19494
-
Sequoyah #17044 Nekem sokkal gyorsabb lett a 8-as róka. Tetszik:) -
#17043 áhh, nagy nehezen sikerült, tárgytalan :) -
#17042 hali, ennél a 8-as verziónál, hogy tudom beállítani, hogy látszódjonanak a dolgok mint a régiekben (Balra fönt, fájl, eszközök, könyvjelzők, stb + forecast)
Valahányszor bemegyek, hogy beállítások, megjelenik, aztán amikor bezárom, akkor megint eltűnik -
#17041 Nálam kifogástalanul megy a 8-as FF. De az előzőekkel sem volt soha gondom. Egyedül egyszer, amikor valami Időjárásos kiegészítő kavart be. Leszedtem és azóta hasít.
Nem lehet, hogy Nálad is valami kieg. lehet a bűnös? -
TomBond #17040 Nekem semmi gondom. Sőt még egy kicsit gyorsabbnak is tűnik (bár lehet hogy placebo). -
#17039 egyre szarabb ez a firefox.
nem is olyan régen még a 3. verziónál jártunk. most meg már észre sem veszem, hogy mikor frissít és már a 8. verzió.
az sg-t már meg sem tudja nyitni szerencsétlen facebook-kal is kínlódik nagyon, de ezt nem csak ennél a két oldalnál csinálja.
van valami gyógymód erre?
üdv chrome lesz belőle.
ui: a rendszerem tegnap lett újratelepítve és mégis ugyan olyan szar. -
Hymtozis #17038 Új lap megnyitásakor mindig a searchqu.com/406 nyílik meg, és nm a címsorban van kurzor, hanem a searcqu keresősávjában.
Kiegészítőkből már kitöröltem a searcqu-t, d még mindig ez a helyzet (Firefox restart, gép restart megvlt).
Mit nm csináltam, v mit kéne csinálnom, h simán új tab-ot nyisson meg (és a címsorban lgyn a kurzor)? -
#17037 Igen. -
somi0209 #17036 8.0 jól működik?
-
#17035 Ritkán használok Foxot , de most úgy adódott . Wuploadról töltöttem le egy 400 megás fájlt , maga a file lejött de átnevezte asassdsda.html -re . Aztán keresgettem mi is a fájl valódi neve és kiterjesztése . Az is igaz nem csak az FF bugos , egyik böngésző sem tökéletes . -
#17034 Máris találtam egy "szép" kis bugot benne. Azért jó lenne ha nem így adnák ki...
Bug 700246 - The color of some toolbar icons goes to white (inverted) with a dark persona -
#17033 8.0 Final! :) -
#17032 Működik. Köszi. -
somi0209 #17031 google Translator for firefox.Szenzációsan működik.A Firefox kiegészítők letöltésénél tudsz rákeresni. -
#17030 Tudnátok mondani ehhez hasonló bővítményt? Sajnos ez már nem működik. -
cater #17029 Köszi megint.A zöld csík eltüntetésére azóta én is rájöttem.
Az új rátelepítés után most teljes képernyőbe nyílik meg az ablak, szóval úgynézki ez is megoldódott.
Most már csak ez az ikon csere érdekelne...
Sajna nem találom a toolbarbuttons mappáját, bár egy toolbarbutton.xml-t találtam de ebben mit kéne átírni a cseréhez? Esetleg tudsz segíteni ebben is?
Megköszönném.Persze a sima ikoncsere egyszerűbb lenne ha tudnám hol van az az ikon amit le akarok cserélni. -
#17028 A futkorászó zöld csíkot a kiegészítők közt a Status-4-Evar beállításaiban ki tudod kapcsolni.
Az ikonokat nem lehet egyszerűen kicserélni, csak úgy ha manuálisan a lecseréled az ikonokat a kiegészítő mappájában vagy az .xpi fájlban.
Az ablakméret problémára esetleg próbálj meg egy javítótelepítést a legújabb Firefox telepítővel. -
cater #17027 Oké, a zöld csíkot a status-4ever csinálja.
No nem baj, majd megszokom...
Egy körkérdés: ki milyen theme-t használ?
ajánljatok valami szépet
-
cater #17026 Kösz szépen!
Az első kettő megoldva.Mondjuk nem értem, hogy a Noia 4 - ből miért lett kihagyva a fenti két ikon mikor a korábbi verziókban benne volt.Na mindegy, a fejlesztő tudja...
Apropó ezeket az ikonokat ki lehet valahogy cserélni másikra?
Tehát a funkciója megmaradjon csak a kinézete legyen más.
Most ha új oldal töltődik vagy frissül akkor a címsor alatt fut egy zöld csík.
Ezt most a Status-4Evar csinálta volna, vagy a toolbars? Na mindjárt kiszűröm.
Ami a képek linkelését illeti: nos lehet, hogy a windows kezeli, de ezt azóta csinálja mióta felraktam a 7.01-es foxot.(igaz, a régi 3.6-ra)
Ez a localstore törlés nem jött be.Nem értem. -
#17025 Nyisd meg a Firefox profile könyvtárát (futtatásba: %appdata%/mozilla) és töröld ki a "localstore.rdf" fájlt. -
#17024 Ezt a funkciót nem a Firefox kezeli hanem a Windows. Valami ott mehetett gajra. -
#17023 Beállítások és újraindítás ikonok: Toolbar Buttons
Régi állapotsor visszaállítása: Status-4-Evar -
cater #17022 A #17009 és a #17011-re valami megoldás?
Új:
Mikor betöltődik a kezdőlap az ablak nem teljes méretben van, mindig kézzel kell fullra tennem.Tudom, hogy régebben erre az volt az orvosság, hogy az ablakot ki kellet húzni ameddig csak a képernyő engedte, majd ott teljes képernyőre állítani és akkor ezt az állapotot megjegyezte és onnantól mindig fullban nyílt meg.Most meg ez a módszer nem műxik.Miért? -
ata1 #17021 Köszönöm -
#17020 ReloadEvery
Ha jobb klikkelsz egy oldalon ott lehet bekapcsolni és beállítani. -
ata1 #17019 Sziasztok!
Szeretném megtudni hogy Fire foxhoz létezik olyan kiegészítő, amivel
be lehetne állítani a weblapok frissítésének sűrűségét.
A lényeg az lenne van egy weblap ami a munkám miatt sűrűn kell frissíteni 1-2 percenként ezt szeretném automatizálni.
Van erre lehetőség? -
kalapos #17018 Így működik.
Kösz a segítséget -
#17017 Címsorba írd be: about:config
Jobb klikk és hozz létre egy új egész értéket ami a következő legyen: "browser.urlbar.default.behavior" = 32 (idézőjel nélkül)
Forrás: mozillaZine - Changing autocomplete behavior -
kalapos #17016 Sziasztok.
Még lenne kérdesem:
Ha a címsorba elkezdek beírni egy címet akkort mutatja az összes meglátogatott oldalt és nem csak azt amit előzőleg beírtam.
Ezt hogyan lehet kikapcsolni?
Úgy tudom régebben a browser.urlbar.matchOnlyTyped -ot kellett átállytani de a 3 feletti verziókban ez nem működik.
A browser.urlbar.default.behavior sem működik, és van egy kiegészítés aminek a neve: Hide unvisited de ez nem kompatibilis a legújabbal így nem telepíthető.
Ha a browser.urlbar.autocomplete.enabled átállítom false-ra akkort nem mutatja de a legördülősáv sem működik a címsornál.
Van viszon egy kiegészítés aminek a neve Oldbar.
Ezzel jól is működik ,csak a beírt dolgokat mutatja és működik is a lenyíló menü.Viszont ez a nevéböl is adódóan a régi verziós design-t kapja amit nem lehet kikapcsolni.
Üdv.
Kalapos -
#17015 Esetleg próbálj egy friss profilt, ha eddig nem tetted, lehet ott korrupt valami.
Aztán nem megtömni egyből az összes addonnal, hanem figyelve a működést visszarakosgatni őket. -
#17014 Csupán attól is lehet hogy mindenki más típusú PC-t és Windowst használ. esetleg plug-in, toolbar. Nálam pl. a könyvjelző fagy ki úgy 10-20 mp első indításnál. -
#17013 Nem haragszom. Én csak azt mondtam amit megfigyeltem. Semmi más nem áll be ennyire, kizárólag a firefox. Már Chrome-ról írok, és bár egyelőre eléggé meg vagyok elégedve vele, szívesen visszaállnék tűzrókára, ha rájönnék mitől lett instabil és lassú. -
#17012 Ne haragudj de ez baromság! Én pontosan az ellenkezőjét veszem észre, egyre gyorsabb a stabilitással meg eddig sem volt gondom... -
cater #17011 Amikor valahol a tallozó gombra nyomok,hogy képet töltsek fel mindig az asztal tartalma van az ablakban.Korábban megjegyezte a dokumentumokban a képek mappában lévő mappát és mindig az nyílt meg egyből így nem kellett folyton kitallózni.Ezt hol lehetne beállítani? -
#17010 Ez a Firefox egyre instabilabb és lassabb updateről updatere...
Google Docs konkrétan használhatatlan. 5 karakternél többet írok be egyszerre, akkor kifagy 2 percre a Firefox. Mi lehet a probléma?
Hasonlóan megakasztja egy Humiari topic megnyitása a sok képével.
Van valami magic addon ami megoldja ezeket a problémákat? Vagy mi okozhatja egyáltalán? Mert csak nem a Firefox lett hirtelen ennyire szar. -
cater #17009 Hali.
Én még csak most frissítettem 3.6-ról 7.01-re és alapjában véve meg vagyok vele elégedve, de...
Az ikonkészletből hiányzik két ikon: 1.- a beállításokhoz 2.- az újraindításhoz
Hogyan lehetne ezekhez ikont csinálni?
Nem élet-halál kérdés, de nekem hasznos lenne.
Valamint a bal alsó sarokban a töltődő link miért kis buborékablakban látszódik és miért nem a szokásos helyen az állapotsoron - újabb nevén a kiegészítő sávon.Ezt nem lehet valahogy visszacsinálni?
Ja és itt most lett egy bezáró gomb is.Azt is el kéne tüntetni mert nincs rá szükségem.Köszi.
-
#17008 hmm... firefox
-
#17007 Yep, valószinüleg vmi juhu toolbar, vagy hasonló fent van, ami mindig beállítja. -
#17006 Lehet hogy valamelyik kiterjesztés/bővítmény beleszól... -
#17005 átírtam, de nem változott :)
A változtatást menteni kell valahogy? Mert ha újraindítom a FF-ot, ismét a yahoo van