19494
  • gergely1991
    about:config
    keresd meg a következőt keyword.url
    írd be oda mondjuk: http://www.google.hu/search?q=
  • shaba23 #17003
    Hol tudom beállítani, hogy a böngészősáv keresője ne a jahú legyen? 7.0.1
  • gyűjtő
    Szia!
    Köszönöm a segítséget! A SuperStart programot letöltöttem és néhány weblapot betöltöttem. Többszöri indítás után tökéletesen működik.
    Kösz mégegyszer.
  • desigo
    Speed Dial egy ideje nekem nem frissíti le az előlnézeti képet.
    Más esetleg tapasztalta ezt még?
  • garferi
    Super Start vagy Speed Dial kiegészítő esetleg?
  • gyűjtő
    Szervusztok!
    A Firefox 7 böngészővel ismerkedek.
    Szeretném a Lapcsoportok ikonokon keresztül feltölteni a kezdőlapomat.
    Megoldható - e az, ami az Operánál és a Google Chrome böngészőknél működik? A szerkesztett bélyegképeket hogyan lehet rögzíteni és beállítani kezdőoldalként?
  • gergely1991
    Mondjuk magát a böngészőt visszatudná hozni.:)
    Egyes programok nem véletlenül csinálnak helyreállítási pontot(pl.:Avast).
  • cargame
    Ezer koszonet :)
  • garferi
    A fájlvisszaállítást próbáld meg GetDataBack-el. Ha NTFS a fájlrendszered akkor a GetDataBackNTPortable.exe fájllal kell indítanod, majd válaszd ki az "I want to recover deleted files" opciót.
    Válaszd ki a C: meghajtót és navigálj el a "C:\Documents and Settings\username\application data\Mozilla\Profiles" mappába.
    Keress benne egy áthúzott "xyz.default" nevű mappát és azt állítsd vissza.
    Ha nincsen ilyen akkor esetleg még van rá esély hogy a jelenlegi "xyz.default" mappában a "bookmarkbackups" könyváron belül megtalálod a régebbi könyvjelzőid mentéseit.
  • garferi
    A meglévő profilodat is letörölted a Firefox-al együtt? Lehet abban van valami hiba. A profilod a következő helyen találod: Startmenü futtatásba (Win+R) írd be: %appdata%\Mozilla
    H van benne olyan ami kell, könyvjelzők, jelszavak, stb, akkor ne töröld le csak nevezd át.
  • Malakai
    Rendszer visszaállítás nem tükröz minden egyes filet, ilyesmit nem állít vissza, csak rendszer beállításokat, registryt, drivereket, ilyesmi.

Ha a vinyón ugyanarra a szektorra nem lett más írva, akkor valószinüleg vissza lehet állítani, adatvisszaállító program kell. Ajánlani nem tudok, ősidőkben használtam ilyesmit utoljára. :)
  • Optimus Prime
    A windows rendszer-helyreállítója szart se ér, ahogy a többi sem. De ne legyen igazam.
    Ajánlott fix időnként saját magunknak mentést készíteni a Könyvjelzőkről.
  • gergely1991
    Szia!
    Esetleg egy rendszer-visszaállítást arra az időpontra amikor az előző verziót még nem törölted le.Aztán úgy próbáld eltávolítani hogy a eltávolítóban letiltod hogy a személyes adatokat ne törölje le.
  • Imrusssss
    Sziasztok! Szeretnék kérni egy nagyon nagy kérést.... letöröltem az elöző verziójú böngészöt (firefox) és fel raktam helyette az újabbik verziót és elveszett a könyvjelző... tehát ami voltak oldalak, annak a jelszó felhasználó blabla ezeket szretném visszaszerezni... valaki tud nekem e ügyben segíteni.... Elöre is Köszönöm
  • cargame
    Az ujrarakas sem segitett :S
  • cargame
    hello!
    Miert van az, h a firefoxban ha megnyitok egy oldalt egy egy helyen nem erzekeli a kurzort es kattintasra sem csinal semmit es egy egy reszen mukodik? Az explorer ben nem csinalja,
  • Optimus Prime
    De csinálhatsz mentést is az eszköztárban a könyvjelzőkről, az a legegyszerűbb.
  • kalapos
    Kösz a segítséget.
    Így jobb :)
  • garferi
    Lényegében bármennyi könyvjelzőt elmenthetsz, nincsen korlátozva. Érdekes is lenne ha lenne.
    Egyszerűen csak nem mutatja az összeset, de több módon is elérheted őket. Például bármelyikre rákereshetsz a címsorba beírva belőlük egy részletet vagy egy címkét. Esetleg CTRL+B bill. kombinációval és alul a "Nem rendezett könyvjelzők"-kel.
    Ha a legújabb Firefoxot használod akkor a könyvjelzők menüben alul szintén van egy "Nem rendezett könyvjelzők" gomb, vagy csinálhatsz egy legördülő menüt is nekik a következőképpen:

Kattints jobb gombbal a könyvjelző eszköztáron és válaszd ki az "Új könyvjelző..." lehetőséget. Ha nem lenne könyvjelző eszköztárad akkor ÍGY bekapcsolhatod.
    Név: Könyvjelzők
    Hely: place:folder=UNFILED_BOOKMARKS&folder=UNFILED_BOOKMARKS&sort=12&queryType=1
    Hozzáadás gomb.

Így ha újraindítod a böngészőt akkor azok a könyvjelzők amiket úgy adtál hozzá a böngészőhöz, hogy csak a csillag gombra kattintottál a címsor jobb oldalán (nem rendezett könyvjelzők) most már megfognak jelenni az újonnan hozzáadott mappában, méghozzá olyan sorrendben, hogy a legutóbb mentett könyvjelző lesz legfelül. Ezt a sorrendet megtudod változtatni úgy, hogy a mappát kitörlöd és újra létrehozod, de most a "sort=12"-ben a számot átírod valami másra:

0 - Natural bookmark order
    1 - Sort by title, A-Z
    2 - Sort by title, Z-A
    3 - Sort by visit date, most recent last
    4 - Sort by visit date, most recent first
    5 - Sort by uri, A-Z
    6 - Sort by uri, Z-A
    7 - Sort by visit count, ascending
    8 - Sort by visit count, descending
    9 - Sort by keyword, A-Z
    10 - Sort by keyword, Z-A
    11 - Sort by date added, most recent last
    12 - Sort by date added, most recent first
    13 - Sort by last modified date, most recent last
    14 - Sort by last modified date, most recent first
    17 - Sort by tags, ascending
    18 - Sort by tags, descending
    19 - Sort by annotation, ascending
    20 - Sort by annotation, descending

Hasonlóképpen tudod az összes felvitt címke (tags) mappáját is kitenni, csak a következő adatokkal:
    Név: Címkék
    Hely: place:type=6&sort=1
    Böngésző újraindít és kész.
  • gergely1991
    Általában itt:C:\Documents and settings\profilneved\Application data\mozilla
    De nem hinném hogy most is ott lenne mert a windows közvetlenül a D-n volt.
  • kalapos
    Sziasztok

A Ff mennyi könyvjelzőt tud kezelni?
    Mert jó párat megjeleztem de gyszerűen nincsenek sehol.
    A nemrég könvjelzettek közt van 10 de utána eltűnik vagyis az úkabbak kerülnek bele és a régieknek nyoma veszik.

Hogyen lehet ezt kijavítani vagy van valami kiegészítés hozzá?
    Ebböl a szempontból nekem jobban bejön ai ie,ott ez sokkal egyszerűbb és kényelmesebb.

Üdv
    Kalapos
  • Benny04
    hi
    újratettem a gépet, a ff a D:-n volt, és a kérdésem: hol tárolja a könyvjelzőket meg kiterjesztéseket?
  • Shortstop
    Köszi
  • garferi
    Lásd korábbi hozzászólásomat: [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1100255345&no=16951]#16951[/URL]
    Az X alatt található csillagos ikon is a könyvjelzők elérését szolgálja.
  • Shortstop
    Újabb FF-ban benne van a könyvjelző eszköztár? Kerestem képeken de nem találtam. Viszont ez elég hasznos számomra.
  • Jakuza001
    Vajon mikor fogjak vegre kijavitani a memory leaket az FF-ben ? Kezd mar idegelni, hogy a gep lelassul egy ido utan, ha tobb klienst nyitok meg es az egy ideig a hatterben van. Nerm hiszem el, hogy ezt evek ota nem sikerult megoldani.
  • Shortstop
    Firefoxszal szar nekem is minden HD video, viszont Operával szép minden, és jó. Ennek ellenére nem váltok :)
  • Bmx01
    kössssssssssz!
  • garferi
    Címsorba beírod: about:config
    Megkeresed: "browser.showQuitWarning" és átállítod "true"-ra.
  • Bmx01
    hogy lehet a firefoxba 1 olyat belebarkácsolni, hogy kilépéskor rákérdezzen hogy mentse az adott oldalakat és következő indításkor azokkal induljon :?
  • gergely1991
    És ha csökkentett módban indítod?
    (amennyiben alapértelmezett)start menü>firefox>jobb gomb(helyi menü)>csökkentett mód
  • kirol
    Köszi!

A Flash player-t újrarakva már tökéletesen megy. :)
  • katewalker
    Sziasztok!

Szerintetek van erre az idegesítő dologra megoldás?Úgy használom a ff-ot, hogy el van tüntetve a címsáv (nem a címsor, hanem a ff. fejléce), ott vannak a tabok, de ha csak egy mp-et is "gondolkodik" a program, akkor a tabok felett (tehát eltakarja őket) megjelenik a fejléc és a rajta lévő aktuális szöveg és mindig ott is marad 2-3 mp-ig, és engem ez rohadtul idegesít.Csatolok róla egy képet.

Tehát ez (a képen éppen kék) sáv ugrik be mindig, alatta vannak a tabok.

Köszi, ha valaki tud segíteni!

K.W.

• gergely1991
    Lehetőségek/tippek:
    1.Telepítsd újra a firefox-ot vagy
    2.Telepítsd újra a flash plugint vagy
    3.Hardveres gyorsítás
    Kattints jobb gombbal a flash objektumra:settings >Display>Hardware Acceraled enable
  • kirol
    Ott most sincs. De firefox alatt sem volt korábban.
  • kl24h
    Csak a Firefox esetében? Az Internet Explorer esetében nincs gond?
  • kirol
    Az mitől lehet, hogy youtube 1080p-s videó firefox alatt teljes képernyőn akad, de brutálul?
  • tamiii07
    Nagyon köszönöm a segítséget sikerült megcsinálnom :)
  • gergely1991
    Próbáld meg hogy a Mozillát eltávolítod úgy hogy a eltávolítóban kijelölöd "A firefox alkalmazáshoz kapcsolódó....." opciót majd uninstal gombra kattints.Mivel minden információt töröl(sütik,könyvjelzők,jelszavak,előzmények stb.) ezért érdemes lementeni azokat(például könyvjelzők lementése:könyvjelzők>minden könyvjelző megjelenítése>Importálás és mentés>mentés kiválasztod hogy hova mentse el a json fájlt majd mentés gomb). Erre esetre még a mozbackup-ot szokták javasolni(én nem ismerem).
    Megjegyzés:A címsori része a windows xp-ben nem fog úgy kinézni ahogyan szeretnéd.
  • ProGabe #16965
    milyen windows-od van? mert az alsó kép win7-es, a felső xp