Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet nálad valami blokkolja.
Ha az Internet Explorer-ben is hasonló a dolog, akkor a következõket tudom ajánlani:
1.Újratelepíteni az Adobe Flash Player-t.
2. Ellenõrizni kell, hogy tiszta-e a gép, nincs valamilyen vírus ami szórakozna.
ffel,ievel,operával se tudom használni
gombokon nincs felirat,nem keres stb...
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Ez a módosított, nem hivatalos verzió javítja.
legfrissebb firefox -om van, de a korábbi verzióknál is fennállt a következõ probléma...
ha rányomok egy youtube videóra, kb 10 sec kell mire egyáltalán elkezdi betölteni a videót, addig csak feketeség a videó helyén és forog a folyamatjelzõ... eléggé bosszantó 😊
van valami megoldás erre? vagy ennyire fos a flash plugin? netemmel semmi gond nincs egyébként
Bazinga!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
pl. nem tudtam youtube-on videót nézni, mert 4-5 másodpercenként befagyott az egész 1 mp-re
amint kilõttem a kieget, egybõl visszaesett a memóriafogyasztás a felére, még csak újraindítanom sem kellett az FF-et
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Van egy érdekes esetem (legalábis nekem az):
A cégnek ahol dolgozom van egy saját weboldala, a munkahelyem egy két gépes hálózat, ami csak az interneten van kapcsolatban a központtal.
A böngészõ (Firefox, bár a másik gép Explorere is) az általunk gyakran látogatott oldalak (google, citromail, facebook) helyet a cég weboldalát tölti be ( nem az a beálitott kezdõoldal), ha kézzel gépelem be a kereset oldalt akkor is felül írja és az tölti be, segédprogrammal történõ teljes takaritás után is.
Majd néhány böngészõ újrainditás és más oldal megnyitása után helyre áll a rend, de rövid idõ után újra kezdi.
Mi ez a valamilyen virus, vagy egy segédprogram?
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Ha vissza akarod tenni az elõzõ verziót, akkor az a legegyszerûbb, ha letöltöd a netrõl és újra feltelepíted.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Rendszer visszaállítással vissza lehet hozni a gépre telepített elõzõ verziójú Firefox-ot?
Viszont van egy bug, amit beírtam az addon topic-jába is. Nálam Fox 7 béta 4-esnél bal oldalt a navigáló gombok néha megjelennek, néha nem. 😞
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
mondjuk pont most, hogy erre akartam válaszolni kijött egy bug: kiírta, hogy nem vagyok bejelentkezve. hazudott a dög! 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
<#worship>#worship>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
A bõvítmény funkciói:
- Chat elrejtése
- 'Ugrás az utolsó olvasatlan üzenethez' több oldalon keresztül
- Csak olvasatlan üzenettel rendelkezõ kedvencek mutatása <Ötlet: TLGreg>Ötlet: TLGreg>
- Rövid kommentjelzõk
- Egyéni tiltólista <Ötlet: cSuwwi>Ötlet: cSuwwi>
- Egyeid megjelenés pár helyen
- Az oldal aljára érve automatikusan elõtölti a következõ oldal kommentjeit
- Oldal tetejére görgetõ gomb
- Animált válaszerre
- Overlay commentbox
- Nekem érkezõ üzenetek kiemelése
- Üzenetek szálonkénti elrendezése
- Említett kommentek beidézése
- Oldalsáv blokkok átrendezése, rejtése
- Kedvencek automatikus frissítése
- Összes topik olvasottnak jelölése
- Reklámok eltávolítása
Anno a Chrome-hoz írtam egy SG bõvítményt, amivel sok hiányolt funkciót tettem elérhetõvé. Azóta kinõtte magát a fejlesztés, sokat tud, egyre többen használják, elkészült Operához és Safarihoz is. Tegnap leültem és portoltam immár Firefox alá is. Aki sokat lóg SG-n, annak érdemes feltenni, sok okosságot tud. Ebben a topikban találjátok a letöltési linket és instrukciókat. Fontos megjegyeznem, hogy ez egy egynapi munka volt, nagyon friss még a port, lehetnek benne hibák. Ha valaki találkozna valamilyen problémával, a fenti topikba jelentse pls.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Egyik kikapcsolásról a másikra minden szöveg félkövér lett a firefoxban. Nem tudjátok mitõl lehet és hol lehet kikapcsolni?
Pl. a következõ oldalon is ez a helyzet, [url=http://www.hatharom.hu/[/url] a bal oldalt felrakott híreknél lemarad az elsõ betû...