19494
-
#16884 erre valaki?
-
#16883 sikerült. köszi -
#16882 bővebben? mit és hol kell csinálni? :) -
#16881 X-marks vagy FF Sync. -
#16880 Hali hogyan kell a könyvjelzőket szinkronizálni , hogy bárhol elérjem? köszi -
#16879 Közben jobban utána néztem, általános hiba:
Ez a módosított, nem hivatalos verzió javítja. -
huti20 #16878 nálam sem jó.. -
#16877 nemtom... vagyis nem hiszem, mert más böngészőnél nincs ilyen gondom
-
#16876 Az is lehet, hogy valami biztosnági szoftver tapizza addig. -
#16875 help pls!
legfrissebb firefox -om van, de a korábbi verzióknál is fennállt a következő probléma...
ha rányomok egy youtube videóra, kb 10 sec kell mire egyáltalán elkezdi betölteni a videót, addig csak feketeség a videó helyén és forog a folyamatjelző... eléggé bosszantó :)
van valami megoldás erre? vagy ennyire fos a flash plugin? netemmel semmi gond nincs egyébként
-
#16874 Gmail Manager csak nálam nem tud bejelentkezni, vagy általános hiba ? -
#16873 Hm, én úgy vettem észre, hogy az újabb 1.0.2 nem leakel, bár nincs régóta fent. -
#16872 továbbra is azt mondom, hogy nagyon jó ez a kieg. de le kellett tiltanom, mert 1 gigányi memóriát zabált miatta a fox és akadt az egész böngésző :(
pl. nem tudtam youtube-on videót nézni, mert 4-5 másodpercenként befagyott az egész 1 mp-re
amint kilőttem a kieget, egyből visszaesett a memóriafogyasztás a felére, még csak újraindítanom sem kellett az FF-et -
#16871 Hello
Van egy érdekes esetem (legalábis nekem az):
A cégnek ahol dolgozom van egy saját weboldala, a munkahelyem egy két gépes hálózat, ami csak az interneten van kapcsolatban a központtal.
A böngésző (Firefox, bár a másik gép Explorere is) az általunk gyakran látogatott oldalak (google, citromail, facebook) helyet a cég weboldalát tölti be ( nem az a beálitott kezdőoldal), ha kézzel gépelem be a kereset oldalt akkor is felül írja és az tölti be, segédprogrammal történő teljes takaritás után is.
Majd néhány böngésző újrainditás és más oldal megnyitása után helyre áll a rend, de rövid idő után újra kezdi.
Mi ez a valamilyen virus, vagy egy segédprogram? -
#16870 A rendszer visszaállítás nem töröl és nem állít vissza fájlokat. Ez inkább a számítógép rendszerfájljainak visszaállítása egy korábbi állapotba. Úgy lehet vele visszavonni a különböző módosításokat, hogy a személyes fájlokat, dokumentumokat változatlanul hagyja.
Ha vissza akarod tenni az előző verziót, akkor az a legegyszerűbb, ha letöltöd a netről és újra feltelepíted. -
Theine #16869 A korábban leírt böngészővel kapcsolatos probléma miatt feltelepítettem egy másik verziójú Firefoxot. Kiderült hogy a weblapok betűivel kapcsolatos gond nem Firefox probléma, de vissza szeretném tenni a gépre az előző Firefox verziót. Rendszer visszaállítással, vagy bármilyen más módon van erre lehetőség?
-
Theine #16868 Sürgős segítség kéne.
Rendszer visszaállítással vissza lehet hozni a gépre telepített előző verziójú Firefox-ot? -
Theine #16867 Köszi szépen a tippet, ki fogom próbálni. -
Szabi1991 #16866 igen -
#16865 Mehet! :)
Viszont van egy bug, amit beírtam az addon topic-jába is. Nálam Fox 7 béta 4-esnél bal oldalt a navigáló gombok néha megjelennek, néha nem. :( -
#16864 A legújabb FF verzió műxik rendesen? Még nem tettem fel. -
#16863 mehet. Jo cucc.
#16861: nalam nincs hiba. -
#16862 Kérdés: felvetettem Dzsininek, hogy a topik fejlécébe ki lehetne-e tenni a bővítmény linkjét. Azt mondta, hogy ha a topiklakóknak nincs ellenvetése, akkor mehet. Én szeretném hogy kikerüljön, így eljutva minél több emberhez. Szóval akinek nincs ellenvetése az írjon már be egy "mehet" üzit, köszi. -
#16861 Érdekes hiba, ilyet még nem tapasztaltam. Többiek? Másnál is jelentkezik? -
#16860 Igen az SG bővítményről van szó! -
#16859 Ez a bővítménnyel kapcsolatos hiba, vagy csak úgy általában Firefox kérdés? -
#16858 Ráhúzod a Firefox ablakára. -
#16857 Pl. ráhúzni az ablakra és felrakni? Sima addon :D -
#16856 Katy ra, es megnyitas FFVel, es ugy telepul, mint 1 addon, mert az is :) -
#16855 ja bocsi, ezzel mit kell csinálni ha letöltöttem?:D -
#16854 Az normális dolog, hogy ennyire felnagyítja a fórumneveket? Ráadásul a legfelső témát egy sárga csík szeli át.
-
#16853 ez k***va jó!
mondjuk pont most, hogy erre akartam válaszolni kijött egy bug: kiírta, hogy nem vagyok bejelentkezve. hazudott a dög! :D -
#16852 De qrva jó!
-
#16851 Fasza. Nagyjából megcsináltad, amit az SG fejlesztőinek kellett volna már baromi rég, csak inkompetens banda lévén, szarnak az egészre. -
#16850 Nalam a nightlyval is mukodik. Thx, hasznos cucc. -
Szabi1991 #16849 csak az adblockplust használom, meg most már ezt -
#16848 Itt egy új build, ezzel menni fog. Egyébként nem véletlen van meghatározva a maximum verziószám, gyakran változik az API, nem annyira nagy buli béta Firefoxot használni. A legtöbb kiterjesztés gondolom nem is megy vele. -
Szabi1991 #16847 7.0-n nem megy :/ -
#16846 ui.: lehet kérni funkciókat, adjatok ötleteket, és ha megvalósítható, akkor beleteszem. Ezt is a linkelt topikba várom. Addig is itt van az eddigi funkciók listája. Kicsit félszavakban lett megfogalmazva, a bővítményt telepítve úgyis látjátok mi mit csinál, meg ott kicsit igényesebben meg vannak fogalmazva a beállítási lehetőségek.
A bővítmény funkciói:
- Chat elrejtése
- 'Ugrás az utolsó olvasatlan üzenethez' több oldalon keresztül
- Csak olvasatlan üzenettel rendelkező kedvencek mutatása [Ötlet: TLGreg]
- Rövid kommentjelzők
- Egyéni tiltólista [Ötlet: cSuwwi]
- Egyeid megjelenés pár helyen
- Az oldal aljára érve automatikusan előtölti a következő oldal kommentjeit
- Oldal tetejére görgető gomb
- Animált válaszerre
- Overlay commentbox
- Nekem érkező üzenetek kiemelése
- Üzenetek szálonkénti elrendezése
- Említett kommentek beidézése
- Oldalsáv blokkok átrendezése, rejtése
- Kedvencek automatikus frissítése
- Összes topik olvasottnak jelölése
- Reklámok eltávolítása
-
#16845 Sziasztok.
Anno a Chrome-hoz írtam egy SG bővítményt, amivel sok hiányolt funkciót tettem elérhetővé. Azóta kinőtte magát a fejlesztés, sokat tud, egyre többen használják, elkészült Operához és Safarihoz is. Tegnap leültem és portoltam immár Firefox alá is. Aki sokat lóg SG-n, annak érdemes feltenni, sok okosságot tud. Ebben a topikban találjátok a letöltési linket és instrukciókat. Fontos megjegyeznem, hogy ez egy egynapi munka volt, nagyon friss még a port, lehetnek benne hibák. Ha valaki találkozna valamilyen problémával, a fenti topikba jelentse pls.