Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tökéletesen mûködik.
Lehet nálad valami blokkolja.
Csak a Mozilla Firefox-nál van ez a probléma, az Internet Explorer esetében minden OK?
Ha az Internet Explorer-ben is hasonló a dolog, akkor a következõket tudom ajánlani:

1.Újratelepíteni az Adobe Flash Player-t.

2. Ellenõrizni kell, hogy tiszta-e a gép, nincs valamilyen vírus ami szórakozna.
desigo
google maps nektek mûködik rendesen?
ffel,ievel,operával se tudom használni
gombokon nincs felirat,nem keres stb...
precision
erre valaki?

Bazinga!

Airbus A380
sikerült. köszi<#eljen>

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
bõvebben? mit és hol kell csinálni? 😊

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

[HUN]FaTaL
X-marks vagy FF Sync.

http://goo.gl/gd6Zi5

Airbus A380
Hali hogyan kell a könyvjelzõket szinkronizálni , hogy bárhol elérjem? köszi

lck
Közben jobban utána néztem, általános hiba:
Ez a módosított, nem hivatalos verzió javítja.
nálam sem jó..
precision
nemtom... vagyis nem hiszem, mert más böngészõnél nincs ilyen gondom

Bazinga!

Malakai
Az is lehet, hogy valami biztosnági szoftver tapizza addig.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

precision
help pls!

legfrissebb firefox -om van, de a korábbi verzióknál is fennállt a következõ probléma...

ha rányomok egy youtube videóra, kb 10 sec kell mire egyáltalán elkezdi betölteni a videót, addig csak feketeség a videó helyén és forog a folyamatjelzõ... eléggé bosszantó 😊

van valami megoldás erre? vagy ennyire fos a flash plugin? netemmel semmi gond nincs egyébként

Bazinga!

lck
Gmail Manager csak nálam nem tud bejelentkezni, vagy általános hiba ?
Malakai
Hm, én úgy vettem észre, hogy az újabb 1.0.2 nem leakel, bár nincs régóta fent.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ProGabe
továbbra is azt mondom, hogy nagyon jó ez a kieg. de le kellett tiltanom, mert 1 gigányi memóriát zabált miatta a fox és akadt az egész böngészõ 😞

pl. nem tudtam youtube-on videót nézni, mert 4-5 másodpercenként befagyott az egész 1 mp-re

amint kilõttem a kieget, egybõl visszaesett a memóriafogyasztás a felére, még csak újraindítanom sem kellett az FF-et

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

xblades
Hello

Van egy érdekes esetem (legalábis nekem az):

A cégnek ahol dolgozom van egy saját weboldala, a munkahelyem egy két gépes hálózat, ami csak az interneten van kapcsolatban a központtal.

A böngészõ (Firefox, bár a másik gép Explorere is) az általunk gyakran látogatott oldalak (google, citromail, facebook) helyet a cég weboldalát tölti be ( nem az a beálitott kezdõoldal), ha kézzel gépelem be a kereset oldalt akkor is felül írja és az tölti be, segédprogrammal történõ teljes takaritás után is.
Majd néhány böngészõ újrainditás és más oldal megnyitása után helyre áll a rend, de rövid idõ után újra kezdi.

Mi ez a valamilyen virus, vagy egy segédprogram?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Synchronous
A rendszer visszaállítás nem töröl és nem állít vissza fájlokat. Ez inkább a számítógép rendszerfájljainak visszaállítása egy korábbi állapotba. Úgy lehet vele visszavonni a különbözõ módosításokat, hogy a személyes fájlokat, dokumentumokat változatlanul hagyja.
Ha vissza akarod tenni az elõzõ verziót, akkor az a legegyszerûbb, ha letöltöd a netrõl és újra feltelepíted.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

A korábban leírt böngészõvel kapcsolatos probléma miatt feltelepítettem egy másik verziójú Firefoxot. Kiderült hogy a weblapok betûivel kapcsolatos gond nem Firefox probléma, de vissza szeretném tenni a gépre az elõzõ Firefox verziót. Rendszer visszaállítással, vagy bármilyen más módon van erre lehetõség?

Sürgõs segítség kéne.
Rendszer visszaállítással vissza lehet hozni a gépre telepített elõzõ verziójú Firefox-ot?

Köszi szépen a tippet, ki fogom próbálni.

igen <#vigyor3>

KranaZoli
Mehet! 😊

Viszont van egy bug, amit beírtam az addon topic-jába is. Nálam Fox 7 béta 4-esnél bal oldalt a navigáló gombok néha megjelennek, néha nem. 😞

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Bokafix2
A legújabb FF verzió mûxik rendesen? Még nem tettem fel.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

MeoH
mehet. Jo cucc.
#16861: nalam nincs hiba.

fuck mmo's..i.,

Ability
Kérdés: felvetettem Dzsininek, hogy a topik fejlécébe ki lehetne-e tenni a bõvítmény linkjét. Azt mondta, hogy ha a topiklakóknak nincs ellenvetése, akkor mehet. Én szeretném hogy kikerüljön, így eljutva minél több emberhez. Szóval akinek nincs ellenvetése az írjon már be egy "mehet" üzit, köszi.
Ability
Érdekes hiba, ilyet még nem tapasztaltam. Többiek? Másnál is jelentkezik?
DjDano
Igen az SG bõvítményrõl van szó!

Ability
Ez a bõvítménnyel kapcsolatos hiba, vagy csak úgy általában Firefox kérdés?
Ability
Ráhúzod a Firefox ablakára.
[HUN]FaTaL
Pl. ráhúzni az ablakra és felrakni? Sima addon 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

MeoH
Katy ra, es megnyitas FFVel, es ugy telepul, mint 1 addon, mert az is 😊

fuck mmo's..i.,

Gladiator
ja bocsi, ezzel mit kell csinálni ha letöltöttem?😄

DjDano
Az normális dolog, hogy ennyire felnagyítja a fórumneveket? Ráadásul a legfelsõ témát egy sárga csík szeli át.

ProGabe
ez k***va jó!

mondjuk pont most, hogy erre akartam válaszolni kijött egy bug: kiírta, hogy nem vagyok bejelentkezve. hazudott a dög! 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

KranaZoli
De qrva jó! <#eljen><#taps>

<#worship>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Gladiator
Fasza. Nagyjából megcsináltad, amit az SG fejlesztõinek kellett volna már baromi rég, csak inkompetens banda lévén, szarnak az egészre.

MeoH
Nalam a nightlyval is mukodik. Thx, hasznos cucc.

fuck mmo's..i.,

csak az adblockplust használom, meg most már ezt <#worship>

Ability
Itt egy új build, ezzel menni fog. Egyébként nem véletlen van meghatározva a maximum verziószám, gyakran változik az API, nem annyira nagy buli béta Firefoxot használni. A legtöbb kiterjesztés gondolom nem is megy vele.
7.0-n nem megy :/

Ability
ui.: lehet kérni funkciókat, adjatok ötleteket, és ha megvalósítható, akkor beleteszem. Ezt is a linkelt topikba várom. Addig is itt van az eddigi funkciók listája. Kicsit félszavakban lett megfogalmazva, a bõvítményt telepítve úgyis látjátok mi mit csinál, meg ott kicsit igényesebben meg vannak fogalmazva a beállítási lehetõségek.

A bõvítmény funkciói:
- Chat elrejtése
- 'Ugrás az utolsó olvasatlan üzenethez' több oldalon keresztül
- Csak olvasatlan üzenettel rendelkezõ kedvencek mutatása <Ötlet: TLGreg>
- Rövid kommentjelzõk
- Egyéni tiltólista <Ötlet: cSuwwi>
- Egyeid megjelenés pár helyen
- Az oldal aljára érve automatikusan elõtölti a következõ oldal kommentjeit
- Oldal tetejére görgetõ gomb
- Animált válaszerre
- Overlay commentbox
- Nekem érkezõ üzenetek kiemelése
- Üzenetek szálonkénti elrendezése
- Említett kommentek beidézése
- Oldalsáv blokkok átrendezése, rejtése
- Kedvencek automatikus frissítése
- Összes topik olvasottnak jelölése
- Reklámok eltávolítása
Ability
Sziasztok.

Anno a Chrome-hoz írtam egy SG bõvítményt, amivel sok hiányolt funkciót tettem elérhetõvé. Azóta kinõtte magát a fejlesztés, sokat tud, egyre többen használják, elkészült Operához és Safarihoz is. Tegnap leültem és portoltam immár Firefox alá is. Aki sokat lóg SG-n, annak érdemes feltenni, sok okosságot tud. Ebben a topikban találjátok a letöltési linket és instrukciókat. Fontos megjegyeznem, hogy ez egy egynapi munka volt, nagyon friss még a port, lehetnek benne hibák. Ha valaki találkozna valamilyen problémával, a fenti topikba jelentse pls.
Gladiator
ki van pipálva...

gergely1991
Eszközök beállítások>tartalom>betûk és színek>haladó gomb>"Az oldalak saját maguk által választott..." bepipálása?

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Gladiator
Heló

Egyik kikapcsolásról a másikra minden szöveg félkövér lett a firefoxban. Nem tudjátok mitõl lehet és hol lehet kikapcsolni?

KranaZoli
Én Fox 7 béta 2-õt használok és korrekt. Ha van AdBlock akkor elsõ körben kapcsoljátok ki ezen az oldalon. (talán vmi szûrõ miatt csúszik el az oldal)

Firefox 6.0.1 van a gépen és az egyik családtagom aki igencsak kezdõ mivel mostanában kezdett netezni, szokott rajta sport oldalakat böngészni. Van egy olyan problémája elõfordul hogy egyes oldalakon a lap bal szélén nem látszik a hír elsõ betûje, ez mitõl lehet?

Pl. a következõ oldalon is ez a helyzet, [url=http://www.hatharom.hu/[/url] a bal oldalt felrakott híreknél lemarad az elsõ betû...

megoldódott, a kaspersyben újra kellett telepíteni a tanúsítványokat