19494
-
#16284 Options > When Firefox starts: Show my windows and tabs from last time -
#16283 Naigen, erre én is kíváncsi lennék, mert én is hiányolom, énis a napokban vettem észre és sokszor bosszantó. -
Anonymusx #16282 Helló!
Újraraktam a rendszert, és eddig a Firefoxot ha elindítottam, alul kijött hogy az előző munkamenet folytatása, most viszont nincs olyan funkció, és nem tudom hogy hol lehetne azt beállítani. Valaki tudna segíteni? -
#16281 Ez egyre érdekesebb. FF alatt a fészbukk nem működik jól, viszont IE9 alatt jól működik, pl nem hozott be egy oldalt, pedig létezik, aztán beírtam IE-be, az simán betöltötte, aztán frissítetttem vagy 20x FF-ban, de semmi, nem található az oldal Ő szerinte. Kezd kétejeim lenni a FF felől :/ -
#16280 De, épphogy szaggat és laggol, pl itt: http://glow.mozilla.org/
Amint az oldalra lépek, eltelik 5 másodperc és szaggat, ami eddig még enm volt, csak most vagy 4 napja. :/
Valamiért az is érdekes, hogy IE9 alatt, a fészbukk is gyorsabb, érdekes ez is. Pedig teljesen kiürítettem a FF minden szögletét, még a sütiket is minden előzméynt stb-t... Továbbá, most löktem újra a agépem vagy 5 napja. -
#16279 Mi az, hogy belassult?!
A betöltés lassú, nem vagy egyedül vele. Gondolom nem a lejátszás lassú. (nem szaggat; laggol :)
A betöltés szar. 480p-nél is akad. 360p folyamatos. Random - nem minden esetben, de most 90%, hogy lassú a betöltés. De csak a betöltés akadozik. Nem a lejátszás.
Notice: UPC Fiber Power 30Mb-es net-em van. -
#16278 2 magos nem elég neki? Ráadásul intel 2,66Ghz.... eddig sose volt vele baj. -
kl24h #16277 Nálam nem volt gond a MF-al, a tegnap frissítettem fel a 4.01-re de tökéletesen megy és a hasznaltauto.hu oldalon is semmi gond nélkül lehet nézegetni, felnyitni dolgokat rajta. -
kl24h #16276 Hát nem tudom, lehet elég lenne, de azért figyeld meg, hogy videó nézésénél hány %-on megy a processzor.
Ez a belassulás mástól is függ: pl. milyen antivírust hasnzálsz. És akkor így már több minden használja a processzort (plugin-container.exe + az antivírus + esetleg valami más Add-ons is). -
#16275 egyébként csak szinte a hasznaltauto alatt omlik össze
még amikor a 4et leszedtem ott is előfordult aztán egy pár nap múlva stabilizálodott aztán most az ujabb frissítéssel megint összeomlik
kicsit idegesítő
-
#16274 x2 245 2,9 nem elég neki???? -
kl24h #16273 A flash-nek processzor kell, nálam is így van.
Effe88: Esetleg vírus is okozhatja!!! -
#16272 Nekem a flash lassult be. :/ -
kl24h #16271 Én felnyitottam, de nincs gond, sőt lehet nézegetni is az oldalon.
Lehet valamilyen Add-ons okozza. -
#16270 Mert valamelyik reklám összeomlasztja. Szűrd ki. -
#16269 miért omlik össze mindig a mozilla( 4.01) állandóan a hasznaltauto.hu alatt???? -
#16268 Oké... leesett :D -
#16267 Profilom? -
#16266 Lehet a profilod korrupt, kezdj egy tök újat. -
#16265 Hali!
Kezd valami gázosodás lenni itt a Firefoxnál... remélem csak nálam.
- Az újonnan elhelyezett könyvjelzőket nem jegyzi meg
- Néhány oldalra nem léptet be, holott beírom a jelszavamat és a felhasználónevemet, némelyik szerint elírtam, holott ez nem igaz
- Az előzmények megjegyzése be van kapcsolva, még sincs semmi se megjegyezve
Aztán ki tudja még mi kínja baja van-lesz.
Vírust nem találtam, registry, géphasználat nyomai stb tiszta... mi a fészkes fene lehet ez? Azon kívül, hogy Firefox 3.6.16
Köszönöm! -
#16264 Mostanában nem néztem, régebben ennyire tré azért nem volt.
Kössz! -
#16263 Köszi, de már megtaláltam itt: Nézet -> Eszköztárak -> Felül elhelyezett fülek -
#16262 Jobb gomb a tabok mellett. -
#16261 Hali!
Most raktam fel a 4.0.1-et a 3.6 után, és az lenne a kérdésem, hogy a megnyitott oldalakat nem lehetne a könyvjelzők eszköztár alá varázsolni valahogy? Mert így nekem elég tré. :D -
#16260 Semmi köze a böngészőhöz, nálam is szar a youtube. -
#16259 Többieknél mizu?! Most Nálam is totálisan be van(volt) lassulva. Régebben, amikor még 3.6.16-os Fox volt Én sem tapasztaltam ilyet. Mostanában nem YT-oztam annyit. Régebben még a háttérzene is YT volt. :)
Most meg ad-hoc. Van videó amit hamar betölt, van aminél 480p-nél megáll. Régebben az 1080p-sek fogták csak meg. Azt szerintem most be sem töltené bizonyos YT vidiknél. :D
De Én akkor is arra tudok gondolni, hogy mégsem Fox hiba ez, hanem YT probléma. Chrome most nincs fent. Legalábbis asztali gépemen. Csak IE9. Dettó ugyanúgy viselkedik, mint a Fox4.
Gondolom nagyon sok már az 1080p-es videó; HD videó és/vagy technikai problémák lehetnek...
De nem a Fox4 hibája lesz ez. :)
Vissza kell szokni a 360p-re. -
#16258 Most Nekem is lassú. :(
De érdekes mód nem minden YT videó. Ez szerintem YT probléma lesz. -
DIESEL DOG #16257 Ez nagyon jó köszi szépen a tippet! -
#16256 Jahhh. :)
Erre, tipp?! -
#16255 Te használod is a géped vagy egész nap a hibákat keresed és a feladatkezelőt bújod?:D -
#16254 Tárgy: Plugin Container
Van vmi orvosság az ellen, hogy miért marad flash bezárás után is a memóriában a plugin-container.exe?!
Megnyitok 1db fület. 1db flash; felugrik pl. 33MB-ra. Bezárom a tab fület. Visszaugrik cca. 6-7MB-ra, de marad a memóriában. Csak üres tab van mellette.
-
#16253 Nálam is. Hál Istennek. :) S végre normálisan tudom használni a hardveres gyorsítást is (no, ez nem a Fox, hanem AMD érdeme - előző driver-ben sara :)
Mióta feltettem a friss Radeon driver-t használom, nincs GPU órajel bennragadás, szépen állítgatja az órajeleket a driver.
Egyelőre hagyom így. :) -
#16252 Ez az elmosódás nem tudom mitől függ.. de PL nálam első perctől kezdve jó!
Ati HD4200! W7/Linux -
#16251 Nem, még mindig bugos. -
#16250 Sziasztok!
Feltettem a 4.0.1-es Fox-ot. Csináltam egy új profilt. Bemásoltam a kiegeket. Köztük a Favicon Changer addon-t is. De elfeledtem lecserélni az SG favicon-ját. Most jutott eszembe, közben annyira megfeledkeztem, hogy eddig azért volt jó, mert lecseréltem. De látom 1x sem váltott át a kék SG favikon a sárga-fehér favikonba.
Megszüntették ezt az Opera-s dolgot?!
Notice: Most cserélte le. :D -
#16249 Jaja látom, hát nem tudom, mi lehet a gond. :/ Tom, az jó, én meg se vártam, hogy felajánlja, úgy gondoltam hogy majd 1-2 hét mire hivatalos elsz, de ezek szerint csak kicsit kellett volna várni, de valóban sokkal gyorsabb, tök jó. :)
Én meg utánna nézek még ennek a betű elmosódásnak jobban, úgyis kiderítem hogy mizu vele, nem létezik, hogy ezt nem lehet megoldani sehogy. Elvileg valami bugfix jött win7-hez, de nem tudom, semmi sem változott. Amúgy nekem is ATI VGA-m van, 5670 ráadásul, tehát még új is. Amúgy az is lehet, hogy az előző vga drivertnél jó volt, az újnál, meg nem? :/ Az egyel régebbit le se tudom már tölteni... na mindegy. -
#16248 Ja, kattints rá akkor látszik rendesen a 100%-os méretben. -
#16247 Sajnálom. Gondolom videokártya függő (is)
Nekem ATI kártyával a kiegészítővel ilyen:
Előtte nekem is mosott volt, de így teljesen elfogadható. -
TomBond #16246 Nekem most felajánlotta a frissítést. Meg is csináltam. -
#16245 Beállítottam ugyanilyenre, még rosszabb mint volt annyival, hogy a betűk közötti térköz mégkissebb xDDD szóval.. akármit állítgattam, akkor sem jó, jobb nem, csak ugyanilyen avgy rosszabb tőle. Azért köszönöm. :)