Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

garferi
Az elõzõ válaszom Breki33 #16770 számú üzenetére ment, csak az valahogy lemaradt róla... 😊

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

garferi
Valószínûleg hibás beállításokat tartalmaz az a könyvtár ahova a Firefox letölti az aktuális frissítéseket magának és ezért dönt úgy hogy az ott található régi frissítési fájlt alkalmazza idõközönként.
Nevezd át az alábbi mappát, az valószínûleg megoldja a problémát.
Windows XP esetén: C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Mozilla
Windows 7 esetén: C:\Users\Neved\AppData\Local\Mozilla

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

garferi
Firefox 6.0 verziót használsz? Ha nem akkor frissítened kéne arra.
Ha nem oldja meg akkor az elõzmények törlése menüben töröld a cache-t és a cookie-kat.
Ha ez sem oldaná meg akkor Startmenü futtatásba (Win+R billkombó) írd be ezt: %appdata%/Mozilla/Firefox/Profiles
Itt lesz egy xyz.profile könyvtár ami tartalmaz egy prefs.js fájlt. Azt nevezd át és indítsd el a böngészõt, hogy megoldódott e a probléma.

megcsináltam a flash frissítést és megnéztem a config ot is true-n volt

egyszerûen nem értem hol a hiba
win xp van, így ezt a menürészt nem is tudom elõcsalni...
próbálkozom és várom a további tippeket 😊

köszi hogy próbálsz segíteni <#eljen>
garferi
Kezdetnek frissítsd a Flash Playert.
Ha nem oldaná meg, akkor címsorba írd be: about:config
Keresd meg a "dom.ipc.plugins.enabled" sort és ha false-on van akkor tedd true-ra és indítsd újra a böngészõt.

Malakai
Tipp pl nincs magának a programnak a hangereje levéve?
Ha win7 akkor jobb klikk hangerõ ikonon > Open Volume Mixer > Applications > Firefox

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Calver
alapértelmezett téma van belõve, de tippre hülyeséget írtam, és Windows 7 beállításaival van valami gond... na majd csak rájövök.
azért köszi a segítséget <#eljen>

"The trees move. Do you not see it?"

garferi
Nincs esetleg egy persona vagy másfajta téma beállítva?
Eszközök/Kiegészítõk/Megjelenés

Sziasztok ! Firefox 5.0 használok és az lenne a gondom, hogy a 4.0 ás verzió óta nem akar a róka hangot kiadni pl a forvo.com kiejtés oldalon illetve a google fordítónál sem. Biztos h firefox probléma mert chrome-al mûködik. Elõre is köszi a segítséget. üdv. Ricsi
Calver
szép jó estét, egy gyors kérdés:
biztos teljesen egyértelmû és társai, de miért lehet az, h tûzróka egyes elemei nem követik az általam Windows-ban beállított színeket/témát? perpill úgy néz ki böngészõm, hogy a menüsor és a böngészõ eszköztár szép sötét színû, még a könyvjelzõk és a fülek világosszürkék... mi okozhatja ezt? pár órája raktam újra rendszert, elõzõnél remekül mûködött.

"The trees move. Do you not see it?"

Malakai
Ilyen akkor van, ha mindkét verzió fent van egyszerre, tuti biztos, hogy eltávolítottad a 3-at? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

gergely1991
Azóta javítottam lásd : #16773 hsz 😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

garferi
Tévedsz 😊
A "You’re now running Firefox 3.6.20" annyit jelent, hogy "Te jelenleg a Firefox 3.6.20 verzióját futtatod."

gergely1991
Na fene rosszul olvastam,esetleg telepítsd újra a 3-ast és úgy távolítsd el aztán mehet rá a hatos.Ha az sem akkor valamilyen regisztrációs-bejegyzés törlõ programmal teheted meg(pl.:ccleaner).

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

KranaZoli
Szerintem esetleg arra utal ez, hogy nem 4-es; 5-ös; 6-os.
3.6.x-rõl nem tud frissülni. Lehet csak jelzi, aztán ennyi.

De ez csak egy tipp. <#nemtudom>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

gergely1991
You’re now running Firefox= Ha nem tévedek annyit jelent: A Firefox jelenleg fut.
Szóval a feladatkezelõben ki kell lõnöd, aztán futtathatod.

Breki33
Sziasztok !

Van valakinek tippje arra, hogy felrakom az ötös és nemrég a hatos változatot a Firefoxnál minden rendesen mûködik, de a következõ újraindításkor vagy egy nap múlva a következõ lap fogad:

You’re now running Firefox 3.6.20 és a verzió 3.6.20 is.

Próbáltam leszedni az egészet és csak az újat felrakni de ugyanezt eredményezte, nem értem mitõl lehet többi gépen simán mûködik.

desigo
köszönöm
garferi
Az ilyen jellegû hibák legtöbbször nem a Firefox miatt vannak. Frissítsd az összes plugint a gépeden ami okozhat ilyet. Végsõ soron állítsd vissza a böngészõt gyári beállításokra (Lásd #16765 hozzászólásomat). Memória, vinyó teszt sem ártana, vagy drivereket frissíteni. EZ a cucc automatikusan frissíti vagy ha nincs fennt akkor telepíti a gépeden lévõ következõ cuccokat: Firefox, Flash Player, Flash Player IE, Java, Adobe Reader, Shockwave, Silverlight

garferi
Ha ez megnyugtat akkor én már lassan 10 éve mindig a legújabb Firefoxot használom és eddig még minden tökéletesen rendben volt velük, pedig nem is használok éppen kevés kiegészítõt + nyúzom is mint az állat.
Na jó lehet néha elõfordultak apróbb hibák, de azokat pár perc alatt megoldottam. 😊

garferi
Ha a Firefox összes beállítását szeretnéd legközelebb másolni akkor az egész Mozilla mappát mentsd ki az AppData könyvtárból.
A memóriazabálásának csökkentése érdekében pedig futtasd a SpeedyFox programot. Böngészõ ne fusson. Majd tedd fel a Memory Fox kiegészítõt.

garferi
A fülek szó alatt te menüt értesz?
A Ctrl+B bill. kombóval mit csinál?
Ha nem jönne össze akkor próbáld meg a böngészõ beálltásait resetelni.
Mielõtt ezt megteszed a biztonság kedvéért mentsd le a Firefox profilodat.
Futtatásba: %appdata% (Win+R billkombó), a Mozilla mappát másold ki úgy, hogy nem fut a böngészõ.
Sugó/Újraindítás letiltott kiegészítõkkel.
Eszköztárak és vezérlõelemek alaphelyzetbe állítása, Minden felhasználói beállítás visszaállítása a Firefox alapértelmezéseire.

garferi
Címsorba: about:config
Jobb klikk -> Új -> Logikai -> extensions.checkCompatibility.7.0 -> false
A böngészõ újraindítása után már kompatibilisek lesznek azok a kiegészítõid is amik eddig csak a 6-os Firefoxal mûködtek. Ennek ellenére elõfordulhat olyan amitõl lefagy a böngészõ vagy hibásan mûködik majd maga az addon. Akkor meg kell várnod amíg a fejlesztõ frissíti FF 7-re.

wollnerd
A Mozbackup programot kellett volna használnod... Ezzel ki lehetett választani hogy mit szeretnél exportálni/importálni.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Optimus Prime
Miért enném ilyet? Hány éves elõzmények ezek és mire jók? Én nekem minden kilépésnél törli mindet.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Sziasztok !

Ha tudna valaki segíteni, igen jól jönne ! Eltûntek a baloldalról a könyvjelzõk. A nézet menüben be van jelölve az oldalsáv/könyvjelzõ, de így sem látszanak, csak a "Keresés" fül és a "Könyvjelzõ" fül, de maguk a könyvjelzõk sehol. Ha az eszköztárban lenyitom a könyvjelzõ fület, ott látom õket.
tommyknockers
Hali. Mikor újra telepítem a gépet, akkor a régebbi böngészõ elõzményeket, cookie-kat, stb.-ket, átmásolom a C:/Documents and Settings/User/AppData/Mozilla mappába, hogy ugyanúgy nézzen ki, mint amilyen azelõtt volt. Igen ám, csak, hogy eléggé memória igényes, 3 oldal van megnyitva, és 420 MB-ot eszik a 2 GB memóriámból. Nincs valami mód arra, hogy kiexportáljam ezeket az elõzményeket, cookie-kat, stb.-ket, hogy ne egyen ennyit a Firefox?

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

desigo
Üdv 7.0-ához tud valaki back in closet?
vissza gombra zárja be a tabot...
Nincs mit... 😊
sikerült eltüntetni, köszi 😊

Ez a Babylon egy keresõmotor azt hiszem amelynek alapjai a google keresõmotorján nyugszanak... gondolom felpakolt egy toolbart is. Esetleg a telepített kiegészítõk között nézd meg hogy ott nincs-e erre vonatkozó beállítás, eltávolító, stb. Ha nincs akkor ezzel esetleg meg lehet próbálni az eltávolítását, vagy csinálj egy rendszer visszaállítást.
sziasztok
feltettem egy SteamTorrent nevû cuccot, mert sportot akartam nézni vele, de feltelepült mellé még valami Babylon nevû szenny is. ha új lapot nyitok akkor az õ keresõjét teszi be kezdõoldalnak, és a firefoxban is jobb felül ott van a logo. nem tudom ez miért történt, de a keresõsávnak a betûmérete is nõtt egy picit.

programok közül már eltávolitottam ,de nem jött ki a firefoxbõl ez a szar. nem tudjátok mi lehet? csak valami program, vagy valami virus/spyware?

KranaZoli
Az. <#hehe>

<#wink>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

wollnerd
AAHH! tárgyatlan!
Az volt a gond hogy nyitva hagytam a böngészõt, Miközben Avanced System Care takarított, megpróbálta letörölni az elõzményeket ettõl kavart be...
Bezártam, újra töröltettem a személyes adatokat, és már jó.
Hogy én milyen <#lama> voltam...!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd
Videókat se játssza le! -.-

wollnerd
Sziasztok!
A firefox 3.6-om megbolondult. Megint teljesen dizájn nélkül van a fórum, és a google háttérképemet se tölti be! A beállításokban minden multimédia engedélyezve van! Hiába nyomom F5-öt nem halandó visszaállni! (szmájlikat se tölti be!) :@
Több billkombinációt említettek 2 hónappal ezelõtt de most nem emlékszem!
Segítséget elõre is!!

Optimus Prime
Azokat már semmi sem hozza vissza. Még csak nem is a Lomtárba kerülnek.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Sziasztok!

Alapból úgy van beállítva a Firefox hogy megjegyezze az elõzményeket, de véletlenül töröltem az elõzõ hónap elõzményeit. Rendszer visszaállítás visszahozza?

gyikk
azt irja hogy nem kompatibilis a firefox 5 verzioval

Optimus Prime
Persze, mert nem kompatibilis az adott FF verzióval. 😞
Én találtam választ. Az új ZA kompatibilis az 5-ös verzióval. Azt hol tudom letölteni?

gyikk
mert a firefox 4 ben tökéletesen mennek a videok. az 5 ben meg letiltja a divix web plalyert, a kiegészitökben.

Optimus Prime
Az sajna nem a FF-tõl függ, mi több ha újabb annál kevésbé valószínû, hogy mûködik. :S
Az add-on fejlesztõjének kell frissíteni. Legalábbis azóta jó a 4-essel a ZA.

gyikk
Hello mindenki!
a Firefox 6 ban kompatibilis már a Divix web plalyer?
A firefox 5 ben nem mennek a divix videok. legalábbis én ezt tapasztaltam.

Optimus Prime
ÜDV! Még a 4-et használom, érdemes váltani az 5-re vagy akár a 6-ra? Engem nem a spéci funckió vagy az új menü leosztás izgat, csak hogy biztonságos és stabil böngészõ legyen. Meg mûködjön a ZA Toolbar/letöltõ.

[HUN]FaTaL
Nyílván nem tudod, mert ez opera féle gyorshívó, kedvenceket pakolhatsz oda.

http://goo.gl/gd6Zi5

berczely
Leszedtem a Speed Dial nevû kiegészítõt és az a problémám hogy nem tudom beállítani olyanra hogy magától frissüljön a szerint hogy én milyen lapokat látogatok legtöbbször vagy csak a legutóbb megnyitott lapok legyenek ott stb. mint pl egy Chrome-ban vagy IE9-ben is van!??

berczely
Nagyon szépen köszönöm a segítséged!

Magnumrolcsi
Ez a Firefox kezd egy nagy sz.r lenni. Korábban jó volt, most már nem lehet normálisan zenét hallgatni weblapon, anélkül, hogy ne omlana össze párszor. Már a youtube is kezd behalni. <#levele>

heló