Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem már csak 1 kiegészítõ nem megy ami 3-as alatt fenn volt ( Undo Closed Tab Button ).
Ha valami nagyon hiányozna, elõtte inkább itt keress rá hogy jó lenne e a négyessel.
http://goo.gl/gd6Zi5
Kösz, hogy idézted a nevét, így meglett.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
A b9-et frissítettem erre, és ott mûködött és be is volt kapcsolva ez a több lapos mentés.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
( Ezúton tudatom 5c0rp330n nevû fórumtársammal hogy a fájl bitrõl-bitre megegyezik a #15410 hozzászólásomban belinkelt instabil nightly-val. )
Elõre is köszi!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/nightly/4.0rc1-candidates/build1/win32/hu/Firefox%20Setup%204.0%20RC%201.exe
Ezt pedig linkeltem:
http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/4.0rc1-candidates/build1/win32/hu/Firefox%20Setup%204.0%20RC%201.exe
A hivatalos helyen a letöltés még lockolva van.
De a telepítõ fájl már látszik, és a létrehozás dátuma és ideje megegyezik a letölthetõével.
Ebbõl valószínûsítem hogy ez lesz a végleges RC1. Persze csak akkor ha valami nagy hibát nem találnak.
Egyébként mûködik rendesen. Úgy települ mint a végleges. Kiszedték belõle a beta utalásokat.
Ugyanott van, ahova a candidatek mindig kerülnek, persze általában az elsõ buildet el is fogadják, de nem mindig.
Valószinüleg egy pár órán max egy napon belül kiderül, hogy vagy released RC lesz, vagy jön egy másik build.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A BlockSite pl elméletileg erre van.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Szépen megkeresni a menüben a Súgó fület, és a Frissítések keresése...-re menni, tádám dádám ábrákádábrá csiribí-csiribá páff már mutatja is az újabb verziót.
Akinek nem tetszik a letöltési link az klikkeljen a házikó ikonra és keresgesse a hivatalos oldalon. 😊
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
csak betûtípust cseréltem a beállításoknál, de ha visszaállítom az alapot, akkor sem javul meg. Miért lehetnek ezek?
A mozilla megoldása nagy mennyiségû tabok tárolására jó, az opera stackjei meg gyorsan elérhetõen csinál kis plussz helyet a tab baron.
Kedvencem nekem a TabGroups Manager addon, amibõl talán ki is próbálom az újabb verziót, eddig a bétákkal iszonyat bugos volt, de talán utoljára béta 7-8 környékén próbáltam.
Szerk: Ja és igen, használom. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Egyébként nem minden alkalmazásban van frissítés keresése opció. Pl. mpc-hcben sincs, total commanderben se, hogy két egyszerû példát említsek. A flash frissítése meg egy kalap szar talán hetente 1x ha keres.
Ehhez csak annyit : súgó> frissítések keresése
A Firefox is felajánlja az adobe frissítést meg a maga az adobe flash is......ezért nem kérek levelet amit csak lefoglalja a levélgyûjtõ tárhelyemet😊
Természetesen én csak hivatalosról töltök 😊
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Amúgy meg nem tudom mi az üldözési mánia itt, mert nem töltök le naponta 5 db exe fájlt, havi 2-t max, de közelebb van a 0-hoz (frissítés esetén ha muszáj, de nem vagyok programbuzi). <#bohoc>#bohoc>
Ha Flash-t; firefox-ot a gyártó weboldaláról, akkor ergó mindent. Mert halvány-lila foggalmad sincs, hogy az éppen kitett 1,6GB-os Crysis 2 MP demó az vajon a játék demója-é; vagy kártékony alkalmazás a pcdome.hu; gamestar; pcguru; sötöbö oldalakon. Azt is töltsétek egy lassú szerverrõl, ha az a hivatalos. 30Mb-es net-em van. Nekem mégis megfelelnek a usite.hu; szoftverbazis.hu; ipon.hu éstöbbi portálok letöltõ szekciói, mert logikusan vannak felépítve, fel tudsz iratkozni ha pl. frissül a firefox; flash és kapsz mail-ben értesítést. Nem kell vadászgatni azokat a hivatalos oldalakat, amilyen alkalmazásokat használok.
Ezek nem elvek, hanem Én ezt tartom logikusnak; kényelmesnek; praktikusnak; stb...
Amit Ti írtok az már egy kicsit üldözési mánia. A PC-iteken se használjatok vírusnyalogató alkalmazást, hiszen mindent hivatalos oldalról töltetek. "Értem".
Részemrõl a felesleges OFF ezennel befejezve. Töltsön mindenki onnan, ahonnan akar és ne töltsön onnan, ahonnan nem akar.
u.i.: Az origóról mindig is azt mondták hogy megbízható oldal, és csalódnom kellet...sose lehet tudni.
-ettol fuggetlenul maximummal jon a 15 megabites netemmel a vilag masik vegerol is
-semmi nem garantalja hogy ugyanaz a ket exe
en elhiszem hogy az is megbizhato oldal, de mivel semmivel nem kerul tobb energiamba a hivatalos oldalrol leszedni, es az a biztos forras ahova mindig jo verzio kerul fel es mindig a legujabb, ertelmet nem latom mashonnan leszedni. modositott exe veszeje, nem stabil, nem legujabb verzio veszelye mind-mind fennall, es en egyikbol se kerek, ha mar egyszer frissitesre fanyalodok, az legyen biztos, stabil, friss valtozat. szerintem ezt kar tulragozni.