
Lehet, hogy nem erre gondoltál.. -
gepesz13 #16224 Sziasztok!
Van valami módszer, hogy a könyvjelzőkből kitegyek valamit a tálcára?
-
#16223 Lehet, hogy paranoiás vagyok, de mintha ez a gond csak ff 4.0 óta volna meg, 3.6-nál nem volt. -
#16222 "A flash RC1 miért jobb mint a jelenlegi 10.2.159.1?
Miért érdemes felrakni?"
Csak tipp, hogy talán azzal jobb lesz. Nekem nincs különösebben ilyen problémám. -
#16221 nod32 van fent.
web védelem? Nem tudom, majd átnézem, nem sokat foglalkoztam vele, de nem is szoktam..
A flash RC1 miért jobb mint a jelenlegi 10.2.159.1?
Miért érdemes felrakni? -
#16220 "Nálam a gúgöl keresésnél elöl-hátul van karika. Nem lehet úgy beállítani, hogy pl. csak a sor végén legyen?! Vagy ez ilyen?! :)"
Search Preview addon miatt van. :) -
#16219 Milyen vírusnyalogatót használsz?! Nincs vmi web védelem ami esetleg lassítani rajta?!
Chrome-nak Saját flash player-e van.
btw: Próbáld ki a 10.3 RC1-et. Én már régóta használom a 10.3-at. Előző bétát is, ill. a frissebb RC1-et is kb. mióta kint van.
Adobe Flash Player 10.3 Release Candidate
Más:
Használja vki a WOT addon-t?!
Nálam a gúgöl keresésnél elöl-hátul van karika. Nem lehet úgy beállítani, hogy pl. csak a sor végén legyen?! Vagy ez ilyen?! :)
A sor végén lévő másik szimbólum az az Avast WebRep ikonja. Csak épp állandóan xarakodik ez utóbbi (sajnos).
-
#16218 A 4.0 fox óta a flash-es tartalmak betöltése gyalázatosan lassú nálam, speedtest szerint viszont a ping-el nincs nagy gond (12-20), néha egyéb oldalak frissítése is piszkosul belassul. A gép most lett újratelepítve...
Chrome-mal rendben van.
-
#16217 Hi, a Mozzila Sync nem arra valo amire a Chromeba a szinkronizalas? vagyis nem egy szerverre menti el a bongeszo beallitasait, konyvjelzoket stb? es ha ujrapakolod a wint pl. csak beirod a felhasznaloneved-jelszot es minden ugy marad ahogy volt ? Ma ujra felraktam a Mozillat mert ahogy eszre vettem nalam a Firefoxal mukodnek legjobban a videok,streamek , ilyesmik, beirtam amit kell a Syncnel amit korabban hasznaltam de nem jelent meg semmi regebbi beallitasom vagy konyvjelzom:| Esetleg ha van ehez addon leirjatok a nevet? -
#16216 Jó reggelt mindenkinek!
Kezd valami gázosodás lenni itt a Firefoxnál... remélem csak nálam.
- Az újonnan elhelyezett könyvjelzőket nem jegyzi meg
- Néhány oldalra nem léptet be, holott beírom a jelszavamat és a felhasználónevemet, némelyik szerint elírtam, holott ez nem igaz
- Az előzmények megjegyzése be van kapcsolva, még sincs semmi se megjegyezve
Aztán ki tudja még mi kínja baja van-lesz.
Vírust nem találtam, registry, géphasználat nyomai stb tiszta... mi a fészkes fene lehet ez? Azon kívül, hogy Firefox 3.6.16
Köszönöm! -
#16215 -
KaBuTo666 #16214 megbízható webhely megbízható addonnal...de mégis epic -
#16213 indítsd el csökkentett módban(start>legfelül internet vagy Firefox jobb egérgomb csökkentett mód) és minden kiterjesztést/bővítményt kapcsold ki(kivéve a flash,java-t) aztán indítsd el újra -
tonnni #16212 Ja, most látom csak, hogy a program törlése után is bal oldalon a start menü mellet ott az ikonja... Nem értem -
tonnni #16211 Hello!
Olyan problémám van, hogy frissítettem a firefoxot a 4.0 ra és azóta nem indul el. Már letöröltem, ujra feltelepítettem de egyszerüen nem indul el. Mi lehet a baj?? -
#16210 Ide:
Miért nem tudok bejutni, miután hozzáadom a megbízható oldalakhoz?
Mindig visszajön, és sosem enged beee? -
#16209 Van aki a 10.3 Beta 2 Flash player-el használja a Fox4-est?! Most tettem fel, így megkésve de érdeklődnék, hogy nem bug-ose?! :D
Egyelőre semmi probléma vele. (Igaz a stabil-al sem volt :)
Csak kíváncsiság. -
#16208 -
#16207 5870 -
#16206 Ok-ok és emléxem is csak érdeklődtem, hogy másnál is van-e ez a hiba?!
Egyelőre kikapcsolom és várom, hogy a következőben talán jobban fog működni. Nem akarok erre profilt, mert vagy működjön korrektül, vagy sehogy. :) Már az sem érdekel különösen, hogy 3D-ben megy a VGA, csak az nem járja, hogy kilépve is abban marad. :(
Főként csak 7vgén van arra időm, hogy huzamosabb ideig használjam a Fox-ot, (asztali gépemen) de ilyenkor szinte mindig belefutok ebbe a hibába.
Pointer
Köszi! Milyen VGA-d is van Neked?! -
#16205 Én kikapcsoltam az FFben, mert hagyta már 100% terheltségen a vga-t.