19494
-
#16924 Ctrl+f5 nem segít?Talán még a sütik törlésével lehetne még próbálkozni(ha éppen bejelentkeztél valahová akkor ki leszel jelentkezve).
Vagy lehet hogy, írnod kell a üzemeltetőknek. -
#16923 Sziasztok,
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy freemail.hu-n a kilépés gombnak a felirata el van csúszva illetve baloldalt a mappáim részen nem látom a mappáim nevét csak a fehér hátteret és lakatot.
Valakinek valami ötlete van h mitől lehet ez? Opera normálisan megjeleníti -
gyűjtő #16922 Szervusztok!
A FF 7.0.1 böngésző - több korábbival együtt - megajánlja a Lapcsoportok szerkesztését. Úgy képzelem el, hogy pl. az Operához hasonlóan lehetőség van induló oldalként képcsoportokat szerkeszteni.
Ha így működik a dolog, szeretném, ha a képcsoport szerkesztés lépéseit leírnátok rövid mondatokban, mert valami oknál fogva nem tudtam vele megbirkózni.
Előre is köszönöm az információkat. -
#16921 Köszi, majd lecsekkolom! -
#16920 A megnyitott állomány egy SQL-adatbázis (pontosabban SQLite), benne adatbázistáblákkal. SQL lekérdezéseket hajthatsz végre rajtuk (Execute SQL fül a bal oldalon).
Például - látogatott oldalak lekérdezése:
SELECT moz_places.url AS URL FROM moz_places, moz_historyvisits WHERE moz_places.id=moz_historyvisits.place_id;
SQLite szintaktika
Az adatbázisban levő táblákról meg itt. -
#16919 Üdv! Megvan a fájl, letöltöttem a SQLite manager add-on-t, megnyitom ezzel a fájlt, de hol találom vagy mit csináljak? Köszönöm a segítséget! -
#16918 Nálam éppen 12 tab van megnyitva és csak 322 MB-ot terhel,a cpu fogyasztás kb 1-20% között mozog(fontos megjegyezni egyeseknek, hogy a flash miatt többet fogyaszt:) ) -
#16917 Köszi! -
#16916 Firefox 3 és a felett a profilkönyvtáradban levő places.sqlite állományban levő adatbázisban - bővebben >>
Az alatt meg ugyancsak a profilkönyvtáradban, a history.dat állományban - bővebben >>
-
#16915 Szia! Nem tudod véletlenül a kérdésemre a választ? Köszi! -
#16914 Gyorsan jött a javítás:
7.0.1 -
#16913 Sziasztok! Csak azt kérdezném, hogy a firefox hol és milyen fáljba/fájlokba tárolja a már megnézett oldalakat, előzményeket? Win7 alatt kéne. Köszi! Üdv! -
#16912 Nekem a betűtípus pont, hogy bejön :D -
#16911 Igen, egy ideje már van, és 6-osban rakták oda fentre, hátha többen észreveszik. :)
Azt tudni kell, hogy ez nem véletlen megfogalmazás, nem kényszerít rá semmit az oldalakra, nem szűr sütiket, vagy hasonló.
A weboldalak lekéréseibe rakja be, hogy a felhasználó nem akarja, hogy "kövessék". A weboldalon múlik, hogy ezt tiszteletben tartja-e, vagy sem.
Private Browsingra kapcsolhatsz pl, amikor Facebookot használsz, így minden adatot töröl a munkafolyamat elhagyásakor. -
#16910 Ubuntu alatt használom, eddig azt vettem észre, hogy nincs http:// a címsorban, és gyorsabban is indul. :)
De amiért jöttem, mi ez a beállításokban:
Csak most vettem észre, már régóta FF ficsőr?
Épp most volt ez a Facebook követős hír, ezzel meg lehet akadályozni?
-
#16909 elég fos lett a default betűtípus, remélem meg lehet változtatni -
#16908 Elméletben sebességnövekedést kell tapasztalni a júzereknek. Memória felhasználásnak 20-50%-al csökkennie kellene és az indítási sebességnek is sokat javulnia, plussz ha minden igaz maga az UI is gyorsabb. Na meg a mostmár releasenként alap canvas gyorsítás (html5).
Most pont nem használtam egyhuzamban sokat, úgyhogy memóriát még nem tudom megmondani (közvetlen indítás után tényleg kevesebb, durván 30%-al nálam), de indítási sebesség érezhetően javult. UI laggok nekem meg már 5-ös óta csak erősen izzasztva jöttek elő, úgyhogy azt is korai megmondani. :)
Ami szerintem említésreméltó még, hogy a betűk aliasingja szerintem közelebb került a webkit-eshez. -
#16907 kijavítottak a névjegyben egy vesszőhibát és megint verziószámot emeltek? :D -
#16906 Itt van, megjött Bagaméri:
Mozilla Firefox 7.0 Final magyar
:)
[url=ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/7.0/win32/hu/Firefox%20Setup%207.0.exe][/url]
-
#16905 I can't navigate beyond the Mozilla Firefox Start Page. It says that it's transferring data from ssl.gstatic.com, and I can't interact with the browser. What's going on? -
fapuma72 #16904 Üdv!
Tudna valaki segíteni? Bizonyos oldalakat nem nyit meg a Firefox (6.0.2)
A lenti sávban ilyenkor ez jelenik meg: sssl.gstati.com beolvasva.
Win7-et használok, ha ez számít valamit. XP alatt nem volt ilyen problémám.
Köszi előre is.
Ajándék szesznek ne nézd a fokát! -
#16903 Már a 6.0.2 is teljesíti. Az Acid3 már kicsit elavult volt, úgy látszik most végre frissítették. Az a maradék 3 pont amit az FF sosem teljesített az SVG font támogatásé volt ami ma már teljesen felesleges a WOFF font standard implementálása után.
Bővebb infó: Mythbusting: Why Firefox 4 won’t score 100 on Acid3 -
#16902 kösz -
#16901 tudtommal nem -
#16900 Áh, ezt jó tudni. De ez ugye nem befolyásol semmit? -
#16899 Ha egyébként sem használnád, akkor a Vezérlőpult > Java > Advanced > Java console -ban letilthatod az indulását. Akkor szépen eltűnik a listából. -
#16898 üdv
a java consolet,hogyan tudom eltávolítani?
jelenleg 3 is van
-
#16897 A legújabb beta Firefox 7 b6 már teljesíti az Acid3 tesztet:
-
#16896 Esetleg a hardveres gyorsítás kikapcsolása vagy bekapcsolása?
eszközök>beállítások>haladó fülön -
#16895 "valamit frissített google"
Mondjuk a Google fiók bejelentkező oldalát.:D -
#16894 De Flash frissítés ugye megvolt(lásd #16886)? -
#16893 routered van? próbáld meg anélkül is, valamit frissített google és a régi routerek (firware-k) nem tudnak vele mit csinálni -
#16892 nem segített...
-
#16891 nem sikerült megoldani de azért kösz
"ikon-képek nincsenek, a maps pedig csak tölt és tölt" :/ -
#16890 nálam is szar, elvileg a google analytics-szel is gond van
a mail tökéletesen működik, a translate, docs használható, csak ikon-képek nincsenek, a maps pedig csak tölt és tölt
elvileg ez a megoldás:
http://www.addictivetips.com/windows-tips/what-is-google-dns-ip-how-to-set-up-dns-server/
ez nekem egy újraindításig szokott segíteni :S -
kl24h #16889 Akkor telepítsd újra a Firefox-ot. -
#16888 csak ff -ben ilyen...
-
kl24h #16887 Tökéletesen működik.
Lehet nálad valami blokkolja. -
kl24h #16886 Csak a Mozilla Firefox-nál van ez a probléma, az Internet Explorer esetében minden OK?
Ha az Internet Explorer-ben is hasonló a dolog, akkor a következőket tudom ajánlani:
1.Újratelepíteni az Adobe Flash Player-t.
2. Ellenőrizni kell, hogy tiszta-e a gép, nincs valamilyen vírus ami szórakozna. -
#16885 google maps nektek működik rendesen?
ffel,ievel,operával se tudom használni
gombokon nincs felirat,nem keres stb...