Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Az adataimnál korrekt az életkorom (sajnos!)
A kérdéseimbõl és a hozzászólásaimból azért kiderül, hogy nem vagyok egy számítógépes guru (annak ellenére sem, hogy én még a DOS operációs rendszeren szocializálódtam, csak a számítástechnika fejlõdése számomra követhetetlenül felgyorsult).
Ami a tegezést illeti, vedd úgy, hogy a hálón keresztül - sajnos csak virtuálisan - megittuk a pertut.
Baráti üdvözlettel:
gyûjtõ
Üdvözlettel: gy?jt?
Ez most nagyon OFF lesz:
Az adataidnál az életkorod korrekt, vagy a Firefox nem jeleníti meg helyesen? 😊) Ellenkezõ esetben elnézésed kérem a tegezésért. 😊)
Nem vagyok biztos, hogy tuti tipp, de korábban nekem is volt hasonló problémám.
Nálam az segített, hogy a Firefox 1 plugin könyvtárban körülnéztem és észrevettem, hogy a Quick Time plugin többször is szerepelt ( frissítés vagy egyéb miatt). Amikor a felesleges példányokat letöröltem, helyre állt a megjelenítés.
Lehet, hogy ez a dolog érvényes más olyan esetre is, amikor más programok plugin-jai duplázódnak vagy triplázódnak.
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
Nem tudja vki, hogy mitõl lehet az, hogy nem látom rendesen az animációkat(amik a nickek helyén vannak)??
maacromedia flash plugin ok, fenn van
már próbáltam azt is, hogy leszedtem az összes kiterjesztést, hátha vmelyik bezavar, de nem jött össze...
Vkinek vmi ötlete?
Thx.
Miután elolvastam a #355 üzenetedet, ismét próbát tettem a HOC lappal és simán, sorban megnyitottam a fõoldal menüpontjait.
Ki érti ezt?! Az az érdekes, hogy volt eset, amikor az oldal megnyitása is gondot okozott.
Valami van a levegõben!!
A két üzenetedet köszönöm.
Érdekelne a véleményed a #351-ben leírt problémáról.
A megnevezett lapon a Firefox 1-el nem tudok néhány menüpontot megnyitni (pl.: a Levelezést)
Köszi szépen mûködik, és nagyon király..
Lenne azonban még egy kérdésem, mitõl lehet az, hogy mikor ezt a kiterjesztést felteszem, akkor nekem is elõáll ugyan az a probléma, mint AMSE-nak a #196-ban??
These are my friends, see how they glisten...
Korábban (#338) a Kerio + Firefox 1 párosítást ajánlottam neked.
Milyen jó, hogy a történetet tovább olvastam!
Kipróbáltam a www.hardwareoc.hu oldalon néhány menüpontot és ugyanazt tapasztaltam, mint korábban te (#338), azzal a különbséggel, hogy a fõoldal több menüpontjánál nem mûködik a betöltés.
Hogyan jött rendbe a letöltésed ezen az oldalon?
Milyen kiterjesztés kell ahhoz, hogy egy sima szövegként leírt címre ugorjon a böngészõm?
A franc és pont holnap kell Windows-t rakni.<#vigyor5>#vigyor5>
nem saját géprõl vagyok, nincs firefoxom, ergó fejbõl nem tudom, viszont segítettem, sil is segített, ergó már mondhattál volna egy kösz-t.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
beállitásokban bennevan
Csak az a gondom, hogy a tûzfal letöltést gátló szerepérõl kb. annyit tudok, mint te.
Éppen tegnap akartam egy oldalról egy crack-et letölteni, de a Firefox1 addig nem volt hajlandó engedelmeskedni, amíg a Kerio 4 tûzfalat átmenetileg ki nem kapcsoltam.
Nyilván a tûzfal beállításaival kell valamit kezdenem, azoknak az opcióinak a módosításával, amelyeknek a letöltéshez köze van, de a Kerio-t csak most tanulmányozom. Ha valami écám lesz, megírom. Ha nálad elõbb pattan ki a szikra, értesíts.
Köszönöm.
Igen próbáltam, de nem hatott, tuti a tûzfaltól nem megy, dehogy miért csak ezeknél az oldalaknál, nem értem. Az oldal saját hivatkozásaival (hírek, fejléc) csinálja, ha teljesen más oldalra mutató linkre kattintok, azokat megnyitja. Ha kikapcsolom a keriot és újraindítom a böngészõt akkor viszont minden mûködik. Megpróbálom újra feltelepíteni a tûzfalat, hátha.
Az éppen megnyitott oldal (vagy kijelölt link) IE-ben való megnyitására az IEView kiterjesztés kell (lásd #258-as hozzászólás), ez a jobb egérgombos menühöz ad hozzá egy új menüpontot legalulra.
Korábban több - általad megadott - kiterjesztést letöltöttem a Firefox 1.0-ra.
A User Switcher szolgáltatással kapcsolatban bizonytalanodtam el.
Úgy emlékszem, hogy ha az Eszközök menü User Switcher almenü opciói közül bejelölöm pl. az Internet Explorer 6.0-át, akkor aFirefoxban éppen megnyitott oldal bejön az IE Explorerben.
Jelenleg ez nálam nem mûködik.
Mi a véleményed?
De ha nem akarod az egész Go-t eltüntetni (csak azt a 10 linket), arra is van módszer, csak akkor utána kell néznem, pontosan mi az egyes menüelemek neve.
A következõ újságok fõoldaláról nem tudok továbblépni, mert bármelyik hír linkjére kattintva csak várakozik és várakozik és nem tölti be a kért aloldalt. A ludas nagy valúszínûséggel a tûzfal (Kerio 4)már állítgattam benne minden, de nem sikerült rájönnöm mitõl. Ha kimásolom a hivatkozás címét, betölti ugyan és semmilyen más gondom nincs is a Firefox-al, de ha a fõoldalról kattintok csak pörög fenn az állapotjelzõ és nem történik semmi. A reklámoldalak hivatkozásait megnyitja.
Elõször csak a Hardwareoc-ról csinálta, egy ideje már innen az Sg-rõl sem megy.
A Keriot nem szívesen cserélném le.
Ötlet?
köszönettel,
m.
(Ha már itt tartunk, a jobb egérgombos menüt is lehet szerkeszteni, a Menu Editor segítségével. Illetve ennek az alsó, továbbfejlesztett változatával a fenti Eszközök menüpont tartalma is átrendezhetõ.)
Engem az érdekelne, hogy fölül a go menü tartalmát hogy lehet eltûntetni..
A többi elõzmény, meg minden szar maradhat csak ezt kellene.
Elõre is kösz!
(Az Avant B. sokkal kényelmesebb, kezelhetõbb, csakhát veszélyes..)
Megnézem azt a urlmenu-t.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Használd a Supercleaner nevû programot, az minden ilyen ténykedésedet, minden rendszerindításkor eltüntet -kitakarít- a gépedrõl. Többek közt Google keresõ sávot, media playerek recent file-list-jét, böngészõk elõzményeit meg mindent kis szégyenletes titkodat <#hehe>#hehe>
Urlmenu nevû progit,elég jó.
]

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
Köszi szépen
a firefox alatt megjelenik import-al persze csak vissza felé is jó lett volna.
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
Firefoxban hol kell azt beállítani, hogy ne jegyezze meg a keresõ a korábbi kereséseimet? Pl google-n lenyomom az elsõ betût egy "a"-t erre kijön, hogy elõtte már kerestem, hogy pl auto. Vannak ennél durvább keresések ezeket kéne eltûntetni😊
jegyzettömb (notepad) rulz! 😉