19494
  • Malakai
    Én rég nem láttam, szerintem a 4.0 megjelenésével került ki.
    Egyébként az identity gomb is könnyen megszokható, sőt szerintem jobban látszik is.
  • Istvan12345
    Köszi a választ. Amúgy a 10.0.2-es Firefox esetén lehetetlen alul (Állapotsorban) megjeleníteni a lakatot?
  • Japep

Köszi, megpróbálom akkor. :)
  • Malakai
    Mozillánál is el lehet érni az összes verziót, habár külön oldalt csak a 3.x kap a biztonsági frissítések miatt, ahol viszont bármit lekaphatsz 2.0-tól legújabb nightlyig az ftp-jük:
    releases.mozilla.org

A https-t mostmár ugye a cím mellett az ikonnál jelzi, hogyha szeretnéd a lakatot van rá kiegészítő: Padlock
  • Istvan12345
    Gondolom Neked is a 10.0.2-es van. Előbbi verzióra visszatérni, ami még megjeleníti esetleg? A Mozilla hivatalos oldalán csak a legfrissebb érhető el belőle. Más hivatalos oldal esetleg, ahol elérhető a 10.0.2 előtti (amiben látszik az Állapotsorban a lakat is)?
  • Puhos
    Akkor passz.
  • Istvan12345
    Sajnos nem. Egyébként a régebbi Firefoxokban a neve annak a sávnak: állapotsor. De a 10.0.2-es verzióban nem tudom megjeleníteni a lakatot.
  • Puhos
    Kiegészítősáv?
  • Istvan12345
    És az én problémámra esetleg valami? :-)
  • Puhos
    Jah a nagy rohanás eredménye, egyre szarabb lesz ahogy a verziószámokkal haladnak előre. Próbáld meg újra rakni.
  • Istvan12345
    Én nem tapasztaltam még. De az viszont érdekelne, hogy hogyan lehet a jobb alsó sarokba a kis sárga lakatot megjeleníteni https esetén!
  • Japep

Hello.
    Mással is előfordul mostanában, hogy időközönként (sajnos elég gyakran) összeomlik a FF?
    Bejön egy kis ablak, hogy küldjem el a FF-nak a hibát és visszaállítom-e a munkamenetet... :S
    A 10.0.2-es van fent, ez verzióhiba, vagy csak tegyem újra?

Köszi előre is. Üdv. :)
  • Istvan12345
    Sziasztok!

A Firefox (legújabb) 10.0.2-es verziójában nem jelenik meg alul az állapotsorban (a jobb alsó sarokban) a kis sárga zárt lakat https esetén. Hogyan lehetne azt is megjeleníteni, ugyanúgy mint a korábbi Firefox verziókban?

A választ előre is köszi!
    István
  • PLaci #17351
    A pár perces lefagyásokat pont ugyan úgy képes a króm is produkálni.
    Szvsz a flash okozza.
  • lck
  • Jakuza001
    Na az holt zicher, hogy arra a puritan szarra nem fogok atterni.
  • Optimus Prime
    Üdv!
    Másnak is akadnak problémái mostanság a Firefox-szal? A legújabb van fent, de pl. a Dark Horse oldala kiírja: nem használok naprakész böngészőt - érdekes mód ez az üzi se IE8-al, se Chrome-mal nem jön elő. Az ÉMÁSZ internetes oldalára se tudok vele belépni, mert bármelyik menüpontra lépve valami szerver hibát ír ki. Meg valahogy lassú és első indításnál vagy 20 mp-ig lefagy. Lehet a ZA-s toolbar lehet más. Viszont a Chrome-nak nincs pár olyan tulajdonsága, mint az FF-nek.
  • ProGabe #17347
    én tegnaptól chrome felhasználó vagyok, pedig azt szoktam mondogatni, hogy akkor lesz vége a rókának, ha én is váltok. kényelmes számomra a fox, pontosabban kényelmes VOLT

eléggé jól megtanultam a buherálását, kiismertem a motorját, mindig, mindent meg tudtam oldani, bármiről is legyen szó. de mostanra elegem lett abból, hogy az egyik gépen szaggatnak a flash videók (safe módban, reinstall után, buherálás után is), a másikon folyton összeomlik, a harmadikon minden egyes alkalommal 2 percre (szó szerint) lefagy, amikor háttérben fut 5 percig, stbstb, még tényleg tudnám sorolni

a fenti dolgokkal nem tudtam mit csinálni, egyszerűen nem szerette az adott konfigot, ill. tudom, hogy pár kieggel volt a gond. namost, ezek az extensionok mind-mind megtalálhatók chrome-ban is -> váltottam, és 10000000000000000000000000000000x jobb, minden szenvedésem megszűnt! (na jó, kivéve az, hogy nincs "open file" és a jobb oldalon van a könyvjelző gombja, na bumm)
  • RelakS
    Az ilyen fagyogatós felhasználóknál érdekes lenne átnézni, milyen programok, bővítmények, renszer, stb van felrakva, és ami mindenkinél megvan, azokat közelebbről megnézni.

Nem azt mondom, hogy nálam atomstabil a róka, meg soha nem kell rá várni, de anyám gépén, az itthoni gépemen, a melós gépen mindhármon általában teljesen jól megy.
  • Madmano
    Előtte utána nekem is jó volt.Azért is volt furcsa,hogy pár percen keresztül ez fogadott.AdBlock nincs fenn.Ja,próbáltam akkor úgy is,hogy ürítettem a cache-t,akkor is ez volt.
  • Malakai
    Tökéletesen megy a belépés, talán AdBlock frissült és tiltja le valamiért azt, vagy valamilyen egyéb szoftver, ami szűri neked a dolgokat. Érdemes lehet cache (gyorsítótár) ürítést is megpróbálni, hátha corrupted a file.
  • Madmano
    Ma frissített a FF a 10.0.2-es verzióra.Próbáltam belépni vele az Ipon oldalára.Egy kis ablakban ezt írja ki"this page requires AC_RunActiveContent.js".Ez mi a bánatot jelent,mi a baja,Délelőtt még nem volt semmi baja.a többi oldalnál nem írja ezt...
  • patiang
    Lehet, hogy azt teszem, de már a Chrome elvette a Fox helyét.
    Nagyon sokáig a róka volt az etalon nálam.
  • Jakuza001
    De akkor miert szenvedsz es miert nem teszel vissza egy regi verziot, ami rendesen mukodott ?
  • patiang
    Csak egyszer úgy:)
  • patiang
    Meg ha vírusom is lenne, miért csak a Fox-ot fogja, a többit miért nem.
    A Chrome úgy úgy muzsikál ahogy illik.
  • Kori
    igen sajna a fox lett nagyon beteg
    ha így folytatják elég sok embert fognak veszteni
  • patiang
    Hát én nem tudom. Win7-et használok, és még a régebbi verziós Fox-oknál is előfordult, hogy egyszerűen kiszállt, majd újraindult, ami elég zavaró volt. De ez a 10-es kriminális. Habár most jut eszembe, hogy a Fox még mindig 32-es, az én OP-om pedig 64-es. Nem-e ez lehet az egyik bibi?
    Az angol fórumok is tele vannak Fox-os panaszokkal. Főleg az újra. S azért, amikor ennyi ember kinlódik, az már jelent valamit. Az összes többi böngésző, amit kipróbáltam pengén működik.
    A gyalulással kapcsolatban: időt szánva rá 5X telepítettem újra, a az eredmény detto.
    Kérdésedre, hogy nem-e a mellék programok a betegek? Nem, mert a Fox már pucéran ugyanaz.
  • Kori
    én évek ota csak a megszokott bővitményeket használom, toolbar egysincs nem cicomázom agyon a megszokott nekem jó, letöltésvezérlőt 10 éve ugyanazt használom
    ja és a chrome tökéletesen müködik
  • kl24h
    Valami csak kell legyen, mert nálam Windows XP Professional Version 2002 SP3 van, de tökéletesen megy. Semmi gyanúsan nem vettem észre. Nincs valamimen inkompatibilis programmal/programokkal "megtöltve" a gép és azért lennének ezek a problémák (itt gondolok Pluginok, Toolbar, letöltésvezérlök, stb.).
    "...mert a 10-es megjelenése óta háromszor gyalultam le a gépet" <<<<< itt csak megsúgom, hogy van olyan vírus is, amit a rendszer újratelepítésével nem tisztítod meg.
  • patiang
    Telepítettem, feladatkezelővel való leállás.
    Helyzet reménytelen.
    Előtte a 10-est az összes bejegyzéssel töröltem.
  • patiang
    Kisérleteznek: fox 10.0.1.
  • Kori
    ha így folytatják nemhogy nem győzik le az ie-t de lassan a többiek fogják leelőzni
  • patiang
    Nálam az X-re kattintásra sem reagál, csak ha ctrl/shift/delete-vel kilépek. Pedig virusom nem igen lehet, mert a 10-es megjelenése óta háromszor gyalultam le a gépet, s még a programok feltelepítése előtt teszteltem a Fox-ot.
    Fox fan voltam.
  • patiang
    Én egyenlőre a Chrom-ot használom, mert sokban hasonlít a Fox-ra, de érdemes kipróbálni a Maxthon-t is. Alapból frankó pluginokkal rendelkezik.
  • Kori
    lassan egyetértek azokkal akik elhagyják foxot
    jelenpillanatban ott tartok hogy 2-3 percenként lefagy melynek a feloldása a bezáró X-re való kattintás
    tényleg ahogy emelik a számot egyre szarabb lett
    ja kevés kieg van fent, azokat használtam eddig is és soha nem volt ilyen probléma
  • Puhos
    Lehet én is váltok. Mert ahogy előrébb haladunk a verziószámozással úgy lesz egyre sz@rabb!
  • Jakuza001
    Mar fel sem merem telepiteni a megjeleno uj verziokat, mert osszevissza van barmolva az egesz bongeszo, raadasul a jo pluginjaim sem mukodnek, mar honapok ota es a rev atiras sem segit, mert valamit valtoztattak a javascript objectek kezelesen.
  • patiang
    Én már a Fox-ról lemondtam:((
  • Puhos
    Most meg működik rendesen.