19494
-
#16204 Már mondtam, hogy állítsd attben 2d profilra ha fut az FF :) -
#16203 Azért ennyire drasztikus csúnyaságot Nálam még nem művelt. :) Már kezdtem volna megszokni a hardveres gyorsítást és beadni a derekam, de főképp ha elég sokat időzök PH-n ahol a villogó smily-k miatt is már 3D-be vált a kártya és kilépek Fox-ból marad 3D-ben a kártya. :(
Mivel 2db Radeon driver-t is próbáltam és másnál is előfordult már Fox4-nél, így ez Fox4 hiba lesz. :(
Remélem következő verzió ügyesebb lesz. :) Így most nem nagyon tudok mást, mint kikapcsolni ill. talán mégis van vmi köze az ATI driver-hez és akkor talán a friss-ben foltoznak rajta vmit, vagy várható talán javulás. :) -
#16202 En hasznalom, de egy fos, ha jatszom ablak modban, akkor mar tobbszor csontra resetelte ugy a gepet, hogy utana meg az asztal ikonjaimat is szetcseszte. Banom, hogy feltettem mar. -
#16201 Fijjugok!
Van-é itt vki aki használja a Fox4 hardveres gyorsítását és Radeon kártyája van?!
Kezdem beadni a derekam, hogy használjam(használgatom) de sajnos most már 2x fordult elő 7vgén, hogy 3D-s üzemmódban marad a VGA több órás Fox használat után.
Kilépek asztalra és ott is marad 3D-s órajel. Csak restart segít, logout sem elég Neki. :(
PH Radeon topic-ban más is tapasztalta. Próbáltam 2db Radeon driver-el is. Masszív használat után azonban ez lesz. :(
-
Noodlee #16200 Erre valaki?
Hol tudom beállítani, hogy a megnyíló képeket ne méretezze át a FF? -
Ironman2 #16199 Na xazze! Van amit még nem tudtam.Köszi a helpet -
#16198 Aztán ez minek? Bekapcsolod a könyvjelző eszköztárat felül (ha még nincs) és kihúzod oda a youtubeot és már van is egy gombod. -
Ironman2 #16197 Átkapcsol a youtube oldalára -
#16196 "Nem tudtam, hogy ezek is tudnak ilyet. Azt hittem azok konstans könyvjelzőket tudnak csak kezelni. Én úgy értettem Neki olyan kell, ami az utoljára látogatott oldalak képeit teszi ki."
Na én meg azt nem tudtam, hogy ez a kieg azt csinálja. :D
Bár részemről szerintem annak semmi értelme :D -
#16195 Figyuka! Nem írnád le úgy mégis, hogy mi a rákot csinál az a YT gomb?! Fingom sincs! YT könyvjelző nem jó?! -
Ironman2 #16194 Csak idáig a Google eszköztáron be lehetett hozni a youtube gombot.Valami olyasmit akarok csinálni felülre -
#16193 Nem tudtam, hogy ezek is tudnak ilyet. Azt hittem azok konstans könyvjelzőket tudnak csak kezelni. Én úgy értettem Neki olyan kell, ami az utoljára látogatott oldalak képeit teszi ki.
Ironman: Milyen YT ikon?!?! Eszköztár testreszabás és minden oda tudsz pakolni ahová "akarod". Gondolom kieg. sávon lehet az a YT gomb. (?!) -
#16192 Speed Dial, Fast Dial -
Ironman2 #16191 Köszi nagyon jó.Még egy kérdésem lenne,az hogy youtube gombot le lehet-e rakni valahogyan felülre? -
#16190 Szerintem ilyen van több is, Én egyiket sem használom.
- New Tab King 5.0.5
-
Ironman2 #16189 Nekem csak egyvalami hiányzik amióta kivágtam a Google eszköztárat.Amikor megnyitok uj lapot,akkor hiányoznak az oldalak miniképei.Ezt nem tudja valamelyik kieg? -
#16188 Szerintem sincs semmi értelme. Különben meg addon-t intézze az addon, ne a Fox!!! Ha az addon nem tudja, akkor annyit ér az addon. Ez nem Fox hiányosság. -
Ironman2 #16187 Fel van nálam telepitve a google eszköztár is.De szerintem semmi értelme.Amugy a youtube gomb miatt van fent nálam -
#16186 Milyen Google eszköztár?!
Én csak a Google kereső box-ra gondoltam. Bár Én azt sem törölgetem. :) -
Ironman2 #16185 Igy se törli.Szerintem a Google eszköztár nem kompatibilis az uj firefoxxal,de lehet hogy tévedek -
#16184 Így sem törli?! (úgy értem, hogy az elsőből kiveszed a pipát. :) Másodikat meg csekkold le.
Noodlee: Én azt sem értem amit írtál. :D
Más: Következő Fox mikor jön?! -
Noodlee #16183 Hol tudom beállítani, hogy a megnyíló képeket ne méretezze át a FF? -
Ironman2 #16182 Google eszköztárben nálatok se lehet törölni az előzményeket? -
Alex2 #16181 helló
szerintetek az mitől lehet hogy netezés közben a plugin-container.exé-ből kb. 5 darab fut,mikor máskor csak egy futott?
köszi -
DIESEL DOG #16180 -
#16179 Adobe Flash Player 10.2.159.1 (2.70 MB)
-
#16178 Nálam szintén ez a helyzet!
De ha kicsit körül nézel, még elég sok hibát találnak az új FF-ban.
Én megvárom a frissítést, talán jobb lesz a helyzet. -
#16177 sziasztok, előre szólokl ez off de nem találok alkalmas topikot a szaktopik kihalt mint a hold, és végül is szegről végről mozilla termék. A kérdésem, a seamonkey biztonságos? Használhatom nyugodt szívvel, pl ezen is fenn van az adblock. Nemrég találtam és tetszik, de nem tudom használhatom e nyugodt szívvel, az offért elnézést a kérdés válaszát köszönöm. -
#16176 nekem ugyan ez a gondom
-
#16175 Mivel céges gép, ezért a vírusirtót nem tudom variálni, amúgy McAfee van fent.
El nem tudom képzelni mi a franctól akadhat meg... túrom a beállításokat, hátha... ha valakinek van ötlete, ne tartsa magában :) -
#16174 Nekem a NOD kavar be itt melóban, firefox elindítás után, 45 másodpercig meg sem mozdul (feladatkezelőből nem válaszol - látszik) addig a nod használja vadul a procit, majd elindul.
Most avast van fent :D -
#16173 Reinstall megvolt, régi mappáját is töröltem, úgy raktam fel, de sajnos nem oldotta meg a dolgot :( -
#16172 A fontos adataidat mentsd el a FEBE vagy a mozbackuppal. Utana Uninstall es ujratelepites. Amugy fura az egesz mert altalaban az ilyen problemak 100%-os processzorhasznalattal jarnak egyutt. -
#16171 És ami kimaradt:
Addonok: Adblock Plus, Flashblock -
#16170 Üdv,
Olyan kérdésem volna, hogy munkahelyi gépemen (XP SP3) érdekesen viselkedik a Firefox (4.0) Elég sűrűn előfordul (többnyire új tab betöltődésekor), hogy gondol egyet, és megfagy, majd kb 10-15 másodperc után újra életre kel, mintha mi se történt volna. Néztem a feladatkezelőt, nem eszik sok memóriát fagyáskor, és nem is pörgeti a procit, minden más megy, egyszerűen a böngésző áll meg.
Utánakerestem a neten, azt írták hogy lehet hogy valami beragadt profilbeállítás lehet a gubanc, így csináltam egy új profilt, de azzal is ugyanúgy fennáll a hiba.
Flash verzió a legfrissebb, cache törölve, böngésző up-to-date, user tanácstalan.
Találkoztatok már ilyesmivel? Mit javasolzok? -
#16169 A profilmappában. -
#16168 Akkor nincs megoldás. :/ -
Ironman2 #16167 És az hol található? -
Ironman2 #16166 kösz -
#16165 Ha jol emlexem akkor a signons.sqlite fajlba