Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
Nevezd át az alábbi mappát, az valószínûleg megoldja a problémát.
Windows XP esetén: C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Mozilla
Windows 7 esetén: C:\Users\Neved\AppData\Local\Mozilla
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
Ha nem oldja meg akkor az elõzmények törlése menüben töröld a cache-t és a cookie-kat.
Ha ez sem oldaná meg akkor Startmenü futtatásba (Win+R billkombó) írd be ezt: %appdata%/Mozilla/Firefox/Profiles
Itt lesz egy xyz.profile könyvtár ami tartalmaz egy prefs.js fájlt. Azt nevezd át és indítsd el a böngészõt, hogy megoldódott e a probléma.
egyszerûen nem értem hol a hiba
próbálkozom és várom a további tippeket 😊
köszi hogy próbálsz segíteni <#eljen>#eljen>
Ha nem oldaná meg, akkor címsorba írd be: about:config
Keresd meg a "dom.ipc.plugins.enabled" sort és ha false-on van akkor tedd true-ra és indítsd újra a böngészõt.
Ha win7 akkor jobb klikk hangerõ ikonon > Open Volume Mixer > Applications > Firefox
(\__/) ( X.x) ( } . { )
azért köszi a segítséget <#eljen>#eljen>
"The trees move. Do you not see it?"
Eszközök/Kiegészítõk/Megjelenés
biztos teljesen egyértelmû és társai, de miért lehet az, h tûzróka egyes elemei nem követik az általam Windows-ban beállított színeket/témát? perpill úgy néz ki böngészõm, hogy a menüsor és a böngészõ eszköztár szép sötét színû, még a könyvjelzõk és a fülek világosszürkék... mi okozhatja ezt? pár órája raktam újra rendszert, elõzõnél remekül mûködött.
"The trees move. Do you not see it?"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
A "You’re now running Firefox 3.6.20" annyit jelent, hogy "Te jelenleg a Firefox 3.6.20 verzióját futtatod."
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
3.6.x-rõl nem tud frissülni. Lehet csak jelzi, aztán ennyi.
De ez csak egy tipp. <#nemtudom>#nemtudom>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Szóval a feladatkezelõben ki kell lõnöd, aztán futtathatod.
Van valakinek tippje arra, hogy felrakom az ötös és nemrég a hatos változatot a Firefoxnál minden rendesen mûködik, de a következõ újraindításkor vagy egy nap múlva a következõ lap fogad:
You’re now running Firefox 3.6.20 és a verzió 3.6.20 is.
Próbáltam leszedni az egészet és csak az újat felrakni de ugyanezt eredményezte, nem értem mitõl lehet többi gépen simán mûködik.
Na jó lehet néha elõfordultak apróbb hibák, de azokat pár perc alatt megoldottam. 😊
A memóriazabálásának csökkentése érdekében pedig futtasd a SpeedyFox programot. Böngészõ ne fusson. Majd tedd fel a Memory Fox kiegészítõt.
A Ctrl+B bill. kombóval mit csinál?
Ha nem jönne össze akkor próbáld meg a böngészõ beálltásait resetelni.
Mielõtt ezt megteszed a biztonság kedvéért mentsd le a Firefox profilodat.
Futtatásba: %appdata% (Win+R billkombó), a Mozilla mappát másold ki úgy, hogy nem fut a böngészõ.
Sugó/Újraindítás letiltott kiegészítõkkel.
Eszköztárak és vezérlõelemek alaphelyzetbe állítása, Minden felhasználói beállítás visszaállítása a Firefox alapértelmezéseire.
Jobb klikk -> Új -> Logikai -> extensions.checkCompatibility.7.0 -> false
A böngészõ újraindítása után már kompatibilisek lesznek azok a kiegészítõid is amik eddig csak a 6-os Firefoxal mûködtek. Ennek ellenére elõfordulhat olyan amitõl lefagy a böngészõ vagy hibásan mûködik majd maga az addon. Akkor meg kell várnod amíg a fejlesztõ frissíti FF 7-re.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Ha tudna valaki segíteni, igen jól jönne ! Eltûntek a baloldalról a könyvjelzõk. A nézet menüben be van jelölve az oldalsáv/könyvjelzõ, de így sem látszanak, csak a "Keresés" fül és a "Könyvjelzõ" fül, de maguk a könyvjelzõk sehol. Ha az eszköztárban lenyitom a könyvjelzõ fület, ott látom õket.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
feltettem egy SteamTorrent nevû cuccot, mert sportot akartam nézni vele, de feltelepült mellé még valami Babylon nevû szenny is. ha új lapot nyitok akkor az õ keresõjét teszi be kezdõoldalnak, és a firefoxban is jobb felül ott van a logo. nem tudom ez miért történt, de a keresõsávnak a betûmérete is nõtt egy picit.
programok közül már eltávolitottam ,de nem jött ki a firefoxbõl ez a szar. nem tudjátok mi lehet? csak valami program, vagy valami virus/spyware?
<#wink>#wink>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Az volt a gond hogy nyitva hagytam a böngészõt, Miközben Avanced System Care takarított, megpróbálta letörölni az elõzményeket ettõl kavart be...
Bezártam, újra töröltettem a személyes adatokat, és már jó.
Hogy én milyen <#lama>#lama> voltam...!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
A firefox 3.6-om megbolondult. Megint teljesen dizájn nélkül van a fórum, és a google háttérképemet se tölti be! A beállításokban minden multimédia engedélyezve van! Hiába nyomom F5-öt nem halandó visszaállni! (szmájlikat se tölti be!) :@
Több billkombinációt említettek 2 hónappal ezelõtt de most nem emlékszem!
Segítséget elõre is!!
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Alapból úgy van beállítva a Firefox hogy megjegyezze az elõzményeket, de véletlenül töröltem az elõzõ hónap elõzményeit. Rendszer visszaállítás visszahozza?
Én találtam választ. Az új ZA kompatibilis az 5-ös verzióval. Azt hol tudom letölteni?
Az add-on fejlesztõjének kell frissíteni. Legalábbis azóta jó a 4-essel a ZA.
a Firefox 6 ban kompatibilis már a Divix web plalyer?
A firefox 5 ben nem mennek a divix videok. legalábbis én ezt tapasztaltam.
http://goo.gl/gd6Zi5