Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
These are my friends, see how they glisten...
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudok letiltani bizonyos webhelyeket a firefoxban?(vmi olyasmire gondolok, mint ie-ben a tartalmi tanácsadó)
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
Szerinted így jó a beállítás SIL78?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
(mert ugye amugy nem lehet fleshgetelni firefox alatt, hát ezzel lehet 😊 )
kb enyi 😊
szerintem az alap téma a legjobb, nem cserélném le semmi másra 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Valaki leszedte már a FlashGot extensiont?
Ha valaki igen, akkor plíz informáljon róla, hogy akkor ez most mit is csinál tulajdonképpen?
Elõre is köszönet!
Más kérdés!
Kinek melyik théma tetszik legjobban? Igazán érdekelne! Én most a Noia 2.0-t használom! Eléggé meg vagyok elégedve vele! Tetszik! De kiváncsi volnék, hogy van e valakinek ennél is jobb!
Elõre is köszönet!
Bye
Egy picit visszatérnék a Java-s problémákhoz!
Mi a helyzet akkor, ha a játék ugyan betöltõdik, de legalább két percig csak az animált Java logót látom...Ez azt jelenti, hogy nem jól van telepítve?
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
...sose azt nézd...
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
...sose azt nézd...
ha megnyitok itt egy csoportot, majd utána szeretnék egy másik csoportot is, az elözõeket bezárja
(a könyvtár szerkezet a bookmarkson belül van pl a legördülõ menübe..., amit én találtam backupot az nem kimásoltam hanem csak a benne tárolt cimeket mentette el ömlesztve... :/)
Ha a másodikra hasonlít inkább, akkor meg a Session Saver kiterjesztés kell neked (Capture New, és utána Restore). Ez utóbbi tudja a Maxthonnak azt a funkcióját is, hogy az éppen nyitva levõ böngészõlapokat megjegyzi, és ha becsukod és újra megnyitod a böngészõt, simán folytathatod a böngészést, visszaállít mindent, ahogy volt.
elég zavaro hogy néha ugy befagy firefox (hozzáteszem nagyon ritkán) hogy magával rántja összes bookmarkomat...
erre votl régebben egy jó bookmark backuper de az emgszünt az új verzio miatt, van ehlyete másik de az szar mert nem tartja meg a könyvtárszerekzetet, csak ugy ömlesztve menti el bookmarkokat 😞
nem tud valaki valamilyen jó iylen extensiont ami könyvtráhelyesen teszi el bookmarks-okat? hivatalos oldalon nem találtam egyet se, ha valakinek lenne valmai 5lete megköszönném
...sose azt nézd...
...sose azt nézd...
azt szeretném tudni, hogyan tudok csoportokat csinálni mint a MaxThon-ban
és ráadásul úgy szeretném, ha a fórum csoport mellé megnyitom a hírek csoportot is, akkor az elõbbieket ne zárja be
lehetséges ez?
és mondjuk ne a középsõ gomb lenyomására nyissa meg egyszerre mindet, hanem a baL gombra
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Válaszd ki az egyik játékot: pl.: Piramis - kattints rá. Ha rendben van a Java, már láthatod is a Sun Java logót. Betölti és indul a játék. Ha a betöltés nagyon sokáig nem készül el akkor van valami gond a Java-val.
pl itt megnezheted (bongeszo cimsavba ird)
\"Never say never!\" W Churchill
Kellene egy kis segítség. Nem tudom, hogy miért nam akarja nekem ezt engedni, illetve mi lehet a gond. Ha valaki találkozott már ilyesmivel, segítsen. Nagyon megköszönném. JávaSript bõvítmény ez a valami.😊 Én sajna nem vagyok egy számtech zseni, ezért szívesen veszek mindenféle jótanácsot. Elõre is köszönöm a segítséget.

\"Never say never!\" W Churchill
Nincs véletlen vmi plugin, amivel az elõzményeknél meg lehet nézni, h mikor látogatták az oldalt? Mint az explorerben a tulajdonságok..
a hibaüzeneteket nem vágom, maj felírom
azé kösz
football without ultras is nothing
mer nem túl nagy a C: meghajtóm, minden mb számít és jelenleg a felinstallált programon kívül +80 megát elvesz belõle 😞