19494
-
dadalia #17084 Helló!
Még egyszer nekifutok:
FF 8.0 át használok. Szeretném kikapcsolni/leállítani azt hogy a címeket a látogatások száma szerint sorolja. Tehát amit tegnap az első helyen találtam, azt ne kelljen pár nap múlva a sor végén keresgetni! Megoldható-e ez, sőt... rendezhetem-e én a sorrendet? (azon kívül, hogy 50 szer kattintom... :-)))
Köszi előre is!!
üdv.: dadalia -
Garfield #17083 mióta a 8-as Firefoxot használom, de lehet nincs összefüggésben
...
Ha kilövöm a torrent letöltőt, megy minden gyorsan.
Akkor?... -
#17082 Nekem is van ilyen a régebbi verziójú FF-szal, de nem minden esetben. -
#17081 Sziasztok! Akadt egy kis problémám, hátha tudok nekem segíteni: egy ideje (kb. mióta a 8-as Firefoxot használom, de lehet nincs összefüggésben vele) amikor megy az uTorrent, iszonyú lassan töltődnek be a lapok, kb. 2-3 percbe is beletelik. Ha kilövöm a torrent letöltőt, megy minden gyorsan. Szerintetek mi lehet ennek az oka?
-
#17080 3.6.24
Nekem ez van, minden klappol vele és még gyors is. Operára váltanék de nagyon megszerettem a FF dolgait, és nincs kedvem más böngészővel elkezdeni szarozni. Hogy az FF-t frissítsem annak nem látom értelmét egyelőre. -
goofy1984 #17079 Hello!
Olyan problémám van a Firefox-szal, hogy a lap legalján a bal oldalon ha van egy link és ráviszem az egeret, akkor nem ugrik át a jobb oldalra a kis linket tartalmazó felirat, hanem elkezd villogni. A kis felirat mindig a bal oldalon jelenik meg. Azt hogy lehet beállítani, hogy ugorjon át a másik oldalra és vissza, ha kell?
Remélem érthető voltam. -
#17078 1.) vagy várnod kell arra, hogy Kaspersky frissítsen; vagy
2.) próbáld meg ezt: Add-on Compatibility Reporter
Utána már engedélyezni tudod a nem kompatibilis kiegeket is. De ez nem jelenti azt, hogy azok működni is fognak. Ha utána sem működik, akkor az 1-es pont.
Más:
-
Madmano #17077 Helló.Egy olyan kérdésem lenne,hogy a Kaspersky Internet Security 2012 pár add-onját a 8.0-ás Firefox nem kompatibilisnek találja magával.Hallottam olyanról,hogy ezeket ettől függetlenűl lehet engedélyezni a FF-ban.A kérdésem:hogyan?Mikor rámegyek a bal felső narancs Firefox gombra,ott kiválasztom a Kiegészítők,aztán a Kiterjesztések fület,ott van a két Kaspersky add-on,de valami satírozott háttérrel.És sehol nem lelek Engedélyezés gombot vagy hasonlót.... -
gyűjtő #17076 Szia!
Köszönöm a letöltési címet! -
#17075 Szervusz!:)
Amit letöltöttél az egy ActiveX vezérlő ami az IE-hez illetve más programok számára(pl:AVAST) alkalmas.Ahhoz hogy a Firefox böngészőhöz legyen Flash "bővítmény" ahhoz a Firefox böngészővel mely erre az oldalra ugorva lehet letölteni. -
dadalia #17074 Helló!
FF 8.0 át használok. Beállítottam az browser.urlbar.maxRichResults értékét a nekem megfelelő számú url-re.Szeretném továbbá kikapcsolni/leállítani azt hogy a címeket a látogatások száma szerint sorolja. Tehát amit tegnap az első helyen találtam, azt ne kelljen pár nap múlva a sor végén keresgetni! Megoldható-e ez, sőt... rendezhetem-e én a sorrendet? (azon kívül, hogy 50 szer kattintom... :-)))
Köszi előre is!!
üdv.: dadalia -
vg #17073 Itt van -
gyűjtő #17072 Szervusztok!
Windows XP SP3 op. rendszert használok.A böngészőm Firefox 8.
Kérdésem: Milyen verziószámú Adobe Flash Player-t lehet vele társítani?
Honnan tudom letölteni? Az IE 8 böngészőhöz a FlashPlayer 11.102.55 verziót töltöttem le.Itt működik, de Firefox-szal nem sikerült összehozni. -
#17071 Próbáld meg törölni, mindkét verzió. Majd szedd le a frisset a Flash-től és próbáld úgy. A törlés és telepítés közé iktass be egy restartot. -
#17070 50%-ig felmegy,de utána semmi. -
#17069 Ki van kapcsolva, mert nem kompatibilis a 8-al. Így a Firefox letiltotta. -
#17068 És ha za toolbart kikapcsolnád vagy újratelepítenéd a böngészőt? -
#17067 Valakinek nincs ötlete miért fagy be a letöltés? 8.0.1 verzió és nagyobb fájlonál pause-start trükkel indul újra, de kb. 10 mp után leáll. Eddig nem zavart, mert korábbi verzióval kompatibilis volt a ZA toolbar és saját letöltőt használt. -
#17066 Esetleg zárd be a Firefox böngészőt és úgy próbáld meg újra a telepítést. -
#17065 Sziasztok! Az adobe flash player miért nem akarja installálni a gép a firefoxhoz? -
#17064 Az már rég volt, most a 10-esre lenne betervezve, de teljesen külön branchen fejlesztik, jó esélyel még abban se lesz benne. -
#17063 Én is felraktam, de nekem nem kért rendszer restartot.
Viszont a GUI ugyanolyan lassú, nem a 9-es verzióra ígérték az újat? -
#17062 Minap telepítettem a 9.0 harmadik bétáját és egy új feature jelent meg benne, miszerint a telepítés után teljes rendszer restartot kér, olyannyira, hogy anélkül el sem indul a böngésző... Mostantól ez lesz a módi, mert ez elég nagy visszalépés lenne?! -
vg #17061 be van kapcsolva -
#17060 Címsorba: about:config
browser.zoom.siteSpecific -> true -
vg #17059 Hol lehet beállítani, ha rázoomolok egy oldalra(ctrl+), akkor úgy maradjon az oldal ha újra indítom firefox? -
somi0209 #17058 A progival amit tisztításra használtál nem lehet vissza vonást eszközölni?Általában készítenek mentést karbantartás előtt,hogyha ilyen probléma adódik vissza lehessen állítani az eredeti állapotot.Ez nem rendszer-visszaállítás csupán egy elvégzett művelet vissza vonása. -
#17057 A rendszer-visszaállítás szerintem szart se ér, én is próbáltam hasonló problémáknál.
Nincs értelme ilyen tisztító programokat használni. Értem én miért lennének jó, de több bajt csinálnak, mint hasznot. -
#17056 Rendszer-visszaállítás arra az időpontba, mikor még nem alkalmaztad megint azt a "programot"? -
jozef1976 #17055 Csináltam egy tisztítást a gépen (ugyanazzal a programmal,mint szoktam,de eddig még nem jött elő ez a probléma),és azóta a Firefox nem jeleníti meg rendesen a flash tartalmakat.Kihagy képeket,videókat,de ezt sem mindegyik oldalnál csinálja. Hogyan lehetne ezt orvosolni? Firefox és Flash Player uninstall és újratelepítés már meg volt,de ez sem segített...
A segítséget előre is köszönöm! -
#17054 Ha az lenne amiről beszélnél akkor mondjuk a teljes kapacitása végelegesen "lefogyna". Bizonyos fájlok nem lenne olvashatók(ha a hibás szektorokban helyezkedik el valamelyik rendszerfájl akkor még a OS se indulna el.)
"chkdsk meghajtóbetűjel:" paranccsal megnézheti hogy nem-e szektorhibás. -
#17053 Vagy szarakszik már a vincsesztere. Hirtelen betelik a tár. Volt már nekem is ilyen. 20giga egyszercsak elkezdett csökkenni, újraindítás után megint 20giga szabadhely volt, napokig hetekig. -
#17052 Esetleg töröld a Flash plug-int és telepítsd újra. -
#17051 Mondjuk:Eszközök>előzmények törlése>gyorsítótár kijelöl majd "Törlés Gomb"-ra kattints.
Mondjuk egy vírusirtó is leterheli úgy a gépet.A vírusokról nem is beszélve... -
#17050 Firefox,IE egyre megy..Mind2 ugyanúgy szar..miért van az,hogy megnézek 5 perc kibaszott videót és egyszercsak megáll az egész?Nem tölt tovább egyáltalán..Ránézek a C-re..Tele van!!!!!!!!
6GB!2perc alatt!
De általában fél óra streamet tudok nézni,aztán újra kell indítani a böngészőt,mert lefoglalja az összes helyet..Mit lehet vele csinálni? -
#17049 Az is lehet hogy valamelyik bővítmény csinálja ezt.Indítsd el a Firefox-ot csökkentett módban.XP esetén:Start>Firefox>jobbgomb>Csökkentett mód. -
#17048 Értem. Ügyeskedek akkor valamit. Köszi a tippet! -
#17047 Ebből nem nagyon mondja meg neked senki, részletes leirásban lehetnek dolgok, de tippre itt nem nagyon lesz olyan, aki nekiáll meglesni, hogy mi volt a memóriában, miért fagyhat és meg is tudja mondani hol lehet a gond.
De ez bizony egy windows gond lesz, driver ellenőrzés, malware/spyware írtás, registry pucolás és friss firefox profil használata mondjuk egy alap lépés lenne. -
#17046 Sziasztok!
2 hete avval szórakozik a firefox, hogy 2-3 perces időközönként lefagy. Kiírja hogy nem válaszol, és csak tölt. Csak a kilépés segít rajta. Eléggé idegesítő ez a hiba. Egy hiba miatt megszakadt a program kapcsolata a Windows rendszerrel.
Ilyen hibaüzenetet kapok:
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: AppHangB1
Alkalmazásnév: firefox.exe
Alkalmazás verziója: 8.0.0.4325
Alkalmazás időbélyegzője: 4eb4a985
Lefagyási aláírás: 8e8b
Lefagyás típusa: 0
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
1. további lefagyási aláírás: 8e8b95375200607ff57e7d5cdbc7345a
2. további lefagyási aláírás: 98e2
3. további lefagyási aláírás: 98e23f80209ec224aea2526a4942f1c5
4. további lefagyási aláírás: 8e8b
5. további lefagyási aláírás: 8e8b95375200607ff57e7d5cdbc7345a
6. további lefagyási aláírás: 98e2
7. további lefagyási aláírás: 98e23f80209ec224aea2526a4942f1c5
Mi lehet a probléma?
Előre is köszi
Üdv
Falkon
-
#17045 nekem minden indításkor ellenőrzi a kiegészítők kompatibilitását, ezt hogy lehet megszüntetni? A másik gondom, a 8-as telepítése óta a kezdőoldal mellé behozza állandóan a "Bevezető a FF használatához" oldalt is, ezt hogy lehet elkerülni? Köszi!