Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Firefox 6.0.1 böngészõnél, több oldal megnyitásakor ( pl.: facebook, addons.mozilla.org/hu/firefox/themes/) ezt a hibaüzenetet kapom: [/url][/img]
Win 7 64 az oprendszer, Kaspersky IS 2012 Hu van a gépemen.
A firefoxot már újra feltelepítettem, registry -t kitakarítottam, de a hiba újra jelentkezik. Más böngészõvel mûködik rendesen.
Mi lehet a megoldás, hogy a firefoxot tudjam használni?
Majd váltottam Chrome-ra, és voilá!
minden bõvítményt letiltottam/kikapcsoltam, minden más program müködik rendesen, valakinek vmi ötlete ? 😊
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
6.0 verzióm van.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Üdvözletem az a gondom, hogy mikor a Firefoxban keresek, és a lap alján van a találat és utána visszalépek, nem megy tovább a keresés, mert visszaugrik a lap tetejére mindig. A másik hiba oldalanként 10 találatot ad a google de mikor alul tovább lépnék, elhalványul minden és utána vált a következõ 10 találatra. Régebben az utóbbi hiba akkor jelentkezett mikor be voltam jelentkezve pl: gmail oldalára. Kijelentkezés után viszont megszünt a hiba most viszont nem. Mik lehetne a hibák. Elõre is köszönöm a segítséget.
http://goo.gl/gd6Zi5
Most már alapból tiltásra tettem. 1 általam látogatott oldalon jól jön, ott engedélyeztem.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
##*
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
<#fejvakaras>#fejvakaras> IE9-ben OK.
Hát passz... Vmi ott nagyon nem baba. Indítsd már el a Fox-od csökkentett módban.
http://data.hu/get/4182339/2011_08_29_20_23_21_1366x648.avi
Nekem pl. most is megy az addon oldal: https://addons.mozilla.org/hu/firefox
Igen, az addon oldal nem jön be.
1. Adblock Plus (v1.3.9) — A reklám a múlté!
2. App Button Clear (v1.0) — Make the orange Firefox button clear.
3. Bookmark Favicon Changer (v1.52) — Right click your bookmark to change favicon.
4. Download Manager Tweak (v0.9.5) — Allows the download manager to also open in a tab or sidebar, and adds some optional display changes.
5. Download Statusbar (v0.9.8) — Tekintse meg és kezelje a letöltéseket egy takaros állapotsorból
6. Element Hiding Helper az Adblock Plushoz (v1.1.1) — Elemek elrejtése szabályok alapján (Adblock Plus bõvítmény).
7. FEBE (v7.0.1) — Backup your Firefox data
8. FireGestures (v1.6.6) — Különféle parancsokat hajt végre egérmozdulatok hatására.
9. Flagfox (v4.1.5) — A csatlakozott kiszolgáló elhelyezkedésétõl függõen jeleníti meg az adott ország zászlóját.
10. Forecastfox (v2.0.19) — Get international weather forecasts with this highly customizable extension
11. Navigational Sounds (v1.2.2) — A simple extension that plays the Windows Internet Explorer start and end navigation sounds, popup blocked and information bar sounds, feed and search provider discovered sounds, and download completed sound.
12. NoSquint (v2.1.2) — Manage site-specific zoom levels and color settings
13. QuickDrag (v2.1.3.21) — Extends the function of the drag-and-drop mouse gesture so that it can be used to load URLs, do a web search of selected text on a page, or save an image on a page.
14. SearchPreview (v5.0.5) — Webhelyek elõnézeti képét illeszti be a Google és a Yahoo keresési eredményébe.
15. Status-4-Evar (v2011.07.20.21) — Állapot- és betöltésjelzõ elemek Firefox 4+ -hoz
16. Tab Scope (v1.1.3) — Previews and navigates tab contents through popup.
17. Undo Closed Tabs Button (v3.7.1) — Eszköztárgomb a nemrég bezárt lapok újranyitásához
18. WebMail Notifier (v2.7.9) — Webes e-mailek érkezésekor figyelmeztet
19. YouTube Auto Replay (v2.5) — Adding an infinite replay loop functionality to YouTube
"Nekem most az oldal sem jön be 😞"
Milyen oldal?! Az addon-ok, vagy mi?! Nálam bejön, mûködik rendesen.
Kíváncsi vagyok mi van most a mozillával, mert szinte semmi nem jön be már napok óta.
És a 20 közül mondanál néhány példát?
Nekem csak a kiemeltek közül megy fel néhány hiba nélkül, a download statusbar és a toolbar buttons pl nem sok minden máson kívül.
Tedd, amit Fatal írt.
Ill. az addon oldalán ha mûködik 6-ossal érdemes tenni egy hozzászólást, hogy tegyék kompatibilissé a 6-ossal.
Ha elolvassa a készítõje és épp olyan kedve van, lehet frissíti is.
Merthogy nagyon sok korábban használt kieg nem az.
Ehhez a 6-hoz nem nagyon törik magukat a fejlesztõk 😞
Kérdésem van. Baromira belassul a kurzor, amikor mondjuk, youtube-on nézek egy videót vagy mozillában töltök le egy fájlt. A belassulás addig tart, amíg az egész videót vagy a fájlt nem tölti be, le. Ilyenkor az adott oldalon vagy egy másik párhuzamosan nézett lapon is elég nehézkes a navigálás. Mi okozhatja a jelenséget? Kíváncsiságból IE-ben is próbáltam. Ott nem tapasztaltam a leírtakat. IE-t nem használom már régóta. Válaszokat, elõre is köszi.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Mitõl lehet az hogy az SG-re nem tudok bejelentkezni? Hiába írom be a jelszavam és nevem pipálom be a 2 cuccot vagy az egyiket vagy a másikat vagy egyiket sem rámegyek a bejelentkezésre és semmi.
Lehet volt már efféle probléma ez esetben elnézést. A probléma az volna, hogy a 4.0-s verzió óta folyamatosak az összeomlások. A minap pl. egymás után 8x... A kérdés az lenne, hogy mi okozza ezt? Esetleg egy oldal vagy valami add-on? Remélem tudjátok az orvosságot mert már lassan a törlés jár az eszemben...
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget aki írt nekem és próbált tanácsokat adni, kiváltképp garferi-nek és malakai -nak köszi !!!
üdv. Ricsi
A Mozilla Könyvtárat nevezd át Mozilla_régi-re és indítsd el a böngészõt. Most létrehoz egy teljesen szûz profilt. Ezzel már ad hangot? Ha igen akkor a profiloddal van valami baj.
Ha adott hangot akkor töröld ki az új Mozilla mappát amiben az új profile található, és nevezd vissza a Mozilla_régi-t az eredeti nevére, majd töröld ki az összes benne található prefs.js változatot. Jó lenne még ha adnál egy listát is a telepített kiegészítõidrõl.
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
Valószinüleg valami blokkolja az ottani erre kiterjedõ scripteket, mint pl AdBlock.
@Breki33: Nincs ötletem, registry pucolás talán, bár attól egy egész programnak nem szabadna visszajönnie, mármint egy rossz registry bejegyzéstõl. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
és mostmár letöröltem az egész firefox könyvtárat uninstall után, de visszajött........
Persze fontos dolgok lementése után (könyvjelzõk, stb), kivétel kiegek, lehet azok közt a bibi.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
a #16782 telepítettem csak és utánna megint a felirat fogadott
egyszerûen nem értem miért van
Esetleg van tippetek h hol kellene még kérdeznem ? van valami firefox magyar help oldal 😊 ? Ítt már kérdeztem, írtam mailt de válaszra sem méltattak http://mozilla.fsf.hu/ .