19494
-
#16844 ki van pipálva... -
#16843 Eszközök beállítások>tartalom>betűk és színek>haladó gomb>"Az oldalak saját maguk által választott..." bepipálása? -
#16842 Heló
Egyik kikapcsolásról a másikra minden szöveg félkövér lett a firefoxban. Nem tudjátok mitől lehet és hol lehet kikapcsolni? -
#16841 Én Fox 7 béta 2-őt használok és korrekt. Ha van AdBlock akkor első körben kapcsoljátok ki ezen az oldalon. (talán vmi szűrő miatt csúszik el az oldal) -
Theine #16840 Hatharom.hu -
Theine #16839 Firefox 6.0.1 van a gépen és az egyik családtagom aki igencsak kezdő mivel mostanában kezdett netezni, szokott rajta sport oldalakat böngészni. Van egy olyan problémája előfordul hogy egyes oldalakon a lap bal szélén nem látszik a hír első betűje, ez mitől lehet?
Pl. a következő oldalon is ez a helyzet, [URL=http://www.hatharom.hu/[/URL] a bal oldalt felrakott híreknél lemarad az első betű... -
Gaberking #16838 megoldódott, a kaspersyben újra kellett telepíteni a tanúsítványokat -
#16837 Valószinüleg valami megakadájozza a https csatlakozást, kaspersky kikapcsolásával próbáltad? -
Gaberking #16836 Hiába megyek, a tanúsítvány megtekintésére, semmit nem tudok utána csinálni. -
Gaberking #16835 Sziasztok!
Firefox 6.0.1 böngészőnél, több oldal megnyitásakor ( pl.: facebook, addons.mozilla.org/hu/firefox/themes/) ezt a hibaüzenetet kapom: [IMG][/IMG]
Win 7 64 az oprendszer, Kaspersky IS 2012 Hu van a gépemen.
A firefoxot már újra feltelepítettem, registry -t kitakarítottam, de a hiba újra jelentkezik. Más böngészővel működik rendesen.
Mi lehet a megoldás, hogy a firefoxot tudjam használni? -
DIESEL DOG #16834 Nálam is ugyanezeket a tüneteket produkálta... egyébként cache űrítés esetleg javíthat valamit a problémán. :)
Majd váltottam Chrome-ra, és voilá! -
Szabi1991 #16833 Hello, mióta frissítettem a hatos verzióra, random csak úgy befagy, pár perc várakozás után megy tovább, azóta frissítettem a 6.2-re és most a 7esre, de ugyanúgy befagy.... :/
minden bővítményt letiltottam/kikapcsoltam, minden más program müködik rendesen, valakinek vmi ötlete ? :) -
#16832 Kösz, akkor el kell viselnem. :) -
#16831 Ha minden igaz a Zone-Alarm addon a hibás. -
#16830 Nekem azt hiszem a 5.0.1 verzió óta, ha kedvencek közé akarok venni egy oldaltezt írja ki. Utána, ha próblom jó, csak minden első indítás után ezzel jön.
6.0 verzióm van. -
lacoka007 #16829
Üdvözletem az a gondom, hogy mikor a Firefoxban keresek, és a lap alján van a találat és utána visszalépek, nem megy tovább a keresés, mert visszaugrik a lap tetejére mindig. A másik hiba oldalanként 10 találatot ad a google de mikor alul tovább lépnék, elhalványul minden és utána vált a következő 10 találatra. Régebben az utóbbi hiba akkor jelentkezett mikor be voltam jelentkezve pl: gmail oldalára. Kijelentkezés után viszont megszünt a hiba most viszont nem. Mik lehetne a hibák. Előre is köszönöm a segítséget. -
#16828 Egyszerűbb inkább konkrétan azon az egy oldalon egy közelibb szabályt csinálni. :) -
#16827 Igen!
Most már alapból tiltásra tettem. 1 általam látogatott oldalon jól jön, ott engedélyeztem. -
#16826 Én szóltam. :) -
#16825 AdBlock kavart be:
##*[class*=banner] -
#16824 Nekem meg a data.hu-s letöltő oldal nem jött be Fox alatt. :)
IE9-ben OK.
Hát passz... Vmi ott nagyon nem baba. Indítsd már el a Fox-od csökkentett módban. -
#16823 Most én elhiszem, hogy neked bejön, nekem meg nem! Nálam ez történik:
http://data.hu/get/4182339/2011_08_29_20_23_21_1366x648.avi -
#16822 Download Statusbar simán kompatibilis: Download Statusbar (v0.9.8)
Nekem pl. most is megy az addon oldal: https://addons.mozilla.org/hu/firefox -
#16821 Na nekem a Download statusbar nem megy fel, de a hála a kompatibilitás kilövésének már igen.
Igen, az addon oldal nem jön be. -
#16820 Feldolgozott kiegészítők: 19 összesen
1. Adblock Plus (v1.3.9) — A reklám a múlté!
2. App Button Clear (v1.0) — Make the orange Firefox button clear.
3. Bookmark Favicon Changer (v1.52) — Right click your bookmark to change favicon.
4. Download Manager Tweak (v0.9.5) — Allows the download manager to also open in a tab or sidebar, and adds some optional display changes.
5. Download Statusbar (v0.9.8) — Tekintse meg és kezelje a letöltéseket egy takaros állapotsorból
6. Element Hiding Helper az Adblock Plushoz (v1.1.1) — Elemek elrejtése szabályok alapján (Adblock Plus bővítmény).
7. FEBE (v7.0.1) — Backup your Firefox data
8. FireGestures (v1.6.6) — Különféle parancsokat hajt végre egérmozdulatok hatására.
9. Flagfox (v4.1.5) — A csatlakozott kiszolgáló elhelyezkedésétől függően jeleníti meg az adott ország zászlóját.
10. Forecastfox (v2.0.19) — Get international weather forecasts with this highly customizable extension
11. Navigational Sounds (v1.2.2) — A simple extension that plays the Windows Internet Explorer start and end navigation sounds, popup blocked and information bar sounds, feed and search provider discovered sounds, and download completed sound.
12. NoSquint (v2.1.2) — Manage site-specific zoom levels and color settings
13. QuickDrag (v2.1.3.21) — Extends the function of the drag-and-drop mouse gesture so that it can be used to load URLs, do a web search of selected text on a page, or save an image on a page.
14. SearchPreview (v5.0.5) — Webhelyek előnézeti képét illeszti be a Google és a Yahoo keresési eredményébe.
15. Status-4-Evar (v2011.07.20.21) — Állapot- és betöltésjelző elemek Firefox 4+ -hoz
16. Tab Scope (v1.1.3) — Previews and navigates tab contents through popup.
17. Undo Closed Tabs Button (v3.7.1) — Eszköztárgomb a nemrég bezárt lapok újranyitásához
18. WebMail Notifier (v2.7.9) — Webes e-mailek érkezésekor figyelmeztet
19. YouTube Auto Replay (v2.5) — Adding an infinite replay loop functionality to YouTube
"Nekem most az oldal sem jön be :("
Milyen oldal?! Az addon-ok, vagy mi?! Nálam bejön, működik rendesen. -
#16819 Köszönöm!
Kíváncsi vagyok mi van most a mozillával, mert szinte semmi nem jön be már napok óta. -
#16818 Nekem most az oldal sem jön be :(
És a 20 közül mondanál néhány példát?
Nekem csak a kiemeltek közül megy fel néhány hiba nélkül, a download statusbar és a toolbar buttons pl nem sok minden máson kívül. -
#16817 Nem Speeddial, Fast Dial. -
#16816 Csomó addon frissítve van csak a mozilla hetekig baszakszik vele mire felkerül. Speeddial is már rég a 3.5.1-nél járt, de az oldalon még mindig 3.4 volt. Nem tudom azóta frissítették e. -
#16815 Ez érdekes. Nekem (is) van 20db addonom és mind kompatibilis a 6-ossal már. Ritka addon-okat használhatsz. :)
Tedd, amit Fatal írt.
Ill. az addon oldalán ha működik 6-ossal érdemes tenni egy hozzászólást, hogy tegyék kompatibilissé a 6-ossal.
Ha elolvassa a készítője és épp olyan kedve van, lehet frissíti is. -
#16814 Tedd fel az addon compatibility reportert. A kiegek nagyrésze működik a 6ossal is. -
#16813 Fel lehet tenni olyan kiegészítőt a 6-hoz, amire azt írja, hogy nem kompatibilis vele? És úgy, hogy működjön is?
Merthogy nagyon sok korábban használt kieg nem az.
Ehhez a 6-hoz nem nagyon törik magukat a fejlesztők :( -
#16812 Esetleg új bannernak? Ha tetszik valaki rakassa ki!
-
Tsityu #16811 Hi!
Kérdésem van. Baromira belassul a kurzor, amikor mondjuk, youtube-on nézek egy videót vagy mozillában töltök le egy fájlt. A belassulás addig tart, amíg az egész videót vagy a fájlt nem tölti be, le. Ilyenkor az adott oldalon vagy egy másik párhuzamosan nézett lapon is elég nehézkes a navigálás. Mi okozhatja a jelenséget? Kíváncsiságból IE-ben is próbáltam. Ott nem tapasztaltam a leírtakat. IE-t nem használom már régóta. Válaszokat, előre is köszi. -
#16810 Köszönöm ezzel megoldódott a problémám! -
#16809 Sütik (Cookies) beállítása: Eszközök >Beállítás>adatvédelem>"Előzmények" a legördülő listán: "Egyéni beállításokat használ az előzményekhez......" Vagy "Megjegyzi a előzményeket" kiválasztod. -
#16808 Betát telepítettél fel(ha igen akkor mellőzd még)? Sütik engedélyezve vannak? (beállítások>tartalom)Javascriptes kiegészítő nincs fent?És ha elveszed mindkettőről a pipát? -
#16807 Passz! Soha nem volt ilyen problémám. Ezzel sincs. -
#16806 Feltettem.
Mitől lehet az hogy az SG-re nem tudok bejelentkezni? Hiába írom be a jelszavam és nevem pipálom be a 2 cuccot vagy az egyiket vagy a másikat vagy egyiket sem rámegyek a bejelentkezésre és semmi. -
#16805 Hát mivel sokszor van, hogy sok oldal van megnyitva így nehéz lenne kitalálni. Ám pl. a minap reggelén amikor a freemail-t akartam betölteni akkor lépett ki vagy 4x.