19494
  • Malakai
    Options > When Firefox starts: Show my windows and tabs from last time
  • Stefling
    Naigen, erre én is kíváncsi lennék, mert én is hiányolom, énis a napokban vettem észre és sokszor bosszantó.
  • Anonymusx
    Helló!
    Újraraktam a rendszert, és eddig a Firefoxot ha elindítottam, alul kijött hogy az előző munkamenet folytatása, most viszont nincs olyan funkció, és nem tudom hogy hol lehetne azt beállítani. Valaki tudna segíteni?
  • Stefling
    Ez egyre érdekesebb. FF alatt a fészbukk nem működik jól, viszont IE9 alatt jól működik, pl nem hozott be egy oldalt, pedig létezik, aztán beírtam IE-be, az simán betöltötte, aztán frissítetttem vagy 20x FF-ban, de semmi, nem található az oldal Ő szerinte. Kezd kétejeim lenni a FF felől :/
  • Stefling
    De, épphogy szaggat és laggol, pl itt: http://glow.mozilla.org/
    Amint az oldalra lépek, eltelik 5 másodperc és szaggat, ami eddig még enm volt, csak most vagy 4 napja. :/
    Valamiért az is érdekes, hogy IE9 alatt, a fészbukk is gyorsabb, érdekes ez is. Pedig teljesen kiürítettem a FF minden szögletét, még a sütiket is minden előzméynt stb-t... Továbbá, most löktem újra a agépem vagy 5 napja.
  • KranaZoli #16279
    Mi az, hogy belassult?!

A betöltés lassú, nem vagy egyedül vele. Gondolom nem a lejátszás lassú. (nem szaggat; laggol :)

A betöltés szar. 480p-nél is akad. 360p folyamatos. Random - nem minden esetben, de most 90%, hogy lassú a betöltés. De csak a betöltés akadozik. Nem a lejátszás.

Notice: UPC Fiber Power 30Mb-es net-em van.
  • Stefling
    2 magos nem elég neki? Ráadásul intel 2,66Ghz.... eddig sose volt vele baj.
  • kl24h
    Nálam nem volt gond a MF-al, a tegnap frissítettem fel a 4.01-re de tökéletesen megy és a hasznaltauto.hu oldalon is semmi gond nélkül lehet nézegetni, felnyitni dolgokat rajta.
  • kl24h
    Hát nem tudom, lehet elég lenne, de azért figyeld meg, hogy videó nézésénél hány %-on megy a processzor.
    Ez a belassulás mástól is függ: pl. milyen antivírust hasnzálsz. És akkor így már több minden használja a processzort (plugin-container.exe + az antivírus + esetleg valami más Add-ons is).
  • Effe88
    egyébként csak szinte a hasznaltauto alatt omlik össze
    még amikor a 4et leszedtem ott is előfordult aztán egy pár nap múlva stabilizálodott aztán most az ujabb frissítéssel megint összeomlik
    kicsit idegesítő
  • Effe88
    x2 245 2,9 nem elég neki????
  • kl24h
    A flash-nek processzor kell, nálam is így van.

Effe88: Esetleg vírus is okozhatja!!!
  • Stefling
    Nekem a flash lassult be. :/
  • kl24h
    Én felnyitottam, de nincs gond, sőt lehet nézegetni is az oldalon.
    Lehet valamilyen Add-ons okozza.
  • [HUN]FaTaL
    Mert valamelyik reklám összeomlasztja. Szűrd ki.
  • Effe88
    miért omlik össze mindig a mozilla( 4.01) állandóan a hasznaltauto.hu alatt????
  • Toto652
    Oké... leesett :D
  • Toto652
    Profilom?
  • Malakai
    Lehet a profilod korrupt, kezdj egy tök újat.
  • Toto652
    Hali!
    Kezd valami gázosodás lenni itt a Firefoxnál... remélem csak nálam.

- Az újonnan elhelyezett könyvjelzőket nem jegyzi meg
    - Néhány oldalra nem léptet be, holott beírom a jelszavamat és a felhasználónevemet, némelyik szerint elírtam, holott ez nem igaz
    - Az előzmények megjegyzése be van kapcsolva, még sincs semmi se megjegyezve

Aztán ki tudja még mi kínja baja van-lesz.
    Vírust nem találtam, registry, géphasználat nyomai stb tiszta... mi a fészkes fene lehet ez? Azon kívül, hogy Firefox 3.6.16

Köszönöm!
  • KranaZoli #16264
    Mostanában nem néztem, régebben ennyire tré azért nem volt.

Kössz!
  • Tigristank
    Köszi, de már megtaláltam itt: Nézet -> Eszköztárak -> Felül elhelyezett fülek
  • Malakai
    Jobb gomb a tabok mellett.
  • Tigristank
    Hali!

Most raktam fel a 4.0.1-et a 3.6 után, és az lenne a kérdésem, hogy a megnyitott oldalakat nem lehetne a könyvjelzők eszköztár alá varázsolni valahogy? Mert így nekem elég tré. :D
  • [HUN]FaTaL
    Semmi köze a böngészőhöz, nálam is szar a youtube.
  • KranaZoli #16259
    Többieknél mizu?! Most Nálam is totálisan be van(volt) lassulva. Régebben, amikor még 3.6.16-os Fox volt Én sem tapasztaltam ilyet. Mostanában nem YT-oztam annyit. Régebben még a háttérzene is YT volt. :)

Most meg ad-hoc. Van videó amit hamar betölt, van aminél 480p-nél megáll. Régebben az 1080p-sek fogták csak meg. Azt szerintem most be sem töltené bizonyos YT vidiknél. :D

De Én akkor is arra tudok gondolni, hogy mégsem Fox hiba ez, hanem YT probléma. Chrome most nincs fent. Legalábbis asztali gépemen. Csak IE9. Dettó ugyanúgy viselkedik, mint a Fox4.

Gondolom nagyon sok már az 1080p-es videó; HD videó és/vagy technikai problémák lehetnek...

De nem a Fox4 hibája lesz ez. :)
    Vissza kell szokni a 360p-re.
  • KranaZoli #16258
    Most Nekem is lassú. :(
    De érdekes mód nem minden YT videó. Ez szerintem YT probléma lesz.
  • DIESEL DOG #16257
    Ez nagyon jó köszi szépen a tippet!
  • KranaZoli #16256
    Jahhh. :)

Erre, tipp?!
  • [HUN]FaTaL
    Te használod is a géped vagy egész nap a hibákat keresed és a feladatkezelőt bújod?:D
  • KranaZoli #16254
    Tárgy: Plugin Container

Van vmi orvosság az ellen, hogy miért marad flash bezárás után is a memóriában a plugin-container.exe?!

Megnyitok 1db fület. 1db flash; felugrik pl. 33MB-ra. Bezárom a tab fület. Visszaugrik cca. 6-7MB-ra, de marad a memóriában. Csak üres tab van mellette.

• KranaZoli #16253
    Nálam is. Hál Istennek. :) S végre normálisan tudom használni a hardveres gyorsítást is (no, ez nem a Fox, hanem AMD érdeme - előző driver-ben sara :)

Mióta feltettem a friss Radeon driver-t használom, nincs GPU órajel bennragadás, szépen állítgatja az órajeleket a driver.

Egyelőre hagyom így. :)
  • JoeFromHun
    Ez az elmosódás nem tudom mitől függ.. de PL nálam első perctől kezdve jó!
    Ati HD4200! W7/Linux
  • [HUN]FaTaL
    Nem, még mindig bugos.
  • KranaZoli #16250
    Sziasztok!

Feltettem a 4.0.1-es Fox-ot. Csináltam egy új profilt. Bemásoltam a kiegeket. Köztük a Favicon Changer addon-t is. De elfeledtem lecserélni az SG favicon-ját. Most jutott eszembe, közben annyira megfeledkeztem, hogy eddig azért volt jó, mert lecseréltem. De látom 1x sem váltott át a kék SG favikon a sárga-fehér favikonba.

Megszüntették ezt az Opera-s dolgot?!

Notice: Most cserélte le. :D
  • Stefling
    Jaja látom, hát nem tudom, mi lehet a gond. :/ Tom, az jó, én meg se vártam, hogy felajánlja, úgy gondoltam hogy majd 1-2 hét mire hivatalos elsz, de ezek szerint csak kicsit kellett volna várni, de valóban sokkal gyorsabb, tök jó. :)

Én meg utánna nézek még ennek a betű elmosódásnak jobban, úgyis kiderítem hogy mizu vele, nem létezik, hogy ezt nem lehet megoldani sehogy. Elvileg valami bugfix jött win7-hez, de nem tudom, semmi sem változott. Amúgy nekem is ATI VGA-m van, 5670 ráadásul, tehát még új is. Amúgy az is lehet, hogy az előző vga drivertnél jó volt, az újnál, meg nem? :/ Az egyel régebbit le se tudom már tölteni... na mindegy.
  • lck
    Ja, kattints rá akkor látszik rendesen a 100%-os méretben.
  • lck
    Sajnálom. Gondolom videokártya függő (is)
    Nekem ATI kártyával a kiegészítővel ilyen:

Előtte nekem is mosott volt, de így teljesen elfogadható.
  • TomBond
    Nekem most felajánlotta a frissítést. Meg is csináltam.
  • Stefling
    Beállítottam ugyanilyenre, még rosszabb mint volt annyival, hogy a betűk közötti térköz mégkissebb xDDD szóval.. akármit állítgattam, akkor sem jó, jobb nem, csak ugyanilyen avgy rosszabb tőle. Azért köszönöm. :)