19494
  • gergely1991
    Ctrl+f5 nem segít?Talán még a sütik törlésével lehetne még próbálkozni(ha éppen bejelentkeztél valahová akkor ki leszel jelentkezve).
    Vagy lehet hogy, írnod kell a üzemeltetőknek.
  • tmk
    Sziasztok,

Nekem egy olyan problémám lenne, hogy freemail.hu-n a kilépés gombnak a felirata el van csúszva illetve baloldalt a mappáim részen nem látom a mappáim nevét csak a fehér hátteret és lakatot.

Valakinek valami ötlete van h mitől lehet ez? Opera normálisan megjeleníti
  • gyűjtő
    Szervusztok!
    A FF 7.0.1 böngésző - több korábbival együtt - megajánlja a Lapcsoportok szerkesztését. Úgy képzelem el, hogy pl. az Operához hasonlóan lehetőség van induló oldalként képcsoportokat szerkeszteni.
    Ha így működik a dolog, szeretném, ha a képcsoport szerkesztés lépéseit leírnátok rövid mondatokban, mert valami oknál fogva nem tudtam vele megbirkózni.
    Előre is köszönöm az információkat.
  • Higany
    Köszi, majd lecsekkolom!
  • Dj Faustus #16920
    A megnyitott állomány egy SQL-adatbázis (pontosabban SQLite), benne adatbázistáblákkal. SQL lekérdezéseket hajthatsz végre rajtuk (Execute SQL fül a bal oldalon).

Például - látogatott oldalak lekérdezése:
    SELECT moz_places.url AS URL FROM moz_places, moz_historyvisits WHERE moz_places.id=moz_historyvisits.place_id;

SQLite szintaktika
    Az adatbázisban levő táblákról meg itt.
  • Higany
    Üdv! Megvan a fájl, letöltöttem a SQLite manager add-on-t, megnyitom ezzel a fájlt, de hol találom vagy mit csináljak? Köszönöm a segítséget!
  • gergely1991
    Nálam éppen 12 tab van megnyitva és csak 322 MB-ot terhel,a cpu fogyasztás kb 1-20% között mozog(fontos megjegyezni egyeseknek, hogy a flash miatt többet fogyaszt:) )
  • Higany
    Köszi!
  • Dj Faustus #16916
    Firefox 3 és a felett a profilkönyvtáradban levő places.sqlite állományban levő adatbázisban - bővebben >>
    Az alatt meg ugyancsak a profilkönyvtáradban, a history.dat állományban - bővebben >>
  • Higany
    Szia! Nem tudod véletlenül a kérdésemre a választ? Köszi!
  • JoeFromHun
    Gyorsan jött a javítás:
    7.0.1
  • Higany
    Sziasztok! Csak azt kérdezném, hogy a firefox hol és milyen fáljba/fájlokba tárolja a már megnézett oldalakat, előzményeket? Win7 alatt kéne. Köszi! Üdv!
  • atila4
    Nekem a betűtípus pont, hogy bejön :D
  • Malakai
    Igen, egy ideje már van, és 6-osban rakták oda fentre, hátha többen észreveszik. :)

Azt tudni kell, hogy ez nem véletlen megfogalmazás, nem kényszerít rá semmit az oldalakra, nem szűr sütiket, vagy hasonló.
    A weboldalak lekéréseibe rakja be, hogy a felhasználó nem akarja, hogy "kövessék". A weboldalon múlik, hogy ezt tiszteletben tartja-e, vagy sem.

Private Browsingra kapcsolhatsz pl, amikor Facebookot használsz, így minden adatot töröl a munkafolyamat elhagyásakor.
  • N o N a m e
    Ubuntu alatt használom, eddig azt vettem észre, hogy nincs http:// a címsorban, és gyorsabban is indul. :)

De amiért jöttem, mi ez a beállításokban:

Csak most vettem észre, már régóta FF ficsőr?
    Épp most volt ez a Facebook követős hír, ezzel meg lehet akadályozni?
  • precision
    elég fos lett a default betűtípus, remélem meg lehet változtatni
  • Malakai
    Elméletben sebességnövekedést kell tapasztalni a júzereknek. Memória felhasználásnak 20-50%-al csökkennie kellene és az indítási sebességnek is sokat javulnia, plussz ha minden igaz maga az UI is gyorsabb. Na meg a mostmár releasenként alap canvas gyorsítás (html5).

Most pont nem használtam egyhuzamban sokat, úgyhogy memóriát még nem tudom megmondani (közvetlen indítás után tényleg kevesebb, durván 30%-al nálam), de indítási sebesség érezhetően javult. UI laggok nekem meg már 5-ös óta csak erősen izzasztva jöttek elő, úgyhogy azt is korai megmondani. :)

Ami szerintem említésreméltó még, hogy a betűk aliasingja szerintem közelebb került a webkit-eshez.
  • ProGabe #16907
    kijavítottak a névjegyben egy vesszőhibát és megint verziószámot emeltek? :D
  • DjDano
    Itt van, megjött Bagaméri:

Mozilla Firefox 7.0 Final magyar

:)

[url=ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/7.0/win32/hu/Firefox%20Setup%207.0.exe][/url]
  • garferi
    I can't navigate beyond the Mozilla Firefox Start Page. It says that it's transferring data from ssl.gstatic.com, and I can't interact with the browser. What's going on?
  • fapuma72
    Üdv!
    Tudna valaki segíteni? Bizonyos oldalakat nem nyit meg a Firefox (6.0.2)
    A lenti sávban ilyenkor ez jelenik meg: sssl.gstati.com beolvasva.
    Win7-et használok, ha ez számít valamit. XP alatt nem volt ilyen problémám.

Köszi előre is.
    Ajándék szesznek ne nézd a fokát!
  • garferi
    Már a 6.0.2 is teljesíti. Az Acid3 már kicsit elavult volt, úgy látszik most végre frissítették. Az a maradék 3 pont amit az FF sosem teljesített az SVG font támogatásé volt ami ma már teljesen felesleges a WOFF font standard implementálása után.
    Bővebb infó: Mythbusting: Why Firefox 4 won’t score 100 on Acid3
  • desigo
    kösz
  • lck
    tudtommal nem
  • Optimus Prime
    Áh, ezt jó tudni. De ez ugye nem befolyásol semmit?
  • lck
    Ha egyébként sem használnád, akkor a Vezérlőpult > Java > Advanced > Java console -ban letilthatod az indulását. Akkor szépen eltűnik a listából.
  • desigo
    üdv
    a java consolet,hogyan tudom eltávolítani?
    jelenleg 3 is van

• DjDano
    A legújabb beta Firefox 7 b6 már teljesíti az Acid3 tesztet:

• gergely1991
    Esetleg a hardveres gyorsítás kikapcsolása vagy bekapcsolása?
    eszközök>beállítások>haladó fülön
  • gergely1991
    "valamit frissített google"
    Mondjuk a Google fiók bejelentkező oldalát.:D
  • gergely1991
    De Flash frissítés ugye megvolt(lásd #16886)?
  • ProGabe #16893
    routered van? próbáld meg anélkül is, valamit frissített google és a régi routerek (firware-k) nem tudnak vele mit csinálni
  • precision
    nem segített...
  • desigo
    nem sikerült megoldani de azért kösz
    "ikon-képek nincsenek, a maps pedig csak tölt és tölt" :/
  • ProGabe #16890
    nálam is szar, elvileg a google analytics-szel is gond van

a mail tökéletesen működik, a translate, docs használható, csak ikon-képek nincsenek, a maps pedig csak tölt és tölt

elvileg ez a megoldás:
    http://www.addictivetips.com/windows-tips/what-is-google-dns-ip-how-to-set-up-dns-server/

ez nekem egy újraindításig szokott segíteni :S
  • kl24h
    Akkor telepítsd újra a Firefox-ot.
  • precision
    csak ff -ben ilyen...
  • kl24h
    Tökéletesen működik.
    Lehet nálad valami blokkolja.
  • kl24h
    Csak a Mozilla Firefox-nál van ez a probléma, az Internet Explorer esetében minden OK?
    Ha az Internet Explorer-ben is hasonló a dolog, akkor a következőket tudom ajánlani:

1.Újratelepíteni az Adobe Flash Player-t.

2. Ellenőrizni kell, hogy tiszta-e a gép, nincs valamilyen vírus ami szórakozna.
  • desigo
    google maps nektek működik rendesen?
    ffel,ievel,operával se tudom használni
    gombokon nincs felirat,nem keres stb...