19494
  • dadalia
    Helló!
    Még egyszer nekifutok:
    FF 8.0 át használok. Szeretném kikapcsolni/leállítani azt hogy a címeket a látogatások száma szerint sorolja. Tehát amit tegnap az első helyen találtam, azt ne kelljen pár nap múlva a sor végén keresgetni! Megoldható-e ez, sőt... rendezhetem-e én a sorrendet? (azon kívül, hogy 50 szer kattintom... :-)))
    Köszi előre is!!
    üdv.: dadalia
  • Garfield
    mióta a 8-as Firefoxot használom, de lehet nincs összefüggésben
    ...
    Ha kilövöm a torrent letöltőt, megy minden gyorsan.

Akkor?...
  • Shortstop
    Nekem is van ilyen a régebbi verziójú FF-szal, de nem minden esetben.
  • Mayorpapa
    Sziasztok! Akadt egy kis problémám, hátha tudok nekem segíteni: egy ideje (kb. mióta a 8-as Firefoxot használom, de lehet nincs összefüggésben vele) amikor megy az uTorrent, iszonyú lassan töltődnek be a lapok, kb. 2-3 percbe is beletelik. Ha kilövöm a torrent letöltőt, megy minden gyorsan. Szerintetek mi lehet ennek az oka?
  • Shortstop
    3.6.24
    Nekem ez van, minden klappol vele és még gyors is. Operára váltanék de nagyon megszerettem a FF dolgait, és nincs kedvem más böngészővel elkezdeni szarozni. Hogy az FF-t frissítsem annak nem látom értelmét egyelőre.
  • goofy1984
    Hello!

Olyan problémám van a Firefox-szal, hogy a lap legalján a bal oldalon ha van egy link és ráviszem az egeret, akkor nem ugrik át a jobb oldalra a kis linket tartalmazó felirat, hanem elkezd villogni. A kis felirat mindig a bal oldalon jelenik meg. Azt hogy lehet beállítani, hogy ugorjon át a másik oldalra és vissza, ha kell?
    Remélem érthető voltam.
  • KranaZoli #17078
    1.) vagy várnod kell arra, hogy Kaspersky frissítsen; vagy

2.) próbáld meg ezt: Add-on Compatibility Reporter

Utána már engedélyezni tudod a nem kompatibilis kiegeket is. De ez nem jelenti azt, hogy azok működni is fognak. Ha utána sem működik, akkor az 1-es pont.

Más:

• Madmano
    Helló.Egy olyan kérdésem lenne,hogy a Kaspersky Internet Security 2012 pár add-onját a 8.0-ás Firefox nem kompatibilisnek találja magával.Hallottam olyanról,hogy ezeket ettől függetlenűl lehet engedélyezni a FF-ban.A kérdésem:hogyan?Mikor rámegyek a bal felső narancs Firefox gombra,ott kiválasztom a Kiegészítők,aztán a Kiterjesztések fület,ott van a két Kaspersky add-on,de valami satírozott háttérrel.És sehol nem lelek Engedélyezés gombot vagy hasonlót....
  • gyűjtő
    Szia!
    Köszönöm a letöltési címet!
  • gergely1991
    Szervusz!:)
    Amit letöltöttél az egy ActiveX vezérlő ami az IE-hez illetve más programok számára(pl:AVAST) alkalmas.Ahhoz hogy a Firefox böngészőhöz legyen Flash "bővítmény" ahhoz a Firefox böngészővel mely erre az oldalra ugorva lehet letölteni.
  • dadalia
    Helló!
    FF 8.0 át használok. Beállítottam az browser.urlbar.maxRichResults értékét a nekem megfelelő számú url-re.Szeretném továbbá kikapcsolni/leállítani azt hogy a címeket a látogatások száma szerint sorolja. Tehát amit tegnap az első helyen találtam, azt ne kelljen pár nap múlva a sor végén keresgetni! Megoldható-e ez, sőt... rendezhetem-e én a sorrendet? (azon kívül, hogy 50 szer kattintom... :-)))
    Köszi előre is!!
    üdv.: dadalia
  • vg
    Itt van
  • gyűjtő
    Szervusztok!
    Windows XP SP3 op. rendszert használok.A böngészőm Firefox 8.
    Kérdésem: Milyen verziószámú Adobe Flash Player-t lehet vele társítani?
    Honnan tudom letölteni? Az IE 8 böngészőhöz a FlashPlayer 11.102.55 verziót töltöttem le.Itt működik, de Firefox-szal nem sikerült összehozni.
  • Optimus Prime
    Próbáld meg törölni, mindkét verzió. Majd szedd le a frisset a Flash-től és próbáld úgy. A törlés és telepítés közé iktass be egy restartot.
  • argos
    50%-ig felmegy,de utána semmi.
  • Optimus Prime
    Ki van kapcsolva, mert nem kompatibilis a 8-al. Így a Firefox letiltotta.
  • gergely1991
    És ha za toolbart kikapcsolnád vagy újratelepítenéd a böngészőt?
  • Optimus Prime
    Valakinek nincs ötlete miért fagy be a letöltés? 8.0.1 verzió és nagyobb fájlonál pause-start trükkel indul újra, de kb. 10 mp után leáll. Eddig nem zavart, mert korábbi verzióval kompatibilis volt a ZA toolbar és saját letöltőt használt.
  • gergely1991
    Esetleg zárd be a Firefox böngészőt és úgy próbáld meg újra a telepítést.
  • argos
    Sziasztok! Az adobe flash player miért nem akarja installálni a gép a firefoxhoz?
  • Malakai
    Az már rég volt, most a 10-esre lenne betervezve, de teljesen külön branchen fejlesztik, jó esélyel még abban se lesz benne.
  • [HUN]FaTaL
    Én is felraktam, de nekem nem kért rendszer restartot.

Viszont a GUI ugyanolyan lassú, nem a 9-es verzióra ígérték az újat?
  • DjDano
    Minap telepítettem a 9.0 harmadik bétáját és egy új feature jelent meg benne, miszerint a telepítés után teljes rendszer restartot kér, olyannyira, hogy anélkül el sem indul a böngésző... Mostantól ez lesz a módi, mert ez elég nagy visszalépés lenne?!
  • vg
    be van kapcsolva
  • garferi
    Címsorba: about:config
    browser.zoom.siteSpecific -> true
  • vg
    Hol lehet beállítani, ha rázoomolok egy oldalra(ctrl+), akkor úgy maradjon az oldal ha újra indítom firefox?
  • somi0209
    A progival amit tisztításra használtál nem lehet vissza vonást eszközölni?Általában készítenek mentést karbantartás előtt,hogyha ilyen probléma adódik vissza lehessen állítani az eredeti állapotot.Ez nem rendszer-visszaállítás csupán egy elvégzett művelet vissza vonása.
  • Optimus Prime
    A rendszer-visszaállítás szerintem szart se ér, én is próbáltam hasonló problémáknál.
    Nincs értelme ilyen tisztító programokat használni. Értem én miért lennének jó, de több bajt csinálnak, mint hasznot.
  • gergely1991
    Rendszer-visszaállítás arra az időpontba, mikor még nem alkalmaztad megint azt a "programot"?
  • jozef1976
    Csináltam egy tisztítást a gépen (ugyanazzal a programmal,mint szoktam,de eddig még nem jött elő ez a probléma),és azóta a Firefox nem jeleníti meg rendesen a flash tartalmakat.Kihagy képeket,videókat,de ezt sem mindegyik oldalnál csinálja. Hogyan lehetne ezt orvosolni? Firefox és Flash Player uninstall és újratelepítés már meg volt,de ez sem segített...
    A segítséget előre is köszönöm!
  • gergely1991
    Ha az lenne amiről beszélnél akkor mondjuk a teljes kapacitása végelegesen "lefogyna". Bizonyos fájlok nem lenne olvashatók(ha a hibás szektorokban helyezkedik el valamelyik rendszerfájl akkor még a OS se indulna el.)
    "chkdsk meghajtóbetűjel:" paranccsal megnézheti hogy nem-e szektorhibás.
  • jackoneill90
    Vagy szarakszik már a vincsesztere. Hirtelen betelik a tár. Volt már nekem is ilyen. 20giga egyszercsak elkezdett csökkenni, újraindítás után megint 20giga szabadhely volt, napokig hetekig.
  • Optimus Prime
    Esetleg töröld a Flash plug-int és telepítsd újra.
  • gergely1991
    Mondjuk:Eszközök>előzmények törlése>gyorsítótár kijelöl majd "Törlés Gomb"-ra kattints.
    Mondjuk egy vírusirtó is leterheli úgy a gépet.A vírusokról nem is beszélve...
  • berlinboy6329
    Firefox,IE egyre megy..Mind2 ugyanúgy szar..miért van az,hogy megnézek 5 perc kibaszott videót és egyszercsak megáll az egész?Nem tölt tovább egyáltalán..Ránézek a C-re..Tele van!!!!!!!!

6GB!2perc alatt!

De általában fél óra streamet tudok nézni,aztán újra kell indítani a böngészőt,mert lefoglalja az összes helyet..Mit lehet vele csinálni?
  • gergely1991
    Az is lehet hogy valamelyik bővítmény csinálja ezt.Indítsd el a Firefox-ot csökkentett módban.XP esetén:Start>Firefox>jobbgomb>Csökkentett mód.
  • Falkon
    Értem. Ügyeskedek akkor valamit. Köszi a tippet!
  • Malakai
    Ebből nem nagyon mondja meg neked senki, részletes leirásban lehetnek dolgok, de tippre itt nem nagyon lesz olyan, aki nekiáll meglesni, hogy mi volt a memóriában, miért fagyhat és meg is tudja mondani hol lehet a gond.

De ez bizony egy windows gond lesz, driver ellenőrzés, malware/spyware írtás, registry pucolás és friss firefox profil használata mondjuk egy alap lépés lenne.
  • Falkon
    Sziasztok!

2 hete avval szórakozik a firefox, hogy 2-3 perces időközönként lefagy. Kiírja hogy nem válaszol, és csak tölt. Csak a kilépés segít rajta. Eléggé idegesítő ez a hiba. Egy hiba miatt megszakadt a program kapcsolata a Windows rendszerrel.
    Ilyen hibaüzenetet kapok:
    Probléma-aláírás:
    Problémaesemény neve: AppHangB1
    Alkalmazásnév: firefox.exe
    Alkalmazás verziója: 8.0.0.4325
    Alkalmazás időbélyegzője: 4eb4a985
    Lefagyási aláírás: 8e8b
    Lefagyás típusa: 0
    Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
    Területibeállítás-azonosító: 1038
    1. további lefagyási aláírás: 8e8b95375200607ff57e7d5cdbc7345a
    2. további lefagyási aláírás: 98e2
    3. további lefagyási aláírás: 98e23f80209ec224aea2526a4942f1c5
    4. további lefagyási aláírás: 8e8b
    5. további lefagyási aláírás: 8e8b95375200607ff57e7d5cdbc7345a
    6. további lefagyási aláírás: 98e2
    7. további lefagyási aláírás: 98e23f80209ec224aea2526a4942f1c5

Mi lehet a probléma?
    Előre is köszi
    Üdv
    Falkon
  • Mayorpapa
    nekem minden indításkor ellenőrzi a kiegészítők kompatibilitását, ezt hogy lehet megszüntetni? A másik gondom, a 8-as telepítése óta a kezdőoldal mellé behozza állandóan a "Bevezető a FF használatához" oldalt is, ezt hogy lehet elkerülni? Köszi!